adi32 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Ναι, γιατί με 1-1 θα είχατε τρελές πιθανότητες ας πούμε... Χαλαρώστε. Οποτε αν δεν εχεις τρελλες πιθανοτητες καλο ειναι να σε σφαζουν ετσι ????????? :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
EKTELESTES Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Καλα ρε που τις ειδες εσυ τις τοσες φασεις, που αναθεμα αν αυτο το εκτρωμα λεγοτανε Ολυμπιακος.Επαιξες μπαλα τα τελευταια 7 λεπτα και λες οτι εκανες φασεις? Πόσταρα ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΦΑΣΕΙΣ και στατιστικά. Ο Ολυμπιακός ΕΠΡΕΠΕ όχι απλά ισοπαλία, αλλά ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ. ΕΣΥ που είδες την Μπορντο;;; στο κράτημα της μπάλας;; Η στο μούφα γκολ που βαλαν που νομίζω ήταν πλάγιο κι ολας:;
VAssassin Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2010 Οποτε αν δεν εχεις τρελλες πιθανοτητες καλο ειναι να σε σφαζουν ετσι ?????????:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D Δεν είπα αυτό. Απλά μην είστε υπερβολικοί. Δεν σας έσφαξε κανείς.
d3monhunter Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ΕΣΥ που είδες την Μπορντο;;; στο κράτημα της μπάλας;; Η στο μούφα γκολ που βαλαν που νομίζω ήταν πλάγιο κι ολας:; Γελαει ο κοσμος με την Μπορντο ετσι, γραφανε και λεγανε στο ραδιο λες και θα ερχοτανε καμια εθνικη Βραζιλιας.Αδερφε αν ο Ολυμπιακος ειχε μεσα Ντουντου να κουβαλαει την μπαλα και Γκαλετι να κανει χαζο τον τραμουλινας πως λεγεται καλαμπουρη θα το ειχαμε το ματσ. Αλλα ξαναλεω οταν εχεις μεσα μαρεσκα που ειναι πιο αργος και απο τον Επιταφιο τη να πω, Στολτιδαρο που εχει δωσει τta pantaγια τον γαυρο αλλα δυστηχως δεν κανει πια καθε ματσ το δειχνει και περισσοτερο.
Erwdios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τουλάχιστον σήμερα δεν πονέσανε τα μάτια μας, γιατί τα είχαμε κλειστά από τον ύπνο. Μέγας ύπνος. Τεσπα, με την ομάδα του 2007, σήμερα το σκορ θα ήταν 2-0 αβίαστα. Ένας έχει μείνει από αυτή την ομάδα και κόντεψε να το πάρει το παιχνίδι μόνος του. Λουα Λουα - Μπορντώ 0-1 Μαρέσκα, εκνευριστικός... Πραγματικά μεγάλη απογοήτευση. Τεσπα, για 0-0 ήταν το παιχνίδι και μαλακιστήκαμε. Πονάνε τα μυαλά μας ρεεεεεεεε Τα κοράκια που έστειλε ο Μισέλ πάντως βοήθησαν την κατάσταση.
johnnyestia Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή στο γκολ που ακύρωσε μόνο εγώ είδα πως ο Νταρμπισιρ βάζει το χέρι του για να κατεβάσει τον τερματζή της Μπορντό? Σας κυνηγάει η διαιτησία και στην Ευρώπη?
VAssassin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τώρα που το ξαναβλέπω κι εγώ νομίζω ότι είναι φάουλ. Ειδικά μες στη μικρή περιοχή σφυρίζεται πολύ άνετα αυτό, μην τρελαθούμε...
