wizzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Ναι... για αυτό πήραμε και τον Μέλμπεργκ (ΔΕΝ)!
margaritagr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 σταματηστε ωρε παλιογαυροι! να ευχαριστουμε τον θεο που αφησε ο Πατερας καναν παιχτη και για μας! και να προσευχομαστε μηπως δωσει δανεικο και σε μας "το καλυτερο δεξι μπακ" :lol:
alexis333 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Αυτο με τις επιστροφες (καταστροφες) πως το βρισκετε?Τοσοι παιχτες υπαρχουν ρε παιδια εκει εξω. Παμε σε σιγουρες λυσεις ρει.. :lol: Τραγικο ειναι ειδικα η επιστροφη Καστιγιο ειναι απλα γτπκ... Ευτυχως που δεν εγινε... Για το Μπελουτσι δε θα με χαλαγε καθολου να γυρναγε ..
john1987 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Τους προλαβαίνει όλους ο βάζελος Δεν το ειπα ειρωνικα,αμεσως εσυ Παμε σε σιγουρες λυσεις ρει..:lol: Τραγικο ειναι ειδικα η επιστροφη Καστιγιο ειναι απλα γτπκ... Ευτυχως που δεν εγινε... Για το Μπελουτσι δε θα με χαλαγε καθολου να γυρναγε .. Για εξηγησε συντομα το concept του "ρει" γιατι και εμενα μου εχει κολλησει Συμφωνω για Καστιγιο και για Μπελουτσι.Αν και πολλοι τον βριζανε οταν επαιζε στον Ολυμπιακο κυριως για τα μεγαλα παιχνιδια(πλην αυτο με Τσελσι).Βεβαια το πρωταθλημα το παιρνεις με τις μικρες ομαδες κυριως. Εμενα δε με χαλασε η μεταγραφη του Καρα,του Γιουρκα ομως ναι
kirileman Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δεν το ειπα ειρωνικα,αμεσως εσυ Δεν το εξέλαβα ως ειρωνεία, κάνουμε και λίγη πλάκα.
adi32 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Προπονητής του Μέσι ο Ζίκο! Αντε να παιξει και λιγο στοπερ ο Μεσι να τον δουμε
tasoskont Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Για το Μπελουτσι δε θα με χαλαγε καθολου να γυρναγε .. πες μου 2 ματς εκτος περα απο αυτο με την τσελσι που φανηκε εκανε κατι πηρε παιχνιδι πανω του ο κυριος 7,5 εκατομμυρια μισος μπελουτσι????
foufoutios Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Η δηλωση-απαντηση της ΚΑΕ Ολυμπιακος στους χαρακτηρισμους του μανατζερ του Παναθηναικου για τον Παπαλουκα : «Κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΔ της 20 Ιανουαρίου 2010, ο μάνατζερ της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ αποκάλεσε τον αρχηγό της ομάδας μας Θοδωρή Παπαλουκά «νταβατζή του ελληνικού μπάσκετ» και «κυβερνητικό εκπρόσωπο που αμείβεται με 3,5 εκατομμύρια Ευρώ.Οι ανωτέρω πρωτοφανείς, υβριστικοί και συκοφαντικοί χαρακτηρισμοί εκθέτουν ανεπανόρθωτα τόσο τον εν λόγω μάνατζερ όσο και την ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ. Το ήθος, η πορεία και η προσφορά του Θοδωρή Παπαλουκά είναι γνωστά σε όλους τόσο στην Ελλάδα όσο και διεθνώς. Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ επιθυμεί να καταστήσει σαφές προς όλες τις πλευρές ότι συμπεριφορές όπως οι ανωτέρω αποτελούν αήθεις, απρόκλητες και χυδαίες επιθέσεις που προσβάλλουν βάναυσα όχι μόνο τον θιγόμενο αθλητή και την ομάδα του αλλά κυρίως και πρωτίστως το άθλημα του μπάσκετ. Ζητούμε την παρέμβαση του αθλητικού δικαστή και την παραδειγματική τιμωρία του πρωταγωνιστή σε αυτό το έμεσμα, και περιμένουμε από τους ιδιοκτήτες της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ να πάρουν θέση για τους απαράδεκτους χαρακτηρισμούς του υπαλλήλου τους. Ο Ολυμπιακός έχει εμπράκτως αποδείξει τον σεβασμό του για τους αντιπάλους του τόσο εντός όσο και εκτός των γηπέδων και το ίδιο απαιτεί και από αυτούς». Τελικα δε προκαλει μονο ο Ολυμπιακος.. Αυτοι οι "παραγοντες" πανε πισω τον ελληνικο αθλητισμο.. Βγηκε και η αποφαση της πειθαρχικης επιτροπης για τα εκτροπα στην Καβαλα : "Για συμπεριφορά και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: «Θεωρεί τις πράξεις του κατηγορητηρίου ότι συνιστούν μία ενότητα που πληροί την αντικειμενική υπόσταση της παράβασης του άρθρου 15 παρ. 4 δ΄ του Π.