Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εδώ και μια τριετία έχει παραγίνει το κακό Αλέξη... Και εγώ δεν είμαι το πρόβατο να ακολουθήσω...

ακολουθεις την ομαδα φιλε μου!ουτε το κοκκαλη ουτε τον νινιαδη ουτε τον μπαντοβιτς!αυτοι ερχονται και παρερχονται!και πιστεψε με γουσταρω που βλεπω το γηπεδο γεματο ακομα και μετ απο τοσες μαμακιες

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ακολουθεις την ομαδα φιλε μου!ουτε το κοκκαλη ουτε τον νινιαδη ουτε τον μπαντοβιτς!αυτοι ερχονται και παρερχονται!και πιστεψε με γουσταρω που βλεπω το γηπεδο γεματο ακομα και μετ απο τοσες μαμακιες

Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να "διαμαρτυρηθείς" σε έναν επιχειρηματία για τον τρόπο που διαχειρίζεται μια ομάδα. Το μόνο που θα μπορούσε να τον πειράξει είναι το εισιτήριο.

Αν εξαιρέσεις οργανωμένους και λοιπούς, που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ακούσουν τις προσταγές της ντουντούκας, βλέπεις ότι το πλέον δεν μπορείς να γουστάρεις συχνά γιατί το γήπεδο ΔΕΝ είναι γεμάτο, πολλοί πλέον έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται(έστω και αργά).

Δεν απασχολεί ΟΛΟΥΣ τους γαύρους μόνο η κούπα με κάθε τρόπο. ;)

Δημοσ.

Έχω άδικο.

Γιατί θέλω μια ομάδα ΥΓΙΕΣΤΑΤΗ όπως στο μπάσκετ, με διοίκηση που επενδύει και νοίαζεται για τον ΟΣΦΠ και όχι το καφενείο με τις πριμαντόνες του Κόκκαλη. Δεν είναι θέμα οπαδικό, είναι θέμα οτι η ΠΑΕ έχει το κόσμο γραμμένο στα παπάρια της. Δεν είναι τυχαίο που η ΚΑΕ έχει φτιάξει ομάδα που να διεκδικεί τα πάντα μέσα σε 3 χρόνια. ΕΠΕΣΑΝ ΛΕΦΤΑ.

Η αρρώστια αρχίζει πρώτα απο τους φιλάθλους του Ολυμπιακού. Ο Κόκκαλης την δουλεία του κάνει. Αρχίζει να ρευστοποιεί τα πάντα και εσείς πηγαίνετε στο γήπεδο, όταν ο βασικός σου ανταγωνιστής είναι μια ταχύτητα πάνω.

Γι αυτό απο εμένα φέτος ΜΑΥΡΟ στον ποδοσφαιρικό ΟΣΦΠ.

Δημοσ.
Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να "διαμαρτυρηθείς" σε έναν επιχειρηματία για τον τρόπο που διαχειρίζεται μια ομάδα. Το μόνο που θα μπορούσε να τον πειράξει είναι το εισιτήριο.

Αν εξαιρέσεις οργανωμένους και λοιπούς, που δεν έχουν άλλη επιλογή από το να ακούσουν τις προσταγές της ντουντούκας, βλέπεις ότι το πλέον δεν μπορείς να γουστάρεις συχνά γιατί το γήπεδο ΔΕΝ είναι γεμάτο, πολλοί πλέον έχουν πάρει χαμπάρι τι γίνεται(έστω και αργά).

Δεν απασχολεί ΟΛΟΥΣ τους γαύρους μόνο η κούπα με κάθε τρόπο. ;)

πιστεψε με δεν ειμαι απο τους γαυρους που μετραει η κουπα καθε χρονο!δεν ανηκω σε αυτη τη κατηγορια!ανηκω ομως στην κατηγορια των ανθρωπων που θελουν να στηριζουν την ομαδα ακομα και στα δυσκολα!το να μην πηγαινεις στο γηπεδο(οπως εκαναν οι φιλαθλοι του παναθηναικου τη τελευταια χρονια του βαρδινογιαννη) δυστυχως δεν την ασπαζομαι!μπορεις να διαμαρτυρηθεις ακομα και με γεματο γηπεδο!μπορεις να εισαι εκει να βοηθας την ομαδα σου τους παιχτες σου και ταυτοχρονα να εκφραζεις την δυσαρεσκεια σου για τους λαθους χειρισμους και επιλογες καποιων ανθρωπων!διαμαρτυρομαι δεν σημαιει δεν πηγαινω στο γηπεδο!για εμενα προσωπικα!και πιστεψε με δεν ειμαι κανενας πιτσιρικας ωστε να ειμαι υποχειριο του τυπου με την ντουντουκα

