Dropsreef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 φυσικα ! οχι οτι δεν υπηρχε κεντρο.. μπαλαρα! μαλλον με χανεις λιγο!δεν ειπα οτι επαιξαν μπαλαρα!ειπα οτι ειναι ΟΜΑΔΑ!εχουν θεσεις εχουν κινησεις εχουν τακτικη! αντιθετως οι δικοι μας μαλλον δεν ξερουν ουτε τα στοιχειδη
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 [ Για μενα οι στατιστηκες αυτες στο ποδοσφαιρο μου ειναι εντελως αχρηστες.Ευκολα μπορουν να ξεγελασουν καποιον για την εικονα ενος ααγωνα...
Snolly Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είναι γραφικό και στην Ευρώπη να μιλάτε όχι απλά για παράπονο για κάποια φάση αλλά για "αλλοίωση αποτελέσματος". Και εμάς πέρυσσι μας έσφαξε στην Ισπανία στο εκτός με Βιγιαρεάλ και σίγουρα θα βγήκανε διάφοροι Παναθηναϊκάρες να μιλήσουν για "αλλοιώσεις" αλλά δε μπορώ να τα ακούω πλέον αυτά. Ματώνουν τα αυτιά μου. Διαίτητες είναι θα κάνουν και λάθη. Για να τους έχει η ΟΥΕΦΑ είναι τοπ κλας. Ναι δεν έκανε καμιά εμφανισάρα η Μπορντό να λες παναγίτσα μου εκατονταπηλιανή κανάλα και σουμελά μαζί πάλι καλά με 0-1 (όπως είπες με την Άρσεναλ στο Λονδίνο). Αλλά φαντάζομαι δε θα ένιωσαν και οι της Μπορντό κανένα ρίγος (όπως ο ΠΑΟ στο Μιλάνο πέρυσσι) για το διπλό στο Καραϊσκάκη. ---------- Post added at 01:28 ---------- Previous post was at 01:26 ---------- Σιγουρα ηταν βλακεια της αμυναςΑυτος που μαρκαρε τον σκορερ δε σηκωθηκε καν για την κεφαλια! Ο Μαρεσκα ηταν?? Όχι ο Στολτίδης
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Είναι γραφικό και στην Ευρώπη να μιλάτε όχι απλά για παράπονο για κάποια φάση αλλά για "αλλοίωση αποτελέσματος". Και εμάς πέρυσσι μας έσφαξε στην Ισπανία στο εκτός με Βιγιαρεάλ και σίγουρα θα βγήκανε διάφοροι Παναθηναϊκάρες να μιλήσουν για "αλλοιώσεις" αλλά δε μπορώ να τα ακούω πλέον αυτά. Ματώνουν τα αυτιά μου. Διαίτητες είναι θα κάνουν και λάθη. Για να τους έχει η ΟΥΕΦΑ είναι τοπ κλας. Ναι δεν έκανε καμιά εμφανισάρα η Μπορντό να λες παναγίτσα μου εκατονταπηλιανή κανάλα και σουμελά μαζί πάλι καλά με 0-1 (όπως είπες με την Άρσεναλ στο Λονδίνο). Αλλά φαντάζομαι δε θα ένιωσαν και οι της Μπορντό κανένα ρίγος (όπως ο ΠΑΟ στο Μιλάνο πέρυσσι) για το διπλό στο Καραϊσκάκη. Ετσι ειναι ...Στην Μπορντο εκαναν το αυτονοητο που ηταν να κερδισουν στο καραισκακι για να ειναι επικεντρωμενοι στο γαλλικο πρωταθλημα.Δεν εκανε κ κανα κατορθωμα.Ο συγκεκριμενως διαιτης για οσους εχουν δει αγγλικο πρωταθλημα ειναι ο κορυφαιως κ σιγα μην αλοιωσε το αποτελεσμα σημερα κοντρα σε ομαδα που δεν πατησε περιοχη.
