kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Ξανα θεοδωριδης στο sportfm... αιντε γελιαααα Στείλε ένα email, ένα pm, κάτι ρε γμτ!!!
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καρκίνο έχει ο Θείος. Στην Αμερική πάει για χημειοθεραπείες.
alexis333 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καρκίνο έχει ο Θείος. Στην Αμερική πάει για χημειοθεραπείες. Δε κανουν πλακα με αυτα τα πραγματα... Δε θα το ελεγα για κανεναν αυτο ,ουτε στον εχθρο μου...
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Αλήθεια είναι, μην ρωτάς πολλά, το ξέρω απο εγκυρότατη πηγή.
Chris_85 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Σου απάντησε ο Geovard ουσιαστικά στο απέναντι thread. Εγώ δεν πιστεύω ότι οι Γιαννακόπουλοι θα φέρουν όλο το NBA στο βάζελο, γιατί δεν είναι της ιδιοσυγκρασίας του Ομπράντοβιτς, αλλά ήδη έφεραν πίσω τον Λάρυ. Ας ετοιμαστούμε για στιγμές απείρου κάλους... Aντε να δουμε. Το σιγουρο ειναι πως αν ο Παο παρει το πρωταθλημα στη μπαλα, που μαλλον ετσι θα γινει, οι Χομπιτς θα λυσσαξουν για το double τουλαχιστον.
tasoskont Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δε κανουν πλακα με αυτα τα πραγματα...Δε θα το ελεγα για κανεναν αυτο ,ουτε στον εχθρο μου... δεν ειναι πλακα its true
kirileman Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Καρκίνο έχει ο Θείος. Στην Αμερική πάει για χημειοθεραπείες. http://www.dpa.gr/portal/page?_pageid=33,18990&_dad=portal&_schema=PORTAL
johnyboy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 καλό θα ήταν να προσέχουμε τι γράφουμε στο Ιντερνετ. δεν το λέμε στο καφενείο αλλά σε ένα μέρος που το διαβάζουν χιλιάδες (ίσως και εκατομμύρια) χρήστες.
Tilemaxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δεν είναι μυστικό, ούτε συκοφαντία κτλ. Πόσο μάλλον σε ένα φόρουμ που διατηρείται η ανωνυμία. Φυσικά αν αρχίσει κάποιος να βρίζει θεούς και δαίμονες, τότε αλλάζει το πράγμα.
Στέλιος7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Η λυση του Βαλβερδε ειναι εξαιρετικη μπορω να πω.Αν ο θειος του ψωνισει και παικτες την επομενη σεζον παμε για πρωταθλημα.
johnyboy Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 εγώ πάντως δεν βρίσκω λόγο να θέλει να φύγει ο Βαλβέρδε από εκεί και να έρθει εδώ. ούτε Έλληνας θα το έκανε.πόσο μάλλον αυτός που είναι και από εκεί.
johnnyestia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 MME σε όλο τους το μεγαλείο. Κράζει ο κόσμος του οσφπ, βάζουνε δύο φυλλάδες πρωτοσέλιδο ένα παραμύθι για τον Ερνέστο και ένα ακόμα σήριαλ θα αρχίσει για να απασχολείται ο κοσμάκης.
Στέλιος7 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2010 O manager του κρατησε μια πισινη να γυρισει οποτε ελπιζουμε.Αλλωστε και οταν ηρθε απο την Ισπανια τον πηραμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.