Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Σας βολεύει να το πιστεύετε αυτό. Στην πραγματικότητα ο λαός του ΠΑΟ πρώτα κατηγόρησε την διοίκηση που άφηνε απροστάτευτη την ομάδα αγωνιστικά και παραγοντικά. Αυτός ήταν ο λόγος που σνόμπαρε την ομάδα και κατέβηκε στους δρόμους. Όταν εσείς βρεθήκατε σε ανάλογη θέση γεννήσατε την νέα τάξη των "επιστημόνων". Οι συγκρίσεις των φιλάθλων των δύο ομάδων δυστυχώς για εσάς είναι ατυχής. Από εκεί και πέρα για τις μέρες και τα έργα του Κόκκαλη στο ποδόσφαιρο ο κόσμος το έχει τούμπανο. Μην λέμε τα ίδια πάλι. Χαίρομαι φίλε που κάνατε την επανάσταση σας. Ετοιμαστείτε και για νέα συλλαλητήρια. Όσο για το επίπεδο των οπαδών, κόψε το τσουβάλιασμα. Δεν ανήκουμε όλοι στην 7 όπως δεν ανήκετε και όλοι στη 13, οπότε τις υπόνοιες περί προβάτων κλπ αλλού. Η νέα τάξη επιστημόνων δεν άφησε ποτέ την ομάδα μόνη της, αλλά έβγαινε και πετούσε κορνέδες. Γιατί την πονάει την ομάδα και στα καλά και στα άσχημα. Δεν κυνηγάει παίχτες στις Παιανίες, δεν αφήνει την ομάδα με άδειο γήπεδο, αλλά με το κράξιμο περνάει τη δυσαρεσκειά του. Δες τι πέτυχε η νέα τάξη επιστημόνων (12 στα 13 πρωταθλήματα) και δες τι πέτυχε η πολυμετοχικότητά σου για την οποία τόσο μόχθησες (συλλαλητήρια, αποχή και ρέστα) 3άρες από Εργοτέλη και εξευτελιστικός αποκλεισμός από Σέρρες. Αλλά είπαμε, εσένα σε ξέρει όλη η Ευρώπη, οι Σέρρες όμως δεν σε ήξεραν γι' αυτό και δεν σε σεβάστηκαν. Erwdios, πως το βλέπεις, έχω δίκιο? Δεν είμαστε όλοι 15 χρονών ρε johnny και επειδή το λέει ο omni που διαβάζει κάθε μέρα πρωταθλητή και αναπαράγει τα λόγια του Κρόκους, σημαίνει ότι όλοι έχουμε τα ίδια μυαλά και τις ίδιες απόψεις? Ο καθένας παίρνει διαφορετικά ερεθίσματα από το ίδιο περιβάλλον.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ενα πήρες, κάλπικο κι αυτό, από το δούρο. Οσο για τα έργα του Κόκκαλη, περιλαμβάνουν Τζόλε, Γιαννακόπουλο, μάγο-ζιο, ριβάλντο, γκαλέττι.... Καλύτερα 1 κάλπικο παρά 11 κάλπικα. Αυτός ο άτιμος ο Δούρος που κατοχύρωσε γκολ που η μπάλα δεν πέρασε την γραμμή. Αυτόν που στέρησε από τον μεγαλύτερο και ποιο αγαπητό προπονητή που πέρασε από τον Ο.Σ.Φ.Π. ένα πρωτάθλημα. Εκεί σας έχει πάει ο Κρόκους να λατρεύετε τον Αλέφα. Τον Κρόκους που τόσο δίκαια χλεύασε τον Στέλιο Γιαννακόπουλο και τον τυχάρπαστο τον Ριβάλντο.
Teaser Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 δεν κοιτάς τα χάλια της ομάδας σου, που χάνεις από εργοτέληδες και παναχαικές και θες πρωτάθλημα. Ενα πήρες, κάλπικο κι αυτό, από το δούρο. Εσύ δεν είπες ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο διαιτητής για να ευνοήσει μια ομάδα? WTF?
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Καλύτερα 1 κάλπικο παρά 12 τιμια (διορθώνω εγώ). Ο Δούρος, για να σου θυμίσω στο 1-2 της λεωφόρου, αντί να βγάλει κόκκινη κάρτα στο κοπέλι και να δώσει πέναλντι κατά του πάο, για την μπουνιά που έριξε στο μάγο-ζιο, έβγαλε κόκκινη στο μάγο. Και σένα γιατί σε έπιασε ο πόνος για αυτούς τους 2? Δεν είμαστε όλοι 15 χρονών ρε johnny και επειδή το λέει ο omni που διαβάζει κάθε μέρα πρωταθλητή και αναπαράγει τα λόγια του Κρόκους 0/3. ούτε 15 είμαι, ούτε πρωταθλητή διαβάζω, ούτε αναπαράγω τα λόγια του κόκκαλη. Εσύ δεν είπες ότι στο ποδόσφαιρο δεν μπορεί να κάνει τίποτα ο διαιτητής για να ευνοήσει μια ομάδα? WTF Μα παλι, θα το παίρναμε. Μετά στην τούμπα, έβαλαν το χέρι του ο αναστασιάδης και ο βόκολος (άξιος απόγονος τους ο χαλικιάς) και ο πανηλειακός και η προοδευτική ρίξαν τις ομάδες τους, κατηγορία, για να πάρει ο πάο πρωτάθλημα. Η προοδευτική, τώρα παίζει στα τοπικά του πειραιά. Τα παραρτήματα του παο, είναι σαν τη λερναία ύδρα. Ενα κόβεις (όφη), δυο ξεφυτρώνουν (λάρσα, όφη του βορρά)
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 0/3. ούτε 15 είμαι, ούτε πρωταθλητή διαβάζω, ούτε αναπαράγω τα λόγια του κόκκαλη. Μόνο στην ηλικία σε πιστεύω. (αν και αναπαράγεις πράγματα που μόνο 15χρονα πιστεύουν, αλλά ας το συζητήσουμε άλλη φορά.) Και δεν το είπα για να σε προσβάλλω, απλώς έχω εντελώς άλλη άποψη.
