alexis333 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δεν αναφερουμε πλεον τους τραυματισμους γιατι φετος εχουμε χασει το μετρημα...:-D:-D
foufoutios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Για τις μπουνιες ακουστηκε κανενα νεο? καμια τιμωρια? το εχει παρακανει το κωλοπαιδι ο Ντιογκο.. Δεν παιζει μπαλα και παιζει μπουνιες.. Πρεπει να ειναι το πιο αχρηστο φορ που υπαρχει αυτη τη στιγμη στην Ελλαδα.. Περυσι παλευοταν που ειχαμε ακρα και του εβγαζαν "παρε βαλε" γκολ.. Φετος μονο βουτιες, μπουζουκια και μαγκια.. Ενα σουτ η μια ντριπλα δεν τον εχω δει να κανει..
kirileman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Απλά δεν υπάρχει αυτός ο παίχτης, δεν υπάρχει στο γήπεδο...
foufoutios Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 "Όλα ξεκίνησαν κατά τη διάρκεια του διπλού της ομάδας. Οι δύο παίκτες ήταν σε αντίπαλες ομάδες και ο Έλληνας μέσος έβαζε πιο δυνατά τα πόδια του σε διεκδικήσεις με τον Βραζιλιάνο. Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τελευταίος πήγε να ζητήσει εξηγήσεις και είπε στον 21 ετών χαφ: «Respect». Ο νεαρός μέσος, όπως έγινε γνωστό, σηκώθηκε και παρότι είναι πιο κοντός, έβαλε το πρόσωπό του σε εκείνο του Ντιόγο, κάτι ανάλογο με τις κοκορομαχίες που συμβαίνουν ανάμεσα σε αντίπαλους παίκτες. Ο Βραζιλιάνος φέρεται να έριξε μια δυνατή σφαλιάρα (!) στον… συμπαίκτη του και τότε ο Παπαδόπουλος προσπάθησε να του «απαντήσει»." "Πάντως, οι περισσότεροι λένε ότι ο Ντιόγο μετά το «Respect», έριξε γροθιά στον Παπαδόπουλο και για αυτό καταλογίζουν ευθύνες στον Βραζιλιάνο, για τον οποίο το κλίμα είναι αρνητικό το τελευταίο διάστημα. Εν τω μεταξύ, εδώ και καιρό φαίνεται να υπάρχει μία «κόντρα» μεταξύ Ελλήνων και ξένων ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, αφού η μία πλευρά κατηγορεί την άλλη για διάφορα ζήτημα (π.χ. από την απομάκρυνση του Ζίκο μέχρι τα όσα διαρρέονται στον Τύπο)." http://www.bam.gr/page.ashx?pid=2&aid=189402 Με λιγα λογια.. Μπουρδελο τα αποδυτηρια.. Να δουμε ποτε θα ξυπνησουν και θα παρουν τον Τζολε κοντα στην ομαδα..
Στέλιος7 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Στο ραδιοφωνο ακουσα οτι ο Ντιογο φετος δεν ειναι καλα ψυχολογικα.Ειπαν οτι 3 μερες πριν το γαμο του ζητησε απο την κοπελα του να χωρισουν και εκτοτε εχει βγαλει διαρκειας στα μπουζουκια.Πρεπει να δοθει δανεικος σε καμια βραζιλιανικη ομαδα και του παραχρονου βλεπουμε.
Dropsreef Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 μεγαλο μπουρδελο τα αποδυτηρια οχι απλο μπουρδελο!και γενικοτερα μεγαλο μπουρδελο η ομαδα οταν και λεω οταν ο κοκκαλης αποφασισει να ξυπνησει και ξεπερασει τις αφραγκιες του τοτε θα μπει ο τζολε στα αποδυτηρια οπου ολοι τον σεβονται και ξερει ακριβως πως λειτουργει το θεμα εκει μεσα,οταν θα γινει τεχνικος διευθυντης ο νταρκο ο οποιες με τις γνωριμιες του θα μπορει να προσεγγισει αξιολογους παιχτες, οταν θα βαλει καποιος χερι στο νινιαδη και θα του τραβηξει το αυτι ο οποιος κατα εναν ανεξηγητο λογο εχει το αλαθητο του παπα παρολο που εχει φερει κατι ανυπαρκτους ντιογκο και λεοναρντο,οταν ο δημητρης θεωδοριδης θα παψει να δηλωνει σκαουτερ επειδη μικρος επαιζε football manager και pro evolution soccer και οταν ο χρυσικοπουλος σταματησει επιτελους να διαπραγματευεται αγορες παιχτων! Αν ποτε γινουν ολα αυτα με τον προεδρο σωκρατη τοτε ναι η ομαδα θα ξαναστρωσει!Αν και δεν τον βλεπω γιατι μια σωστη κινηση εκανε τα τελευταια χρονια με πετρο κοκκαλη,ιλια ιβιτς(οπου αν θυμαστε αυτος ειχε προτεινει τον βαλβερδε για προπονητη) και με τακη λεμονη και μεσα σε εξι μηνες τους εξαφανισε ολους!
