Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σώπα ρε, στέρησε ο Χρυσοχοίδης στα αγνά παιδιά να πάνε να φάνε μαλλί της γριάς στο Χαριλάου και να παίξουν στις κούνιες της Κρήνης με τα άλλα τα παιζάκια.

Η ποινή που έφαγε ο Ολυμπιακός είναι δικαιότατη και καλά να πάθει με τα μλκισμένα που ξαμολάει κάθε τρεις και λίγο, αλλά δεν θα βγάλουμε και τους "αγνούς βάζελους αντιεξουσιαστές" οι οποίοι ταξιδεύουν και ανά την Ελλάδα ακόμα και σε αγώνες που δεν παίζει η ομάδα τους (και ο νοών νοείτω) λάδι.

Με αυτά που γράφεις ο νοών δεν νοεί, παρανοεί.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Γιατι ειναι τοσο δυσκολο για τους παναθηναικους να πουν ναι εκανα (σαν ομαδα) μαλακια, ναι λαθος του μανατζερ, ναι το χομπιτ εχει ξεφυγει, ναι δεν αρμοζουν τετοιες δηλωσεις στον παο κτλ.. Εκτος αν το εχω αντιληφθει μονο εγω αυτο και δεν εχει πεσει σε κανενος αλλου την αντιληψη.

Δημοσ.
Άλλη φορά να το ξέρουμε να κάνουμε άνω κάτω μία πόλη, να ξηλώνουμε 4.000 καθίσματα, να βάζουμε αναμμένα καπνογόνα στις μπλούζες των αντίπαλων οπαδών και να "βοηθάμε" τους επόπτες για να παίρνουμε βαρβάτες ποινές να γουστάρετε και εσείς.

"Με αφορμή το παραπάνω"

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εκνευριστικό απο τους οπαδούς που κάνουν σαν τη χήρα στο κρεβάτι και σαν τις μυξοπαρθένες!

να το ξέρουμε να κάνουμε

Τα έχετε κάνει και τα έχουμε κάνει!

Σκοπός ειναι να δούμε ποιος απο τους δυο ειναι περισσότερο κάφρος? Ή να αλλάξει αυτό το καραγκιοζιλίκι....?:rolleyes:

Δημοσ.

Ο Θεοδωριδης ηταν προκλητικος με τις δηλωσεις του, ο Παπαδοπουλος οχι.. Ωραιοι.. Τοσο δυσκολο ειναι να παραδεχθουν μερικοι τα αυτονοητα? Λες και θα χασουν τιποτα η λες και θα κερδισουν τιποτα (περα απο μια ανουσια ευχαριστηση ισως προασπιζοντας τα "δικαια" του ΠΑΟ μεσα σε ενα φορουμ)

Δημοσ.
Άλλη φορά να το ξέρουμε να κάνουμε άνω κάτω μία πόλη, να ξηλώνουμε 4.000 καθίσματα, να βάζουμε αναμμένα καπνογόνα στις μπλούζες των αντίπαλων οπαδών και να "βοηθάμε" τους επόπτες για να παίρνουμε βαρβάτες ποινές να γουστάρετε και εσείς.

Δεν φτάνει που ο ΠΑΟ μας θα πάει χωρίς κόσμο να παίξει με τον Άρη εξαιτίας των κάφρων σας, θέλετε και τα ρέστα από πάνω.

Σιγα...

Αμα πηγαινατε 900 ατομα θα εισασταν...

Μαζεψτε 8000-9000 ατομα και μετα πειτε οτι σας στερησαν την εκδρομη...

Δημοσ.
Σιγα...

Αμα πηγαινατε 900 ατομα θα εισασταν...

Μαζεψτε 8000-9000 ατομα και μετα πειτε οτι σας στερησαν την εκδρομη...

Τελικά εσείς στην Καβάλα είχατε πάει 8.000? Όταν τα έσπαγαν οι "100 αλήτες" τι έκαναν οι άλλοι 7.900? Τους κοιτάζανε?

Ότι και να λέτε οι οπαδοί του ΠΑΟ φέτος παραδίδουν μαθήματα κερκίδας εντός-εκτός και δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό. Το μόνο παρατράγουδο ήταν η απάντηση στις προκλήσεις των οπαδών του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, τίποτα άλλο.

Δημοσ.

Ότι και να λέτε οι οπαδοί του ΠΑΟ φέτος παραδίδουν μαθήματα κερκίδας εντός-εκτός και δεν έχουν προκαλέσει το παραμικρό. Το μόνο παρατράγουδο ήταν η απάντηση στις προκλήσεις των οπαδών του ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ, τίποτα άλλο.

Στον κόσμο του Μάρλμπορο, όπως έλεγε και ένα άλλο μέλος...

Δημοσ.

Για πες μου τα γεγονότα για να βγω από τον κόσμο του Μάρλμπορο και να μπω σε αυτό του Σαντέ.

Δημοσ.
Τα είπες εσύ είπαμε. Οι οπαδοί του ΠΑΟ είναι άγιοι.

Εγώ δεν είπα πως είναι άγιοι. Είπα πως φέτος δεν έχουν προκαλέσει ή συμμετάσχει σε εκτεταμένα επεισόδια. Πες μου που διαφωνείς παραθέτοντας γεγονότα και άσε τις ειρωνείες της πλάκας.

Δημοσ.

Ο κηπουρος?:lol:

ΥΓ. BTW πες του ομως και αυτο που σε ρωταει. Γιατι αυτο που βλεπω εγω ειναι οτι τον ειρωνευεσαι, σου λεει "πες μου λοιπον, τι εχεις να πεις" και το μονο που απαντας μεχρι στιγμης ειναι μια εκφραση που η δευτερη λεξη ειναι μαντολες.

Δημοσ.

"Μεγάλη είναι η οικονομική διαφορά που υπάρχει στον Ολυμπιακό και τη Σαχτάρ Ντόνετσκ για την υπόθεση του Νέρι Καστίγιο. Συγκεκριμένα, οι Ουκρανοί αξιώνουν δύο εκατ. ευρώ για την παραχώρηση με τη μορφή δανεισμού του Μεξικανού μεσοεπιθετικού για έναν χρόνο και όχι για ενάμιση, όπως ήταν η αρχική τους απαίτηση.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες είχαν προτείνει αρχικά 1,5 εκατ. ευρώ για ενάμιση χρόνο, όμως τα δεδομένα τώρα είναι διαφορετικά και παρουσιάζεται ακόμη ένα εμπόδιο στην επιστροφή του 25χρονου άσου στον Πειραιά"

Πραγματικα τεραστια διαφορα.Καλυτερα να παρουμε τον Ροναλντο, πιο φτηνα θα μας ερθει.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...