vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 δεν λεω, το συστηματακι "βαζω περισσοτερους ποντους απο οτι τρωω " μπορει να ειναι θεαματικο και ωραιο, αλλα αν ειναι να πρεπει να βαλεις 97 ποντους για να κερδισεις την... τσιμπονα, τοτε για να κερδισεις μπαρτσα, ποσους θελεις?? Παλι καλα που οι ψαρακλες της τσιμπονα ειχανε χερια με παρκινσον στο τελος και εχασαν τις βολες, αλλιως θα ειχε κηδεια σημερα το προγραμμα...
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αν ειναι γρηγορος ο ρυθμος του παιχνιδιου, λογικο ειναι να παει ψηλο το σκορ.. Με τον ΠΑΟ το σκορ ηταν πολυ χαμηλο.. Τρεξαμε εμεις, ετρεξαν και αυτοι και εληξε στο 94 - 97 . Εχασαν δυο βολες στο τελος, αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι θα χαναμε.. Ημασταν μπροστα στο σκορ ακομα και αν τις εβαζαν και τις δυο..
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εεε προκριθηκαμε στους 8 της ευρωλιγκα!!!!! Κερδισαμε σημερα την τσιμπονα εκτος εδρας μπραβο ρε ομαδα!
Erwdios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Tα στοπ καρε ειναι σπεσιαλιτε.. Μην του το χαλατε.. Με τα στοπ καρέ καλά χτυπάει και πρωτάθλημα ο συγκεκριμένος Το χέρι που αναφέρει το βλέπω, το πώς έφτασε να βάλει χέρι δεν βλέπω. Άλλα 10 στοπ καρέ στο 4 παρακαλώ.
vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αν ειναι γρηγορος ο ρυθμος του παιχνιδιου, λογικο ειναι να παει ψηλο το σκορ.. Με τον ΠΑΟ το σκορ ηταν πολυ χαμηλο.. Τρεξαμε εμεις, ετρεξαν και αυτοι και εληξε στο 94 - 97 . Εχασαν δυο βολες στο τελος, αυτο δε σημαινει απαραιτητα οτι θα χαναμε.. Ημασταν μπροστα στο σκορ ακομα και αν τις εβαζαν και τις δυο.. δεν ειναι ετσι το μπασκετ φιλε μου.. Συμφωνω για τον ρυθμο, αλλα η αμυνα σημερα ηταν για γελια, απαραδεκτη. Επισης πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κοιταξουν τον πανικο που τους πιανει στην πρωτη πασα τα τελευταια δευτερολεπτα.. με το που τους πιεζουν λιγο, λαθη λαθη λαθη.. Εεε προκριθηκαμε στους 8 της ευρωλιγκα!!!!!Κερδισαμε σημερα την τσιμπονα εκτος εδρας μπραβο ρε ομαδα! Νταξει, μπραβο δεν τους λες.. γιουχα παλι οχι.. κατι ενδιαμεσο ρε παιδι μου
EKTELESTES Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Tα στοπ καρε ειναι σπεσιαλιτε.. Μην του το χαλατε.. :lol: ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Έγραψες!!
