Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

φταίνε οι προπονητές τώρα που στην Ελλάδα είμαστε ένα μπου.........ο

στο μόνο που φταίει ο Ζήκο είναι που δέχτηκε να κάνει την μαριονέτα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
φταίνε οι προπονητές τώρα που στην Ελλάδα είμαστε ένα μπου.........ο

στο μόνο που φταίει ο Ζήκο είναι που δέχτηκε να κάνει την μαριονέτα.

Ρε, μην πιάνεστε από ένα post και βγάζετε συμπεράσματα.

Έχω 1 μύριο σελίδες εδώ και 3 χρόνια που κράζω τον Κόκκαλη και τους παροικούντες την Ιερουσαλήμ, έχει μαλλιάσει η γλώσσα μου να τον κράζω, γιατί αποτελεί το ταβάνι του Ολυμπιακού, αλλά δεν θα βγάλω και λάδι τον πιο ύπνο προπονητή που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα. Τον άνθρωπο που κατάφερε σε 3 μήνες να εξαφανίσει οποιοδήποτε σημάδι αμυντικής - δημιουργικής λειτουργίας σε αυτή την ομάδα και δεν έκανε το παραμικρό από τον πάγκο για να διορθώσει τις μλκίες του.

Κι ο Βαλβέρδε έκανε λάθη, αλλά μάθαινε από αυτά.

Αυτός έκανε λάθη για να τον απολύσουν και να πάρει τη αποζημίωση.

Δημοσ.

Αυτός έκανε λάθη για να τον απολύσουν και να πάρει τη αποζημίωση.

Εκανε λαθη γιατι απλα δεν ειχε ιδεα απο προπονητικη...

Ηταν εντελως τουριστας και το καταδυκνειουν αυτο τα συνεχομενα λαθη στα οποια επεφτε......

Δημοσ.

Ρε, σοβαρευτείτε ορισμένοι, δεν έχει ιδέα λέει...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ και παίχτες ;; Αν δεν είχε ιδέα, πάει να πει ότι κι εσυ κι εγώ άνετα περνούσαμε ΤΟΠ 16 με τα δεύτερα έτσι;

Εντάξει, το γαμήσαμε και ψόφησε. Τώρα διαβάζω ότι τους εξόντωνε στις προπονήσεις ο Ζίκο κλπ κλπ.

Ο Ζίκο φταίει που ανέλαβε ομάδα με τους μισούς βασικούς τραυματίες; Και που τραυματίζονταν συνέχεια ;

Μας χάλασε δηλαδή το Top 16 και το πόσο χαλαρά κερδίσαμε τον βάζελο με τόσες ελλείψεις ;

Γιατί στην Ελλάδα το γαμάμε το θέμα, τα ρίχνουμε όλα πάνω στο προπονητή και όλοι οι άλλοι βγαίνουν λάδι.

Αυτα τα ύπνος κλπ είναι χαζομάρες, είδα και τον Μπάντοβιτς τι έκανε, τι έκανε κι ο Στολτίδης που πουλούσε τσαμπουκάδς και το κάθε @@δακι εκεί μέσα.

Άσε τώρα, θέλει να πέσει τσεκούρι το καλοκαίρι να τους πω εγώ.

Δημοσ.

@EKTELESTES

Καποια λαθη φαινονται και δε χρειαζεται να εισαι προπονητης για να τα δεις...

Ελεος...

Δεν ειπε κανεις πως εχει τους καλυτερους παιχτες...

Αλλα εκανε πολλα λαθη κι ο ιδιος με το υλικο που του δωσανε...

Καταρχην η προπονηση ηταν καφενειο...

Της πλακας εντελως...

Τους δινει και 9 μερες αδεια μετα...

Μη σου πω και για τα αγωνιστικα του λαθη...

Εσφαλε και εκανε πολλα λαθη...

Αν δε μπορεις να το αναγνωρισεις εσυ δε φταιει κανεις...:-)

Δημοσ.

alexis333 - Που ξέρεις εσύ τι έκανε στη προπόνηση;

Σου έδωσα πάνω στοιχεία για τα καλά που έκανε με ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ.

Μη μου πεις τώρα για τις χαζομάρες με Ντομί κλπ, έχω μάτια κι έβλεπα τι έκανε ΟΛΗ Η ομάδα. Ξύσιμο χωρίς τέλος.

Αν τώρα έχεις στοιχεία του τι γινόταν στις προπονήσεις, ευχαρίστως να τα ακούσω, αλλιώς μη το παίζετε όλοι ελληνάρες προπονητές χωρίς στοιχεία. Το μόνο που βλέπω να κάνεις είναι να αναμασάς τη κάθε κουταμάρα που λέει ο κάθε δημοσιογραφίσκος και κωλοφυλλάδα, τίποτα παραπάνω.

Βασικά, άστο..τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ο Ζίκο διέλυσε την ομάδα ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ.

Δημοσ.
Ρε, σοβαρευτείτε ορισμένοι, δεν έχει ιδέα λέει...ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ και παίχτες ;; Αν δεν είχε ιδέα, πάει να πει ότι κι εσυ κι εγώ άνετα περνούσαμε ΤΟΠ 16 με τα δεύτερα έτσι;

Εντάξει, το γαμήσαμε και ψόφησε. Τώρα διαβάζω ότι τους εξόντωνε στις προπονήσεις ο Ζίκο κλπ κλπ.

