johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πάμε πάλι τα ίδια... Ερώτηση προς τους απανταχού αιώνια αδικημένους στο μπάσκετ λόγω ενός σφυρίγματος γαύρους. Ποιος έχει δηλώσει το παρακάτω? Είναι αλήθεια ότι με χτύπησε ο Διαμαντίδης κι έχασα την ισορροπία μου, είναι πολύ σκληρό που χάσαμε με αυτόν τον τρόπο και δύσκολο να το αποδεχτούμε, αλλά αυτά δεν σφυρίζονται. Είναι κάτι που έχω μάθει κι εγώ, μεγαλώνοντας στην Αμερική 1) Ντρού Νίκολας, αναφερόμενος σε μια φάση από την προπόνηση 2) Γιάννης "10 μέρες" Μπουρούσης 3) Σκούνι Πεν
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παίδες στο non call που ευαγγελίζεστε συνέχεια, αν θυμάστε λίγο πριν είχε γίνει φάουλ στον Τσαρτσαρή που δεν είχε δοθεί, που αν είχε δοθεί θα είχε τελειώσει νωρίτερα το παραμύθι. Οπότε τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να βγάλει πουθενά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μετά από εκείνο το παιχνίδι είχαμε πιάσει όλες τις αμφισβητούμενες μία-μία και είχαμε καταλήξει ότι είχαν γίνει αρκετά λάθη και για τις δύο πλευρές. Στο μπάσκετ είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για να ασχολείστε τόσο με τη διαιτησία. Δύσκολα μια φάση κρίνει αγώνα (πχ. το καλάθι που δεν μέτρησε της Μπάρτσα στο Βελιγράδι). Πχ. όλοι οι γάβροι έχουν πει κατά καιρούς για το μπλοκ του Βράνκοβιτς το 96. Πόσοι όμως θυμούνται το σφάξιμο και τα φάουλ που δεν είχαν δοθεί στα τελευταία λεπτά υπέρ του ΠΑΟ, ή το σταμάτημα του χρονόμετρου, και χίλια άλλα. Με τι λογική λοιπόν αμφισβητούν εκείνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όταν ο μόνος που δικαιούται να διαμαρτύρεται είναι ο Παναθηναϊκός που του βγάλαν την ψυχή να πάρει κύπελλο δικό του; Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ σαν δικαιολογία, κάτι να πιαστούμε. Στο μπάσκετ τις περισσότερες φορές ο καλύτερος κερδίζει, σε σειρά αγώνων δε η καλύτερη ομάδα θα επικρατήσει. Γι' αυτό πρωτάθλημα δεν έχετε πάρει ακόμα, και πέρυσι που είχατε πλεονέκτημα έδρας είχα καλύτερη ομάδα και φάνηκε. Ακόμα και το non call να είχε δώσει, και να είχε γίνει το 1-2, θεωρείτε ότι στο ΣΕΦ θα κερδίζατε σίγουρα; Θεωρείτε ότι ΕΚΕΙΝΟΣ ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος ΕΚΕΙΝΟΥ του ΠΑΟ; Δε νομίζω. Απλά θεωρώ ότι καταφεύγετε σε δικαιολογίες τύπου non call γιατί δε μπορείτε να παραδεχθείτε μια ανωτερώτητα του αιώνιου επί σειρά ετών. Ρε συ Konnak, οι φάσεις στο τέλος του αγώνα και πόσο μάλλον η τελευταία φάση όταν ο αγώνας κρίνεται στο σουτ, κρίνει αγώνα. Δώσε ότι βλέπεις στη ρημάδα τη φάση και αν είναι τόσο μάγκας ο ΠΑΟ ας πάει μέσα στο ΣΕΦ να διεκδικήσει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Με αυτή τη λογική, για τα πέναλτι που διαμαρτύρεστε εδώ μέσα, μπορώ να σου αντιπαραθέσω το ίδιο επιχείρημα. Κι εδώ δεν μιλάμε για όλα τα χρόνια του μπάσκετ, όπως κάνετε μερικοί για τη μπάλα. Εδώ μιλάμε για 1-2 χρόνια που ο Ολυμπιακός άξιζε βάση εικόνας να κερδίσει και δεν τον άφησαν. Και το θέμα μας εδώ είναι το εξής: Η επαναφορά του Πηλοΐδη σε αυτό το χρονικό σημείο είναι ή δεν είναι προάγγελος σφαγής? Δηλαδή δεν είχε διαιτητές ο ΕΣΑΚΕ και επανέφερε τον Πηλοΐδη?
johnyboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τι έγραφε??? Ορατός είναι για τον Ολυμπιακό ο κίνδυνος αποκλεισμού της ομάδας από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μετά το τέλος του αγώνα με την Μπορντό, μερίδα οπαδών της ομάδας Πειραιά, η οποία βρίσκεται υπό επιτήρηση για 3 χρόνια από την UEFA, κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος των φίλων της γαλλικής ομάδας, γεγονός που φαίνεται ότι έχει καταγράψει ο παρατηρητής του αγώνα. Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» μάλλον θα κληθούν σε απολογία και η τιμωρία της έδρας θα είναι το πιο αισιόδοξο σενάριο. Μερίδα οπαδών του Ολυμπιακού, αμαυρώνοντας την εκπληκτική παρουσία που είχε ο κόσμος καθόλη τη διάρκεια του αγώνα με τη Μπορντό, κινήθηκαν απειλητικά μετά τη λήξη προς το μέρος των φίλων της γαλλικής ομάδας και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων -με δακρυγόνα- για να αποφευχθούν τα χειρότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ιρλανδός παρατηρητής του αγώνα, Dennis Cruise, κατέγραψε τα γεγονότα στην έκθεσή του, η οποία μέχρι το σημείο εκείνο, ήταν άριστη για την συμπεριφορά των οπαδών του Ολυμπιακού. Πλέον, αναμένεται η έκθεση να φτάσει στην UEFA, η οποία με τη σειρά της θα παραπέμψει τους πρωταθλητές Ελλάδας στην πειθαρχική της επιτροπή. Κάπου εδώ αναλαμβάνει -και πάλι- δράση ο Δημήτρης Θεοδωρίδης, αφού ο κίνδυνος τιμωρίας του Ολυμπιακού δεν περιορίζεται στην έδρα, αλλά επεκτείνεται στη συμμετοχή της ομάδας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης σεζόν.
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Τους συγκεκριμένους ηλίθιους θα πρέπει κάποιος να τους παραδώσει στην αστυνομία. Σε μία βραδιά όνειρο, από άποψης κερκίδας, κατάφεραν 100-200 ηλίθιοι να την κάνουν αφορμή για να μας τη χώσει η UEFA. Με ανύπαρκτη διοίκηση, λογικό είναι να είμαστε άξιοι της μοίρας μας...
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ρε συ Konnak, οι φάσεις στο τέλος του αγώνα και πόσο μάλλον η τελευταία φάση όταν ο αγώνας κρίνεται στο σουτ, κρίνει αγώνα. Δώσε ότι βλέπεις στη ρημάδα τη φάση και αν είναι τόσο μάγκας ο ΠΑΟ ας πάει μέσα στο ΣΕΦ να διεκδικήσει πίσω το πλεονέκτημα έδρας. Με αυτή τη λογική, για τα πέναλτι που διαμαρτύρεστε εδώ μέσα, μπορώ να σου αντιπαραθέσω το ίδιο επιχείρημα. Μα αυτό σου λέω και εγώ! Αν είχε σφυριχτεί η φάση με τον Τσαρτσαρή, δευτερόλεπτα πριν, η φάση του Πεν δεν θα είχε απολύτως καμία σημασία! Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για μία φάση, όταν υπάρχει ακόμα μία λίγο πριν από αυτήν, που αν είχε σφυριχτεί ένα πεντακάθαρο φάουλ δεν θα είχες φτάσει να κυνηγάς τον αγώνα. Μιλάμε για δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα που η μία θα ακύρωνε την άλλη. Και επαναλαμβάνω, δεν ήταν δα και φοβερός ο Ολυμπιακός εκείνης της χρονιάς ώστε να οδύρεστε, λες και δεν παίξαμε άλλους 4 τελικούς και έναν τελικό κυπέλλου, που και πάλι χάσατε. Αν θυμάσαι, ήταν η τελευταία χρονιά του Γκέρσον.
johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πάμε πάλι τα ίδια... Ερώτηση προς τους απανταχού αιώνια αδικημένους στο μπάσκετ λόγω ενός σφυρίγματος γαύρους. Ποιος έχει δηλώσει το παρακάτω? 1) Ντρού Νίκολας, αναφερόμενος σε μια φάση από την προπόνηση 2) Γιάννης "10 μέρες" Μπουρούσης 3) Σκούνι Πεν Σας έβαλα δύσκολα ε? Απάντηση
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μα αυτό σου λέω και εγώ! Αν είχε σφυριχτεί η φάση με τον Τσαρτσαρή, δευτερόλεπτα πριν, η φάση του Πεν δεν θα είχε απολύτως καμία σημασία! Δεν μπορείς να μιλάς μόνο για μία φάση, όταν υπάρχει ακόμα μία λίγο πριν από αυτήν, που αν είχε σφυριχτεί ένα πεντακάθαρο φάουλ δεν θα είχες φτάσει να κυνηγάς τον αγώνα. Μιλάμε για δύο φάσεις στο τέλος του αγώνα που η μία θα ακύρωνε την άλλη. Και επαναλαμβάνω, δεν ήταν δα και φοβερός ο Ολυμπιακός εκείνης της χρονιάς ώστε να οδύρεστε, λες και δεν παίξαμε άλλους 4 τελικούς και έναν τελικό κυπέλλου, που και πάλι χάσατε. Αν θυμάσαι, ήταν η τελευταία χρονιά του Γκέρσον. Ε, εντάξει κι αν είχαν σφυριχτεί άλλες 2-3 στην αρχή του αγώνα, θα είχαμε πάρει διαφορά 9 πόντων με τα τρίποντα που θα βάζαμε και θα διατηρούσαμε τη διαφορά. Η τελευταία επίθεση κρίνει αποτέλεσμα. & - Όλα τ' άλλα είναι άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε. Ο Γκέρσον έφυγε μεσούσης της περιόδου το 2008, γύρω στον Φλεβάρη αν θυμάμαι καλά. Δεν ήταν κάτι το τρομερό, αλλά άξιζε την ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα, ευκαιρία που του στέρησε ο συγκεκριμένος μισθοφόρος. Να δούμε, θα ξανακάνει το λάθος? Γιατί το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού.
foufoutios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δεν ξερω τι εννοεις με το σπρωξιμο, αλλα παραπανω ειδα τη φραση "διορισμενος πρωταθλητης στο μπασκετ". Σπρωξιμο εννοω ενα - δυο σφυριγματα τα οποια θα παγωσουν τον ρυθμο η θα δωσουν αβανταζ στον Παναθηναικο οταν το χρειαστει.. ευκολο ειναι στο μπασκετ κατι τετοιο.. στα υπολοιπα συμφωνουμε μεσες - ακρες χειροτεροι εισαστε. καθε μερα μια γκρινια για την διατησια θα την διαβασω εδω μεσα σιγουρα. Τα εχω ξαναπει.. Εχουμε 9 χρονια καβας ακομα.. Πάμε πάλι τα ίδια... Ερώτηση προς τους απανταχού αιώνια αδικημένους στο μπάσκετ λόγω ενός σφυρίγματος γαύρους. Ποιος έχει δηλώσει το παρακάτω? 1) Ντρού Νίκολας, αναφερόμενος σε μια φάση από την προπόνηση 2) Γιάννης "10 μέρες" Μπουρούσης 3) Σκούνι Πεν Ποιος αληθεια? Για δωσε κανενα λινκ.. Αν αναφερεσαι στο 3 παντως εδω εισαι Αναφερόμενος στο περιβόητο... non call του Πηλοΐδη, είπε: "Θυμάμαι πολύ καλά τι είχε γίνει με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Θυμάμαι τη φάση με τον Διαμαντίδη και το σφύριγμα που δεν δόθηκε. Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αν οι διαιτητές είχαν σφυρίξει αυτό το φάουλ θα είχα καταφέρει να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Το πιστεύω". "Όποιος βλέπει νομίζω πως το πιστεύει και αυτός. Έχω μια δουλειά να τελειώσω. Καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά εμένα μου αρέσουν τα "κόκκινα". Τα θυμάμαι όλα. Θα το θυμάμαι ακόμα και στα 50 μου. Όπως και πολλοί παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, έτσι και εγώ έχω να τελειώσω μια δουλειά. Ο Παναθηναϊκός παίρνει τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, οπότε όλοι μας ως ομάδα έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε". http://sport24.gr/html/ent/745/ent.335745.asp
johnnyestia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Ποιος αληθεια? Για δωσε κανενα λινκ.. Κοίτα δύο ποστ πάνω. Ναι, ο ίδιος ο Σκούνι Πεν τα είπε το ίδιο βράδυ που έγινε η περιβόητη επίμαχη φάση που χαρίζει κούπες εγχώριες και ευρωπαϊκές στον ΠΑΟ τα τελευταία 14 χρόνια.
