afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Πέρσι στην Γερμανία έγιναν 16 φάσεις παρόμοιες με αυτή με τον Κυριάκο και τον Με-τον-αγκώνα-στην-καρωτίδα-του-άλλου-παίζω-ζίο :lol: Πλάκα κάνεις, δεν εξηγείται αλλιώς. Α μπραβο Και ο ολυμπιακός, το δικό σου.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 :lol: Πλάκα κάνεις, δεν εξηγείται αλλιώς. Δεν κάνω καθόλου πλάκα. Κάτσε και δες τα παιχνίδια πρωταθλήματος και κυπέλλου στην Γερμανία. 16 φάσεις.
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 μετά την ανήθικη επίθεση του κράτους ενάντια στον Ολυμπιακό (υπόθεση κοσκωτά, αυτός έφερνε παιχταράδες, πήγε να ταράξει τα νερά και στην μπάλα και στις εκδόσεις, γι΄αυτό λαμπράκηδες, τεγόπουλοι, μπόμπολες του τη φέρανε) :lol::lol::lol: 3 κουνούπια κάθονταν
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 afentiko7, ξέρεις πολλά εσύ... Δεν είδα να σχολιάζει κανείς την τακτική του Γιαννάκη σε σχέση με τον Μπουρούση. Εγώ περίμενα μετά το 4ο φάουλ του Πέκοβιτς να μην βγαίνει καθόλου ο συγκεκριμένος παίκτης. Τραυματίστηκε σε κάποια φάση; Το ζήτησε ο ίδιος λόγο κούρασης; Τον έχουν προσεγγίσει και οι κοντοί και μαθεύτηκε;
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μια χαρά χιουμοριστικό video. Πολύ καλό για καζούρα.
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 afentiko7, ξέρεις πολλά εσύ... Τραυματίστηκε σε κάποια φάση; Το ζήτησε ο ίδιος λόγο κούρασης; Τον έχουν προσεγγίσει και οι κοντοί και μαθεύτηκε; Αυτό, δε σε τιμάει ως ομάδα. Οχι το να πάρεις, τον μπουρούση, αλλά αν τον έχεις κλείσει, να μην παίξει επίτηδες στα μεταξύ μας παιχνίδια. Α και εσείς δεν τον βρίζατε συνέχεια? Τώρα το άλλο που ισχυρίζεσαι, πως αυτός που τρώει αγκωνιά, παίρνει κόκκινη, ε δεν μπορώ να το λάβω στα σοβαρά 3 κουνούπια κάθονταν Εσύ γιατί νομίζεις, κινήθηκαν εναντίον του κοσκωτά?
foufoutios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το εχουμε πει ο Γιαννακης δε συγκρινεται ουτε κατα το μισο με τον Ομπραντοβιτς.. Αυτος σας εκανε την ομαδα που ειστε τωρα.. Προσωπικα πιστευω πως εσπρωξαν τον ΠΑΟ οσο χρειαστηκε. Κριμα για μια τοσο καλη ομαδα και δε μιλαω ειρωνικα.. Σιγουρα εγιναν λαθη και υπερ του Ολυμπιακου αλλα 50 -50 δεν ηταν σε καμια περιπτωση (Ποσω μαλλον 80 -20 υπερ του Ολυμπιακου!). Κατα τα αλλα ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα στο μπασκετ και το ξερουμε, ελπιζουμε σε κατι καλυτερο του χρονου! ΥΓ : Ελπιζω να μην κανουμε ιστορικη αναδρομη για το ποτε αδικηθηκε ο ενας και ποτε ο αλλος απο τα ετη ιδρυσης τους.. Ελεος...
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εσύ γιατί νομίζεις, κινήθηκαν εναντίον του κοσκωτά? Έλα ντε,σίγουρα το πρώτο τους μέλημα ήταν να βλάψουν τον Ολυμπιακό.Ντοινγκ Αφού σ αρέσει η ιστορία,διάβασε για τον Εθνικό του Καρέλλα,για τον Πούσκας,Γκρόσιτς και λοιπούς και μετά πες μου πόσα χρόνια πήγε πίσω το ελληνικό ποδόσφαιρο η παράγκα του Ολυμπιακού,του Παναθηναικού και της ΑΕΚ. Τα νερά άλλος πήγε να τα ταράξει,όχι ο Κοσκωτάς
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 ... 1) Το νικοπολίδαρο, τον αρχηγό, που με εσάς γεύτηκε μόνο πίκρες, ενώ με εμάς μόνο χαρές, τον πήραμε αφότου αποτελούσε για εσάς ξένο σώμα. Αφού το γιουχάρατε, τι να κάνουμε. Καλά κάνατε, γιατί μας βγήκε σε καλό, εμείς για τα επόμενα 5 χρόνια βρήκαμε τερματοφυλακάρα, εσείς είχατε τον γκαλίνοβιτς και έναν με μοικάνα. 2)Καλά στο βόλει ένα παίχτη έχεις τον αντράντε και που και που τον ντεπέστελε. Αφού έτσι έχτισες την ομάδα σου. 3)Φιλε μου, και το λεμπρον, τον κόμπε, να φέρουν οι αγγελόπουλοι, πάλι οι γκρι θα δώσουν το πρωτάθλημα και την ευρωλίγκα στον πάο 4)Ναι, ο Κοσκωτάς ήθελε να αναμορφώσει τον ολυμπιακό, δεν τα κατάφερε, ο βαρδινογιάννης ήθελε να τον κάνει παράρτημα με το σαλιαρέλη και ευτυχώς που ανέλαβε ο κόκκαλης. Δε διαφωνούμε. Απλά η ομάδα δου τόσα χρόνια, σε έχει συνηθίσει στη μιζέρια, στην κλάψα και στη βρώμα και δεν ανέχεσαι τις καθαρές αναμετρήσεις. Μέχρι και στο βόλει, για να ξεκουραστεί η ομάδα σου, αναβάλλανε το φάιναλ φορ. ΕθνικόΕσυ με 300 νοματαίους, μπορείς να κρατήσεις σωματείο?
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εσυ με 300 νοματαίους, μπορείς να κρατήσεις σωματείο? Τότε δεν ήταν 300 και για την παράγκα σου δεν μου απάντησες
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Τότε δεν ήταν 300 και για την παράγκα σου δεν μου απάντησες Μα σε ένα καφενείο στην καστέλλα που συχνάζανε, χωρούσανε όλοι οι εθνικοί. Για ποια παράγκα μου μιλάς? Μην ψάχνεις για φαντάσματα.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ο Μπουρούσης γιατί δεν έχει κληθεί ακόμη να υπογράψει; Έχει καιρό που ακούγετε ότι κάποιος δεν τον θέλει στον Ολυμπιακό.
elven Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μα σε ένα καφενείο στην καστέλλα που συχνάζανε, χωρούσανε όλοι οι εθνικοί. Για ποια παράγκα μου μιλάς? Μην ψάχνεις για φαντάσματα. 1957 μηδενίστηκε ο 1ος Εθνικός,Πούσκας,Γκρόσιτς τελικά πήγαν Ρεάλ Μ,λοιποί Ούγγροι αλλού. Ρεάλ Μ. 6 ευρωπαικά Εθνική Ουγγαρίας 7αρες και 5αρες σε Γερμανίες και Αγγλίες Αυτουργοί-Ιδρυτές Παράγκας :ΠΟΚ ->ΠΑΟ,ΟΣΦΠ,ΑΕΚ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.