Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μην φοβάσαι, σε 2-3 αγωνιστικές θα έχει ξαναγίνει επίκαιρη.

Κοιμήθηκαν οι παίκτες μας σε ένα ματς και ο Θεός σε άλλα 2-3 και γιαυτό κάνετε χαρές που πλησιάσατε.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην φοβάσαι, σε 2-3 αγωνιστικές θα έχει ξαναγίνει επίκαιρη.

Κοιμήθηκαν οι παίκτες μας σε ένα ματς και ο Θεός σε άλλα 2-3 και γιαυτό κάνετε χαρές που πλησιάσατε.

Nαι ενταξει κοιμηθηκε ο Θεος τωρα κτλ...

Μονο εσεις δε φταιτε ...

Εχετε υπερομαδα αλλα σας φταινε οι αλλοι...

Πως τα σκεφτεστε απορω...

Μηπως κοιμηθηκε πρωτα απο ολους ο προεδρος που δεν πηρε αμυντικο ...

Δημοσ.

Ευτυχώς εμείς έχουμε ξεπεράσει εδώ και πολλά χρόνια το φταίει ο θεός ο διάβολος η ατυχία η διαιτησία κλπ και όχι ο πρόεδρος ο προπονητής οι παίκτες κτλ

Δημοσ.
Μηπως κοιμηθηκε πρωτα απο ολους ο προεδρος που δεν πηρε αμυντικο ...

Έλα ρε, είναι κόλπο για να αποκτήσει ενδιαφέρον το πρωτάθλημα! "Spice up your life" που έλεγαν οι Spice Girls, ε, "Spice up Super League" θα σκέφτηκε ο Πατέρας και να τααααααα.......! :-)

Δημοσ.

Στο αυριανο παιχνιδι αποψη μου ειναι οτι πρεπει να αγωνιστει ο Ζαιρι στη θεση του Λουα Λουα.Προσπαθει περισσοτερο απο ολους και θα ειναι εξαιρετικα χρησιμος στη συνεχεια του πρωταθληματος.Με το να παιζει συνεχομενα 90 λεπτα θα τον καψουμε και οταν τον χρειαζομαστε πραγματικα θα ειναι πτωμα απο την κουραση.

Και τωρα που το εφερε η κουβεντα, γιατι ο Μπαντοβιτς δεν χρησιμοποιει τον Ζαιρι;

Δημοσ.

Ντάρμπισαϊρ: «Δεν φτάνει ο Σισέ»!

Στην αρχη λεει αυτο :

«Είμαστε καλύτερη ομάδα από τον Παναθηναϊκό. Ο Σισέ είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής, αλλά δεν φτάνει ένας παίκτης. Εμείς θα πάρουμε τον τίτλο», είπε ο Άγγλος φορ που παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος».

Και μετα λεει ...

Το πλεονέκτημα του ΠΑΟ και ο Σισέ: «Δεν ξέρω ποιο είναι... Δεν τους παρακολουθώ. Ο Σισέ είναι πολύ έμπειρος ποδοσφαιριστής που βοηθάει αρκετά, αλλά δεν φτάνει ένας παίκτης μόνος του σε μία ομάδα».

Αφου δεν τους παρακολουθεις κυριε Ματ πως βγαινεις και λες πως εισαι καλυτερος... :rolleyes:

Ελεος...

Σκεφτειτε πριν μιλησετε καμια φορα...:-(

Δημοσ.
εγώ πιστέυω πως ο ολυμπιακός αύριο θα γίνει μάγκας με κλαρίνο.

529709.jpg

Αυτό είναι που λέει, μάθαν ότι πηδιομάστε, πλακώσανε κι οι γύφτοι :lol:

Δημοσ.

ακομα και ετσι οπως ειμαστε μεσα στα μαυρα χαλια θα μπορουσαμε σημερα να ειμαστε πρωτοι και να μεταφερουμε το αγχος και τον πανικο στον παναθηναικο!

απο το σαββατο το βραδυ μου δημιουργηθηκαν δυο αποριες και θελω τις αποψεις σας:

1η)πισω απο την μη συμμετοχη του ραουλ μπραβο στο προχθεσινο αγωνα θεωρω πως κρυβεται ο μεγας σκαουτερ αντρεας νινιαδης!και εξηγω:βαζουμε τον λεοναρντο το σαββατο βγαζει ματια με εργοτελη(ναι αγορι μου σοκολατενιο εγω σε εφερα στην ομαδα σε πιστευω σε στηριζω και θελω να βγαλεις ματια) και ξεκιναει με την μπορντο στο CHL βασικοτατος

2η απορια)Ελα ρε μπαντοβοτς το παιχνιδι ειναι 0-1 θα το κερδισουμε ειτε ευκολα ειτε δυσκολα μην βαλεις μεσα τον κωστακη βαλε τον ντιογκο να παρει τα πανω του το ταλεντακι μου το μεγαλο!και αν καρφωσει και κανενα γκολακι ποιος στην χαρη μας!

Δημοσ.

Εγω πιστευω πως αυριο θα ερθει η Μπορντο για μια γρηγορη ξεπετα να τελειωνει..

Καλα και δε συζητω τι θα γινει στη Γαλλια...

Ουτε καν θελω να το σκεφτομαι... :fear:

Δημοσ.

Ο μπουρου λεει στο β ημιχρονο επαιξε με ταχυκαρδια ενω μετα στα αποδυτηρια του εδωσαν οξυγονο! Τελειωσε η απονομη, πηγε Ιατρικο για εξετασεις και μετα μπουζουκια.

Δημοσ.
Ο μπουρου λεει στο β ημιχρονο επαιξε με ταχυκαρδια ενω μετα στα αποδυτηρια του εδωσαν "οξυγονο"! Τελειωσε η απονομη, πηγε Ιατρικο για εξετασεις και μετα μπουζουκια.

finger-quotes.jpg

:lol:

Δημοσ.
Εγω πιστευω πως αυριο θα ερθει η Μπορντο για μια γρηγορη ξεπετα να τελειωνει..

Καλα και δε συζητω τι θα γινει στη Γαλλια...

Ουτε καν θελω να το σκεφτομαι... :fear:

Εγώ γιατί πιστεύω πως ξεκινάτε με 0-0 και με λίγη τύχη πάτε για 1-0;

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ούτε ασόβαροι θα είναι οι παίκτες σας, ούτε θα χαλαρώσουν και επειδή δεν είναι καμμένοι απλά απροπόνητοι ένα 90λεπτο υπερπροσπάθειας το βγάζουν (από το Σάββατο θα αρχίσουν τα ζόρια).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...