VAssassin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάλι βλέπω ότι αυτό είναι το πιο δυνατό Champions League των τελευταίων χρόνων. Δεν είπα οτι δεν υπάρχει Ρεάλ. Είπα οτι με βάση τους παίκτες της θα έπρεπε να έχει ολα τα ματς για πλάκα. Κυρίως τον Ερωδιο εννοούσα. Εντάξει, ευτυχώς το ποδόσφαιρο δεν είναι μπάσκετ, να παίζουν τα ρόστερ από μόνα τους.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 5 ομαδες ειναι φετος που μπορει να παρουν τη κουπα.Ειναι η μπαρτσελονα,η ρεαλ,η ματζεστερ,η τσελσι κ η Ιντερ...Οπιαδηποται απο αυτες να το παρει κανεις δεν θα πεσει απο τα συννεφα.καυτο φαβορι δεν ειναι καμια ομαδα.Εδω η Μπαρτσα περυσι που την θεωρουσαν γκραν φαβορι ακομα λιγο κ θα την παταγε.κ επειδη δεν μιλαμε για μαραθωνιο 30 αγωνιστηκων αλλα για διπλα ματς κατι να σου παει στραβα κ τελος...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 5 ομαδες ειναι φετος που μπορει να παρουν τη κουπα.Ειναι η μπαρτσελονα,η ρεαλ,η ματζεστερ,η τσελσι κ η Ιντερ...Οπιαδηποται απο αυτες να το παρει κανεις δεν θα πεσει απο τα συννεφα.καυτο φαβορι δεν ειναι καμια ομαδα.Εδω η Μπαρτσα περυσι που την θεωρουσαν γκραν φαβορι ακομα λιγο κ θα την παταγε.κ επειδη δεν μιλαμε για μαραθωνιο 30 αγωνιστηκων αλλα για διπλα ματς κατι να σου παει στραβα κ τελος... Συμφωνώ απόλυτα.
EKTELESTES Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Έχουν ακουστεί τα χίλια-μύρια ΑΣΧΕΤΑ και ΑΜΠΑΛΑ εδώ μέσα. Δεν είπε κανείς ότι είναι ποιοτική ομάδα ο Ολυμπιακός. ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ όμως και άξιζε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ την ισοπαλία. Βάσει ευκαιριών ακόμα και την ΝΙΚΗ. Είδαμε μπάλα καλή; Όχι, αλλά ήταν καλύτερος από την Μπορντό. Τα ξαναλέω = 2 φορές έσωσαν μπάλα στη γραμμή ( 1 ο τέρμας τους και 1 ένας παίχτης ), 1 ο τέρμας τους έβγαλε τετ-α-τετ του Λούα Λούα και τα σουτ ήταν 15-8 για μας και μόλις 9-2 γι αυτούς που εκτός του γκολ η μόνη άλλη φάση που θυμάμαι είναι 1 σουτ εκτός περιοχής που πήγε πάνω στον Νικοπολίδη. Το δικό τους μπαίνει απο ανύπαρκτο φάουλ και το δικό μας ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟ ακυρώνεται. Όσοι λέτε ότι ο Ντάρμπι σπρώχνει ΝΑΙ ΜΕΝ αλλά τον έχει ήδη σπρώξει νωρίτερα ο αμυντικός !! Και τον κατεβάζει!! Να, τα λέει ΚΑΙ ΕΔΩ http://www.nooz.gr/page.ashx?pid=13&cid=83 Οπότε στη καλύτερη είναι ΠΕΝΑΛΤΥ πριν ο Ντάρμπι απλώσει το χέρι στον τέρμα! Εν ολίγοις, ανοίξτε λίγο τα ματάκια σας και μην είστε αντι-έλληνες! Δεν έχει σημασία ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ στο 2ο, σημασία έχει ότι απόψε είναι 100% ΑΔΙΚΗ η ήττα. Όσο για τις διαιτησίες στην Ευρώπη κλπ, αφήστε το αυτό το θέμα...τόσα χρόνια τα ίδια τρώμε στη μάπα, κάνουν πολλές φορές τους διαιτητές της Σούπα-ΛΙΓΚ να φαίνονται ΤΟΠ! Τότε με Λεμονή 2 άκυρα γκολ είχαμε δεχτεί, άλλα βλέπετε και πρόσφατα σκηνικά, Μπάγερν-Φιορεντίνα και το θεϊκό περσινό Τσέλσι-Μπάρτσα. Υ.Γ. Στη φάση του γκολ τους νομίζω ότι ο παίχτης που χάνει τον Γάλλο είναι ο Λεντέσμα πάντως.
vlachaquito Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ο στολτιδης μου φανηκε, μακραν ο χειροτερος παικτης του αγωνα.. πως εβγαλε τον λεδεσμα (οπως τον ελεγε ο εκφωνητης) ακομα δεν μπορω να το καταλαβω...