adi32 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 O Ντιογκο ειναι ενα αχρηστο πλασμα Αυτο φιανοταν και απο το youtube Δε χρειαζοταν καν να παει να τον δει καποιος Οποιος τον φορτωσε στον Ολυμπιακο κανονικα επρεπε να διωχθει και να πληρωσει αποζημιωση
margaritagr Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2010 87-69 το ματσακι, μπραβο στην ομαδα μας! ---------- Προσθήκη στις 23:04 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:01 ---------- Και κατι αλλο.. Ο Μιλος θα γινει ο ηγετης της ομαδας μας ---------- Προσθήκη στις 23:50 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:04 ---------- Πολυ καλος ο Σοφο με 14π οπως κι ο Χαλπεριν Γενικα η ομαδα δινει εξαιρετικη εικονα και μακαρι να συνεχισουμε ετσι! http://www.sport24.gr/html/ent/132/ent.342132.asp κι ενα αφιερωμα στον Αρχηγο που εγινε ο πρωτος παιχτης στην ιστορια της Ευρωλιγκα που περασε τις 800 ασιστ!
antreaslam Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Στο ραδιοφωνο ακουσα οτι ο Ντιογο φετος δεν ειναι καλα ψυχολογικα.Ειπαν οτι 3 μερες πριν το γαμο του ζητησε απο την κοπελα του να χωρισουν και εκτοτε εχει βγαλει διαρκειας στα μπουζουκια.Πρεπει να δοθει δανεικος σε καμια βραζιλιανικη ομαδα και του παραχρονου βλεπουμε. ask Λιουμπα... Εκείνη ξέρει... (Αλλιώς...την αδερφουλα της, την ερη!)!!!!
Chris_85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Γιαφτόκας: «Αυτός ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί...»Απογοητευμένος για την ήττα 87-69 από τον Ολυμπιακό, αλλά και για την εμφάνιση της Κίμκι στο παιχνίδι της Τετάρτης για τη φάση των ομίλων των «16» της Euroleague, παρουσιάστηκε ο Ρομπέρτας Γιαφτόκας. Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, μίλησε στο http://www.sportfm.gr κατά την αποχώρησή της Ρωσικής ομάδας από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας και υποστήριξε ότι οι Πειραιώτες πληρούν όλες τις προϋποθέσεις για να κατακτήσουν φέτος το ελληνικό πρωτάθλημα. Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Λιθουανός σέντερ στον Κώστα Τσούγκο: Η Κίμκι δεν κατάφερε σε κανένα σημείο του αγώνα να απειλήσει ουσιαστικά τους «ερυθρόλευκους» και παραδόθηκε στο ρυθμό της ελληνικής ομάδας στη μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. «Παίξαμε πολύ άσχημα και χάσαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού πάρα πολύ γρήγορα. Σε κάποιο σημείο προσπαθήσαμε να μειώσουμε και τα καταφέραμε, αλλά και πάλι δεν λειτουργήσαμε σωστά. Κάναμε πολλά λάθη και δεν είχαμε καθαρό μυαλό και αυτό μας κόστισε», ανέφερε αρχικά ο 29χρονος παίκτης. Για τις ελπίδες που έχει η Κίμκι να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι της ομάδας του απέναντι στην Κάχα Λαμποράλ, είπε: «Εάν παρουσιάσουμε το ίδιο πρόσωπο με σήμερα, δεν έχουμε καμία τύχη. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτή την ήττα και να παλέψουμε όλα τα ματς στη συνέχεια. Υπάρχουν πιο δυνατές ομάδες από εμάς στον όμιλο, αλλά πρέπει να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις μέχρι τέλους». Ο Ολυμπιακός έκανε το «2 στα 2» στον όμιλό του και θεωρείται το αδιαφιλονίκητο φαβορί για την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού. «Σίγουρα, πλέον αυτό πιστεύουν όλοι. Ήδη, πήρε δύο πολύ σημαντικές νίκες και την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται την Τσιμπόνα». Ο Γιαφτόκας τη σεζόν 2006-07 αγωνίστηκε με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και γνωρίζει καλά την ελληνική πραγματικότητα. Όσο για το αν ο Ολυμπιακός φέτος μπορεί να αμφισβητήσει την κυριαρχία του Παναθηναϊκού, υποστήριξε: «Και βέβαια μπορεί. Φέτος ο Ολυμπιακός είναι πολύ δυνατός, με εξαιρετικούς παίκτες και ‘καυτή’ έδρα. Αλλά και ο Παναθηναϊκός έχει μία ποιοτική ομάδα και είναι ισχυρός. Ελπίζω να πάρει το πρωτάθλημα ο καλύτερος». Τέλος, σχετικά με το αν διατηρεί επαφές με παίκτες από την παλιά του ομάδα, ο «Σαρκ» τόνισε ότι: «Έχω επαφές μαζί τους και με ορισμένους κρατάω φιλικές σχέσεις. Μαθαίνω νέα για την ομάδα και την πορεία της στο ελληνικό πρωτάθλημα. Πέρασα πολύ καλά στον Παναθηναϊκό και δεν πρόκειται να το ξεχάσω ποτέ". http://www.sport-fm.gr/article/216229
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 http://www.sport.gr/default.asp?pid=69&vid=28140 καποιες φασεις απο χτες
Chris_85 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Ο καμικάζι φοράει κόκκινα To ξεκίνημα της β' φάσης της Ευρωλίγκας είναι ο καιρός των καμικάζι. Η Παρτίζαν νίκησε τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα, επιβεβαίωσε τη δύναμή της απέναντι στην Μπαρτσελόνα και άλλαξε άρδην τα αρχικά δεδομένα του «ελληνόφωνου» ομίλου. Η λησμονημένη Εφές Πίλσεν μετέτρεψε τη Σιένα σε σωρό από συντρίμμια και έγινε φαβορί για μια θέση στα προημιτελικά. Η Πρόκομ και η Ζαλγκίρις έβγαλαν γλώσσα απέναντι στη Μάλαγα και την ΤΣΣΚΑ αντίστοιχα. Του Νίκου Παπαδογιάννη Μέσα σε αυτό το κλίμα των εκπλήξεων και των ανατροπών, ο Ολυμπιακός φρόντισε να στείλει κάθε κατεργάρη στον πάγκο του. Η Χίμκι δεν είναι συγκρότημα μεγάλης κλάσης, αλλά μπορεί να τιμωρήσει τον αντίπαλο που θα την πάρει αψήφιστα. Μήπως θεωρείται ομαδάρα κλάσης η Παρτίζαν και δεν το ξέρω; Μεγάλος είναι όποιος δείχνει το μπόι του πάνω στο παρκέ. Οχι στα χαρτιά. Για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα ο Ολυμπιακός έδειξε χαρακτήρα, προσωπικότητα και σιγουριά. Απέναντι σε μία ομάδα που προσπάθησε να φέρει το παιχνίδι στα νύχια των δύο δεινοσαύρων της (Γιαβτόκας, Μαζγκόφ), ο ίδιος διάβασε γρήγορα τα δεδομένα, προσηλώθηκε στην αμυντική του αποστολή και εφάρμοσε με επιμονή το σχέδιο που λέγεται «Να ταΐσουμε τον Σοφοκλή». Με το συμπάθιο κιόλας... Ο Σχορτσανίτης έδειξε τον δρόμο με τη δράση του μέσα στη ρακέτα: 6/6 δίποντα, 14 πόντοι σε 18 λεπτά. Ο Χαλπερίν πήρε τη σκυτάλη από τον Τεόντοσιτς με τα μακρινά του σουτ, ο Πεν πρόσφερε ιδρώτα στην άμυνα όταν ο Ισραηλινός νικήθηκε από τον Λάνγκφορντ στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου. Ο Κλέιζα με τον Παπαλουκά όρθωσαν ανάστημα όταν οι ομάδες πλησίασαν στην τελική ευθεία, ο Βούιτσιτς έδωσε ανάσες στον Σοφοκλή, ο Μαυροκεφαλίδης υπενθύμισε ότι υπάρχει ποιότητα και στην άκρη του πάγκου. Στο