Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εγώ πάντως δεν βρίσκω λόγο να θέλει να φύγει ο Βαλβέρδε από εκεί και να έρθει εδώ.

ούτε Έλληνας θα το έκανε.πόσο μάλλον αυτός που είναι και από εκεί.

εξαρταται απο τις προτασεις που θα εχει, λογικα.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σας τα είπα 4-5 σελίδες πριν. Θυμάσαι Ερωδιέ;

Κι εγώ σου είπα ότι αυτό ακούγεται τα τελευταία 5 χρόνια και μάλλον είναι αλήθεια, γιατί το είχε επιβεβαιώσει εμμέσως ο Γεωργίου στον Real όταν κάποιος τον είχε ρωτήσει αν ξέρει γιατί πηγαίνει συνέχεια Αμερική και του είχε απαντήσει "αν ξέρεις, μην πεις"

Όπως και να έχει εδώ μέσα δεν έχει θέση αυτή η συζήτηση. Σαν άνθρωπος μακάρι να είναι καλά και να γίνει καλά.

Σαν πρόεδρος του Ολυμπιακού, τον ευχαριστούμε για όλα όσα έκανε για την ομάδα, αλλά καιρός να πάει σπίτι του ν' αράξει. Έχει κι εγγόνια να τους πει κανένα παραμύθι.

Δημοσ.

@margaritagr: ...και από το πόσο είναι διαθέσιμος να "χάψει" τις υποσχέσεις του Σώκου. Αν του πει ο Σώκος "Έλα εσύ και θα πάρω όποιον παίχτη θες" και μετά την κάνει γυριστή, τι θα γίνει; Μην ξεχνάμε ότι η πρότερη εμπειρία του Βαλβέρδε δεν είναι και η καλύτερη.

@Erwdios: Άντε κι έφυγε. Διάδοχη κατάσταση; Ο Πέτρος φτάνει; Φράγκα από που;

Δημοσ.
Δεν είναι μυστικό, ούτε συκοφαντία κτλ. Πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που διατηρείται η ανωνυμία. Φυσικά αν αρχίσει κάποιος να βρίζει θεούς και δαίμονες, τότε αλλάζει το πράγμα.

Μη σκας, οι δικηγόροι του (λέμε τώρα) το insomnia θα κυνηγήσουν, αφού εμείς είμαστε ανώνυμοι! :X

Δημοσ.

@Erwdios: Άντε κι έφυγε. Διάδοχη κατάσταση; Ο Πέτρος φτάνει; Φράγκα από που;

Ο Πέτρος απέδειξε ότι μπορεί. Ίσως να έκανε κάποια λάθη όσον αφορά το οικονομικό στις συμφωνίες που έκανε και λογικό είναι με βάση την εμπειρία που έχει, αλλά οι παίχτες που ήρθαν πρόπερσι στην ομάδα έβαλαν γερά θεμέλια για κάτι παραπάνω από το ελληνικό πρωτάθλημα και μάλιστα αν θυμάσαι απέδωσε άμεσα.

Μετά ήρθε ο γέρος με τις εμμονές του, έδιωξε τον Πέτρο, έδιωξε το Λεμονή, σούταρε τον Ίβιτς και πήρε πρωτάθλημα στα χαρτιά με προπονητή τον Σεγκούρα αφού πρώτα έφαγε τεσσάρα από την ΑΕΚ.

Βλέπεις ότι η άμεση σύγκριση δικαιώνει τον Πέτρο. Ο άνθρωπος είχε όραμα, στελέχωσε όπως έπρεπε το ποδοσφαιρικό τμήμα και έφερε παιχταράδες (Ντάρκο, Γκαλέτι, Λουα Λουα, Λεντέσμα) και η ομάδα έκανε 2 διπλά στην Ευρώπη στον όμιλο (κάτι το οποίο δεν έχει ξανακάνει ελληνική ομάδα) και γενικά δημιούργησε τις υγιείς βάσεις για κάτι καλύτερο.

Στα μόνα που έσφαλλε, ήταν στα συμβόλαια που έκλεισε τις συμφωνίες και στο γεγονός ότι δεν διαχώρισε αυστηρά τις αρμοδιότητες του Τ. Διευθυντή από αυτές του προπονητή, με αποτέλεσμα να υπάρχουν προστριβές μεταξύ των 2.

