Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Για βάλε τα κάτω που με έχει σπρώξει η διαιτησία. Για να μάθω γιατί γελάει ο κόσμος δηλαδή.

Η διαιτησία πάντοτε θα κάνει λάθη. Το πρόβλημα είναι όταν από τα λάθη αυτά τυχαίνει να επωφελείται πάντα η ίδια ομάδα και να την πληρώνουν άλλες. Φέτος δεν συμβαίνει αυτό και αν βάλουμε κάτω φάσεις, αγώνες κτλ θα δεις πως όντως έτσι είναι.

Είναι αδιανόητο να βγαίνεις και να μιλάς για διαιτησία και ειδικά εσύ τα τελευταία χρόνια, να βγει κάποιος Ολυμπιακός ή πολύ περισσότερο κάποιος ΑΕΚτζης οκ!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
να βγει κάποιος Ολυμπιακός οκ!

fAIL

με αυτα που γραφεις καλα κανανε και σε λογοκρινανε στη wikipedia :lol:

Δημοσ.
απλά η ελληνική διαιτησία είναι για τον π0..τσο

Εγώ το έχω πει άπειρες φορές αυτό, αλλά κάποιοι επιμένουν να ζουν σε παράγκες.

Και να στο πω κι αλλιώς κι εγώ αν ήμουν κόρακας, μάλλον δεν θα έδινα φάουλ εκεί (θα έπρεπε να δώσω και κόκκινη) γιατί δεν θέλω να κάνω ρδελομπου ένα παιχνίδι από το 15, αλλά το θέμα είναι ότι ο Μάκης την ξαναέχωσε στον μισοριξιά την αγκωνιά.

Τον βρήκε μικρό και απροστάτευτο και τον κοπανούσε σε κάθε φάση τον κακομοίρη τον Χαβίτο. :lol:

fAIL

άκυρο και άκαιρο σχόλιο. Είναι χαζό να τη λές σε κάποιον για κάτι που έγραψε αλλού, νομίζω το καταλαβαίνεις.

Δημοσ.

Τελικα, ο ανιδεος ζικο πιστευω οτι χαρηκε περισσοτερο απο ολους τους παναθηναικους και παοκτζηδες μαζι σημερα..

Τον επρηξαν για τον στολτιδη και τον ζαιρι, και τον επιβεβαιωσαν και οι 2 και με το παραπανω..

Απο εδω και περα, ενα πραγμα σωζει τον ολυμπιακο. ηττες και παλι ηττες, ξεφτυλες και επεισοδια στου ρεντη. Μονο ετσι θα ξυπνησει ο κοσμος, να επαναστατησει, μπας και ο κοκκαλης ξυπνησει και αλλαξει πορεια.. Γιατι διαφορετικα, ο παο θα απομακρυνθει..

Δημοσ.
Τελικα, ο ανιδεος ζικο πιστευω οτι χαρηκε περισσοτερο απο ολους τους παναθηναικους και παοκτζηδες μαζι σημερα..

Τον επρηξαν για τον στολτιδη και τον ζαιρι, και τον επιβεβαιωσαν και οι 2 και με το παραπανω..

Απο εδω και περα, ενα πραγμα σωζει τον ολυμπιακο. ηττες και παλι ηττες, ξεφτυλες και επεισοδια στου ρεντη. Μονο ετσι θα ξυπνησει ο κοσμος, να επαναστατησει, μπας και ο κοκκαλης ξυπνησει και αλλαξει πορεια.. Γιατι διαφορετικα, ο παο θα απομακρυνθει..

Πάρα πολύ σωστά όλα όσα λες... για Στολτίδη/Ζαιρί απλά δεν κάνουν. Η μοναδική μου απορία είναι γιατί ο μοναδικός παίχτης που ξέρει να κόβει και να κάνει γρήγορα την πρώτη πάσα στο κέντρο (Λεντέσμα) με τον Ζίκο τον έτρωγε ο πάγκος και σήμερα ήταν εκτός απόστολής...

Επίσης συμφωνούμε 100% για τις σφαλιάρες που πρέπει να ακολουθήσουν για να ξυπνήσουν μερικοί.

Δημοσ.
fAIL

:lol::lol:μάλλον κάτι τέτοια θα έγραφα και εκεί ε?

---------- Προσθήκη στις 04:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 04:50 ----------

άκυρο και άκαιρο σχόλιο. Είναι χαζό να τη λές σε κάποιον για κάτι που έγραψε αλλού, νομίζω το καταλαβαίνεις.

Δεν με πειράζει και εγώ θα το έκανα!!!!:P

Δημοσ.
Αν είχατε μπει σε παναθηναϊκό mode από πρόπερσι θα είχατε καταλάβει πως αγωνιστικά πάτε από το κακό στο χειρότερο. Τελικά το καταλάβατε φέτος που σίγησαν οι σφυρίχτρες.