ομαδα μοντελο την κανατε ντελο και αλλα συναφη

Δημοσ.
πιστεψε με δεν ειμαι απο τους γαυρους που μετραει η κουπα καθε χρονο!δεν ανηκω σε αυτη τη κατηγορια!ανηκω ομως στην κατηγορια των ανθρωπων που θελουν να στηριζουν την ομαδα ακομα και στα δυσκολα!το να μην πηγαινεις στο γηπεδο(οπως εκαναν οι φιλαθλοι του παναθηναικου τη τελευταια χρονια του βαρδινογιαννη) δυστυχως δεν την ασπαζομαι!μπορεις να διαμαρτυρηθεις ακομα και με γεματο γηπεδο!

ομαδα μοντελο την κανατε ντελο και αλλα συναφη

Δεν αναφερόμουν σε σένα. Δεν γνωρίζω αν σε ενδιαφέρει μόνο η κούπα και δεν με απασχολεί.

Ομάδα μοντέλο την έκανες μπ@ρντ@λο και λοιπά δεν πιάνουν και το ξέρεις. Δεν πάει καιρός από την φιέστα που κάτσατε σούζα γιατί απείλησε ότι αν ακούσει κάτι θα παραιτηθεί.

Επίσης με ένα δυο πρωτοσέλιδα στον πρωταθλητή(χιλιάδες πωλήσεις μιας τόσο κάφρικης εφημερίδας) ένα δύο συνθήματα της ντουντούκας, έχει ρίξει το φταίξιμο στον εκάστοτε προπονητή και όλα συνεχίζουν καλά...

Νομίζω ότι απαιτείτε κάτι άλλο για να αλλάξει μυαλά(αν και δεν νομίζω ότι προλαβαίνετε, ήδη μαζεύει όσα μπορεί πριν την κάνει με ελαφρά)

Δημοσ.

και επαναλαμβανω με το να μην πηγαινεις στο γηπεδο επειεδη διαφωνεις στις πολιτικες που ακολουθει ο γερο ξεκουτης(και εγω μαζι σου ειμαι,να φυγει να ησυχασουμε) ξερεις τι καταφερνεις?να γεμιζει το γηπεδο μονο απο τα τσιρακια του και απο τους ντουντουκαδες του!πηγαινοντας ομως στο γηπεδο και εγω και εσυ και ολοι οσοι διαφωνουμε εκφραζοντας την δυσαρεσκεια μας εχεις περισσοτερα αποτελεσματα απο το να μην πηγαινεις καθολου!το να δειξεις την αποχη σου πιστευεις οτι τον ενδιαφερει?δοξα τον θεο 30,000 τσιρακια που θα λενε κοκκαλη θεε υπαρχουν!το γηπεδο γεματο θα ειναι ουτως η αλλως!σημασια ομως εχει μεσα στο γηπεδο να ειναι και αυτοι που δεν τον γουσταρουν να εκφρασουν την αντιθεση τους!

Δημοσ.

Έχεις να φας σβερκιές από τους κολλημένους στο Καραϊσκάκη μόλις αρχίσεις τα μπινελίκια στο γέρο, που δε σε σώζει ούτε ο Κόκκαλης ο ίδιος.

Εδώ τον Τοροσίδη έβριζα πριν 2 χρονάκια, επειδή δεν μπορούσε να βγάλει μία σέντρα της προκοπής και μου τα έχωσε ένας δουλοπάροικος, επειδή χαλούσα την ψυχολογία του παίχτη...

Δημοσ.
Έχεις να φας σβερκιές από τους κολλημένους στο Καραϊσκάκη μόλις αρχίσεις τα μπινελίκια στο γέρο, που δε σε σώζει ούτε ο Κόκκαλης ο ίδιος.

