foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτονοητα με αυτονοητα διαφερουν οπως φαινεται...
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Sημερα διαβασα οτι την ωρα του βαρουχα η αθλητικη κυριακη εποιανε 25 % ..Υψηλοτερα νουμερα κ απο ενα ματς... Τωρα ο Ολυμπιακος πηρε χθες οτι του αξιζε.Η Μπορντο που βλεπω οτι την υποτιμαται κιολας μερικοι μπηκε με στοχο να μην φαει γκολ.Το καταφερε κ η πλακα ειναι οτι σε εκτος εδρας ματς επι 80 λεπτα η γηπεδουχος ομαδα δεν ειχε καν πατησει περιοχη αδυνατωντας μαλιστα να αλλαξει δυο πασες στο κεντρο.Μια κεφαλια απο στημενη φαση με τον μελμπεργκ κ ακομα μια φαση στις αρχες του βημιχρονου ηταν οι φασεις του ολυμπιακου, που επαιζε εντος κ αν μια ομαδα επρεπε να μπει στο γηπεδο για να κανει παιχνιδι σιγουρα δεν ηταν η φιλουξενουμενη. Η πλακα ειναι οτι αν επαιρνε ο ολυμπιακος εκτος εδρας αποτελεσμα με τον τροπο που το πηρε η μπορντο χθες(κ δεν αναφερομαι σε εδρα μεγαλης ευρωπαικης ομαδας) οι ιδιοι θα λεγανε για ευκολο βραδυ κ αλανθαστη αμυντικη συμπεριφορα που μπλοκαρε τους γηπεδουχους μην τους αφηνωντας να βγαλουν μια φαση με κατω τη μπαλα... YG Κ κατι ακομα...Αφου για μπαλα μιλαμε ρε παιδια μην μιλαται για ανθελληνισμο κ τετοια.Ποδοσφαιροφιλοι ειμασται.....Κ στην τελικη ειναι υποχρεωμενος καποιος ελληνας να υποστηριζει την εταιρια του Κοκαλη επειδη αυτη παιζει με ομαδα του εξωτερικου?
chill Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Λύστε μου μια απορία ρε παιδιά. Αυτό εδώ είναι κλαρίνο? Να ξέρω δηλαδή αν έχετε τουλάχιστον το γνώθι σ' αυτόν
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Κ στην τελικη ειναι υποχρεωμενος καποιος ελληνας να υποστηριζει την εταιρια του Κοκαλη επειδη αυτη παιζει με ομαδα του εξωτερικου? Α ωραία, την Πέμπτη όλοι με τη Ρόμα ε.
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μαυρα χαλια ο Ολυμπιακος χθες επιθετικα.Αν δεν επαιρνε την μπαλα που και που ο Λουα Λουα ακομα θα ανταλλαζαν μπαλιες Αβρααμ και Μελμπεργκ(οι οποιοι ηταν πολυ καλοι χθες).Δικαιουμασταν ομως ενα γκολ.Καναμε 3-4 κλασσικες ευκαιριες βαλαμε και μια φορα τη μπαλα στο πλεχτο και το 1-1 θεωρω πως ηταν το πιο δικαιο αποτελεσμα.Να ναι καλα ο καραφλας.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Α ωραία, την Πέμπτη όλοι με τη Ρόμα ε. Οταν λεω για την εταιρια του Κοκαλη στην θεση του κοκαλη μπορει να βαλεις οποιοδηποται ονομα παραγοντα θελεις.Τωρα οι περισσοτεροι ολυμπιακοι με την ρομα θα ειναι...Κ δεν ειναι κακο να υποστηριζει καποιος την ρομα αυριο...
