Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όταν το έκλεισε τον καλοκαίρι λέγατε οτι έφερε τον παικταρά απο τον Αστέρα. Τώρα που σας πήρε τόσα ματς μόνος του λέτε οτι δεν μαρκάρει :lol:

Την στιγμή που ο Ζαιρί ήταν πολύ καλύτερος απο τον Γκαλέτι φέτος και έκανε ματσάρες.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Μα δεν γινεται να εχεις 2 Γκαλετι στην ομαδα.Αλλοι δεν εχουν ουτε εναν!Αν δεν ειχε τοσο μεγαλα σκαμπανεβασματα εγω θα ημουν απολυτα ικανοποιημενος μαζι του.Μην ξεχνατε οτι ηρθε για back up του Γκαλετι οχι για αντικαταστατης του.

Δημοσ.
Όταν το έκλεισε τον καλοκαίρι λέγατε οτι έφερε τον παικταρά απο τον Αστέρα. Τώρα που σας πήρε τόσα ματς μόνος του λέτε οτι δεν μαρκάρει :lol:

Την στιγμή που ο Ζαιρί ήταν πολύ καλύτερος απο τον Γκαλέτι φέτος και έκανε ματσάρες.

Kαλα τωρα μη συγκρινεις Γκαλετι με Ζαιρι...

Ελεος..

Απλα επειδη ειχε προβληματα ο Γκαλετι πηρε τη θεση του ο Ζαιρι...

Και δεν τον εχει φτασει ουτε στο μισο...

Δημοσ.
Kαλα τωρα μη συγκρινεις Γκαλετι με Ζαιρι...

Ελεος..

Απλα επειδη ειχε προβληματα ο Γκαλετι πηρε τη θεση του ο Ζαιρι...

Και δεν τον εχει φτασει ουτε στο μισο...

Ήταν χώμα φέτος ο Γκαλέτι? Fact.

Ήταν πολύ καλύτερος φέτος ο Ζαιρί? Fact.

Δημοσ.
Ήταν χώμα φέτος ο Γκαλέτι? Fact.

Ήταν πολύ καλύτερος φέτος ο Ζαιρί? Fact.

Ελα τωρα μη μας κανεις πλακα...

Ο Γκαλετι ειχε συνεχομενους τραυματισμους...

Αυτο τον κρατησε εξω απο τα γηπεδα και απο την καλη του παρουσια...

Αυτο δεν παει να πει πως ειναι καλυτερος ο Ζαιρι...

Αν παμε ετσι οποιον και να βαλεις καλυτερος θα ειναι απο το Γκαλετι αφου ο Γκαλετι επαιξε σε παρα πολυ ελαχιστα ματς...

Δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο που λες...:-)

Δημοσ.
Ελα τωρα μη μας κανεις πλακα...

Ο Γκαλετι ειχε συνεχομενους τραυματισμους...

Αυτο τον κρατησε εξω απο τα γηπεδα και απο την καλη του παρουσια...

Αυτο δεν παει να πει πως ειναι καλυτερος ο Ζαιρι...

Αν παμε ετσι οποιον και να βαλεις καλυτερος θα ειναι απο το Γκαλετι αφου ο Γκαλετι επαιξε σε παρα πολυ ελαχιστα ματς...

Δεν ειναι μετρο συγκρισης αυτο που λες...:-)

Φέτος ήταν καλύτερος ο Ζαιρί, ναι ή οχι?

Δημοσ.
Φέτος ήταν καλύτερος ο Ζαιρί, ναι ή οχι?

Απο ποιον παιδακι μου ... ??

Απο τον απων λογω τραυματισμων Γκαλετι.. ??

Για να συγκρινουμε πρεπει να δουμε και τους δυο ..

Οχι ο ενας τραυματιας να μη παιζει και να λεμε πως ο αντικαταστατης ειναι καλυτερος....

Αυτο ενοειται πως παντα θα συμβαινει...

Αφου ο ενας δε παιζει πως θα ειναι καλυτερος απο καποιον που παιζει ??