Linus_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τι έγινε ρε παιδιά??? Ασχολείστε οι γαύροι με την διαιτησία? Εσείς δεν είστε οι υπεράνω και καλά?? Ας βάζατε τρία γκολάκια, και να μην σας ένοιαζε τόσο αν ακύρωναν το 4ο Νιώσατε πως είναι να είστε βάζελοι στην ομάδα Κυράστα και το κάνατε θέμα... Ο στολτιδης μου φανηκε Απλά τραγικός... Χωρίς πολλά πολλά.
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Απλα τα πραγματα.. Αν ημασταν ΠΑΟ και ειχαμε το γνωστο φαρδος, θα ειχαμε βαλει 2 γκολ και θα κερδιζαμε.. Δεν παιξαμε καλα, μπορουσαμε κατι καλυτερο σαν αποτελεσμα ομως.. Η Μπορντο επαιξε καλυτερα και πιο ορθολογικα.. Πιεσε και απλωνε ομορφα και απλα το παιχνιδι.. Λουα, Ντατολο, Στολτιδης, Ζαιρι, Μαρεσκα οι χειροτεροι.. Σαν να παιζαμε με εννια ημασταν.. Ο Μπαντοβιτς κοιμηθηκε για ακομα ενα ματς.. Παλι καλα που ηταν τραυματιας ο Ντιογκο Δε χρειαζεται να μιλησουμε για διαιτησια, σιγουρα εκανε καποια λαθη και φανηκε σαν να σπρωχνει τη Μπορντο αλλα αν ημασταν καλυτεροι γενικα αλλα και στην τελικη προσπαθεια θα παιρναμε καλυτερο αποτελεσμα.. Δυο κεφαλιες απο το υψος της μικρης περιοχης και αντι να γινουν γκολ, χαθηκαν.. Απαραδεκτα πραγματα
Linus_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Απλα τα πραγματα.. Αν ημασταν ΠΑΟ και ειχαμε το γνωστο φαρδος, θα ειχαμε βαλει 2 γκολ και θα κερδιζαμε.. Δεν παιξαμε καλα, μπορουσαμε κατι καλυτερο σαν αποτελεσμα ομως.. Η Μπορντο επαιξε καλυτερα και πιο ορθολογικα.. Λουα, Ντατολο, Στολτιδης, Ζαιρι, Μαρεσκα οι χειροτεροι.. Σαν να παιζαμε με εννια ημασταν.. Δε χρειαζεται να μιλησουμε για διαιτησια, σιγουρα εκανε καποια λαθη και φανηκε σαν να σπρωχνει τη Μπορντο αλλα αν ημασταν καλυτεροι γενικα αλλα και στην τελικη προσπαθεια θα παιρναμε καλυτερο αποτελεσμα.. Ναι το γνωστό φάρδος που είχαμε στις φετινές κληρώσεις, και τους αγώνες Ακόμα θυμάμαι το ματς με τους Τούρκους εδώ μέσα... δοκάρια εκείνοι γκολ εμείς Ε ρε γλέντια
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχεις και τυχη σαν ομαδα.. Φετος μπορει να μην σας εκατσε καλα (αν και η Ατλετικο δεν ειναι καμια υπερομαδα οπως πιστευατε), ομως μια στο τοσο δεν πειραζει.. Του χρονου παλι.. Και παλι μιλας για ενα παιχνιδι με τους Τουρκους ενω εγω σου μιλαω για την πλειοψηφια των παιχνιδιων σου.. Δεν σας λεμε τυχαια βαζελες Αν ακομα πιστευεις οτι δεν θα εβαζε η ομαδα σου γκολ σημερα (με τις ιδιες ευκαιριες που καναμε) τοτε τι να σου πω.. Πραγματικα γλεντια.. (περιμενω να δω ποστ του στυλ, αφου εχουμε καλυτερη ομαδα θα τα βαζαμε και τετοια γλαφυρα..)
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή στο γκολ που ακύρωσε μόνο εγώ είδα πως ο Νταρμπισιρ βάζει το χέρι του για να κατεβάσει τον τερματζή της Μπορντό?: Χωρίς να έχω δει ριπλέι από δεύτερη κάμερα (δύο φορές από την ίδια), κι εγώ αυτό βλέπω. Βασικά να του βάζει το χέρι στο πρόσωπο. απλά μέσα στην περιοχή το παραμικρό δίνεται υπέρ του τερματοφύλακα. Βάσει κανονισμών είναι αυτό. Δεν είναι βίτσιο των διαιτητών. Αυτός ακριβώς είναι και ο ρόλος της μικρής περιοχής. Αλλιώς δε θα υπήρχε (άντε, ίσως υπήρχε για το ελεύθερο από άουτ).