φύλλο της στατιστικής, η σφραγίδα της «ερυθρόλευκης» ανωτερότητας καθρεφτίζεται σε δύο αριθμούς: 71% το τελικό ποσοστό του Ολυμπιακού στα δίποντα, 23 τα λάθη στα οποία υπέπεσε η Χίμκι (τα 17 πριν από την ανάπαυλα του ημιχρόνου). Το 2-0 είναι εχέγγυο πρόκρισης και ισχυρό θεμέλιο για την πρωτιά του ομίλου. Και κοιτάξτε πλάκα που αυτή μπορεί να οδηγήσει σε αναμέτρηση όχι με τη Μάλαγα, αλλά με την ταπεινή Πρόκομ... Απόψε έχει σειρά να ανεβεί στο παλκοσένικο ο Παναθηναϊκός, μουσκεμένος ακόμη από το διπλό ντους σε κρύο ιδρώτα στον οποίο τον υποχρέωσε (χθες και την περασμένη Τετάρτη) βράδυ η Παρτίζαν. Οσο θάρρος κι αν πήρε από τα κατορθώματα των υπολοίπων καμικάζι -κι από το πρόσφατο ντεφορμάρισμα του ΠΑΟ- το Μαρούσι, ο πρωταθλητής Ευρώπης παραμένει μέγα φαβορί για τη νίκη στη 47η ελληνο-ελληνική αναμέτρηση των ευρωκυπέλλων. Η εξέδρα, άλλωστε, θα είναι δική του. Για μια φορά είναι ο Ολυμπιακός αυτός που κρατάει το φανάρι και δείχνει τον δρόμο στον μεγάλο του αντίπαλο. Ψύχραιμος και μεθοδικός, πατάει το ευρωπαϊκό σανίδι γερά όσο ποτέ άλλοτε στον καιρό των Αγγελόπουλων. Το κοινό στο ΣΕΦ ζητούσε χθες επίμονα νίκη επί του Παναθηναϊκού και Κύπελλο (Ελλάδας), αλλά οι λιγότερο ποδοσφαιρόπληκτοι ψάχνουν εδώ και μέρες αεροπορικά εισιτήρια για το Παρίσι. Καμία άλλη ομάδα δεν είναι τόσο κοντά στο φάιναλ φορ όσο ο Ολυμπιακός. http://www.sday.gr/page.ashx?pid=2&aid=4308&autid=5&sn=13
margaritagr Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2010 ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑΛΕΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟΥ. «ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ», ΕΙΠΕ Ο ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΣ. Μέσα απ’ την προσωπική του ιστοσελίδα Λουτσιάνο Γκαλέτι έσπευσε να στείλει τα μηνύματά του στον κόσμο του Ολυμπιακού. Ο Αργεντινός αναφέρθηκε στην πορεία της υγείας του, επισημαίνοντας πως θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση, πολύ πιο σύντομα από ότι προέβλεπαν οι αρχικές εκτιμήσεις. Μίλησε ακόμη για την αγάπη του κόσμου, ενώ χαρακτήρισε τον Ολυμπιακό ως την ομάδα της ζωής του. Εμφανίστηκε μάλιστα, αισιόδοξος για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρώπη, εκφράζοντας την πίστη του στους συμπαίκτες του. Αναλυτικά η δήλωση του Γκαλέτι: «Αγαπητοί φίλοι και οπαδοί του Ολυμπιακού, Πολλοί θα σκέφτεστε ότι η φετινή χρονιά θα πρέπει να ξεχαστεί το γρηγορότερο γιατί βρισκόμαστε εκτός διεκδίκησης κυπέλλου και στο πρωτάθλημα είμαστε στη βαθμολογία λόγω πίσω. Επίσης όσον αφορά εμένα προσωπικά είχα τους τραυματισμούς και τα γνωστά προβλήματα που με αφήνουν εκτός ομάδας για ένα διάστημα. Παρόλο όμως αυτές τις αρνητικές καταστάσεις θα ήθελα να σας δώσω δύο μηνύματα. Το πρώτο αφορά εμένα προσωπικά και το δεύτερο την ομάδα μας. Θέλω λοιπόν να σας πω ότι φέτος είναι η χρονιά που πιο πολύ με γεμίζει με υπερηφάνια και χαρά για την αγάπη που μου δείχνετε από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Ελλάδα, που είμαι ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού και που σας έχω