foufoutios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Μολις τωρα διαβασα οτι επαθε θλαση ο Ντιογκο στον αγωνα με τον Εργοτελη.. Θλαση ΑΠΟ ΤΙ???? Απο τα σπριντ που εκανε? απο την ωρα που επαιξε? απο την κουραση των συνεχομενων παιχνιδιων?? Τι θα γινει με αυτο το παλτο πια? τι αλλο χρειαζεται για να δουν οτι δεν τραβαει? ας τον στειλουν πισω στη Βραζιλια να πινει εκει καφεδες.. Τεραστιο λαθος του Μπαντοβιτς που τον εβαλε μονο και μονο επειδη κοστισε ενα τσουβαλι λεφτα.. Για να προστατεψει την επενδυση και καλα.. Το να δωσει ταχυτητα στην επιθεση ειναι τουλαχιστον γελοιοτητα..
EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Το καλοκαίρι θέλει η μισή ομάδα ΣΟΥΤ, πχ κατά τη γνώμη μου: Όσκαρ-Ντομί-Μαρέσκα-Στολτίδης-Ντιόγο = για σουτ χωρίς 2η κουβέντα και μετά σειρά έχουν Μπράβο-Λεονάρντο κλπ, ανάλογα τι επιλογές υπάρχουν. Δε κάνουν οι παραπάνω για Ολυμπιακό (ο Στολτίδης έχει προσφέρει τα μέγιστα τόσα χρόνια αλλά οι άλλοι...) Λεντέσμα πιστεύω πως αν κάνει καλή προετοιμασία και παίζει θα δούμε άλλον παίχτη του χρόνου. Κοινώς, πρέπει επιτέλους να μπει βαθιά το χέρι στην τσέπη αν θέλει να στήσει 1 ομάδα για τα επόμενα 5 χρόνια πχ.
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 13 ετών κόμπλεξ απεικονίζεται σε μία βαθμολογία. Ούτε αλφαβητικά ρε Γκόντζο δεν είναι ο ΠΑΟΚ 2ος, ούτε αλφαβητικά...
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Χαμόγελα στου Ρέντη, νοκ άουτ ο Ντιόγκο Eιναι χαρουμενα τα γιδια κι ολας ρε ..... Ανικανοι να νικησουν τον Εργοτελη και γελανε και με τους αλους αντι να γελανε με τους εαυτους τους... Δε πανε καλα.... Μιλαμε στο δευτερο ημιχρονο με τον Εργοτελη μας χωσαν στο τερμα.. Ευτυχως που δε χασαμε...
kosmasgr Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ο διόγκος τι έπαθε ρε ? Μόνιμα τραυματίας Καντε του κανα αγιασμό
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ο διόγκος τι έπαθε ρε ? Μόνιμα τραυματίας Καντε του κανα αγιασμό Eυτυχως να λες που ταρυματιστηκε γιατι αν ηταν καλα μπορει να τον ξαναεβαζε ο προπονητης... Ευτυχως να λες... Αγιο ειχαμε...
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Χαμόγελα στου Ρέντη, νοκ άουτ ο Ντιόγκο Eιναι χαρουμενα τα γιδια κι ολας ρε ..... Ανικανοι να νικησουν τον Εργοτελη και γελανε και με τους αλους αντι να γελανε με τους εαυτους τους... Δε πανε καλα.... Μιλαμε στο δευτερο ημιχρονο με τον Εργοτελη μας χωσαν στο τερμα.. Ευτυχως που δε χασαμε... Παιδική χαρά ρε, παιδική χαρά λέμε... @Erwdios Μηπως εχει αδικο σε αυτο που γραφει... ??? Στη βαθμολογία? Τη βαθμολογία σχολιάζω εγώ. Αν εννοείς τη βαθμολογία, όχι, δεν έχει δίκαιο. Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θα τερμάτιζε δεύτερος. Tα 2 εκτός έδρας γκολ μας δίνουν προβάδισμα. Αν ισοβαθμούσαμε στην πρώτη θέση θα ήταν μπαράζ, αλλά στη δεύτερη θέση είμαστε εμείς δεύτεροι τυπικά.
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 @Erwdios ΟΚ.Το καταλαβα και το διορθωσα εγκαιρως...
