Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρα τα προβληματα η ομαδα μας κερδισε 3-1 τη ζενιτ!!

Επισης κερδισαμε τον παο στο οακα(πολο)

---------- Προσθήκη στις 22:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:12 ----------

Xοχοχο μολις κερδισαμε και την Τσιμπονα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Στο σημερινο ματς βοηθησε πολυ ο Σοφο (οπως και σε αυτο με την Χιμκι). Το ερωτημα ειναι γιατι τον ξεχασε στο ματς με το Μαρουσι? Δε μπορει να ειναι τοσο υπνος..

Δημοσ.

Καμία κώποση απο Τσίλντρες. Δεν γίνεται να παίζει σε όλα τα ματς σαν αέρας. Η κακή του απόδοση χθές θεωρώ οτι προήλθε απο την παρουσία των τραγικών Παπαλουκά-Βούισιτς για αρκετή ώρα στο παρκέ, και το απαράδεκτα αργό τους παιχνίδι.

Όταν ο Ολυμπιακός παίζει γρήγορα χωρίς τους προαναφερθέντες, συντρίβει οποιαδήποτε ομάδα. Όταν παίζουν αυτοί μας χαντακώνουν, και χαντακώνουν και τους γρήγορους παίκτες.

Δημοσ.

εγω δυο αποριες εχω:

Για το ποδοσφαιρικο τημημα:πως γινεται ο ιδιος ανθρωπος να κανει αρχικα μια ομαδα μοντελο και μετα να την καταντησει εντελως μπουρδ....λο

Για το μπασκετικο τμημα:Οι Αγγελοπουλοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο coach dragonball δεν κανει για αυτην την ομαδα??(α ρε εκτορα που εισαι???)))

Δημοσ.
εγω δυο αποριες εχω:

Για το ποδοσφαιρικο τημημα:πως γινεται ο ιδιος ανθρωπος να κανει αρχικα μια ομαδα μοντελο και μετα να την καταντησει εντελως μπουρδ....λο

Για το μπασκετικο τμημα:Οι Αγγελοπουλοι δεν μπορουν να καταλαβουν οτι ο coach dragonball δεν κανει για αυτην την ομαδα??(α ρε εκτορα που εισαι???)))

Για το πρωτο ερωτημα σε παραθετω στο μπασκετ.. Το ιδιο δεν εκανε στο μπασκετικο τμημα? απο ευρωπαικο μας εκανε ομαδα Α2..

Για το δευτερο ερωτημα, δε μπορω να απαντησω.. Ισως ειχαν την αποψη πως πρεπει να κρατησουν τον ιδιο προπονητη αρκετα χρονια ετσι ωστε να χτιστει σωστα η ομαδα.. Εκανε καλη εμφανιση η Εθνικη (πριν ερθει σε εμας) οποτε μαλλον τον πιστευουν πολυ..

Δημοσ.
εγω δυο αποριες εχω:

Απο ποτε ο Ολυμπιακος ειναι ομαδα μοντελο... ??:rolleyes:

Κι εγω Ολυμπιακος ειμαι αλλα δε ζω σε αυταπατες...

Ο Ολυμπιακος ειχε παντα τα δικα του θεματα (μην αρχισω ενα ενα ) απλα δε βγαιναν στην επιφανεια επειδη επαιρνε το πρωταθλημα με αντιπαλο τον Παναθηναικο του Μαντζιου και του Τζιωλη...:-)

Δημοσ.

Ε οχι με μια κακή χρονιά να τα γκρεμίζουμε όλα εμείς οι ίδιοι. Εκτός από τα τελευταία 2-3 χρόνια που έγιναν ΤΕΡΑΣΤΙΑ λάθη στα μεταγραφικά και στην επιλογή προπονητή τα προηγούμενα χρόνια η ομάδα είχε παικταράδες που με ελάχιστες εξαιρέσεις έπαιρνε το πρωτάθλημα με 6-7 βαθμούς διαφορά. Μόνο τα τελευταία 2-3 χρόνια η λογική "πήραμε το πρωτάθλημα αρα είμαστε πλήρεις" μας κράτησε πίσω. (Εξαιρεση η περυσινή χρονιά που και μπαλάρα είδαμε και η ομάδα ήταν ΣΥΝΟΛΟ αλλά μετά ακολούθησαν όλες αυτές οι τραγικές επιλογες)

Δημοσ.

Για να γελασουμε και λιγο.. Τι φωτογενεια ειναι αυτη ρε παιδια? Μοντελα επρεπε να γινουν οχι ποδοσφαιριστες! Στη πουδρα ντυμενοι ολοι :P

http://sport24.gr/html/ent/001/ent.344001.asp?tp=pu&iInd=10

Σαν να βλεπω διαφημιση.. Χερακι στην τσεπη ολοι και παμε :-)

Δημοσ.

Ε οχι και δεν το περιμεναμε (οπως περιμενω και απο ΠΑΟΚ και Ολυμπιακο).. Η Καβαλα φετος εχει πολυ καλη ομαδα και ειναι απο τις λιγες που θα μπορουσε να κοψει βαθμους απο τον ΠΑΟ.. Το θεμα ειναι οτι δεν πιστευουμε πως θα παρουμε εμεις τους βαθμους που χρειαζεται.. Χλωμο το βλεπω το σημερινο..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...