γνωρίσει. Φέτος λοιπόν είναι ο χρόνος που συνειδητοποίηση ότι ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η ομάδα της ζωής μου. Της ευρωπαϊκής μου ζωής. Επιτρέψτε μου όμως αυτό να το μοιράζομαι με την άλλη μου μεγάλη αγάπη την Estudiantes de la Plata, όπου γεννήθηκα σαν άνθρωπος και σαν ποδοσφαιριστής. Πολλές φορές σπίτι μου βλέπω την εμφάνιση με τις ίδιες ερυρθόλευκες κάθετες ρίγες που έβλεπα από μικρό παιδί και πραγματικά αισθάνομαι ότι επάνω μου μόνο αυτή την φανέλα μπορώ να αντέξω. Έχω παίξει σε αρκετές ομάδες στην διάρκεια της καριέρας μου και από όλες έχω φυλαγμένες καλές αναμνήσεις. Μερικές αξέχαστες. Πως θα μπορούσα να ξεχάσω την πορεία μου στην Σαραγόσα και συγκεκριμένα το γκολ στον τελικό του κυπέλλου Ισπανίας με την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, όπως επίσης και το πέρασμά μου από τη Νάπολι όπου όλοι οι Αργεντίνοι λατρεύονται σαν είδωλα από το πέρασμα του μεγάλου Μαραντόνα. Από την πρώτη μέρα αυτών των τριών τελευταίων χρόνων πάντα αισθανόμουν την ξεχωριστή θέση που με έχετε στις καρδιές σας, σαν να ήμουν ένας παίκτης που πραγματικά γεννήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά. Είναι ένα συναίσθημα χωρίς όρους που πλέον βλέπω πόσο ειλικρινές είναι. Γιατί στις δύσκολες αυτές στιγμές για την ομάδα αλλά και για μένα βλέπω συνεχώς ότι αυτό το συναίσθημα μεγαλώνει. Από το Σεπτέμβρη έχω καταφέρει να παίξω σε ελάχιστα παιχνίδια, αλλά η αντιμετώπιση που έχω από εσάς κάθε εβδομάδα είναι σαν να έχω σκαράρει εναντίον του αιωνίου αντιπάλου και να ήμουν ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης. Πραγματικά δεν ξέρω τι έχω κάνει για να αξίζω μία τέτοια αντιμετώπιση, αλλά ξέρω ότι τα δίνω όλα καθημερινά για να επιστρέψω το συντομότερο δυνατόν και να σας ανταποδώσω όλα αυτά που κάνετε για μένα. Οι γιατροί απλά επιβεβαίωσαν αυτό που αισθανόμουν. Θα επιστρέψω στην ενεργό δράση και θα το κάνω σύντομα. Πολύ πιο σύντομα από τις πρώτες προβλέψεις και κατά πάσα πιθανότητα την τρέχουσα ποδοσφαιρική περίοδο. Πάμε τώρα στο δεύτερο μήνυμα. Το ότι δεν πάμε τόσο καλά προς το παρόν δεν σημαίνει ότι παραιτούμαστε. Έχουμε μπροστά μας ακόμα το 1/3 της Superleague για να συνεχίσουμε να ελπίζουμε και είμαστε ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, σε ένα παιχνίδι champions league πολύ ανοικτό με αντίπαλο την Μπορντό. Έχω πίστη στους συμπαίκτες μου. Πολύ μεγάλη πίστη. Είμαι σίγουρος ότι θα συνεχίσουμε να έχουμε μέτωπα ανοικτά, όταν τελικά θα μπορέσω να επιστρέψω, και γιατί όχι, να γράψουμε ιστορία κάνοντας τα πάντα και καταφέρνοντας τους στόχους μας ακριβώς όταν τα πράγματα φάνταζαν δύσκολα έως ακατόρθωτα. Οι καλύτερες στιγμές της ζωής μου ήρθαν όταν τα πράγματα φάνταζαν υπερβολικά δύσκολα. Αντιστέκομαι σημαίνει νικάω, είπε κάποιος μια φορά. Εγώ πιστεύω σ’ όλα αυτά τα λόγια, αλλά πάνω από όλα πιστεύω σ’ εσάς». http://www.sportdog.gr Α ρε παιχταρα κι εμεις σ αγαπαμε:-)
alexis333 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2010 Δέκα μέρες εκτός ο Νικοπολίδης Παει κι αυτος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.