Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ προσωπικά θεωρώ τον Βορεάδη απο τις καλύτερες σφυρίχτρες. Τώρα τον "κύριο" Πηλοίδη δεν τον ξέρω.
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μα και για το κύπελλο γκρινιάζατε προκαταβολικά λόγω Βορεάδη, λάθος; ο Τάσος Πηλοΐδης επέστρεψε πριν από 10 μέρες στη δράση και το ντέρμπι θα είναι το πρώτο φετινό του ματς στην Α1 http://www.superbasket.gr/?c=308&a=122088 Σου λέει κάτι? Επιστρατεύουν οι κοντοί ότι έχουν και δεν έχουν...
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Επέστρεψε όλως τυχαίως στην δράση για να σφυρίξει το ντέρμπι...
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ε, ναι, πιο ξεδιάντροπο στήσιμο αγώνα δεν θα μπορούσαμε να δούμε. Ρε τον πρωταθλητή Ευρώπης, την ομάδα καμάρι του ελληνικού μπάσκετ, που όλα τα σήκωσε άξια, όταν δεν μπορεί, υπάρχουν τα δεκανίκια να τον σπρώξουν.
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Στην Ευρώπη ναι, αλλά στην Ελλάδα είναι ο μόνιμος διορισμένος. Ειδικά σε περιόδους οπου ο ΟΣΦΠ άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα. (Δεν βγάζω την σκούφια μου απέξω, και εμείς στο ποδόσφαιρο τα ίδια κάναμε).
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 http://www.superbasket.gr/?c=308&a=122088 Σου λέει κάτι? Επιστρατεύουν οι κοντοί ότι έχουν και δεν έχουν... Aκομα δεν ξεκινησε το ματς και αρχισαν οι βολες κατα της διαιτησιας. Αθανατη Ελλαδα, με τους αθανατους Ελληνες φιλαθλους σου... Στην Ευρώπη ναι, αλλά στην Ελλάδα είναι ο μόνιμος διορισμένος. Ειδικά σε περιόδους οπου ο ΟΣΦΠ άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα. (Δεν βγάζω την σκούφια μου απέξω, και εμείς στο ποδόσφαιρο τα ίδια κάναμε). Ανεφερε μου εναν (1) τιτλο στο μπασκετ που αξιζες και δε σε αφησε η διαιτησια να τον παρεις, τα τελευταια 15 χρονια. Και αν θες πες συγκεκριμενα που στηριζεις τα ανωτερω επιχειρηματα σου, πχ στο ταδε ματς εγινε αυτο, στο δεινα εγινε το αλλο. ΥΓ. Eκτος απο το non-call στο ΟΑΚΑ, το οποιο σηκωνει συζητηση αλλου τυπου (πχ θα πηγαινε παραταση, που δε θα μας κερδιζατε πιθανως. Και να μας κερδιζατε, εχετε σιγουρακι τι νικη μεσα στο ΣΕΦ στο επομενο παιχνιδι? κλπ κλπ). Εχεις να αναφερεις ακομα 1 τιτλο που ξεκαθαρα εχασες απο αδικια της διαιτησιας στο μπασκετ, ενω τον αξιζες?
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Πρόπερσυ επι Γκέρσον. Σφαγή μέσα στο ΟΑΚΑ ενω ήμουν πολύ καλύτερος.
Στέλιος7 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Για την κατασταση του Ντουντου ξερουμε τιποτα;Ποτε θα ειναι στη διαθεση του Μπαντοβιτς;
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ναι εκτος απο αυτο ειπα στο ΥΓ. Η σφαγη για την οποια μιλας συνισταται σε μια φαση, οκ. Σου ειπα ομως οτι παραταση θα πηγαινε. Ακομα και να νικουσατε -λεμε τωρα- στη παραταση, ακολουθουσε κι αλλο ματς στο ΣΕΦ. Αρα αυτο το 1 σφυριγμα, καθορισε αποτελεσμα συμφωνοι, δεν σου στερησε ομως τιτλο, γιατι πολυ απλα και να μη σφυριζοταν το πιο πιθανο ειναι να μην αλλαζε κατι, πλην οτι θα προστιθονταν 5 λεπτα σε αυτον τον τελικο ή ενδεχομενως να φταναμε σε 5ο τελικο μεσα στο ΟΑΚΑ αν δεν απατωμαι. Καποιον αλλο τιτλο που σου στερησε ξεκαθαρα η διαιτησια? Μιλησες για διορισμενο πρωταθλητη γιαυτο ρωταω...
