Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

το θεμα ειναι να συνεχισουμε ετσι και να μη παρουν τα μυαλα τους αερα.

Συγκεντρωση και δουλεια για να ρθουν οι τιτλοι.

Για το θεμα του πλειμεικερ θεωρω και εγω οτι δε θα κανε καλο στον Τεοντοσιτς. Με Παπαλουκα, Τεοντοσιτς, Πεν συνδυαζεις εμπειρια-ποιοτητα-"τρελα", πιστευω ειμαστε πολυ καλα. Απο πισω ερχεται και ο Σλουκας που δειχνει καλα στοιχεια και θα πρεπει να δουλευτει σωστα για το μελλον.

Μη ξεχναμε και τον δανεικο Ερτσεγκ που απ οτι διαβαζω(εχω καιρο να δω ματς της ομαδας του) τα πηγαινει καλα

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
το θεμα ειναι να συνεχισουμε ετσι και να μη παρουν τα μυαλα τους αερα.

Συγκεντρωση και δουλεια για να ρθουν οι τιτλοι.

Ρε μπας και εισαι ανηψια του .. Γιαννακη??! :lol::lol:

Μη ξεχναμε και τον δανεικο Ερτσεγκ που απ οτι διαβαζω(εχω καιρο να δω ματς της ομαδας του) τα πηγαινει καλα

Εχει ανεβασει μονος του ενα επιπεδο τον Πανιωνιο...Αλλα θελει να φαει ακομα ψωμια μεχρι να παιξει σε μας βασικος..αν και βλεποντας οτι ο βαζελος κραταει τον Σερπαντινα, ε δεν ειμαι και τοσο σιγουρος γ αυτο!

Πολυ καλη χρονια κανουν και οι ''δικοι'' μας, Πριντεζης και Βασιλειαδης..

Και αυτος ο Χουερτας της Καχα καθολου δε θα με χαλουσε για του χρονου..

Σε 2-3 χρονακια παντως, το πουλεν μου ο Βεσελυ θα ειναι η καλυτερη λυση!

---------- Προσθήκη στις 21:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:22 ----------

Άρχισε η ψηφοφορία για το ελληνικό all-star game! http://www.esake.gr/allstarvote/

Εννοειται ψηφιζουμε Διαμαντιδη-Σπανουλη-Νικολας-Πεκοβιτς-Περπερογλου-Φωτση-Μπατιστ και προπονητη Ομπραντοβιτς!

Ουτε μια ψηφο να μην βαλετε στους δικους μας.. Δε χρειαζομαστε επιπλεον κουραση, τραυματισμους και ταξιδια..

Δημοσ.

ακομα δεν καταλαβα γιατι κανουν ολ σταρ γκειμ στην Ελλαδα.. Στον Αρη ψηφιζουμε Σκορδιλη - Αργυροπουλο παντως :-D

Δημοσ.

Χαχαχαα ωραιος Chris.. Και να μην ξεχνας οτι σου αφησα και το μελμπεργκ γιατι έχω βυντρινιο

Εδιτ: Καταρεμνη εξεταστικη..τι σου κανει το πολυ διαβασμα

Δημοσ.

βεσελυ οντως πολυ καλος ο μικρος... τελικα η τσεχια λετε εκτος απο ποδοσφαιριστες και τις.. τσεχες, να βγαζει και μπασκεμπολιστες?? :-D

Δημοσ.
βεσελυ οντως πολυ καλος ο μικρος... τελικα η τσεχια λετε εκτος απο ποδοσφαιριστες και τις.. τσεχες, να βγαζει και μπασκεμπολιστες?? :-D

Μύθος όλα. Τα Χριστούγεννα που ήμουν πάνω μια ωραία τσέχα δεν είδα.

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.

Πλεον δηλωνω φαν του συγκεκριμενου παικτη

Ο... μεταμορφωμένος, Τζος Τσίλντρες, ήταν εκ των κορυφαίων στην σπουδαία νίκη του Ολυμπιακού στην Βιτόρια, με τον «Τσίλι» να διαβεβαιώνει ότι τα... καλύτερα έρχονται.

Ο Αμερικανός φόργουορντ των «ερυθρόλευκων» μίλησε για...

