kirileman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πυθίες μου γίναν όλοι ξαφνικά... εκ των υστέρων. Ακόμα, όμως, να καταλάβουν ότι δεν είναι θέμα... ενδιαφέροντος αλλά χρημάτων.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Πυθίες μου γίναν όλοι ξαφνικά... εκ των υστέρων. Ακόμα, όμως, να καταλάβουν ότι δεν είναι θέμα... ενδιαφέροντος αλλά χρημάτων. Ο θειος' date=' δεν εβαλε το χερι στην τσεπη.[/quote'] Οπως καταλαβαινεις χρειαζεσαι εντατικα μαθηματα κατανοησης γραπτου λογου. Οσο για τις πυθιες σε παραπεμπω στα καλοκαιρινα μου ποστ. Αλλα μιας και ησουν τοτε απο αυτους που λεγανε οτι το Μαιο θα γιορταζετε αλλη μια κουπα, και θα μας καζουρευετε, καλο ειναι να αφησεις τις ειρωνειες για πυθιες κατα μερους :>
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μidi προσπαθησε να καταλαβεις κι εσυ ομως οτι το φετινο χαλι δεν ειναι μονο απο το χερι που δεν εβαλε ο θειος στην τσεπη αλλα και απο την κακοδιαχειρηση και ασχημη προπονηση του υλικου.... Ειναι συνδυασμος των 2... Αυτο λεμε...
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μidi προσπαθησε να καταλαβεις κι εσυ ομως οτι το φετινο χαλι δεν ειναι μονο απο το χερι που δεν εβαλε ο θειος στην τσεπη αλλα και απο την κακοδιαχειρηση και ασχημη προπονηση του υλικου.... Ειναι συνδυασμος των 2... Αυτο λεμε... Εγω λεω το πολυ απλο, οτι και Μουρινιο να ειχες παγκο, στο -8 αντε -6 θα ησουν. Αυτο το ροστερικο χαλι δε το σωζει ουτε ο θεος ο ιδιος. Ο προπονητης ειτε αμπαλος ηταν ειτε παγκοσμιου κλασης, μικρες δυνατοτητες εχει για να πετυχει κατι καλυτερο με τετοιο ροστερ. Ισα ισα που εχετε περασει σε επομενη φαση Τσου Λου, δεν ειναι μικρη υποθεση για το φετινο χαλι.
alexis333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Εγω λεω το πολυ απλο, οτι και Μουρινιο να ειχες παγκο, στο -8 αντε -6 θα ησουν. Αυτο το ροστερικο χαλι δε το σωζει ουτε ο θεος ο ιδιος. Ο προπονητης ειτε αμπαλος ηταν ειτε παγκοσμιου κλασης, μικρες δυνατοτητες εχει για να πετυχει κατι καλυτερο με τετοιο ροστερ. Ισα ισα που εχετε περασει σε επομενη φαση Τσου Λου, δεν ειναι μικρη υποθεση για το φετινο χαλι. Καλα μπορεις να συνεχισεις τις υπερβολες σου, δε θα σε ενοχλησει κανεις... ---------- Προσθήκη στις 15:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:52 ---------- Λοίμωξη του αναπνευστικού ο Μήτρογλου Αυτα ειναι...
kirileman Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Οπως καταλαβαινεις χρειαζεσαι εντατικα μαθηματα κατανοησης γραπτου λογου.Οσο για τις πυθιες σε παραπεμπω στα καλοκαιρινα μου ποστ. Αλλα μιας και ησουν τοτε απο αυτους που λεγανε οτι το Μαιο θα γιορταζετε αλλη μια κουπα, και θα μας καζουρευετε, καλο ειναι να αφησεις τις ειρωνειες για πυθιες κατα μερους :> ---------------------------- Για να τα ξαναδούμε, λοιπόν, μπας και βγάλουμε άκρη αφού δυσκολεύομαι να κατανοήσω τον ... πολύπλοκο και βαθύ τρόπο γραφής σου αλλά και τα υψηλά νοήματα που κρύβει! Γράφεις: Ο θειος, δεν εβαλε το χερι στην τσεπη. Την ομαδα τη χαντακωσε ενας, απο το καλοκαιρι. Και η κουτση Μαρια καταλαβε οτι ο θειος δεν ενδιαφερθηκε φετος το καλοκαιρι. Τα παραπάνω σημαίνουν: Α) Ο Κόκκαλης είχε λεφτά αλλά δεν τα έδωσε για μεταγραφές Β) Ο Κόκκαλης δεν είχε λεφτά να δώσει. Εγώ ισχυρίζομαι ότι αυτό που γράφεις είναι ουσιαστικά το Α (ανεξάρτητα από το τι έχεις πραγματικά μέσα στο μυαλό σου), εσύ ισχυρίζεσαι ότι εννοείς το Β (που είναι και η αλήθεια) αλλά εγώ αδυνατώ να το κατανοήσω! Ας κρίνουν οι υπόλοιποι ποιός χρειάζεται μαθήματα κατανόησης κειμένου, έκφρασης ίσως κλπ. Όσο για τα περί ειρωνείας, δεν υπήρχε η παραμικρή ειρωνεία στο προηγούμενο ποστ, σε αυτό υπάρχει! ΥΓ. Έγραφα εγώ το καλοκαίρι ότι θα πάρουμε την κούπα, θα σας κάνουμε καζούρα και έτσι; Μήπως με μπερδεύεις;
Tilemaxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Στήριξη Γιαννακόπουλου σε Κόκκαλη! Ενδιαφέρουσα ήταν η τοποθέτηση του Θανάση Γιαννακόπουλου, στο περιθώριο της σύσκεψης για τον τελικό του Κυπέλλου μπάσκετ, για τον Σωκράτη Κόκκαλη και τις αποδοκιμασίες του κόσμου του Ολυμπιακού εναντίον του. http://www.sport-fm.gr/article/215216
adi32 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Που καταντησες Κοκκαλη να σε λυπαται ο Θανσακης !!!!!!!!!!!!!
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δυσκολο ματς σημερα στη Βιτορια..Με νικη κλειδψνουμε την πρωτια.
wizzy Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Στο χωριό μου λένε: "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" και ο νοών (ανεξαρτήτως "χρώματος") νοείτο...
Erwdios Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Στο χωριό μου λένε: "Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μην πεις" και ο νοών (ανεξαρτήτως "χρώματος") νοείτο... Όντως, αλλά εδώ πραγματικά κατά 90% κλειδώνεις πρωτιά.
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Μεγαλη κουβεντα θα ηταν αν ελεγα οτι με νικη παω Φαιναλ 4..
margaritagr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Καρφωματαρα Τσιλντρες και πολυ καλο ξεκινημα για την ομαδα
Chrisxxx Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Ενταξει η καχα λαμποραλ ειναι σε φθινουσα πορεια. Παραμένει στις τοπ ομαδες της Ευρώπης αλλά δεν ειναι φοβητρο πλεον.. Και γενικα ο οσφπ με τον ομιλο που εχει βγαινει ανετα πρώτος και εχει ευκολη διασταυρωση και μετα στους 8.
Chris_85 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δεν ειναι φοβητρο η 2η του ισπανικου πρωταθληματος, σε αγωνα που γινεται στην εδρα της???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.