Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πλέον με κάθε ποστ το Insomnia θα χαρίζει και 1 ζευγάρι ωτο-ασπίδες + γυαλιά ηλίου γιατί θα κουφαθούμε και θα τυφλωθούμε με αυτά που βλέπουμε εδώ μέσα...Ο Ζαϊρί καλύτερος παίχτης του Γκαλέτι...:lol:

Σοβαρότης...ΜΗΔΕΝ!

NAι μονο που ουτε ενας εδω μεσα δεν λεει κατι τετοιο.Εχεις μεινει στις περασμενες σαιζον του γκαλετι η σε αυτες που θα κανει στο μελλον κ δεν τον κρινεις για τα ματς που επαιξε φετος. Επαιξε με την αεκ επαιξε με τον αρη με τη καβαλα. Εκει στα δυσκολα τον θες τον παικτη κ το πληρωνεις.Τι προσφερε τιποτα.Οι πλακα ειναι οτι εσεις οι ιδιοι,οι οργανωμενοι σας στο sport tv τον κραζανε λεγωντας τον αδιαφορο.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Οι πλακα ειναι οτι εσεις οι ιδιοι,οι οργανωμενοι σας στο sport tv τον κραζανε λεγωντας τον αδιαφορο.

Η πλάκα είναι οτί κανένας από εδώ μέσα δεν είναι οργανωμένος και κανένας δεν βλέπει sport tv aka Τσουκαλά. Οπότε το τι λέει ο Τσουκαλάς αφενός το μαθαίνουμε από εσένα, αφετέρου, χεστήκαμε τι λένε οι οργανωμένοι που έσπασαν τη μισή Καβάλα. :mad: (μην το πάρεις προσωπικά, στους οργανωμένους πάει το emoticon)

Δημοσ.

Μια απλη σημιωση...Μονο που ο οργανωμενος οπαδος που παρουσιαζει την εκπομπη δεν εκπροσωπει τον ευατο του αλλα την θεση που εκφραζουν γενικα οι οργανωμενοι που αποτελουν κ αυτοι ενα κομματι του κοσμου του ολυμπιακου...

Δημοσ.
...που αποτελουν κ αυτοι ενα κομματι του κοσμου του ολυμπιακου...

Το πιο αρρωστημένο αδερφέ, το πιο αρρωστημένο...

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

Πήρε Ντάτολο ο Ντιέγκο

Μεγάλη τιμή για τον Ολυμπιακό αποτελεί η κλήση του Χεσούς Ντάτολο στην αποστολή της Εθνικής Αργεντινής για το φιλικό με τη Γερμανία. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα κάλεσε τον άσο του Ολυμπιακού για το φιλικό της «αλμπιτσελέστε» με αντίπαλο την Γερμανία στο Μόναχο στις 3 Μαρτίου. Ο Ντιέγκο είχε ξεκαθαρίσει στον Ντάτολο ότι για να τον υπολογίζει για το Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να αλλάξει ομάδα και από τη Νάπολι στην οποία δεν είχε μεγάλο χρόνο συμμετοχής να μετακομίσει σε κάποια άλλη όπου θα αγωνιζόταν βασικός.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός και θρύλος του παγκοσμίου ποδοσφαίρου δήλωσε μάλιστα πρόσφατα ότι οι μισοί απ αυτούς που βρίσκονται στο παιχνίδι με τη Γερμανία θα είναι και στη Νότιο Αφρική. Στο χέρι του Ντάτολο είναι να ικανοποιήσει τον προπονητή του με την απόδοσή του απέναντι στη νασιοναλμαντσάφτ στο τελευταίο σοβαρό φιλικό πριν ξεκινήσει η προετοιμασία για το επερχόμενο Μουντιάλ που θα λάβει μέρος στα γήπεδα της Νοτίου Αφρικής.

Αναλυτικά η αποστολή της Αργεντινής, αντιπάλου της Εθνικής μας στον όμιλο του Μουντιάλ:

Τερματοφύλακες: Ρομέρο (Αλκμάαρ), Αντούχαρ (Κατάνια)

Αμυντικοί: Μπουρντίσο (Ρόμα), Σάμουελ (Ίντερ), Οταμέντι (Βελέζ), Χάιντζε (Μαρσέιγ), Ντεμικέλις (Μπάγερν Μονάχου), Ροντρίγκεζ (Εστουδιάντες)

Μέσοι: Βερόν (Εστουδιάντες), Παστόρε (Παλέρμο), Ντι Μαρία (Μπενφίκα), Γκουτιέρεζ (Νιουκάστλ), Μπολάτι (Φιορεντίνα), Μασεράνο (Λίβερπουλ), Ντάτολο (Ολυμπιακός)

Επιθετικοί: Μέσι (Μπαρτσελόνα), Ιγκουαϊν (Ρεάλ Μαδρίτης), Τέβεζ (Μάντσεστερ Σίτι), Μιλίτo (Ίντερ), Αγκουέρο (Ατλέτικο Μαδρίτης)

gavros.gr

---------- Προσθήκη στις 18:28 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:53 ----------

Μολις πηραμε το πρωτο σετ του ματς κοντρα στη Ζενιτ!!!!

αλλο ενα και προκριθηκαμε!