... το αν σκέφτεται από τώρα τον... Πύργο του Άϊφελ:

«Όχι, όχι ακόμα! Δεν σκεφτόμαστε τον Πύργο του Άϊφελ γιατί ακόμα έχουμε πολύ δρόμο να διανύσουμε. Ήταν μία σημαντική νίκη, αλλά έχουμε πολλά δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, αρχής γενομένης απ' αυτό της Κυριακής με τον Άρη, αλλά και στην Ευρωλίγκα αμέσως μετά».

... την εκτός έδρας επικράτηση επί της Κάχα Λαμποράλ:

«Και πέρυσι είχαμε κάνει καλή νίκη σ' αυτό το γήπεδο. Ίσως όμως όχι τόσο εμφατική, γιατί φέτος παίξαμε καλύτερα. Ήταν μία καλή νίκη σε πολύ δύσκολες συνθήκες, αφού η έδρα της ισπανικής ομάδας είναι πολύ δυνατή... ».

... το αν βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική του κατάσταση:

«Όχι! Δεν είμαι ακόμα στην καλύτερη κατάσταση, σε αυτή που έχω στόχο να φτάσω. Δουλεύω όμως και πιστεύω δεν θ' αργήσει η στιγμή που θα μπορώ να παίζω στο 100% των δυνατοτήτων μου. Στην τρίτη περίοδο έχασα κάποια σουτ και δύο άμυνες και αυτό έγινε γιατί κουράστηκα. Είναι απαράδεκτο για μένα να κουράζομαι!! Πρέπει να δουλεψω ακόμα πιο πολύ για να βρω την φόρμα μου. Πρέπει να μείμουμε και εγώ και η ομάδα συγκεντρωμένοι στη μαγική εικόνα. Την εικόνα των τροπαίων... ».

http://www.gazzetta.gr

Ο Τζος Τσίλντρες έχασε τα λόγια του με την ατμόσφαιρα που αντίκρισε στη "Fernando Buesa Arena", όπου ο Ολυμπιακός σημείωσε μια νίκη - κλειδί για τη δεύτερη σερί συμμετοχή του στο Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκας.

"Ο κόσμος γιόρταζε στις κερκίδες μολονότι η ομάδα τους είχε ηττηθεί. Δεν ήταν βίαιος...", εκμυστηρεύτηκε με νόημα στο Sport24.gr ο σεληνιασμένος φόργουορντ και εξήγησε το μυστικό που απέφερε την τεράστια ερυθρόλευκη νίκη στη Βιτόρια...

-Θα πρέπει να εξεπλάγης βλέποντας δύο νεαρούς οπαδούς της Κάχα Λαμποράλ να περιμένουν μετά τη λήξη της αναμέτρησης για να φωτογραφηθούν μαζί σου φορώντας... άφρο περούκες;

(γελάει) "Ναι ήταν πολύ ωραία στιγμή. Γενικά όλη η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν φανταστική. Ο κόσμος ήταν μπασκετικός και έδειχνε να απολαμβάνει κάθε στιγμή του αγώνα χειροκροτώντας και υποστηρίζοντας την ομάδα τους με κόσμιο τρόπο. Δεν ήταν βίαιος.

Οι οπαδοί δημιούργησαν πολύ καυτή ατμόσφαιρα, μας άσκησαν πίεση, αλλά μέχρι εκεί. Ούτε μπαταρίες πετούσαν, ούτε κινητά τηλέφωνα στο παρκέ. Μακάρι να εκλείψουν αυτά τα φαινόμενα και στην Ελλάδα. Ολα θα είναι πολύ καλύτερα και ο κόσμος θα ευχαριστιέται μπάσκετ"...

-Οσοι παρακολούθησαν τον Ολυμπιακό από την τηλεόραση ευχαριστήθηκαν, πάντως, βλέποντας μια ομάδα μαχητική και αποφασισμένη να πάρει τη νίκη στην πρεμιέρα του Top16. Και παίζοντας σε τρελό ρυθμό, αυτόν που σου αρέσει...

"Οντως, παίξαμε καλά. Τη νίκη αυτή θα τη χαρακτήριζα ως μια δύσκολη εκτός έδρας νίκη, η οποία διαμορφώνει τις ισορροπίες στον όμιλό μας. Φυσικά, τίποτε δεν τελειώνει εδώ, άλλωστε είμαστε ακόμη στην αρχή της φάσης των 16. Απλά, βάλαμε τη σφραγίδα μιας ομάδας που ξέρει τι θέλει και έχει τον τρόπο να παίρνει αυτό που θέλει σε μια καυτή έδρα".

