Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
«Μας χρωστά λεφτά ο Ολυμπιακός για Ντιόγο»

Περαν του οτι αυτο το πραγμα με φανελα δεν αξιζει ουτε ευρω, ειναι προφανες οτι χρηματα δεν υπαρχουν ουτε για δειγμα, ποσο μαλλον για μεταγραφες.Αν δεν βρεθει επενδυτης μας βλεπω τα επομενα χρονια να ειμαστε θεατες στο κυνηγι του τιτλου και να πνιγουμε τον πονο μας σε πορειες και παραγκες.

Αν κάποια στιγμή στήσουμε παράγκα και σου κλέβουμε τα πρωταθλήματα, μπορείς άνετα να πεις τον πόνο σου. Δεν είναι κακό.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προτιμω να μην κλαιγομαι δημοσιως και να γινομαι ρεζιλι οταν η ομαδα μου δεν εχει κανει μεταγραφες,δεν εχει προπονητη και ο προεδρος της ειναι φευγατος.Τωρα αν το αξιζω το πρωταθλημα και το κλεψεις υπαρχουν αρμοδια οργανα για αυτες τις δουλειες.

Δημοσ.
Προτιμω να μην κλαιγομαι δημοσιως και να γινομαι ρεζιλι οταν η ομαδα μου δεν εχει κανει μεταγραφες,δεν εχει προπονητη και ο προεδρος της ειναι φευγατος.Τωρα αν το αξιζω το πρωταθλημα και το κλεψεις υπαρχουν αρμοδια οργανα για αυτες τις δουλειες.

Ότι και να (μην) κάνει ο πρόεδρος, όσο χάλια και να παίζεις, όποιον προπονητή και να έχεις, όποιον Τζιόλη και χρησιμοποιείς, δεν έχει ΚΑΝΕΝΑΣ το δικαίωμα να χαρίζει πρωταθλήματα στον βασικό σου αντίπαλο, με πέναλτι μισό μέτρο εκτός περιοχής.

Το να αναφέρεις το προφανές δεν είναι κλάψιμο ούτε ρεζίλι. Το να κάνεις τα στραβά μάτια είναι ;)

Αρμόδια όργανα και μπαρμπούτσαλα :whistle:

Δημοσ.

Αναφερεσε σε καποιο πρωταθλημα που σου κλεψαμε συγκεκριμενα η απλα αναπαραγεις οτι υποστηριζουν τα πρασινα μεσα;Γιατι εγω δεν θυμαμαι να σου εχουμε στερησει καποιο πρωταθλημα.Τα αρμοδια οργανα υπαρχουν.Κατσε να γινει κατι σοβαρο και τα ξαναλεμε.

Δημοσ.

Εϊναι αυτά τα troll που εμφανίζονται 2 φορές το χρόνο και πάντα μετά από σφαλιάρες στον παναθηναϊκό (είτε στο μπάσκετ, είτε στο ποδόσφαιρο) για να πνίξουν τον πόνο τους στην αδικία που τους κατατρέχει.

Ο αγιασμός φέτος έδιωξε μόνο τους καλικάντζαρους, υπομονή μέχρι του χρόνου...

Αν δεν βρεθει επενδυτης μας βλεπω τα επομενα χρονια να ειμαστε θεατες στο κυνηγι του τιτλου και να πνιγουμε τον πονο μας σε πορειες και παραγκες.

Μεγάλες αλήθειες

Δημοσ.

Συζητηση κανουμε για το παρασκηνιο στο ελληνικο ποδοσφαιρο.Θεωρω οτι μπορει να γινει κοσμια ανταλλαγη αποψεων ακομα και μεταξυ φανατισμενων οπαδων.Δεν υπαρχει λογος να χαλασουμε κανενα θεμα.

Δημοσ.
Αναφερεσε σε καποιο πρωταθλημα που σου κλεψαμε συγκεκριμενα η απλα αναπαραγεις οτι υποστηριζουν τα πρασινα μεσα;Γιατι εγω δεν θυμαμαι να σου εχουμε στερησει καποιο πρωταθλημα.Τα αρμοδια οργανα υπαρχουν.Κατσε να γινει κατι σοβαρο και τα ξαναλεμε.

Γενικά και αόριστα μιλάω...

Τι σου πέρασε από το μυαλό πονηρούλη? Κέρδισες ποτέ κάποιο εξωπραγματικό πέναλτι... ή σπρώχτηκες αισχρά προς την κούπα?? (Δεν τολμώ ούτε να γράψω τέτοια λόγια, άκου εκεί εύνοια, θα πέσει το ταβάνι να με πλακώσει)

original.aspx

Δημοσ.
Εγω σου λεω να αναφερθεις συγκεκριμενα.Με γενικολογα μπορεις να στηριξεις τα λεγομενα σου μονο σε οπαδικα site και ραδιοφωνικους σταθμους.

Ούτε σε οπαδικά site μπαίνω, ούτε ράδιο ακούω. Δεν ξέρω τι και πως γράφουν-λένε σε αυτά. Για να το αναφέρεις κάτι θα ξέρεις.

