Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Έλα μου? Για πιο edit μιλάς? :confused:

Συγνώμη που δεν με τρελαίνει το μπάσκετ. Συγνώμη που αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Και για τα επόμενα 10 χρόνια να παίρνεις νταμπλ στη μπάλα, και εγώ triple crown στο μπάσκετ, να το γυρίσω το... άθλημα δεν παίζει.

Άλλοι απ' ότι βλέπω πήραν φόρα μετά από μία κούπα, και μιλάνε για ξυδάκια και φαίνεται να βρίσκουν παρηγοριά.. Που να κάνατε και τίποτα σημαντικό δηλαδή :whistle:

Κ ομως... To nick που διαλεξες δειχνει πως (υποσυνειδητα) εισαι καργα μπασκετικος (και Ολυμπιακος)..

Ετσι... u->a 2->1

Linas_11? :lol:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Και ομως νικησε ο Παοκ!Πολυ κακη εξελιξη, νομιζω πως τωρα ξεκιναμε με τους ιδιους βαθμους στα play-off.Ο Παο φαινεται να μην εχει απολεσει ολες τις παλιες κακες(καλες για μας:P) συνηθειες.

Πολυ δυσαρεστο και το οτι ο Ντουντου δεν θα παιξει με Μπορντο.Μετα το 30 οι Γαλλοι προβλεπω να εχουν κερδισει το χωρο του κεντρου και να επιτιθενται μεχρι το 90.

Δημοσ.
Και ομως νικησε ο Παοκ!Πολυ κακη εξελιξη, νομιζω πως τωρα ξεκιναμε με τους ιδιους βαθμους στα play-off.Ο Παο φαινεται να μην εχει απολεσει ολες τις παλιες κακες(καλες για μας:P) συνηθειες.

Πολυ δυσαρεστο και το οτι ο Ντουντου δεν θα παιξει με Μπορντο.Μετα το 30 οι Γαλλοι προβλεπω να εχουν κερδισει το χωρο του κεντρου και να επιτιθενται μεχρι το 90.

Όχι αφού εμείς προηγούμαστε λόγω διαφοράς γκόλ.

Δημοσ.
Όχι αφού εμείς προηγούμαστε λόγω διαφοράς γκόλ.

Νομιζω οτι κριτηριο ειναι οι βαθμοι διαφορας απο τον πρωτο.Ας μας φωτισει καποιος Παναθηναικος που εχει παιξει play-off και ξερει γιατι εμας ειναι η πρωτη μας φορα:P

Δημοσ.
Νομιζω οτι κριτηριο ειναι οι βαθμοι διαφορας απο τον πρωτο.Ας μας φωτισει καποιος Παναθηναικος που εχει παιξει play-off και ξερει γιατι εμας ειναι η πρωτη μας φορα:P

Όχι ρε ο 2ος πάντα έχει περισσότερους βαθμούς απο τον τρίτο στα πλει οφ.

Δημοσ.

Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατάταξης είναι κατά σειρά:

1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

αν ειναι το ιδιο οπως εμεις 2-2

τοτε εχει μπαραζ

Και δεν θα παίξουμε play-off... :P

Δημοσ.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας τα κριτήρια κατάταξης είναι κατά σειρά:

1. Οι βαθμοί στα μεταξύ τους παιχνίδια.

2. Η διαφορά τερμάτων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

αν ειναι το ιδιο οπως εμεις 2-2

τοτε εχει μπαραζ

Και δεν θα παίξουμε play-off... :P

Αφού εμείς έχουμε 2 εκτός έδρας γκολ.

Δημοσ.

Εσεις ξερετε καλυτερα, εγω ομολογω οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε.Ερωδιε δεν ξερω αν πρεπει να φαμε τη φετινη σφαλιαρα η οχι.Ισως χρειαστει να χασουμε το πρωταθλημα για να ξυπνησει ο Κοκκαλης.

Δημοσ.
Αφού εμείς έχουμε 2 εκτός έδρας γκολ.

Δεν μετράνε αυτά. 2-2 το agg, παίζουμε μπαράζ. Κομμένα τα πρωταθλήματα με ισοβαθμία.

pit-papadakos.jpg

Σας τα έλεγα εγώ. In Papadakos we trust...

Δημοσ.
Εσεις ξερετε καλυτερα, εγω ομολογω οτι δεν εχω ασχοληθει ποτε.Ερωδιε δεν ξερω αν πρεπει να φαμε τη φετινη σφαλιαρα η οχι.Ισως χρειαστει να χασουμε το πρωταθλημα για να ξυπνησει ο Κοκκαλης.

Πάει αυτός, ρευστοποιεί και δρόμο. Όποιος πρόλαβε τον Κύριο είδε.

Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άλλαξε το μαλλί του και τα σχετικά... :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...