Cygnus Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Το τρίποντο του Greer το ξεχνάμε; Έλεος ρε παιδιά μην αναλύουμε κάθε φάση..Δηλαδή αν βγουν 6-5 οι φάσεις υπέρ του ενός τι θα καταλάβουμε;
insomniaK Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 @ Anubis13, χαλάρωσε ρε φίλε... Κι εγώ παναθηναϊκός είμαι, αλλά δε νομίζω να έχει νόημα το σχόλιο σου στη συγκεκριμένη περίπτωση και στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Κερδίσαμε, τέλειωσε και το πρωτάθλημα όπως έπρεπε. Άντε και του χρόνου.
Anubis13 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 @ Anubis13, χαλάρωσε ρε φίλε... Κι εγώ παναθηναϊκός είμαι, αλλά δε νομίζω να έχει νόημα το σχόλιο σου στη συγκεκριμένη περίπτωση και στη συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Κερδίσαμε, τέλειωσε και το πρωτάθλημα όπως έπρεπε. Άντε και του χρόνου. Εγω δεν εχω κανενα προβλημα με τον Ερωδιο να το τονισω..Απλα διαφωνουμε.. Και οκ εκεινος πιστευει οτι ο Διαμαντιδης θελει να παρει το επιθετικο φαουλ και εγω εχω την δικια μου αποψη.. Αλλα οχι να μου λεει να βγαλω τα οπαδικα γυαλια και μετα να μου λεει αδικο το αντιαθλητικο του Τεοντοσιτς και στην τελικη να παραδεχεται οτι ειναι αντιαθλητικο.
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κανένας. Όπως δεν υπάρχει και κανείς που να πιστεύει ότι δικαιούται το double περισσότερο από τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα λέμε τα στραβά που υπάρχουν και στα 2 αθλήματα. Δείτε λίγο τι έγραψα μετά τον πρώτο αγώνα και μετά ελάτε να μου την πέσετε all together. Κανείς ολυμπιακός εννοείς προφανώς. Γιατί αν ρωτήσουμε τριγύρω (σε Ελλάδα και ευρώπη) η πλειοψηφία πιστεύει το αντίθετο.
firewalker Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Μακάρι να πιστεύουν και οι παράγοντες του Ολυμπιακού ότι έχασαν από την διαιτησία. Ο δακρυσμένος Παναγιωτάκης το πιστεύει κάργα.
tsavi1991 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κανείς ολυμπιακός εννοείς προφανώς. Γιατί αν ρωτήσουμε τριγύρω (σε Ελλάδα και ευρώπη) η πλειοψηφία πιστεύει το αντίθετο. καλα ενταξει και μετα ειναι οι ολυμπιακοι που κλαιγονται......
Erwdios Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κανείς ολυμπιακός εννοείς προφανώς. Γιατί αν ρωτήσουμε τριγύρω (σε Ελλάδα και ευρώπη) η πλειοψηφία πιστεύει το αντίθετο. Βλέπεις φίλε ποια είναι η διαφορά μας? Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί την ανωτερότητα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το κόμπλεξ όμως τόσων ετών ανομβρίας σε κάνει να πιστεύεις ότι στο ποδόσφαιρο πάντα φταίει η διαιτησία. Γι αυτό κάθε χρόνο βγαίνεις τρίτος. Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Όταν δεις λίγο τα πράγματα ξεκάθαρα, θα καταλάβεις γιατί χάνεις το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και μπορεί να το διεκδικήσεις.
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 καλα ενταξει και μετα ειναι οι ολυμπιακοι που κλαιγονται...... Κάτσε, εδώ εξισώνετε τον ΠΑΟ στο μπάσκετ με τον οσφπ του ποδοσφαίρου και θα το αφήσω να πέσει έτσι? Δεν κλαιγόμαστε εμείς, εσείς ονειρεύεστε.
tsavi1991 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Κάτσε, εδώ εξισώνετε τον ΠΑΟ στο μπάσκετ με τον οσφπ του ποδοσφαίρου και θα το αφήσω να πέσει έτσι? Δεν κλαιγόμαστε εμείς, εσείς ονειρεύεστε. δν νομιζω να γινεται αυτο...και υστερα δν γινεται να εξισωνουμε το ελληνικο μπασκετ με το ποδοσφαιρο....
johnnyestia Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Βλέπεις φίλε ποια είναι η διαφορά μας? Ο Ολυμπιακός δεν έχει κανένα πρόβλημα να παραδεχτεί την ανωτερότητα του μπασκετικού Παναθηναϊκού. Το κόμπλεξ όμως τόσων ετών ανομβρίας σε κάνει να πιστεύεις ότι στο ποδόσφαιρο πάντα φταίει η διαιτησία. Γι αυτό κάθε χρόνο βγαίνεις τρίτος. Συνέχισε να το πιστεύεις αυτό. Όταν δεις λίγο τα πράγματα ξεκάθαρα, θα καταλάβεις γιατί χάνεις το πρωτάθλημα κάθε χρόνο και μπορεί να το διεκδικήσεις. Σας βολεύει να το πιστεύετε αυτό. Στην πραγματικότητα ο λαός του ΠΑΟ πρώτα κατηγόρησε την διοίκηση που άφηνε απροστάτευτη την ομάδα αγωνιστικά και παραγοντικά. Αυτός ήταν ο λόγος που σνόμπαρε την ομάδα και κατέβηκε στους δρόμους. Όταν εσείς βρεθήκατε σε ανάλογη θέση γεννήσατε την νέα τάξη των "επιστημόνων". Οι συγκρίσεις των φιλάθλων των δύο ομάδων δυστυχώς για εσάς είναι ατυχής. Από εκεί και πέρα για τις μέρες και τα έργα του Κόκκαλη στο ποδόσφαιρο ο κόσμος το έχει τούμπανο. Μην λέμε τα ίδια πάλι.
afentiko7 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2009 Erwdios, πως το βλέπεις, έχω δίκιο? έπρεπε να άκουγες, ένα βάζελο στο γκοντζο τις προάλλες, που έλεγε, πως ο βαρδινογιάννης, είναι δάκτυλος του κόκκαλη και πως όλοι οι προπονητές που έχουν έρθει στον πάο, εκτός σουμ και μαλεζάνι, πληρώνονται από τον κόκκαλη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.