Dropsreef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 γιατι να παιξει οταν εχει τον Webb? το καθαρισε μονος του οσες φορες χρειαστηκε. φιλε μου αυτα ειναι προνομια και ατακες αλλων φιλαθλων!δεν θελω να ακουω τετοιες δικαιολογιες!απλα να σου θυμισω οτι ομαδες οπως Ρεαλ,Πορτο,Λιβερπουλ,Γιουβε ειχαν ερθει στο καραισκακη ή στο Οακα και ειχαν λυγισει απο την πιεση της ομαδας μας! Τωρα απλα δεν μπορουμε!Ειναι απλο!μην κοιταμε το δεντρο και χανουμε το δασος
Erwdios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ναι δεν έκανε καμιά εμφανισάρα η Μπορντό να λες παναγίτσα μου εκατονταπηλιανή κανάλα και σουμελά μαζί πάλι καλά με 0-1 :lol: Μιλάμε για τις 2 χειρότερες ομάδες του Τσάμπιονς Λιγκ και κέρδισε ο λιγότερο άχρηστος. Αυτή η Λυών πόσο χάλια μπορεί να είναι και της παίρνει αυτή η Μπορντώ την κούπα? Αν επικαλείστε τη διαιτησία για να απαλύνετε τον πόνο σας γι αυτά που (δεν) είδαμε σήμερα, καλά κάνετε. Αν σοβαρολογείτε, να το κοιτάξετε, είναι σοβαρό. Το γκολ μπορούσε να το μετρήσει, αλλά ποιά η διαφορά? Πάλι θα ήθελε γκολ στη Γαλλία ο Ολυμπιακός. Ε, ας βάλουμε το 1 που χρειαζόμαστε οπωσδήποτε και θα έρθει και το δεύτερο (χιούμορ που το έχω ο πστης βραδιάτικα)
VAssassin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Αυτή η Λυών πόσο χάλια μπορεί να είναι και της παίρνει αυτή η Μπορντώ την κούπα? Άσ' τα, πολύ χάλια σου λέω... Τόσο χάλια που απειλεί με αποκλεισμό τη Ρεάλ... και δεν είναι καν δεύτερη.
Erwdios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Καλά, αυτή τη Ρεαλ, την έχουν κάνει περιφερόμενο τσίρκο αστέρων. Να μου πεις την Μπάρτσα να το καταλάβω, αλλά Ρεάλ, δεν μου λέει τπτ, ειδικά φέτος.
alexdelpiero Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 H Μπορντο ΟΜΑΔΑΡΑ ειναι απλως δεν ειναι σε καλο φεγγαρι.Ειναι καλυτερη κ απο Φιορεντινα,Στουτγκαρδη,Μπαγερν,Λιων,Πορτο,ΤΣΣΚ,κ σαν συνολο καλυτερη κ απο την Μιλαν...
VAssassin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν σου λέει τίποτα η φετινή Ρεάλ που μοιράζει τεσσαροπενταροεξάρες στο Μπερναμπέου σε κάθε αγωνιστική; Έχει κορυφαίο ρόστερ αλλά και καλό προπονητή φέτος. Απορώ ποια ομάδα σου λέει. Και αυτά από οπαδό της Barca...
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ναι στα δυνατά ματς όμως τι κάνει η Ρεαλ?
VAssassin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ποια εννοείς δυνατά; Θα δούμε με τη Λυόν τώρα. Όσο αχώνευτοι κι αν είναι, δεν μπορείς να λες ότι δεν υπάρχει Ρεάλ φέτος.
Erwdios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ότι βλέπω λέω. Καμία αίσθηση. Ούτε η ManU μου κάνει αίσθηση. Μπάρτσα θα το πάρει πάλι, αλλιώς θα είναι τεράστια έκπληξη αν το πάρει άλλος.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είπα οτι δεν υπάρχει Ρεάλ. Είπα οτι με βάση τους παίκτες της θα έπρεπε να έχει ολα τα ματς για πλάκα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.