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ένα μόνο θα πω, για να καταλάβουμε το μέγεθος του σκανδάλου: Αν ο Παπουτσέλης είχε να σφυρίξει 1 χρόνο αγώνα και έμπαινε να σφυρίξει με απευθείας ανάθεση, τον αγώνα ΟΣΦΠ - ΠΑΟ στο Καραϊσκάκη, θα είχε πέσει η κυβέρνηση. Αμφιβάλλει κανείς? Μιλάμε για το μεγαλύτερο μπασκετικό σκάνδαλο στην ιστορία του ελληνικού μπάσκετ. Την Κυριακή το non-call θα είναι πταίσμα μπροστά σε αυτά που θα δουν τα μάτια μας. "Θυμάμαι πολύ καλά τι είχε γίνει με τον Παναθηναϊκό στους τελικούς. Θυμάμαι τη φάση με τον Διαμαντίδη και το σφύριγμα που δεν δόθηκε. Θέλω να κερδίσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύω πως αν οι διαιτητές είχαν σφυρίξει αυτό το φάουλ θα είχα καταφέρει να κατακτήσουμε το Πρωτάθλημα. Το πιστεύω". "Όποιος βλέπει νομίζω πως το πιστεύει και αυτός. Έχω μια δουλειά να τελειώσω. Καλός ο Παναθηναϊκός, αλλά εμένα μου αρέσουν τα "κόκκινα". Τα θυμάμαι όλα. Θα το θυμάμαι ακόμα και στα 50 μου. Όπως και πολλοί παίκτες που έχουν έρθει στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, έτσι και εγώ έχω να τελειώσω μια δουλειά. Ο Παναθηναϊκός παίρνει τα πρωταθλήματα τα τελευταία χρόνια, οπότε όλοι μας ως ομάδα έχουμε μια δουλειά να τελειώσουμε". Αυτά διάβασε ο Θανασάρας και έβγαλε τον άσο από το μανίκι του. Πεν εσείς? Πηλοΐδη εμείς.
foufoutios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλο ειναι να μην προτρεχουμε και εμεις.. Σιγουρα ειναι περιεργη αποφαση αλλα αν δε δουμε κατι, δε μπορουμε να λεμε.. Μη γινομαστε "πρασινοι".. Με υποθεσεις δε γινεται δουλεια Midi.. αν γινοταν αυτο και αν γινοταν εκεινο, θα γινοταν μετα το αλλο.. Ετσι μπορουμε και εμεις να λεμε αν σας δινοταν το πεναλτι πχ μετα θα βαζαμε αλλα δυο γκολ και παει λεγοντας.. Αυτο που λεμε τοσα χρονια ειναι οτι ο ΠΑΟ εχει ομαδαρα στο μπασκετ ΑΛΛΑ οποτε το χρειαζεται θα σπρωχτει για να παρει μπρος.. Ενα σφυριγμα απο δω ενα απο εκει, ξερεις πως πανε αυτα..
