Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Φίλε, όντως... Για δες πόσους πόντους πήρε ο ΠΑΟ από το αντιαθλητικό και την τεχνική και να συζητήσουμε μετά πως χτίζονται οι διαφορές.

Σχήμα οξύμωρο...

Θελω να σου πω οτι ενταξη στο σημερινο γινανε κατι περιεργα αλλα δεν υπαρχει αλοιωση αποτελεσματος...

Δημοσ.
Και το τρίποντο του γκριρ που δεν έπρεπε να μετρήσει..αλλά και ένα κινιτό σκρίν του Πέκοβιτς..Διαιτήσία μοιρασμένη πάλι..Η καλύερη ομάδα κέρδισε.

Φίλε, για εσάς η καλύτερη ομάδα είναι η ομάδα που κερδίζει τον Ολυμπιακό. . & -

Δημοσ.

Δεν μας απαντησες ρε παλικαρι τι επρεπε να κανουν οι διαιτητες στην κλωτσια του τεοντοσιτς..Αντε γιατι με κραζεις..αλλα τωρα λακηξες..Για πες μας..

Δημοσ.
Α δεν πηγε Ο τεοντοσιτς να χτυπησει τον Σπανουλη?

Εσυ δεν καλυψες διαφορα ετσι στο 1οο ημιχρονο?

Α σου αφιερωνω κατι Κανε την ομαδα παλι ΠΡΩΤΗ ΜΠΑΝΑΩΤΗ ΜΠΑΝΑΩΤΗ

ΕDIT: Δεν ηταν αντιαθλητικο ηταν αποβολη απο τον αγωνα

Η μηπως γουσταρεις να ψαξουμε τους κανονες?

Πες μας πρώτα τον κανονισμό για τα κινητά σκριν και μετά έλα να συζητήσουμε τα ρέστα. Μόνο αυτόν βρες μου, για να μην αναλωνόμαστε σε μια φάση, όταν αυτό που λέω συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι.

Η φάση με τον Τεόντοσιτς είναι αντιαθλητικό όπερ και σφυρίχτηκε. Το πώς βρέθηκε κάτω ο Τεο και γιατί εκνευρίστηκε, το έψαξες?

Δημοσ.
Πες μας πρώτα τον κανονισμό για τα κινητά σκριν και μετά έλα να συζητήσουμε τα ρέστα. Μόνο αυτόν βρες μου, για να μην αναλωνόμαστε σε μια φάση, όταν αυτό που λέω συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι.

Η φάση με τον Τεόντοσιτς είναι αντιαθλητικό όπερ και σφυρίχτηκε. Το πώς βρέθηκε κάτω ο Τεο και γιατί εκνευρίστηκε, το έψαξες?

Ησουν στο γηπεδο και το ειδες να φανταστω ετσι?

Και γιατι δεν ειναι αποβολη? Και αν ειναι για εξηγησε μου σε παρακαλω το ποστ για τεχνικη ποινη και αδιαθλητικο?

Εδιτ : Τελικα ολοι με τον τεοντοσιτς τα εχουν..Μια ο Διαμαντιδης, μια ο Σπανουλης...Ο Διαμαντιδης φταιει που δεν γυρισε να πει σε 3 μερες θα τα πουμε..

Οσο για τα κινητα σκριν θελω τα επισημα στατιστικα της ευρωλιγκας για το ποσα κινητα ειχαμε φετος..Φυσικα αδικηθηκες και στο φιναλ 4 ετσι?

Δημοσ.
Ησουν στο γηπεδο και το ειδες να φανταστω ετσι?

Και γιατι δεν ειναι αποβολη? Και αν ειναι για εξηγησε μου σε παρακαλω το ποστ για τεχνικη ποινη και αδιαθλητικο?

Εδιτ : Τελικα ολοι με τον τεοντοσιτς τα εχουν..Μια ο Διαμαντιδης, μια ο Σπανουλης...Ο Διαμαντιδης φταιει που δεν γυρισε να πει σε 3 μερες θα τα πουμε..