Μην με παίρνεις στα σοβαρά. Troll είμαι που εμφανίστηκα μετά από την ήττα στην σπυριάρα. :X

Τα τελευταία πρωταθλήματα ήταν ΟΛΑ καθαρά, εκτός από το Δούρειο :lol:

Δημοσ.

Troll εσυ;Απλα δεν εχεις επιχειρηματα και προσπαθεις να δυναμιτισεις ενα topic(ανεπιτυχως).Οταν δε καποιος προσπαθει να κανει σοβαρη συζητηση μαζι σου απλα δεν μπορεις να συμμετεχεις.Επειδη θα βγουμε off-topic σταματαω τη κουβεντα εδω.Περαστικα και keep trolling.:-D

Δημοσ.

Troll εσυ;Απλα δεν εχεις επιχειρηματα και προσπαθεις να δυναμιτισεις ενα topic(ανεπιτυχως).Οταν δε καποιος προσπαθει να κανει σοβαρη συζητηση μαζι σου απλα δεν μπορεις να συμμετεχεις.Επειδη θα βγουμε off-topic σταματαω τη κουβεντα εδω.Περαστικα και keep trolling.:-D

Σώπα ρε, τα κατάλαβες όλα αυτά από 3 μηνύματά μου? :lol:

Σοβαρή συζήτηση θα κάνουμε όταν αποφασίσεις να μιλήσεις ανοιχτά, και να μην μου ζητάς επιχειρήματα για κάτι που το ξέρουν και οι πέτρες.

Μου δίνεις την εντύπωση ότι δεν παρακολουθούσες ελληνικό πρωτάθλημα τα τελευταία 10-12 χρόνια. Γιατί να μπω στην διαδικασία, να ανασύρω μνήμες από το παρελθόν και να αναφέρω συγκεκριμένα γεγονότα... :-(

Περαστικά και keep στρουθοκαμιλισing

Σόρρυ για τα οφφ-τόπικ παιδιά.. Συνεχίστε να τα χώνετε τον Ντιόγκο. Μ' αρέσει τόσο όταν επιβεβαιώνομαι τελικά.. :devil:

Δημοσ.

Τρομερός Μίλος Τεόντοσιτς, όπως λέμε Μίλαν Τόμιτς :-D

[ame]

[/ame]

Και ο Μπουρουσάγκας στο τραγούδι

[ame]

[/ame]

---------- Προσθήκη στις 15:45 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:33 ----------

Γενικά και αόριστα μιλάω...

Τι σου πέρασε από το μυαλό πονηρούλη? Κέρδισες ποτέ κάποιο εξωπραγματικό πέναλτι... ή σπρώχτηκες αισχρά προς την κούπα?? (Δεν τολμώ ούτε να γράψω τέτοια λόγια, άκου εκεί εύνοια, θα πέσει το ταβάνι να με πλακώσει)

original.aspx

Όταν γράφεις κάτι, να έχεις την ψυχραιμία να το υπερασπίζεσαι και όχι να κάνεις edit άρον άρον.

Αφού είδα και βάζελο να αποκαλεί το άθλημα που τον κρατάει ζωντανό, 10 χρόνια τώρα, "σπυριάρα", τα είδα όλα. :lol:

Δημοσ.

Όταν γράφεις κάτι, να έχεις την ψυχραιμία να το υπερασπίζεσαι και όχι να κάνεις edit άρον άρον.

Αφού είδα και βάζελο να αποκαλεί το άθλημα που τον κρατάει ζωντανό, 10 χρόνια τώρα, "σπυριάρα", τα είδα όλα. :lol:

Έλα μου? Για πιο edit μιλάς? :confused:

Συγνώμη που δεν με τρελαίνει το μπάσκετ. Συγνώμη που αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Και για τα επόμενα 10 χρόνια να παίρνεις νταμπλ στη μπάλα, και εγώ triple crown στο μπάσκετ, να το γυρίσω το... άθλημα δεν παίζει.

Άλλοι απ' ότι βλέπω πήραν φόρα μετά από μία κούπα, και μιλάνε για ξυδάκια και φαίνεται να βρίσκουν παρηγοριά.. Που να κάνατε και τίποτα σημαντικό δηλαδή :whistle:

Δημοσ.
Έλα μου? Για πιο edit μιλάς? :confused:

Συγνώμη που δεν με τρελαίνει το μπάσκετ. Συγνώμη που αγαπάω το ποδόσφαιρο.

Και για τα επόμενα 10 χρόνια να παίρνεις νταμπλ στη μπάλα, και εγώ triple crown στο μπάσκετ, να το γυρίσω το... άθλημα δεν παίζει.

Άλλοι απ' ότι βλέπω πήραν φόρα μετά από μία κούπα, και μιλάνε για ξυδάκια και φαίνεται να βρίσκουν παρηγοριά.. Που να κάνατε και τίποτα σημαντικό δηλαδή :whistle:

Πόσες αντιφάσεις χωράνε σε 2 παραγράφους?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...