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μόνο στην ηλικία σε πιστεύω. (αν και αναπαράγεις πράγματα που μόνο 15χρονα πιστεύουν, αλλά ας το συζητήσουμε άλλη φορά.) Και δεν το είπα για να σε προσβάλλω, απλώς έχω εντελώς άλλη άποψη. Εφμερίδες, δεν αγοράζω γιατί το 100%, όσων γράφουν είναι άσχετοι. εχω δικά μου μάτια και κρίνω. τώρα η αποψη μου για τον κόκκαλη, είναι πως είναι ο σωτήρας της ομάδας μας, μετά την ανήθικη επίθεση του κράτους ενάντια στον Ολυμπιακό (υπόθεση κοσκωτά, αυτός έφερνε παιχταράδες, πήγε να ταράξει τα νερά και στην μπάλα και στις εκδόσεις, γι΄αυτό λαμπράκηδες, τεγόπουλοι, μπόμπολες του τη φέρανε) και ο αναμορφωτής του (με τα όποια λάθη του).
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ο Δούρος, για να σου θυμίσω στο 1-2 της λεωφόρου, αντί να βγάλει κόκκινη κάρτα στο κοπέλι και να δώσει πέναλντι κατά του πάο, για την μπουνιά που έριξε στο μάγο-ζιο, έβγαλε κόκκινη στο μάγο. Ο Δούρος για να σου θυμίσω κατοχύρωσε γκολ του Ο.Σ.Φ.Π. χωρίς η μπάλα να έχει περάσει την γραμμή.
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Εφμερίδες, δεν αγοράζω γιατί το 100%, όσων γράφουν είναι άσχετοι. εχω δικά μου μάτια και κρίνω. τώρα η αποψη μου για τον κόκκαλη, είναι πως είναι ο σωτήρας της ομάδας μας, μετά την ανήθικη επίθεση του κράτους ενάντια στον Ολυμπιακό (υπόθεση κοσκωτά, αυτός έφερνε παιχταράδες, πήγε να ταράξει τα νερά και στην μπάλα και στις εκδόσεις, γι΄αυτό λαμπράκηδες, τεγόπουλοι, μπόμπολες του τη φέρανε) και ο αναμορφωτής του (με τα όποια λάθη του). Ο Κόκκαλης είναι το ταβάνι σου, πάρτο χαμπάρι.
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ο Δούρος για να σου θυμίσω κατοχύρωσε γκολ του Ο.Σ.Φ.Π. χωρίς η μπάλα να έχει περάσει την γραμμή. Ξέρεις πόσα τέτοια (αυτό είναι θέμα των πλαγίων), γίνονται στην αγγλία κάθε βδομάδα? Το σαββάτο η έβερτον προήγηθηκε με γκολ οφσάϊντ. Και η τσέλσι που είναι καλύτερη ομάδα, έβαλε 2 γκολ και νίκησε.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ξέρεις πόσα τέτοια (αυτό είναι θέμα των πλαγίων), γίνονται στην αγγλία κάθε βδομάδα? Το σαββάτο η έβερτον προήγηθηκε με γκολ οφσάϊντ. Και η τσέλσι που είναι καλύτερη ομάδα, έβαλε 2 γκολ και νίκησε. Πέρσι στην Γερμανία έγιναν 16 φάσεις παρόμοιες με αυτή με τον Κυριάκο και τον Με-τον-αγκώνα-στην-καρωτίδα-του-άλλου-παίζω-ζίο και οι διαιτητές έδειξαν κόκκινη κάρτα σε αυτόν που την έφαγε την μπουνιά. Αν είχε καλύτερη ομάδα ο Ο.Σ.Φ.Π. δεν θα είχε ανάγκη το πέτσινο γκολ.
Teaser Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μα παλι, θα το παίρναμε. Μετά στην τούμπα, έβαλαν το χέρι του ο αναστασιάδης και ο βόκολος (άξιος απόγονος τους ο χαλικιάς) και ο πανηλειακός και η προοδευτική ρίξαν τις ομάδες τους, κατηγορία, για να πάρει ο πάο πρωτάθλημα. Η προοδευτική, τώρα παίζει στα τοπικά του πειραιά. Τα παραρτήματα του παο, είναι σαν τη λερναία ύδρα. Ενα κόβεις (όφη), δυο ξεφυτρώνουν (λάρσα, όφη του βορρά) Σε εμένα απαντούσες με αυτό η μπερδέυτηκες με τα quotes?:lol: Τέλος πάντων. Καλό σας βράδυ.
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Ο Κόκκαλης είναι το ταβάνι σου, πάρτο χαμπάρι. Α μπραβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.