Deponakias Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Κοίτα δύο ποστ πάνω. Ναι, ο ίδιος ο Σκούνι Πεν τα είπε το ίδιο βράδυ που έγινε η περιβόητη επίμαχη φάση που χαρίζει κούπες εγχώριες και ευρωπαϊκές στον ΠΑΟ τα τελευταία 14 χρόνια. Γιατι εγω θυμαμαι να το ειχε πει ο ματσιγιαουσκας για το φαουλ που του ειχε κανει ο διαμντιδης στο τελος του αγωνα>? Χρονια πριν σε αλλον αγωνα που ηταν και τελικοι πρωταθληματος..
johnnyestia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Γιατι εγω θυμαμαι να το ειχε πει ο ματσιγιαουσκας για το φαουλ που του ειχε κανει ο διαμντιδης στο τελος του αγωνα>?Χρονια πριν σε αλλον αγωνα που ηταν και τελικοι πρωταθληματος.. Βρε, μην με τρελαίνετε. Ας ξαναβάλω δεύτερη φορά το λίνκ μπας και το δείτε: http://www.ethnos.gr/ethnosport/article.asp?catid=8748&subid=2&pubid=510699
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Πάμε πάλι τα ίδια... Ερώτηση προς τους απανταχού αιώνια αδικημένους στο μπάσκετ λόγω ενός σφυρίγματος γαύρους. Ποιος έχει δηλώσει το παρακάτω? 1) Ντρού Νίκολας, αναφερόμενος σε μια φάση από την προπόνηση 2) Γιάννης "10 μέρες" Μπουρούσης 3) Σκούνι Πεν Sorry κιολας αλλα ειπαμε να κραταμε ενα επιπεδο εδω μεσα. Σου εχω παραθεσει 15 φορες την αποψη 6-7 Ελληνων διεθνων διαιτητων. Αρνουμαι να στο ξαναπαραθεσω. Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Ενα ερωτημα ομως προς εσενα.Πως γινεται ο Παναθηναικος που ειναι με 0-4 στην Ευρωλιγκα, με ηττες σε ΟΛΟΥΣ τους μεγαλους αγωνες, να μην εχει κανει ουτε μια (ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ) γκελα στο ελληνικο πρωταθλημα. Οπου εγω εχω κανει 2. Τελος αυτη η συζητηση περι νον κολ για μενα. ---------- Προσθήκη στις 02:24 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:21 ---------- Σπρωξιμο εννοω ενα - δυο σφυριγματα τα οποια θα παγωσουν τον ρυθμο η θα δωσουν αβανταζ στον Παναθηναικο οταν το χρειαστει.. ευκολο ειναι στο μπασκετ κατι τετοιο.. στα υπολοιπα συμφωνουμε μεσες - ακρες Επαφες. Ολα κρινονται απο το πως σφυριζονται οι επαφες.
johnnyestia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Sorry κιολας αλλα ειπαμε να κραταμε ενα επιπεδο εδω μεσα. Σου εχω παραθεσει 15 φορες την αποψη 6-7 Ελληνων διεθνων διαιτητων. Αρνουμαι να στο ξαναπαραθεσω. Μπορεις να πιστευεις οτι θελεις. Ενα ερωτημα ομως προς εσενα.Πως γινεται ο Παναθηναικος που ειναι με 0-4 στην Ευρωλιγκα, με ηττες σε ΟΛΟΥΣ τους μεγαλους αγωνες, να μην εχει κανει ουτε μια (ΜΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ) γκελα στο ελληνικο πρωταθλημα. Οπου εγω εχω κανει 2. Τελος αυτη η συζητηση περι νον κολ για μενα. Μην τα λες σε μένα. Στον Σκούνι Πεν πέστα.
Chris_85 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν καταλαβαινεις την ψυχολογια της ομαδας. Ακομα και να τα ειπε αυτα, (που στον κοσμο της ελληνικης αθλητικης δημοσιογραφιας πολλα εχουν δει τα ματια μας) ηθελε απλα κ μονο να βοηθησει την ομαδα να εστιασει εκει που πρεπει, για τον επερχομενο αγωνα. Αντιθετως, νομιζω πως αυτο το λινκ (για 345η φορα) καταρριπτει οτιδηποτε ισχυριζεσαι. http://www.gazzetta.gr/component/k2/item/63425-%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%AC%CF%82-%CE%BC%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CF%82?tmpl=component&print=1 (για να μην αρχισουμε να συζηταμε και για αποψεις ορισμενων, εργο της πρασινης προπαγανδας, πως υπαρχει νον-κολ, υφισταται σαν ορος κτλ.)
johnnyestia Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Και επικαλείσαι τους Έλληνες διαιτητές? Αυτούς που λέτε πως σας κλέβουν κάθε χρόνο? ΥΓ. Και μην μου πατάς γράμματα στο πληκτρολόγιο , στην συζήτηση που προηγήθηκε απλά παρέθεσα την άποψη του ιδίου του παίκτου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.