Αν ειχα μπει σε panathinaikos mode θα το καταλαβαινα το 2023 και μεχρι τοτε θα ελεγα για "πορειες", διαιτησιες, παραγκες και καλυβες του μπαρμπα Θωμα.. :-)

Ο,τι γινοταν τα προηγουμενα χρονια για τον Ολυμπιακο, γινεται για τον ΠΑΟ και φυσικα οι ρολοι των φιλαθλων αντιστραφηκαν για να βγει οσο περισσοτερο γινεται λαδι ο καθενας.. Για σενα φετος που "σιγησαν οι σφυριχτρες" το παιρνει η καλυτερη ομαδα.. Δε σε παρεξηγω, μονος σου εχεις πει οτι δεν εισαι αντικειμενικος

Τρελη πικρα δεν υπαρχει φιλε the_edge και τα σχολια ηταν περισσοτερο κωμικα.. Οπως ελεγαν οι του ΠΑΟ για Ευρωπη αφου δε σταυρωναν κουπα στην Ελλαδα τοσα χρονια, ετσι φετος λεμε και εμεις οτι ειμαστε στους 16 και δε μας νοιαζει..

Δημοσ.

Με καλυψε ο foufoutios.Τα σχολια φυσικα και ειχαν κωμικο χαρακτηρα και ειχαν στοχο τωρα που αντιστραφηκαν οι ρολοι να σας δειξουμε οτι τα περι παραγκας,Ευρωπης κλπ ειναι μπουρδες.

Στο θεμα μας τωρα.Ολο για αντιδραση απο τον Κοκκαλη τωρα που ηρθε στην Ελλαδα ακουω και αντιδραση δεν βλεπω.Παγωσε τις μεταγραφες και γενικα δεν μου φαινεται διατεθειμενος να προβει σε σοβαρες κινησεις.Δεν ειναι ο Κοκκαλης του παρελθοντος.

Και μερικα σωστα λογια:

"Αυτό που περιμένουν και εύχονται οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού δεν είναι να χάσει ένα πρωτάθλημα σε δεκαπέντε χρόνια. Είναι να μην αντέξει αυτήν την απώλεια, να συντριβεί από το βάρος μιας αποτυχίας και να επιστρέψει στην εποχή του λίθου και του κορνέ. Αυτό κανένας από εμάς δεν πρέπει και δεν θα το επιτρέψει." http://editorial.redplanet.gr/

Δημοσ.

Αλλος θα βγει πρωταθλητης φετος, αλλος βγηκε περσυ οπως και αλλος εκανε την "πορεια"(:lol:).Αντιστραφηκαν οι ρολοι.Με τη διαιτησια δεν θα ασχοληθω, ξερω ποτε η ομαδα μου αξιζει το πρωταθλημα και ποτε οχι.Αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε ειναι οτι παραγκα δεν μπορει να υπαρξει χωρις να την ανακαλυψουν.Εμενα δεν με πειραζει βεβαια.Οταν μια ομαδα θεωρει οτι εχει παιχταρδες και της στερει το πρωταθλημα η διαιτησια ενω βγαινει 3η(!) κανει καλο στους αντιπαλους της γιατι δεν αντιμετωπιζει τα προβληματα της.

Δημοσ.

Στην Ευρώπη φυσικά δεν έχουν τελειώσει οι υποχρεώσεις και για τις 2 ομάδες. Αν περάσουμε την Ρώμα θα έχουμε πετύχει σαφέστατα καλύτερη πορεία απο εσάς που κατα πάσα βεβαιότητα ( :D ) θα αποκλειστείτε. Προς το παρόν υστερούμε μόνο στα σημεία για φέτος. Καμία επαφή φυσικά με το χάσμα της ευρωπαϊκής παρουσίας διαχρονικά μεταξύ των δύο ομάδων.

Όσο για τα περυσινά, ίσως αν είχατε λίγη αντικειμενική κρίση να δεχόσασταν τουλάχιστον τώρα πως το περυσινό πρωτάθλημα σας το χαρίσανε (και χαντάκωσαν εμάς) Εξηγούμαι:

Ο οσφπ το φετινό καλοκαίρι ενισχύθηκε σαφώς στην άμυνα, στα χαφ έφυγε ο Μπελούτσι και ήρθαν Μαρέσκα-Λεντέσμα, οπότε μπορεί να πει κανείς πως δεν αποδυναμώθηκε, ενώ στα σέντερ φορ έμεινε στα ίδια. Φυσικά δεν έχει σε σχέση με πέρυσι αριστερό και δεξί εξτρέμ.

Δικαιολογεί αυτό την φετινή αγωνιστική καθίζηση? Φυσικά όχι. Η μεγάλη διαφορά σε σχέση με πέρυσι έχει να κάνει καθαρά με το κόψιμο της καθαρής αβάντας σε κάθε μα κάθε αγώνα του οσφπ, που έδενε τα πόδια των αντιπάλων και έλυνε αυτά των παικτών του οσφπ. Και φυσικά όποτε χρειαζότανε έδινε και έτοιμα γκολ με πέναλτυ.

Αυτά δεν είναι συμπεράσματα που βγάζω εγώ με τα πράσινα γυαλιά. Είναι συμπεράσματα που βγαίνουν από τον οποιοδήποτε φίλαθλο δεν φοράει κόκκινα.