Ο Ζίκο φταίει που ανέλαβε ομάδα με τους μισούς βασικούς τραυματίες; Και που τραυματίζονταν συνέχεια ;

Μας χάλασε δηλαδή το Top 16 και το πόσο χαλαρά κερδίσαμε τον βάζελο με τόσες ελλείψεις ;

Γιατί στην Ελλάδα το γαμάμε το θέμα, τα ρίχνουμε όλα πάνω στο προπονητή και όλοι οι άλλοι βγαίνουν λάδι.

Αυτα τα ύπνος κλπ είναι χαζομάρες, είδα και τον Μπάντοβιτς τι έκανε, τι έκανε κι ο Στολτίδης που πουλούσε τσαμπουκάδς και το κάθε @@δακι εκεί μέσα.

Άσε τώρα, θέλει να πέσει τσεκούρι το καλοκαίρι να τους πω εγώ.

Ο Μπάντοβιτς ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. Συνεπώς δεν μπορεί να κριθεί. Όπως δεν ήταν και ο Σεγκούρα.

Ο Ζίκο δεν έδωσε 10ήμερο ρεπό και έμειναν οι άλλοι για διακοπές και εν γνώσει του (όπως κυκλοφορεί) δεν έλαβε μέρος ο Ντουντου σε φιλικό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μείνει η ομάδα ξεκρέμαστη σε 2 κρισιμότατους αγώνες?

Ο Ζίκο δεν είπε ότι θα φτιάξει την φυσική κατάσταση? Είδες κανέναν μετά το 70 να τρέχει?

Ο Ζίκο δεν κέρδιζε 0-2 στα Γιάννενα και κατάφερε να πάρει Χ?

Ο Ζίκο δεν κοιμόταν όρθιος όταν τον σφυροκοπούσε ο Ηρακλής (:confused:) από αριστερά επί 10 λεπτά, μέχρι να φάει το γκολ?

Ο Ζίκο δεν έβαλε Ντομί στα χαφ και στον επόμενο αγώνα τον Όσκαρ αριστερό χαφ, για να δει ποιά μλκια έχει τις χειρότερες επιπτώσεις?

Ο Ζίκο δεν έβγαινε μετά από κάθε ατυχές αποτέλεσμα και έκανε πλακίτσα στη συνέντευξη τύπου σα να μη συμβαίνει τπτ και μετά έγραφε και στο blog του?

Για όλα τα παραπάνω φταίει πρωτίστως ο Κόκκαλης που προσέλαβε στη μέση της χρονιάς έναν Βραζιλιάνο τσοπάνο (προπονητικά) που δεν ήξερε τους στόχους του Ολυμπιακού και δεν ενημερώθηκε για τα κενά στο ρόστερ και φυσικά επειδή ΠΟΤΕ μα ΠΟΤΕ δεν έτριξε τα δόντια στα μλκισμένα με ένα πρόστιμο, για να καταλάβουν ότι δεν υπάρχουν περιθώρια χαλάρωσης.

Θα συνεχίσω να λιθοβολώ τον Κόκκαλη, αλλά δεν θα μου ξεφύγει κανένα λαμόγιο, έτσι στη ζούλα.

Δημοσ.
alexis333 - Που ξέρεις εσύ τι έκανε στη προπόνηση;

Σου έδωσα πάνω στοιχεία για τα καλά που έκανε με ΜΙΣΗ ΟΜΑΔΑ.

Μη μου πεις τώρα για τις χαζομάρες με Ντομί κλπ, έχω μάτια κι έβλεπα τι έκανε ΟΛΗ Η ομάδα. Ξύσιμο χωρίς τέλος.

Αν τώρα έχεις στοιχεία του τι γινόταν στις προπονήσεις, ευχαρίστως να τα ακούσω, αλλιώς μη το παίζετε όλοι ελληνάρες προπονητές χωρίς στοιχεία. Το μόνο που βλέπω να κάνεις είναι να αναμασάς τη κάθε κουταμάρα που λέει ο κάθε δημοσιογραφίσκος και κωλοφυλλάδα, τίποτα παραπάνω.

Βασικά, άστο..τι κάθομαι και ασχολούμαι. Ο Ζίκο διέλυσε την ομάδα ΤΕΛΟΣ ΛΕΜΕ.

Συνεχισε...

Α και για την προπονηση τα λενε και οι παιχτες (ειδικα ο Μελμπεργκ που πιστευω να συμωνεις πως ειναι δεν ειναι κανας τυχαιος )

Και επισης φαινεται μες στο γηπεδο η κατασταση τους ...

Συγνωμη που θιξαμε την προπομηταρα σου τον Ζικο...:lol:

Δημοσ.

Παιδια το προβλημα με την φυσικη κατασταση το ειχε ολη την χρονια ή απο τα μισα του πρωταθληματος και μετα?

Δημοσ.
Παιδια το προβλημα με την φυσικη κατασταση το ειχε ολη την χρονια ή απο τα μισα του πρωταθληματος και μετα?

Όλη τη χρονιά, αλλά ο Ζίκος έταξε να το διορθώσει άμεσα. Είδες εσύ καμία διόρθωση?

Δημοσ.
Όλη τη χρονιά, αλλά ο Ζίκος έταξε να το διορθώσει άμεσα. Είδες εσύ καμία διόρθωση?

Ποια διορθωση... ???

Εδω χειροτερεψανε λεμε ρε... :P

Εδω ο Λουα ειχε περισσοτερες δυναμεις απο τους αλλους ...

Τι να λεμε τωρα.. :lol:

Δημοσ.
Φυσική κατάσταση δεν χτίζεις σε μερικές βδομάδες. Υπήρχε απο το καλοκαίρι το πρόβλημα.

Aυτο ειναι ηδη γνωστο απο την αρχη της χρονιας..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...