johnnyestia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Με τα στοπ καρέ καλά χτυπάει και πρωτάθλημα ο συγκεκριμένος Το χέρι που αναφέρει το βλέπω, το πώς έφτασε να βάλει χέρι δεν βλέπω. Άλλα 10 στοπ καρέ στο 4 παρακαλώ. Κάτσε, εσύ δεν είπες πως μόνο εγώ το είδα το χέρι? Τελικά εμφανίστηκε ως δια μαγείας? Ωσαννά!! Θαύμα Θάυμα!!! Άρα τελικά δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, για σένα αυτό ήταν πέναλτι και επειδή στο πέναλτι ως γνωστόν δεν υπάρχει πλεονέκτημα έπρεπε να το δώσει, σωστά? Τελικά καλά κάνω και σας τσιγκλώ όσο χρειάζεται με φωτό και βιντεάκια. Συνεχίστε να εκτίθεστε
Linus_21 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Ξερω γω, ίσως να ήταν Μπορντό από μικρό παιδί Καλό θα ήταν ορισμένοι να προσέχουν τις δηλώσεις τους... Γιατί θα πέσει κανά ταβάνι να τους πλακώσει εκεί στου Ρέντη
foufoutios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 δεν ειναι ετσι το μπασκετ φιλε μου.. Συμφωνω για τον ρυθμο, αλλα η αμυνα σημερα ηταν για γελια, απαραδεκτη. Επισης πρεπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κοιταξουν τον πανικο που τους πιανει στην πρωτη πασα τα τελευταια δευτερολεπτα.. με το που τους πιεζουν λιγο, λαθη λαθη λαθη.. Δεν ξερω και πολλα απο μπασκετ, η γνωμη μου ειναι πως οπως παει ο ρυθμος ενος παιχνιδιου παει και το σκορ.. Σιγουρα αμυντικα δεν ειμαστε και η καλυτερη ομαδα στην Ευρωλιγκα αλλα νομιζω πως εχουν μαθει πλεον να διαχειριζονται σωστα τις καταστασεις και να περνουν αποτελεσματα.. Κατι που δεν γινοταν τα προηγουμενα χρονια.. Ισως κανω και λαθος.. Κάτσε, εσύ δεν είπες πως μόνο εγώ το είδα το χέρι? Τελικά εμφανίστηκε ως δια μαγείας? Ωσαννά!! Θαύμα Θάυμα!!! Άρα τελικά δεν έπρεπε να μετρήσει το γκολ, για σένα αυτό ήταν πέναλτι και επειδή στο πέναλτι ως γνωστόν δεν υπάρχει πλεονέκτημα έπρεπε να το δώσει, σωστά? Τελικά καλά κάνω και σας τσιγκλώ όσο χρειάζεται με φωτό και βιντεάκια. Συνεχίστε να εκτίθεστε Στην αρχη της φασης σου λεει ρε συ Johnny οτι εγινε το πεναλτι.. Παλι κολλησες?! πριν απλωσει το χερι ο Αγγλος, τον τραβαει και τον ριχνει κατω ο αμυντικος.. Καλα κανεις και τα ποσταρεις για να γελαμε και λιγο..
johnnyestia Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Στην αρχη της φασης σου λεει ρε συ Johnny οτι εγινε το πεναλτι.. Παλι κολλησες?! πριν απλωσει το χερι ο Αγγλος, τον τραβαει και τον ριχνει κατω ο αμυντικος.. Καλα κανεις και τα ποσταρεις για να γελαμε και λιγο.. Ρε παιδιά, από την αρχή λέγατε πως το γκολ ήταν καθαρό. Τώρα γύρισε το πράμα πως είναι πέναλτι? Να ξέρω δλδ.
foufoutios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Λεμε οτι απ τη στιγμη που δεν εδωσε το πεναλτι, μπορουσε να αφησει τη φαση και να μετρησει το γκολ.. Αφου δεν εδωσε το αμυντικο φαουλ γιατι να δωσει το επιθετικο? Δεν ειναι τοσο δυκολο..
johnyboy Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... DtrID=1106
Erwdios Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 http://www.in.gr/sports/article.asp?lng ... DtrID=1106 Τι έγραφε??? ---------- Προσθήκη στις 16:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:31 ---------- Όταν έλεγα εγώ ότι το παιχνίδι πρωταθλήματος στο μπάσκετ θα παιχτεί διαφορετικά, κάτι ήξερα Οι Ηλίας Κορομηλάς , Τάσος Πηλοϊδης και Παναγιώτης Αναστόπουλος θα είναι οι τρεις διαιτητές του ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού. Στην κληρωτίδα για το μεγάλο παιχνίδι βρέθηκαν επίσης οι Βορέαδης, Γκόντας, Μουζάκης και Χριστοδούλου, οι οποίοι όμως δεν κληρώθηκαν. http://www.sport-fm.gr/article/219043
Tilemaxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Αν προσέξουμε λίγο θα νικήσουμε ΚΑΙ την διαιτησία.
konnak Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Μα και για το κύπελλο γκρινιάζατε προκαταβολικά λόγω Βορεάδη, λάθος;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.