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Και γώ το έιδα αυτό το χέρι αλλά μάλλον δεν έπαιξε ρόλο αυτό απλά μέσα στην περιοχή το παραμικρό δίνεται υπέρ του τερματοφύλακα. Το είδε και στραβα ο refery
margaritagr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 δε μπορω να θυμηθω αμφισβητουμενη σημερα που να πηγε υπερ μας αλλα στο φαουλ απο το οποιο πηρε η Μπορντο το γκολ, νομιζω οτι δεν ηταν. (αν εχει καποιος βιντεο ας ποσταρει) επισης σουτ Λουα αποκρουση Γαλλου το δινει αουτ.. Και μετα το γκολ που ακυρωνεται Ενταξει αμα δεν ειναι αλλοιωση αποτελεσματος η ακυρωση γκολ στο 90 τοτε τι ειναι? Κατα τα αλλα μεχρι να φαμε το γκολ κρατουσαμε καλα στην αμυνα αλλα απο επιθεση τιποτα το ιδιαιτερο(οπως κι οι Γαλλοι βεβαια). Στην επαναληψη ο Ζαιρι επρεπε να χει περασει νωριτερα στον αγωνα, με την αρχη του β ημιχρονου. Επισης ο Μπαντο επρεπε να παει σε 4-4-2 αφου θελαμε τουλαχιστον 1 γκολ κι οχι να πειραματιζεται με τον Ντατολο επιτελικο. Κι αυτη την προσπαθεια για γκολ επρεπε να την καναμε νωριτερα οχι να ξυπνησουν 10 λεπτα πριν το τελος! Εκει οι Γαλλοι επαθαν μια ψιλοπλακα αλλα ημαστε ατυχοι.
Tilemaxx Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μπα, και εμένα φάουλ του Ντάρμπι μου φάνηκε. Τώρα το τι θα πιπιλάνε οι δημοσιοκάφροι περι σφαγής όλη την εβδομάδα ποσώς με ενδιαφέρει. Ο ποδοσφαιρικός ΟΣΦΠ είναι καμμένο χαρτί για φέτος.
Erwdios Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δηλαδή στο γκολ που ακύρωσε μόνο εγώ είδα πως ο Νταρμπισιρ βάζει το χέρι του για να κατεβάσει τον τερματζή της Μπορντό? Ναι Σας κυνηγάει η διαιτησία και στην Ευρώπη? Εδώ είναι το thread του Ολυμπιακού. Μάλλον σε λάθος thread το έγραψες αυτό.
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Κατα τα αλλα μεχρι να φαμε το γκολ κρατουσαμε καλα στην αμυνα αλλα απο επιθεση τιποτα το ιδιαιτερο(οπως κι οι Γαλλοι βεβαια). Εκει οι Γαλλοι επαθαν μια ψιλοπλακα αλλα ημαστε ατυχοι. Τίποτα το ιδιαίτερο? Το ότι κάναν λίγες τελικές ενέργειες δεν λέει κάτι. Ειχαν τρομερό στήσιμο και τρομερή κυκλοφορίας μπάλας. Αλλάζαν με την μία την μπάλα και φτάναν για πλάκα εξω απο την περιοχή σου και απειλούσαν Αν αυτό δεν είναι επιθετική ομάδα ποια είναι. Επίσης οι Γάλλοι στο πρωτάθλημα τους δεν είχαν παίχνίδα με τέληδες κλπ. είχαν δύσκολα παιχνίδια και η μπορντό βρίσκεται σε φάση κοιλιάς τον τλευταίο καιρό. Εμένα μου φάνηκε πως η Μπορντό κατέβηκε για 0 πίσω και ότι βγεί μπροστά.
VAssassin Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 H Μπορντό κατέβηκε για το εκτός έδρας γκολ και το πέτυχε.
vaso7 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Η μπορντό είχε ζητήσει και πήρε αναβολή και δεν επαιξε αγώνα μέσα στο σαββατοκύριακο. Τεσπα, άλλη χρονιά θα είχαμε κερδίσει τουλάχιστον μέσα στο Καραϊσκάκη, έξω μπορεί να τρώγαμε τα διπλά και να χάναμε, αλλά αυτό το παιχνίδι το είχαμε. Βασικά έναν στο κέντρο να είχαμε να κάνει καμιά κάθετη και να τρέχει. Ο Ντάτολο θέλει κι αυτός μια μπάλα μόνος του. Επίσης απορείτε ακόμα γιατί δεν παίζει ο Ζαϊρί? Το ψάρι?
kosmasgr Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ο Μπάντο δεν έβλεπε οτι ο Στολτίδης σερνότανε απο την αρχή ? Δεν είμαστε προπονητές ούτε ξέρουμε αν είχε να βάλει άλλον στην θέση του , αλλά πραγματικά και τα τσιμέντα στο γήπεδο θα φώναζαν για αλλαγή του Στολτίδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.