Οσο για τα κινητα σκριν θελω τα επισημα στατιστικα της ευρωλιγκας για το ποσα κινητα ειχαμε φετος..Φυσικα αδικηθηκες και στο φιναλ 4 ετσι?

Στατιστικά καλέ μου φίλε καταγράφονται όταν οι παραβάσεις σφυρίζονται.

Ποιά στατιστικά ζητάς? Ακούω.

Και πήγαινε μερικές σελίδες πίσω να δεις αν γράφω πουθενά τπτ για το Final 4. Στα μεταξύ μας παιχνίδια έχεις μετρήσει ποτέ τα κινητά σκριν?

Γιατί εγώ μόνο Ολυμπιακό βλέπω, οπότε δεν έχω δει την ομάδα σου πουθενά αλλού.

Δημοσ.

Όχι ρε φίλε.Ότι είδα λέω.Εσύ απομονώνεις τις φάσεις που σφυρίζουν κατά του Ολυμπιακού και τις υπόλοιπες ούτε καν τις αναφέρεις.Ήσασταν πολύ λίγοι για την σειρά.Κάτω από το καλάθι σχεδόν 0..Περιφέρεια αν εξαιρέσεις τα 2 τελευταία που είσασταν σε ικανοποιητικά επίπεδα -όχι καλα-τραγικοί μπορώ να πώ.Βολές..μόνο στο σημερινό βαρε΄σατε καλά..Στην άμυνα ένα επίπεδο πάνω ο Παναθηναικός.Συστήματα ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ο όρισμός του ανορθόδοξου μπάσκετ είσασταν.Διάβασε κανένα πόστ μου για το ποδόσφαιρο στο thread του Παναθηναικού που ισχύουν τα αντίθετα και θα καταλάβεις ότι δεν ισχύει αυτό που λες.

Τουλάχιστον πιέστε τον Αγγελόπουλο να φέρει Μεσίνα-Σμόντις πακετάκι από TSSKA αντί να πετάξει και άλλα λεφτά για μεταγραφή εντυπώσεων μπας και δείτε λίγο μπάσκετ διεκδικήσετε στα ίσα κανένα πρωτάθλημα και σταματήσετε την γκρίνια για τους διαιτητές.Και σήμερα 50-50 ήταν.Κακοί σήμερα σε αντίθεση με τα υπόλοιπα παιχνίδια τις σειράς που ήταν άψογοι αλλά μοιρασμένοι.

Δημοσ.
Στατιστικά καλέ μου φίλε καταγράφονται όταν οι παραβάσεις σφυρίζονται.

Ποιά στατιστικά ζητάς? Ακούω.

Και πήγαινε μερικές σελίδες πίσω να δεις αν γράφω πουθενά τπτ για το Final 4. Στα μεταξύ μας παιχνίδια έχεις μετρήσει ποτέ τα κινητά σκριν?

Γιατί εγώ μόνο Ολυμπιακό βλέπω, οπότε δεν έχω δει την ομάδα σου πουθενά αλλού.

Δηλαδη η διαιτησια με σπρωχνει και στην Ευρωπη και αδικηθηκες φυσικα και στο Φιναλ 4, ετσι?

Μα να κανεις EDIT: Κοιτα να δεις μου λες οτι δεν σφυριζονται τα κινητα σκριν, ε δε μπορει να γινονται μονο με Ολυμπιακο δε μπορει..Θα γινοντουσαν και αλλου..Η σεζον εχει 60 αγωνες παιξαμε 8 και ο ενας με ξενους διαιτητες και προφανως μου λες οτι δεν ειδες κινητα σκριν στο φιναλ 4 αν καταλαβαινω?

Και ανταπαντω ποσα ειναι αυτα που μου εχουν δωθει στην Ευρωπη η εστω Στο φιναλ 4?

Δημοσ.