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Καλο ειναι να μην προτρεχουμε και εμεις.. Σιγουρα ειναι περιεργη αποφαση αλλα αν δε δουμε κατι, δε μπορουμε να λεμε.. +1, αλλα ο αλλος ηδη αρχισε το παραληρημα για τη διαιτησια του ματς που ακομα δεν αρχισε. Με υποθεσεις δε γινεται δουλεια Midi.. αν γινοταν αυτο και αν γινοταν εκεινο, θα γινοταν μετα το αλλο.. +1 οι υποθεσεις εν προκειμενω ειναι απο την πλευρα των δικων σας, που ειχαν δεδομενο τον τιτλο αν σφυριζοταν το non call. Δηλαδη υποθετουν οτι και στην παραταση θα κερδιζαν, και τον επομενο τελικο θα κερδιζαν. Αυτο που λεμε τοσα χρονια ειναι οτι ο ΠΑΟ εχει ομαδαρα στο μπασκετ ΑΛΛΑ οποτε το χρειαζεται θα σπρωχτει για να παρει μπρος.. Ενα σφυριγμα απο δω ενα απο εκει, ξερεις πως πανε αυτα.. Δεν ξερω τι εννοεις με το σπρωξιμο, αλλα παραπανω ειδα τη φραση "διορισμενος πρωταθλητης στο μπασκετ".
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Το παραδέχομαι ήμουν υπερβολικός με την λέξη διορισμένος, αλλά παραδεχθείτε και εσείς το σπρώξιμο μέχρι αηδίας που σας γίνεται κάθε χρόνο.
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ρε παίδες στο non call που ευαγγελίζεστε συνέχεια, αν θυμάστε λίγο πριν είχε γίνει φάουλ στον Τσαρτσαρή που δεν είχε δοθεί, που αν είχε δοθεί θα είχε τελειώσει νωρίτερα το παραμύθι. Οπότε τέτοια συζήτηση δεν μπορεί να βγάλει πουθενά. Θυμάμαι χαρακτηριστικά ότι μετά από εκείνο το παιχνίδι είχαμε πιάσει όλες τις αμφισβητούμενες μία-μία και είχαμε καταλήξει ότι είχαν γίνει αρκετά λάθη και για τις δύο πλευρές. Στο μπάσκετ είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα για να ασχολείστε τόσο με τη διαιτησία. Δύσκολα μια φάση κρίνει αγώνα (πχ. το καλάθι που δεν μέτρησε της Μπάρτσα στο Βελιγράδι). Πχ. όλοι οι γάβροι έχουν πει κατά καιρούς για το μπλοκ του Βράνκοβιτς το 96. Πόσοι όμως θυμούνται το σφάξιμο και τα φάουλ που δεν είχαν δοθεί στα τελευταία λεπτά υπέρ του ΠΑΟ, ή το σταμάτημα του χρονόμετρου, και χίλια άλλα. Με τι λογική λοιπόν αμφισβητούν εκείνο το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, όταν ο μόνος που δικαιούται να διαμαρτύρεται είναι ο Παναθηναϊκός που του βγάλαν την ψυχή να πάρει κύπελλο δικό του; Εμένα μου φαίνεται πιο πολύ σαν δικαιολογία, κάτι να πιαστούμε. Στο μπάσκετ τις περισσότερες φορές ο καλύτερος κερδίζει, σε σειρά αγώνων δε η καλύτερη ομάδα θα επικρατήσει. Γι' αυτό πρωτάθλημα δεν έχετε πάρει ακόμα, και πέρυσι που είχατε πλεονέκτημα έδρας είχα καλύτερη ομάδα και φάνηκε. Ακόμα και το non call να είχε δώσει, και να είχε γίνει το 1-2, θεωρείτε ότι στο ΣΕΦ θα κερδίζατε σίγουρα; Θεωρείτε ότι ΕΚΕΙΝΟΣ ο ΟΣΦΠ ήταν καλύτερος ΕΚΕΙΝΟΥ του ΠΑΟ; Δε νομίζω. Απλά θεωρώ ότι καταφεύγετε σε δικαιολογίες τύπου non call γιατί δε μπορείτε να παραδεχθείτε μια ανωτερώτητα του αιώνιου επί σειρά ετών.
Mika Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μη γινομαστε "πρασινοι".. χειροτεροι εισαστε. καθε μερα μια γκρινια για την διατησια θα την διαβασω εδω μεσα σιγουρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.