Linus_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Σε λιγο θα μας πεις οτι δεν εχεις και τυχη σαν ομαδα.. Φετος μπορει να μην σας εκατσε καλα (αν και η Ατλετικο δεν ειναι καμια υπερομαδα οπως πιστευατε), ομως μια στο τοσο δεν πειραζει.. Του χρονου παλι.. Και παλι μιλας για ενα παιχνιδι με τους Τουρκους ενω εγω σου μιλαω για την πλειοψηφια των παιχνιδιων σου.. Δεν σας λεμε τυχαια βαζελες Αν ακομα πιστευεις οτι δεν θα εβαζε η ομαδα σου γκολ σημερα (με τις ιδιες ευκαιριες που καναμε) τοτε τι να σου πω.. Πραγματικα γλεντια.. Αν είχα τύχη το σούτ του Βλάοβιτς θα πήγαινε μέσα και θα ήμουν ξανά στους 4 Μπορεί να έβαζε, αλλά όχι λόγω τύχης. Δώσαμε πολλά εκατομμύρια για να μπαίνουν αυτά τα γκόλ
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εσυ κολλας σε μια φαση απο τις δεκα.. Τι να σου κανω?! Δεν προλαβα το ποστ σου δυστυχως.. Προφητης ε? Οπως τα δυο πανεμορφα και καθολου τυχερα γκολ με τη Ρομα.. Τα εκατομμυρια τις εκαναν τις γκελες επιτηδες για να ξεγελασουν τους αμυντικους και το τερμα.. Δουλεμενο στην προπονηση ηταν..
Linus_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εσυ κολλας σε μια φαση απο τις δεκα.. Τι να σου κανω?! Δεν προλαβα το ποστ σου δυστυχως.. Προφητης ε? Οπως τα δυο πανεμορφα και καθολου τυχερα γκολ με τη Ρομα.. Τα εκατομμυρια τις εκαναν τις γκελες επιτηδες για να ξεγελασουν τους αμυντικους και το τερμα.. Δουλεμενο στην προπονηση ηταν.. Το 3ο όμως δεν μπορείς να πεις! Δύσκολα θα τα έβαζε κάποιος ανύπαρκτος βραζιλιάνος των 10 εκατομμυρίων(λέμε τώρα) ή ένας άγγλος ασθενής
foufoutios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Την κεφαλια? Πολυ ομορφο γκολ σιγουρα.. Το μισο βεβαια ειναι του Σαλπι αν θυμαμαι καλα.. Αρα τι λεμε? αν δεν ειχες τυχη, θα εχανες 1-2 (και αν ειχα την τυχη σου θα επαιρνα ενα Χ με βαση τις ευκαιριες) Για τον Αγγλο, κραταω τις επιφυλαξεις μου αν θα το εβαζε.. Εχει πολυ καλη αισθηση του χωρου και του τερματος.. Για τον Ντιογκο ουτε λογος.. Δεν θα υπηρχε καν μεσα στην περιοχη για να δοκιμασει.. Για μενα παντως ειναι καλυτερο να κατεβασει δευτερη ομαδα στη Γαλλια αφου μετα απο 3-4 μερες παιζουμε στο ΟΑΚΑ.. Δεν εχουμε να κερδισουμε κατι περισσοτερο απο την Ευρωπη ακομα και αν προκριθουμε.. Ακομα και την πρωτη να κατεβασει, ειναι σχεδον απιθανο να κερδισει.. Δεν υπαρχει λογος να κουραστουν περισσοτερο ΥΓ : Πολυ χιουμορ αυτος ο Μπαντοβιτς παντως.. "Θεωρώ πως ο Ολυμπιακός ήταν πολύ καλός σήμερα. Κάναμε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια μας φέτος" ενα κομματι απ τις δηλωσεις του.. Και στο παιχνιδι με Εργοτελη δηλωσε οτι εβαλε τον Ντιογκο για να δωσει ταχυτητα.. Αστειος ανθρωπακος...
Linus_21 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Την κεφαλια? Πολυ ομορφο γκολ σιγουρα.. Το μισο ειναι του Σαλπι αν θυμαμαι καλα βεβαια.. Αρα τι λεμε? αν δεν ειχες τυχη, θα εχανες 1-2 Για τον Αγγλο, κραταω τις επιφυλαξεις μου αν θα το εβαζε.. Εχει πολυ καλη αισθηση του χωρου και του τερματος.. Για τον Ντιογκο ουτε λογος.. Δεν θα υπηρχε καν μεσα στην περιοχη για να δοκιμασει.. Για μενα παντως ειναι καλυτερο να κατεβασει δευτερη ομαδα στη Γαλλια αφου μετα απο 3-4 μερες παιζουμε στο ΟΑΚΑ.. Δεν εχουμε να κερδισουμε κατι περισσοτερο απο την Ευρωπη ακομα και αν προκριθουμε.. Ακομα και πρωτη να κατεβασει, ειναι σχεδον απιθανο να κερδισει.. Είναι πολύ τραγικό(ακόμα και για γαύρο) πάντως να μου αναφέρεις ότι το σκορ θα ήταν 1-2. Αν το πάμε με θέμα τύχης καθαρά, δεν θα βγάλουμε άκρη ούτε μέχρι το επόμενο διπλό σας στην ευρώπη... Για αυτό έβαλα το ασθενής για τον άγγλο. Είχα ξεχάσει ότι είχατε και άλλον επιθετικό στην ομάδα... Αν δεν παίζει δεν θα το μάθουμε ποτέ αν μπορεί να βάζει τέτοια γκολ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.