Ρε παιδιά μην συνεχίζουμε την κουβέντα αυτή, δεν έχει νόημα. Ο καθένας ας πιστεύει ό,τι νομίζει για το ματς. Αν νομίζει ο Ολυμπιακός ότι του φταίει η διαιτησία καλώς. Αν διαμαρτύρεσαι για τους πόντους που έφαγες με το αντιαθλητικό ή την τεχνική να θυμάσαι και τους 7 πόντους που έβαλες με ανάλογο τρόπο. Η διαιτησία ήταν τραγική σήμερα και δεν νομίζω ότι ευννόησε ούτε Παναθηναϊκό ούτε Ολυμπιακό.

Δημοσ.

Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ από τον ΠΑΟ και δικαιούνταν καλύτερη τύχη σε πρωτάθλημα-κύπελλο-ευρωλίγκα την οποία και του στερήσανε?

Δημοσ.
Δηλαδη η διαιτησια με σπρωχνει και στην Ευρωπη και αδικηθηκες φυσικα και στο Φιναλ 4, ετσι?

Μα να κανεις EDIT: Κοιτα να δεις μου λες οτι δεν σφυριζονται τα κινητα σκριν, ε δε μπορει να γινονται μονο με Ολυμπιακο δε μπορει..Θα γινοντουσαν και αλλου..Η σεζον εχει 60 αγωνες παιξαμε 8 και ο ενας με ξενους διαιτητες και προφανως μου λες οτι δεν ειδες κινητα σκριν στο φιναλ 4 αν καταλαβαινω?

Και ανταπαντω ποσα ειναι αυτα που μου εχουν δωθει στην Ευρωπη η εστω Στο φιναλ 4?

Να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο?

Με αυτά που μου λες, θα με κάνεις να το παίζω μανιακός. Σου είπα εγώ φίλε μου πουθενά για κανένα F4 και πράσινα άλογα?

Σου είπα να δεις το video και να μου πεις αν αυτά που βλέπεις είναι κινητά σκριν και δεν έχεις απαντήσει, ενώ εγώ κατά τ' άλλα έχω λουφάξει. Περιμένω απάντηση και ερμηνεία του κανονισμού, αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Δημοσ.
Να μιλήσουμε για ποδόσφαιρο?

Με αυτά που μου λες, θα με κάνεις να το παίζω μανιακός. Σου είπα εγώ φίλε μου πουθενά για κανένα F4 και πράσινα άλογα?

Σου είπα να δεις το video και να μου πεις αν αυτά που βλέπεις είναι κινητά σκριν και δεν έχεις απαντήσει, ενώ εγώ κατά τ' άλλα έχω λουφάξει. Περιμένω απάντηση και ερμηνεία του κανονισμού, αλλιώς δεν έχει νόημα να συζητάμε.

Απο το αδιαθλητικο φαουλ του Τεοντοσιτς ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕΣ οτι ηταν τουλαχιστον αδιαθθλητικο ξαναγυρναμε στα παλια..Ωραια θα το δω το βιντεο και επιφυλασσομαι να απαντησω..Οσο Για τις επαφες που διαμαρτυρεται ο φιλος στην αρχη του βιντεο τα ιδια εδιναν σημερα στον Πεκοβιτς..

Περιμενε να τελειωσω λοιπον το βιντεο..

Ομως 1/60 αγωνες δεν αποτελει στατιστικο δειγμα αγαπητε μου φιλε

Δημοσ.
Υπάρχει έστω και ένας που να πιστεύει πως ο Ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα στο μπάσκετ από τον ΠΑΟ και δικαιούνταν καλύτερη τύχη σε πρωτάθλημα-κύπελλο-ευρωλίγκα την οποία και του στερήσανε?

Προφανώς όχι!

Δημοσ.

Κανένας. Όπως δεν υπάρχει και κανείς που να πιστεύει ότι δικαιούται το double περισσότερο από τον Ολυμπιακό στο ποδόσφαιρο. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν θα λέμε τα στραβά που υπάρχουν και στα 2 αθλήματα. Δείτε λίγο τι έγραψα μετά τον πρώτο αγώνα και μετά ελάτε να μου την πέσετε all together.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...