---------- Προσθήκη στις 20:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:28 ----------

Ναι ναι!!! Απιστευτη πρικριση μεσα στη ρωσια!!! Ναι ρε θρυλε!!!

Δημοσ.

Το ματς με τον Εργοτελη εγω προσωπικα το φοβαμαι παρα πολυ.Αν και δεν θα παιξει ο Μαρεσκα,κατι πολυ θετικο κατα τη γνωμη μου, δεν ξερω πως θα εμφανιστουν οι κεντρικοι χαφ μας και ο αντικαταστατης του Μπραβο.

Δημοσ.
Το ματς με τον Εργοτελη εγω προσωπικα το φοβαμαι παρα πολυ.Αν και δεν θα παιξει ο Μαρεσκα,κατι πολυ θετικο κατα τη γνωμη μου, δεν ξερω πως θα εμφανιστουν οι κεντρικοι χαφ μας και ο αντικαταστατης του Μπραβο.

Εγω πιο πολυ χαιρομαι που δε θα παιξει ο Μπραβο...:-D

Και για να φανταστειτε ποσο κολοφαρδοι ημαστε , χτες τραυματιστηκε ο δεξις χαφ της Μπορντο και μαλον δε θα παιξει στο πρωτο ματς με μας...

Πιο ευκολο εργο για το Μπραβο δλδ...

Ευχομαι να κανει τπτ ακομα και με το δευτερο δεξι χαφ της Μπορντο αν και παλι δυσκολο το βλεπω...:-D

Επισης θα ηθελα να μη παιξει ουτε ο Λεντεσμα αλλα ουτε αυτο θα γινει μαλον...

Δημοσ.

Εγω θα προτιμουσα να κατεβουμε με τους αναπληρωματικους με τη Μπορντο.Ουτε το Τσου Λου θα σηκωσουμε ουτε εχει να μας προσφερει κατι μια προκριση περα απο κουραση στους παικτες.

Δημοσ.

Χτες κερδισαμε ανετα τον παοκ αλλα ο μπουρου δεν επαιξε

δε ξερουμε ακομα αν θα ναι οκ το σαββατο αλλα και καλα να ειναι θα ναι ανετοιμος.

Δυστυχως πολυ μεγαλο πληγμα για το ντερμπι

Δημοσ.

Δηλωσεις του γενικου διευθυντη της Ρομα για τους οπαδους του ΠΑΟ :

"Έχω αφήσει ωραίες αναμνήσεις από την Αθήνα, όχι όμως στους οπαδούς του Παναθηναϊκού. Ίσως να έχουν άσχημες αναμνήσεις από εμένα. Θα συναντήσουμε μία δύσκολη ατμόσφαιρα, εγώ θεωρούμαι εχθρός επειδή ήμουν στον Ολυμπιακό", τόνισε με δηλώσεις του στην "Corriere dello Sport" o Μοντάλι, και συνέχισε:

"Εκεί ασχολούνται με πολλά αθλήματα, οι οπαδοί πηγαίνουν παντού. Σας αφήνω να φανταστείτε τι είναι να έχεις δέκα χιλιάδες θηρία γυμνά σε ένα κλειστό που ρίχνουν κροτίδες και καπνογόνα. Είναι καταστάσεις που έχω ζήσει. Ευτυχώς ο αγώνας θα γίνει σε ανοιχτό στάδιο.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος που παίζω κόντρα στους ιστορικούς αντιπάλους μου. Οι συμβουλές που θα δώσω στην ομάδα θα παραμείνουν μέσα στα αποδυτήρια. Θέλω να πω στους οπαδούς μας να ζήσουν με ηρεμία και ψυχραιμία το παιχνίδι, να απολαύσουν τον αγώνα.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είναι επικίνδυνοι επίσης, εμείς θα πάμε στο γήπεδο για να διασκεδάσουμε και δεν θα εμπλακούμε σε φασαρίες.

Οι ποδοσφαιριστές θα παίξουν 11 εναντίον 11 και αυτό που θα γίνεται έξω δεν πρέπει να μας αποσπάσει την προσοχή ή να μας βάλει σε δυσκολία γιατί είμαστε μεγάλη ομάδα και κάνουμε τη διαφορά..."

Φανταστειτε να ειχαν γινει για τους οπαδους του Ολυμπιακου αυτες οι δηλωσεις.. Τι θα ειχαμε ακουσει για τη "διαφημιση" που κανουμε στη χωρα κλπ κλπ..

Δημοσ.
Χτες κερδισαμε ανετα τον παοκ αλλα ο μπουρου δεν επαιξε

δε ξερουμε ακομα αν θα ναι οκ το σαββατο αλλα και καλα να ειναι θα ναι ανετοιμος.

Δυστυχως πολυ μεγαλο πληγμα για το ντερμπι

Αν γίνουν αυτά που έγιναν στο παρακάτω video και ο Kobe ο ίδιος να κατέβει να παίξει, δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι. :whistle:

Αφού αξιώθηκα να ακούσω τον Συρίγο να περιγράφει αυτά ακριβώς που βλέπει, τότε μπορεί σε 10 χρόνια η διαιτησία στην Α1 να παίξει 50-50...

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=fUXi9bbMHjs[/ame]

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...