johnnyestia Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μην φοβάσαι, σε 2-3 αγωνιστικές θα έχει ξαναγίνει επίκαιρη. Κοιμήθηκαν οι παίκτες μας σε ένα ματς και ο Θεός σε άλλα 2-3 και γιαυτό κάνετε χαρές που πλησιάσατε.
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μην φοβάσαι, σε 2-3 αγωνιστικές θα έχει ξαναγίνει επίκαιρη. Κοιμήθηκαν οι παίκτες μας σε ένα ματς και ο Θεός σε άλλα 2-3 και γιαυτό κάνετε χαρές που πλησιάσατε. Nαι ενταξει κοιμηθηκε ο Θεος τωρα κτλ... Μονο εσεις δε φταιτε ... Εχετε υπερομαδα αλλα σας φταινε οι αλλοι... Πως τα σκεφτεστε απορω... Μηπως κοιμηθηκε πρωτα απο ολους ο προεδρος που δεν πηρε αμυντικο ...
dark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ευτυχώς εμείς έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια το φταίει ο θεός ο διάβολος η ατυχία η διαιτησία κλπ και όχι ο πρόεδρος ο προπονητής οι παίκτες κτλ
wizzy Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μηπως κοιμηθηκε πρωτα απο ολους ο προεδρος που δεν πηρε αμυντικο ... Έλα ρε, είναι κόλπο για να αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα! "Spice up your life" που έλεγαν οι Spice Girls, ε, "Spice up Super League" θα σκέφτηκε ο Πατέρας και να τααααααα.......!
Στέλιος7 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Στο αυριανο παιχνιδι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να αγωνιστει ο Ζαιρι στη θεση του Λουα Λουα.Προσπαθει περισσοτερο απο ολους και θα ειναι εξαιρετικα χρησιμος στη συνεχεια του πρωταθληματος.Με το να παιζει συνεχομενα 90 λεπτα θα τον καψουμε και οταν τον χρειαζομαστε πραγματικα θα ειναι πτωμα απο την κουραση. Και τωρα που το εφερε η κουβεντα, γιατι ο Μπαντοβιτς δεν χρησιμοποιει τον Ζαιρι;
apd453 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εγώ πιστέυω πως ο ολυμπιακός αύριο θα γίνει μάγκας με κλαρίνο.
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ντάρμπισαϊρ: «Δεν φτάνει ο Σισέ»! Στην αρχη λεει αυτο : «Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν φτάνει ένας παίκτης. Εμείς θα πάρουμε τον τίτλο», είπε ο Άγγλος φορ που παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος». Και μετα λεει ... Το πλεονέκτημα του ΠΑΟ και ο Σισέ: «Δεν ξέρω ποιο είναι... Δεν τους παρακολουθώ. Ο Σισέ είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής που βοηθάει αρκετά, αλλά δεν φτάνει ένας παίκτης μόνος του σε μία ομάδα». Αφου δεν τους παρακολουθεις κυριε Ματ πως βγαινεις και λες πως εισαι καλυτερος... Ελεος... Σκεφτειτε πριν μιλησετε καμια φορα...
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 εγώ πιστέυω πως ο ολυμπιακός αύριο θα γίνει μάγκας με κλαρίνο. Αυτό είναι που λέει, μάθαν ότι πηδιομάστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι
Dropsreef Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 ακομα και ετσι οπως ειμαστε μεσα στα μαυρα χαλια θα μπορουσαμε σημερα να ειμαστε πρωτοι και να μεταφερουμε το αγχος και τον πανικο στον παναθηναικο! απο το σαββατο το βραδυ μου δημιουργηθηκαν δυο αποριες και θελω τις αποψεις σας: 1η)πισω απο την μη συμμετοχη του ραουλ μπραβο στο προχθεσινο αγωνα θεωρω πως κρυβεται ο μεγας σκαουτερ αντρεας νινιαδης!και εξηγω:βαζουμε τον λεοναρντο το σαββατο βγαζει ματια με εργοτελη(ναι αγορι μου σοκολατενιο εγω σε εφερα στην ομαδα σε πιστευω σε στηριζω και θελω να βγαλεις ματια) και ξεκιναει με την μπορντο στο CHL βασικοτατος 2η απορια)Ελα ρε μπαντοβοτς το παιχνιδι ειναι 0-1 θα το κερδισουμε ειτε ευκολα ειτε δυσκολα μην βαλεις μεσα τον κωστακη βαλε τον ντιογκο να παρει τα πανω του το ταλεντακι μου το μεγαλο!και αν καρφωσει και κανενα γκολακι ποιος στην χαρη μας!
adi32 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θλάση ο Ντιόγκο, δύσκολα προλαβαίνει το ντέρμπι Οχι ρε γμτ τετοια ατυχια γιατι ???????? (για τον βαζελο λεω)
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πιστευω πως αυριο θα ερθει η Μπορντο για μια γρηγορη ξεπετα να τελειωνει.. Καλα και δε συζητω τι θα γινει στη Γαλλια... Ουτε καν θελω να το σκεφτομαι...
margaritagr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ο μπουρου λεει στο β ημιχρονο επαιξε με ταχυκαρδια ενω μετα στα αποδυτηρια του εδωσαν οξυγονο! Τελειωσε η απονομη, πηγε Ιατρικο για εξετασεις και μετα μπουζουκια.
Mika Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ο μπουρου λεει στο β ημιχρονο επαιξε με ταχυκαρδια ενω μετα στα αποδυτηρια του εδωσαν "οξυγονο"! Τελειωσε η απονομη, πηγε Ιατρικο για εξετασεις και μετα μπουζουκια.
EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Με Μπορντό άσε τι έχει να γίνει... Καλώς τα παιδιά καλώς το 3-0 φάση (Η το 0-3/4/5 τέλοσπαντων )
izerman76 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Εγω πιστευω πως αυριο θα ερθει η Μπορντο για μια γρηγορη ξεπετα να τελειωνει..Καλα και δε συζητω τι θα γινει στη Γαλλια... Ουτε καν θελω να το σκεφτομαι... Εγώ γιατί πιστεύω πως ξεκινάτε με 0-0 και με λίγη τύχη πάτε για 1-0; Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε ασόβαροι θα είναι οι παίκτες σας, ούτε θα χαλαρώσουν και επειδή δεν είναι καμμένοι απλά απροπόνητοι ένα 90λεπτο υπερπροσπάθειας το βγάζουν (από το Σάββατο θα αρχίσουν τα ζόρια).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.