Δημοσ.
Αλλος θα βγει πρωταθλητης φετος, αλλος βγηκε περσυ οπως και αλλος εκανε την "πορεια"(:lol:).Αντιστραφηκαν οι ρολοι.Με τη διαιτησια δεν θα ασχοληθω, ξερω ποτε η ομαδα μου αξιζει το πρωταθλημα και ποτε οχι.Αυτο που δεν μπορειτε να καταλαβετε ειναι οτι παραγκα δεν μπορει να υπαρξει χωρις να την ανακαλυψουν.Εμενα δεν με πειραζει βεβαια.Οταν μια ομαδα θεωρει οτι εχει παιχταρδες και της στερει το πρωταθλημα η διαιτησια ενω βγαινει 3η(!) κανει καλο στους αντιπαλους της γιατι δεν αντιμετωπιζει τα προβληματα της.

Αλλά άρχισαν λένε όμως τώρα πολλοί ομοϊδεάτες σου, άλλα λέγατε όταν δεν παίρνατε τα πρωταθλήματα στα πέτρινα χρόνια, άλλα θα λέτε στο μέλλον, άλλα λέγατε όταν στην Ευρώπη ... , άλλα λέγανε και οι βάζελοι όταν έπαιρναν αυτοί τα πρωταθλήματα, άλλα έλεγαν κι αυτοί όταν τα πήγαιναν καλά στην Ευρώπη. Άλλα λόγια να αγαπιόμαστε, με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω, από την πόλη έρχομαι και στη κορφή κανέλα, τι είχες Γιάννη τι είχα Κώστα, των φρονίμων τα παιδιά ξέρουν κι άλλο μονοπάτι, κάλιο πέντε και στο χέρι παρά δέκα χωρίς χέρι, το καλό το παλληκάρι πριν πεινάσει μαγειρεύει, υπάρχουν και αλλού πορτοκαλιές που κάνουν μήλα.

Δημοσ.

Ο οσφπ το φετινό καλοκαίρι ενισχύθηκε σαφώς στην άμυνα, στα χαφ έφυγε ο Μπελούτσι και ήρθαν Μαρέσκα-Λεντέσμα, οπότε μπορεί να πει κανείς πως δεν αποδυναμώθηκε, ενώ στα σέντερ φορ έμεινε στα ίδια. Φυσικά δεν έχει σε σχέση με πέρυσι αριστερό και δεξί εξτρέμ.

Θα έλεγε να αφήσεις τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις, με όλο το σεβασμό. Μείνε στα εξωαγωνιστικά που είναι το φόρτε σου. Άσε άλλους να κρίνουν για την ομάδα τους ποιοί έφυγαν, ποιοί ήρθαν και ποιοί δεν ήρθαν (παίχτες, προπονητές κλπ), γιατί και πώς ο περσινός περίπατος κατέληξε στη φετινή κακή πορεία, διότι φοβάμαι ότι εκτίθεσαι, αν και έχεις κάθε δικαίωμα να... εκτίθεσαι και θα υπερασπιστώ με κάθε τρόπο το δικαίωμα σου στο δημόσιο ρεζιλίκι και το "λιθοβολισμό" αν αυτό επιθυμείς! :-D

(Εντελώς φιλικά, εννοείται και με διάθεση πλάκας.)

Δημοσ.
Θα έλεγε να αφήσεις τις ποδοσφαιρικές αναλύσεις, με όλο το σεβασμό. Μείνε στα εξωαγωνιστικά που είναι το φόρτε σου. Άσε άλλους να κρίνουν για την ομάδα τους ποιοί έφυγαν, ποιοί ήρθαν και ποιοί δεν ήρθαν (παίχτες, προπονητές κλπ), γιατί και πώς ο περσινός περίπατος κατέληξε στη φετινή κακή πορεία, διότι φοβάμαι ότι εκτίθεσαι, αν και έχεις κάθε δικαίωμα να... εκτίθεσαι και θα υπερασπιστώ με κάθε τρόπο το δικαίωμα σου στο δημόσιο ρεζιλίκι και το "λιθοβολισμό" αν αυτό επιθυμείς! :-D

(Εντελώς φιλικά, εννοείται και με διάθεση πλάκας.)

Θα ήμουν εκτεθειμένος αν τα πράγματα δεν έρχονταν όπως τα περίμενα. Αυτό ΔΕΝ συμβαίνει.

Edit: Αν λέω βλακείες, τότε και άρθρα σαν το παρακάτω θα άνηκαν στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας. Ανήκουν?

http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/66837-θα-σέβονται-τον-παοκ

Δημοσ.

Μα ούτε για μένα ήταν έκπληξη η φετινή πορεία. Απλά τα ερμηνεύω διαφορετικά. Και δεν είπα ότι λες βλακείες. Το τι δηλώνουν οι παίχτες του ΠΑΟΚ και ο καθένας μου είναι αδιάφορο, ούτε αποδεικνύουν το παραμικρό. Κρατάει ο καθένας τις απόψεις του και πάμε παρακάτω.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...