Εδώ τον Τοροσίδη έβριζα πριν 2 χρονάκια, επειδή δεν μπορούσε να βγάλει μία σέντρα της προκοπής και μου τα έχωσε ένας δουλοπάροικος, επειδή χαλούσα την ψυχολογία του παίχτη...

ασε λοιπον να γεμιζουν το γηπεδο οι δουλοπαροικοι!και αυτο εξηγησα γιατι συμβαινει!επειδη οσοι εχουν διαφορετικοι αποψη δεν πανε στο γηπεδο!και μου αποδεικνυεις με αυτο που λες οτι καταληγουμε να εχουμε μεσα 30,000 τσιρακια του!

Δημοσ.

Το μεγαλύτερο φιάσκο είναι οτι με τα εκατοντάδες εκατομμύρια απο το CL εδω και μια δεκαετία

ο Κόκκαλης θα μπορούσε να είχε φτιάξει τεράστια ομάδα.

Πηγαίνετε εσείς μεθαύριο στο γήπεδο να καμαρώσετε τον Μαρέσκα και τον Μήτρογλου.

Δημοσ.
Το μεγαλύτερο φιάσκο είναι οτι με τα εκατοντάδες εκατομμύρια απο το CL εδω και μια δεκαετία

ο Κόκκαλης θα μπορούσε να είχε φτιάξει τεράστια ομάδα.

Πηγαίνετε εσείς μεθαύριο στο γήπεδο να καμαρώσετε τον Μαρέσκα και τον Μήτρογλου.

Ο Μαρέσκα είναι τραυματίας και αν δεν ήταν ο Μήτρογλου στον Ολυμπιακό, τώρα θα ήμασταν καμιά 10αριά βαθμούς πίσω στο πρωτάθλημα (από 18)

Δημοσ.

Με τη θεση «δε παω γηπεδο» ουτε εγω συμφωνω

Την ομαδα δε προκειται να την αφησω μονη ο,τι και να γινει. Και 10 χρονια να κανουμε να ξαναπαρουμε τιτλο, εγω θα ειμαι εκει και δε θα μου κοψει κανενας Σωκρατης το γηπεδο...

Δημοσ.

Έχω την υποψία ότι η μόνη μεγάλη ομάδα που έχει scout στην Ελλάδα είναι η Τσέλσι, γιατί όποτε παίζει ένα εντελώς απίθανο σενάριο για κάποιον παίχτη, λένε συνεχώς "η Τσέλσι ενδιαφέρεται για τον τάδε" κτλ. Θυμάμαι για τον Φερνάντεζ του Ηρακλή, για κάτι παίχτες που κατά καιρούς τα πηγαίναν καλά στη Λάρισα και για διάφορους άλλους.

Υποθέτω ότι γίνεται με βάση το "είδαν τον scout στο γήπεδο να τον κοιτάει, μάλλον ενδιαφέρεται πολύ" κτλ.

Δημοσ.

Συμπαίκτης στην ΠΑΕ ο Λαυρεντιάδης

"Το ποσοστό του στην ΠΑΕ Ολυμπιακός θέλει να αυξήσει ο Λαυρέντης Λαυρεντιάδης ο οποίος αποτελεί τον σημαντικότερο σύμμαχο του Σωκράτη Κόκκαλη στην Καραϊσκάκης ΑΕ κατέχοντας το 50% του μετοχικού κεφαλαίου. Οι δύο πλευρές διατηρούν άριστες σχέσεις και στο μέλλον δεν αποκλείεται να συμβεί κάτι ανάλογο και στην ΠΑΕ."

http://sport24.gr/html/ent/776/ent.346776.asp

καποιος την κανει (και επισημα) σιγα σιγα η μου φαινεται?

Δημοσ.
καποιος την κανει (και επισημα) σιγα σιγα η μου φαινεται?

Σε ευχαριστουμε πολυ κυριε Σωκρατη για την προσφορα σου στην ομαδα τα πρωτα χρονια(γιατι τελευταια τα εχεις κανει σκ@@@τα) και καλες διακοπες στην μυκονο το καλοκαιρι!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...