:-)

Δημοσ.

Ρε παιδάκι μου απο θέμα προσφοράς φέτος, όπως και να το κάνουμε ο Ζαιρι πρόσφερε περισσότερα. Δεν διαφωνώ οτι σαν κλάση είναι καλύτερος ο Γκαλέτι, αλλά φέτος σε βοήθησε απο λίγο εως καθόλου.

Για τους τραυματισμούς του βέβαια φταίει ο ίδιος καθώς δεν έχει προπονηθεί ούτε μια φορά σωστά στην καριέρα του.

Δημοσ.
Ρε παιδάκι μου απο θέμα προσφοράς φέτος, όπως και να το κάνουμε ο Ζαιρι πρόσφερε περισσότερα. Δεν διαφωνώ οτι σαν κλάση είναι καλύτερος ο Γκαλέτι, αλλά φέτος σε βοήθησε απο λίγο εως καθόλου.

Για τους τραυματισμούς του βέβαια φταίει ο ίδιος καθώς δεν έχει προπονηθεί ούτε μια φορά σωστά στην καριέρα του.

Φυσικα κ εχει προσφερει πολλα παραπανω ο Ζαιρι φετος απο το γκαλετι.Εδω στην εκπομπη τους οι οργανωμενοι του ολυμπιακου που τον εχουν κ αγαπημενο τους παιδι τον κραζανε.ΑΛλα μολις εκανε το μεγαλο ματς με τον παο τον εξαφανησαν κ ο ασχετος ο μπαντοβιτς εβαζε δεξι χαφ τον τοροσιδη.Κ στην τελικη σιγα το ελληνικο πρωταθλημα κ τις κουρσες που θα παει να κανει το μπακ του λεβαδειακου κ του πανθρακικου μεσα στο καραισκακι κ δεν θα εχει επιστροφες...Eδω στην ελλαδα γενικα μωρε ο τυπος κυριως μολις δει παιχτηπου να ξερει μπαλα πεφτουν να τον φανε.θελουν να γεμισουμε χαμαληδες.Για το λετο τα ιδια,ποιο παλια για τον ζιοβανι να δεις που θα βγουν να αρχισουν κ για τον ντατολο...

Δημοσ.

Τωρα μου λες προσφορα...

Αλλαζει το πραγμα...

Αλλο προσφορα και αλλος ποιος ειναι καλυτερος...

Ωραια προσφερε περισσοτερα ο Ζαιρι αλλα και παλι επειδη ο Γκαλετι ηταν τραυματιας...

Για κανενα αλλο λογο...

Τον παγκο θα ξεσκωνιζε ο Ζαιρι ολη τη χρονια αν ο Γκαλετι ηταν υγιης...:-)

Δημοσ.

Εγώ ήμουν καλύτερος από τον Γκαλέτι, φέτος...

Ρε, την παλεύουν εκεί στον ΠΑΟ; Αν δε θέλουν το πρωτάθλημα, ας μας το πουν, να ξεκινήσουμε από τώρα και τα μεταγραφικά πλάνα... ( ποιά;;; )

Οφτόπικ, παραλίγο να το πάρει ο Γκμοχ το ρολογάκι των 13.000 ευρώ στον Αντ1, ευτυχώς το πήρε το μανάρι!

Δημοσ.
Εγώ ήμουν καλύτερος από τον Γκαλέτι, φέτος...

Aυτο λεω κι εγω...

Ο οποιοσδηποτε ειναι καλυτερος απο τον Γκαλετι αφου ο Γκαλετι δεν επαιζε...:lol:

Δημοσ.

Πλέον με κάθε ποστ το Insomnia θα χαρίζει και 1 ζευγάρι ωτο-ασπίδες + γυαλιά ηλίου γιατί θα κουφαθούμε και θα τυφλωθούμε με αυτά που βλέπουμε εδώ μέσα...Ο Ζαϊρί καλύτερος παίχτης του Γκαλέτι...:lol:

Σοβαρότης...ΜΗΔΕΝ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...