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Eυτυχως να λες που ταρυματιστηκε γιατι αν ηταν καλα μπορει να τον ξαναεβαζε ο προπονητης... Ευτυχως να λες... Αγιο ειχαμε... Αυτό το σαπάκι ο Ντομί, πότε θα τραυματιστεί το κερατό μου, να ησυχάσουμε από τον πανάχρηστο και πανηλίθιο Γάλλο...?
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό το σαπάκι ο Ντομί, πότε θα τραυματιστεί το κερατό μου, να ησυχάσουμε από τον πανάχρηστο και πανηλίθιο Γάλλο...? Αυτος νομιζω τον περασε τον τραυματισμο που ειχε.. Τωρα πρεπει να τον ανεχτουμε μεχρι να ξανατραυματιστει και ησυχασουμε κι απο αυτον... Εχουμε καταντησει να παρακαλαμε να τραυματιστουν τα σαπακια για να μη μπορουν να παιξουν ... :fear:
dark Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό είναι σίγουρο με τους άχρηστους προπονητές που έχουμε μπλέξει Οι τραυματισμοί είναι η μόνη σωτηρία για να γλιτωσουμε τους Ντιόγκο Οσκαρ Ντομί κλπ Αν δεν είχε τραυματιστεί ο Ντιόγκο τον Οκτώβριο και δεν έπαιζε αναγκαστικά ο Μήτρογλου θα παλεύαμε για υποβιβασμό Όσο σκέφτομαι ότι θα ήμασταν πρώτοι σήμερα και με ένα Χ στο στάδιο ήμασταν πρωταθλητές μου έρχεται να πάω να τους ρίξω κορνέδες Έβγαιναν και οι κ@λ@δημοσιογράφοι και λέγανε μήπως κρατήσει το μέγα Μπάντοβιτς και του χρόνου Τέτοια ανίκανη διοίκηση δεν πρέπει να υπάρχει αλλού
alexis333 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Θα τρελαθω, θα πηδηχτω απ το παραθυρο... :lol:
Erwdios Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Ρε πστηδες, βαλτοί είστε. Μην τα γράφετε αυτά, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Ποιο Χ στο ΟΑΚΑ? Σκέφτεστε ότι έτσι και είχαμε κερδίσει το δικό μας ματς στα Γιάννενα και το παιχνίδι με τον Ηρακλή, θα ήμασταν πρώτοι και με 2+ και θα είχαμε ψυχολογία, να κρατήσουμε και το διπλό στον Τέλη? Τέσπα, δεν μπορείς να ζητάς από τον κουτσό να τρέξει 400άρι...
EKTELESTES Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αυτό έλεγα κι εγώ, στην πιο χάλια χρονιά μας ( εδώ και 15 + χρόνια ; ), παίζοντας με μισή ομάδα 3 μήνες και συνεχείς / μόνιμους τραυματισμούς βασικών στελεχών ( Γκαλέτι - Ντουντού κλπ ) είμαστε μόλις 2 βαθμούς από την κορυφή. Τα συμπεράσματα δικά σας για την...ΣΟΥΠΑ ΛΙΓΚ. Υ.Γ. Βαριέμαι και κάθε φορά να αλλάζω την υπογραφή όπως είχε ζητηθεί..
konnak Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2010 Αν τελείωνε σήμερα το πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός θα τερμάτιζε δεύτερος. Tα 2 εκτός έδρας γκολ μας δίνουν προβάδισμα.. Σε ισοβαθμία στο πρωτάθλημα αν θυμάμαι καλά δεν παίζουν ρόλο τα εκτός έδρας γκολ, αλλά μόνο τα συνολικά. Εφόσον είστε 2-2 γκολ και στις δύο αναμετρήσεις πάτε μπαράζ. Το θυμάμαι πριν ένα-δύο χρόνια που υπήρχε περίπτωση να υπάρξει αντίστοιχη ισοβαθμία στην κορυφή και το λέγανε στις εκπομπές εκτός και αν άλλαξε κάτι έκτοτε. Φυσικά αυτό δεν το λέω για να δικαιολογήσω την παραπάνω custom βαθμολογία. EDIT: Και έχω δίκιο (σελ. 31). Δεν παίζουν ρόλο εκτός ή εντός έδρας γκολ, μόνο τα συνολικά και στις 2 αναμετρήσεις. Οπότε αν έληγε σήμερα το πρωτάθλημα θα παίζατε αγώνα μπαράζ για τη 2η θέση (φαντάζομαι επειδή υπάρχουν πλέυ οφ μάλλον απλά θα ξεκινούσατε με τους ίδιους βαθμούς).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.