konnak Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή η μαλακία με τη λέξη "ανθέλληνας" κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει: ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπόζινταρ Μπάντοβιτς): Νικοπολίδης, Μέλμπεργκ, Στολτίδης, Ντάτολο, Μπράβο, Παπαδόπουλος, Μήτρογλου (77' Νταρμπισάιρ), Μαρέσκα, Λεντέσμα (65' Ζαϊρί), Λούα Λούα, Τοροσίδης Και αν ήταν καλά ο Ντουντού δεν θα έπαιζε καν ο Στολτίδης.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 K συμπληρωνω οτι αν ηταν καλα ο Γκαλετι δεν θα επαιζε ο μητρογλου...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Α ωραία, την Πέμπτη όλοι με τη Ρόμα ε. Οσοι δεν ειστε Παναθηναικοι εχετε ολες τις επιλογες στη διαθεση σας και ειναι αστοχο να σας κρινει ο οποιοσδηποτε για την επιλογη σας. Α. Να ειστε με τον ΠΑΟ. Β. Να ειστε με τη Ρομα. Γ. Να μην ειστε με κανεναν. Δ. Να ειστε και με τους δυο. Μπαλα ειναι, δεν ειναι πολεμος για να υποστηριζουν ολοι οι Ελληνες τις Ελληνικες ομαδες. Εγω πχ ακομα και την Εθνικη Ελλαδος δεν ηθελα να την δω στο Μουντιαλ εφετος, προτιμουσα να αποκλειστουμε. Ειμαι ανθελληνας? Οχι, απλα προτιμω να δω κανα σοβαροτερο ματς και παιχτης παρα τον Καραγκουνη, τον Τοροσιδη και τον Βυντρα. . Και δεν εχω ανθελληνικα αισθηματα, πιστεψε με. Ουτε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι αναδεικνυεται το εθνος με την κατακτηση του Γιουρο, η με μια προκριση του γαυρου επι της Μπορντο...Το μονο που συμβαινει ειναι να κερδιζουν χοντρα λεφτα καποιοι και προσωρινη χαρα οι ρομαντικοι της υποθεσης, δηλαδη οι προσκειμενοι οπαδοι σε καθε ομαδα. ΥΓ. Ειδικα οι Ολυμπιακοι μετα το χθεσινο αποτελεσμα εχετε καθε λογο να ελπιζετε σε προκριση της Ρομα (αποκλεισμο δικο μας κυριως), γιατι αλλιως επεται καζουρα περι καναπε κλπ Δεν θα παρεξηγησω καποιον αν βγει και πει "υποστηριζω ξεκαθαρα Ρομα".
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και διορθωνω, αν ηταν καλα ο Γκαλετι δεν θα επαιζε ο Μαρεσκα. (ελπιζω) EDIT:Η καζουρα περι καναπε ειναι εσωτερικης καταναλωσης της εκαστοτε ομαδας.Προτιμω να προκριθει ο Παο για να ειναι πιο κουρασμενος στη συνεχεια, δεν θα δωσω σημασια στο τι θα πει ο καθε αγνωστος Παναθηναικος στο topic του Ολυμπιακου.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μου φαίνεται πρέπει να ξανακάνω ποστ για 5χ5 ύστερα από τόσα χρόνια να δω πόσοι "παιχταράδες" πάλι θα έρθουν να παίξουν. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι βάζελοι για μπάλα. Για τι, για ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, θεοί του Ολύμπου....(!) 1 άθλημα έχετε να μιλάτε, μιλήστε γι αυτό, τα άλλα αφήστε τα...
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και διορθωνω, αν ηταν καλα ο Γκαλετι δεν θα επαιζε ο Μαρεσκα. (ελπιζω) Εσυ καλα τα λες ο αλλος ομως δεν νομιζω οτι θα εκανε κατι τετοιο....
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πχ ακομα και την Εθνικη Ελλαδος δεν ηθελα να την δω στο Μουντιαλ εφετος, προτιμουσα να αποκλειστουμε. Ειμαι ανθελληνας? Οχι, απλα προτιμω να δω κανα σοβαροτερο ματς και παιχτης παρα τον Καραγκουνη, τον Τοροσιδη και τον Βυντρα. . Και δεν εχω ανθελληνικα αισθηματα, πιστεψε με. Ουτε ειμαι απο αυτους που πιστευουν οτι αναδεικνυεται το εθνος με την κατακτηση του Γιουρο, η με μια προκριση του γαυρου επι της Μπορντο...Το μονο που συμβαινει ειναι να κερδιζουν χοντρα λεφτα καποιοι και προσωρινη χαρα οι ρομαντικοι της υποθεσης, δηλαδη οι προσκειμενοι οπαδοι σε καθε ομαδα. Εδώ πάντως συμφωνώ. Ειδικά στο κομμάτι της εθνικής...
Στέλιος7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σε αυτο εχεις δικο, φετος τα εχουμε δει ολα.
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 απιστευτη ατμοσφαιρα ο αγωνας εχει τελειωσει.. ..κι ο κοσμος τραγουδαει δεν εχει φυγει πριν τελειωσει το ματς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.