Εγώ ψηφίζω Πέτρο. Τα λεφτά αν θέλει ο γέρος θα του τα δώσει να τα διαχειριστεί και χαμένος από τον Ολυμπιακό δεν βγαίνει κανείς. Μαγαζί γωνία είναι με στάνταρ πελατεία.

Δημοσ.

OK, δεν έχεις άδικο. Το θέμα τότε είναι να πείσει κάποιος (κάποιοι) τον γέρο να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια. Λίγο δύσκολο μου φαίνεται, αλλά όχι απίθανο. Μια καλή αφορμή είναι φέτος - αν κι εφόσον δεν πάρετε πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Εφοσον η σημερινη διοικηση δεν μπορει να παρει ουτε ενα παικτη με κανονικη μεταγραφη και ψαχνει μονο για δανεικους και παροπλισμενους ενω η ομαδα ποναει δε νομιζω οτι εχει κανενα μελλον

Δημοσ.

δε ξερω κατα ποσο ειναι θεμα δε μπορω ή δε θελω..παντως αυτο πιστευω θα φανει κατα πολυ, το καλοκαιρι

Τοτε θα δουμε πως θα αντιδρασουν στο χαστουκι που θα χει ερθει

Δημοσ.

πάντως - και με φιλικό τόνο - να παρακαλάτε να έρθει το χαστούκι (=να πάρει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ) γιατί έτσι και γίνει καμιά στραβή και το πάρετε, ξέρεις τι έχει να γίνει ε; Φιέστες, ήρωες οι παίκτες, γίγαντας ο Κόκκαλης, καζούρα στον αιώνιο, υποσχέσεις για ενίσχυση, @@ ενίσχυση το καλοκαίρι, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Ένα ισχυρό σοκ, σας χρειάζεται, σε αυτό νομίζω ότι συμφωνείτε οι περισσότεροι.

Δημοσ.
πάντως - και με φιλικό τόνο - να παρακαλάτε να έρθει το χαστούκι (=να πάρει πρωτάθλημα στο ποδόσφαιρο ο ΠΑΟ) γιατί έτσι και γίνει καμιά στραβή και το πάρετε, ξέρεις τι έχει να γίνει ε; Φιέστες, ήρωες οι παίκτες, γίγαντας ο Κόκκαλης, καζούρα στον αιώνιο, υποσχέσεις για ενίσχυση, @@ ενίσχυση το καλοκαίρι, τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου. Ένα ισχυρό σοκ, σας χρειάζεται, σε αυτό νομίζω ότι συμφωνείτε οι περισσότεροι.

Αυτό λεω και εγώ, μακάρι να μην το πάρουμε φέτος γιατί του χρόνου θα καταντήσουμε ΑΕΚακι. Καλύτερα να φάμε χαστούκι και να πάρουμε παίκτες.

Δημοσ.
Έχεις δίκιο. Εγώ πιστεύω πως ο πρόεδρος θα κάνει αυτό που ξέρει. Ακούγεται μεγάλο όνομα για του χρόνου.πηγή

Αυτον μας τον προλαβε και τον εδιωξε κιολας ο ΠΑΟ..

Ακουγεται ο Τζολε για τεχνικος μανατζερ

Δημοσ.

ο Τζολε επρεπε να χει παρει ποστο απο την αρχη της σεζον, ή εστω οταν ηρθαν τα πρωτα ζορια. Εδω και 2 μηνες διαβαζουμε για ποστο στον Τζολε και τιποτα δε γινεται. Αλλα ισως επρεπε να φτασουμε στο -8 για να κανουμε και κατι σωστο

Δημοσ.

Ο Ψωμιάδης φέρνει Ντενίλσον κι εμείς τα @@ μας. 1 Ρικέλμε δε μπορούσαμε να φέρουμε να βγάζει μπαλιές, που ακουγόταν ότι ήθελαν 2-3 μύρια μόνο! Αλλά τι Ρικέλμε και μαλακίες, έχουμε ΟΣΚΑΡ !!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...