Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαχα, εντάξει, γούστα είναι αυτά. Για μένα το ιδανικό θα ήταν Τσέχες που να "φτιάχνονται" και να ντύνονται σαν ελληνίδες...

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Βλαχόφατσες όλες, λέμε. Οι Ελληνίδες τουρίστριες ήταν απείρως καλύτερες.

Δεν έχω δει στη ζωή μου τόσες πολλές ωραίες γυναίκες μαζεμένες σε μια πόλη. Και δε θέλω να ακούω συγκρίσεις με τις σνομπ Ελλεεινήδες.

Δημοσ.
Δεν έχω δει στη ζωή μου τόσες πολλές ωραίες γυναίκες μαζεμένες σε μια πόλη. Και δε θέλω να ακούω συγκρίσεις με τις σνομπ Ελλεεινήδες.

νομιζουν οτι ειναι σνομπ, αλλα τελικως καπου το χανουν και καταληγουν δηθεν. Νταξει δε φταιε αυτες. Ποτισμενες με την ηλιθια ελληνικη νοοτροπια ειναι. Οπως και εμεις ως αντρες, ειμαστε εξισου πιθηκοι, σε σχεση με τους Ευρωπαιους.

Δημοσ.

Ζαγκρεμπ εχεις παει?

Δημοσ.
Ζαγκρεμπ εχεις παει?

Όχι, έχω πάει Βελιγράδι, Βουδαπέστη και Σέγκετ όμως. Τι λέει το Ζάγκρεμπ; Τρελλό οφ-τοπικ αλλά νταξ για γκόμενες λέμε πάνε με τη μπάλα.

Δημοσ.

Παρα να διαβαζουμε για το ποιος την εχει πιο μεγαλη, τι θεση παιζει ο κλειζα και αν ο σοκρατες εχει καψει η οχι την παε, μια χαρα ειναι και αυτο το θεμα...

P.S. Εσθονια μαγκες...

Δημοσ.
μπραβο ρε Ματ παιχταρα, μπραβο! 0-1 απο ασιστ του Μπραβο

Καραμπολέ!

Αυτοί οι κάφροι οι γαυροι δεν ντρέπονται να πετάνε αντικείμενα; Οπα ξέχασα, δεν είναι Ολυμπιακοί!...

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

ολυμπιακοι ειναι δε βλεπεις τα κοκκινα?χαχαχαχα

παλι το βαλε ο ματ αλλα δε μετρησε ως οφσαιντ

---------- Προσθήκη στις 17:21 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:05 ----------

δοκαρι ο Στολτιδης

Δημοσ.

Ο ρέφερης (!) αν δεν ακρωτηριαστεί παίχτης μας δε δίνει κάρτα!

Α, ο Ντάτολο βγάζει μάτια από τώρα ή είναι η ιδέα μου;

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

ε ναι γιατι να δωσει? μηπως για την αγκωνια του σκουφαλη πχ? λεω εγω τωρα :mad:

οχι ιδεα σου ειναι ;)

το οφσαιντ που εδωσε στον ζαιρι μετα τη μπαλια μαρεσκα, ηταν επινοηση εποπτη :mad:

Καλη η ομαδα, αν κοπουν και τα λαθακια στο κεντρο θα μαστε μια χαρα. Καπου πρεπει να μπει ο Λεντεσμα

ο Ματ ειναι πολυ καλος παιχτης, μακαρι να τον ειχαμε απ την αρχη. Δε χαμπαριαζει απο τιποτα

επιτελους νορμαλ 11αδα

---------- Προσθήκη στις 17:58 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ----------

μαλιστα..μειναμε και με 10, διακοπηκε και το ματς

ομορφιες

Δημοσ.

πφφφ

τζαμπα κοκκινη...

αναρωτιεμαι αμα επαιρνε κοκκινη δικος τους παικτης τι θα γινοταν???

δεν μπορουν να καταλαβουν οτι αυτην την στιγμη τους συμφερει αφου παιζουμε με 10...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...