-Πριν από λίγες ημέρες, αμέσως μετά την ήττα του Ολυμπιακού από τον Αρη στο Αλεξάνδρειο για το Κύπελλο Ελλάδος, είχες δηλώσει ότι "επιστρέψατε σε μια κακή συνήθεια που είχατε πέρυσι. Δώσατε πάρα πολλές βοήθειες στις περιστροφές και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να επιχειρήσει ο Άρης πολλά ελεύθερα σουτ"...

"Στη Βιτόρια αυτό δεν υπήρχε. Το αλλάξαμε. Δεν δώσαμε πολλές βοήθειες στις αμυντικές περιστροφές και αν προσέξατε, τα περισσότερα τρίποντα της Κάχα Λαμποράλ ήταν... κρεμασμένα. Παίξαμε καλή άμυνα και επίσης δεν επιτρέψαμε τις διεισδύσεις. Ολη η ομάδα δούλεψε πολύ σε αυτό το κομμάτι και πιστεύω ότι η άμυνά μας μάς βοήθησε να τρέξουμε και να πετύχουμε εύκολα καλάθια. Ετσι πρέπει να συνεχίσουμε"...

-Αναζητώντας το μυστικό, ο Κλέιζα είπε ότι έχετε "βρεθεί" πια μεταξύ σας, ότι υπάρχει χημεία. Ισχύει;

"Ασφαλώς και ισχύει. Παίζουμε ο ένας για τον άλλον και αυτό δημιουργεί εμπιστοσύνη. Το παιχνίδι μας έχει βελτιωθεί θεαματικά και ένας λόγος που έχει αναβαθμίσει την αποτελεσματικότητα της ομάδας είναι ότι ο Ολυμπιακός διαθέτει πολλούς παίκτες, οι οποίοι έχουν τα φόντα να γίνουν πρωταγωνιστές οποιοδήποτε βράδυ.

Τη μια είναι ο Κλέιζα, την άλλη ο Μπουρούσης, την άλλη ο Μίλος ή εγώ. Εχουμε πολλά όπλα και όταν συμπέσουν στην ίδια πεντάδα, ποιος αλήθεια αντίπαλος δεν θα έχει προβλήματα στην αμυντική τακτική του; Θα έχει σίγουρα και δεν το λέω αυτό με υπερφίαλη διάθεση, αλλά είναι η πραγματικότητα"...

-Την ώρα του αγώνα πήρες είδηση ότι ο Γιάννης Μπουρούσης επέστρεψε παρά τον τραυματισμό του στη μύτη; Εκ των υστέρων απεδείχθη ότι είχε υποστεί κάταγμα!

"Δεν μας άφησε να το αντιληφθούμε, γιατί επέστρεψε στο παρκέ. Το γεγονός, όμως, ότι αγωνίστηκε με τον τρόπο που αγωνίστηκε και ήταν μάλιστα από τους πιο καθοριστικούς παίκτες σε αυτή τη νίκη, δείχνει ότι έχει καρδιά και... balls".

-Ολοι, πάντως, μιλούν φέτος για σένα. Οτι η συνεισφορά σου απέχει έτη φωτός από την περυσινή...

"Το έχουμε ξανασυζητήσει αυτό και σου έχω πει ότι είναι λογικό φέτος να αισθάνομαι πιο άνετα, αφού γνωρίζω πολύ καλύτερα την ομάδα και τους συμπαίκτες μου. Αποτελώ κομμάτι του συστήματος και είμαι πιο ανταγωνιστικός.

Οπότε όλα αυτά βγαίνουν στο παρκέ και χαίρομαι που υπάρχει αυτή η εκτίμηση προς το πρόσωπό μου. Στόχος μου είναι να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να είμαι έτοιμος όταν θα κρίνονται οι στόχοι μας".

-Σε λίγες ώρες ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τον Αρη στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα. Να υποθέσουμε ότι μετά την πρόσφατη ήττα στη Θεσσαλονίκη το κίνητρό σας... κτυπάει κόκκινο;

"Οχι μόνο κόκκινο. Αν υπήρχε όργανο μέτρησης για το κίνητρο θα είχε εκραγεί. Εχουμε αφήσει πίσω τον θεσμό του Κυπέλλου και μπροστά μας βρίσκεται μια διαφορετική αναμέτρηση. Δεν υπάρχει, όμως, παίκτης του Ολυμπιακού που να του αρέσει να χάνει. Οπότε νομίζω σου απάντησα".

http://www.sport24.gr

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...