Κ. της ΕΠΟ»: Επιβάλλει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός την ποινή διεξαγωγής ενός (1) αγώνα χωρίς θεατές και χρηματική ποινή εβδομήντα χιλιάδων (70.000,00)ευρώ." Και κατι τελευταιο, αυριο θα γινουν γνωστα τα αποτελεσματα των εξετασεων του Γκαλετι.. υπομονη λοιπον μεχρι αυριο να δουμε τι εχει και αν και ποτε θα επιστρεψει
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Προπονητής του Μέσι ο Ζίκο! Αντε να παιξει και λιγο στοπερ ο Μεσι να τον δουμε Εμένα μου αρέσει η διευκρίνηση του δημοσιογράφου: εξακολουθεί-λόγω της θρυλικής ποδοσφαιρικής του καριέρας-να είναι εξαιρετικά δημοφιλής ανά τον κόσμο Μη πιστέψει και κανένας ότι τον πήραν για καλό προπονητή αυτόν που έδιωξε ο Ολυμπιακός επειδή ευθύνεται για τα προβλήματα του. Ο Κόκκαλης ξέρει καλύτερα.
EKTELESTES Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε, ο Ζίκο έφταιγε....δε βλέπεται τις μαγικές αλλαγές που κάνει ο Μπάντοβιτς... 1 ζωή μαλακίες σε αυτή τη χώρα... Το να χει χάσει τα αποδυτήρια είναι άλλο θέμα, αλλά το να τον κράζουν όλοι για τις επιλογές του και μετά να παίζουν με τον ίδιο τρόπο και σχεδόν τους ίδιους παίχτες μέσα...
kirileman Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι ρε' date=' ο Ζίκο έφταιγε....δε βλέπεται τις μαγικές αλλαγές που κάνει ο Μπάντοβιτς... 1 ζωή μαλακίες σε αυτή τη χώρα... Το να χει χάσει τα αποδυτήρια είναι άλλο θέμα, αλλά το να τον κράζουν όλοι για τις επιλογές του και μετά να παίζουν με τον ίδιο τρόπο και σχεδόν τους ίδιους παίχτες μέσα...[/quote'] Τι μου θυμίζει αυτό... Α ναι. Τον ΠΑΟ που όλοι εκραζαν τον Τεν Κάτε για τις επιλογές του και μόλις ήρθε ο Νιό και έκανε τα ίδια ( πχ έβαλε το Νίνη αριστερά, ζήτημα αν ακούμπησε μπάλα) μούγκα όλοι... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
johnnyestia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Τι μου θυμίζει αυτό... Α ναι. Τον ΠΑΟ που όλοι εκραζαν τον Τεν Κάτε για τις επιλογές του και μόλις ήρθε ο Νιό και έκανε τα ίδια ( πχ έβαλε το Νίνη αριστερά, ζήτημα αν ακούμπησε μπάλα) μούγκα όλοι... Αυτό ξαναπες το. Καλώς η κακώς το κλίμα στην μάζα των φιλάθλων καθορίζεται από την στάση των εφημερίδων. Κάποια στιγμή θα περάσουν και τον Νιόπλια γενεές 14.
EKTELESTES Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Τι μου θυμίζει αυτό... Α ναι. Τον ΠΑΟ που όλοι εκραζαν τον Τεν Κάτε για τις επιλογές του και μόλις ήρθε ο Νιό και έκανε τα ίδια ( πχ έβαλε το Νίνη αριστερά, ζήτημα αν ακούμπησε μπάλα) μούγκα όλοι... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app Ναι, μόνο που ο Νιο δε κάνει καραγιοζιλίκια δηλώσεις του στυλ "πάμε τελικό uefa κλπ" Στα αγωνιστικά όμως, δε ξέρω τι έχει αλλάξει ο Νιο καθώς το τελευταίο παιχνίδι που είδα του βάζελου ήταν με εμάς. Αυτό που έλεγα όμως είναι ότι μπορεί πχ διάφοροι προπονητές στις αγωνιστικές τακτικές να είναι καλοί αλλά στη ψυχολογία / αποδυτήρια να έχουν πρόβλημα ή να τους δημιουργούν άλλοι πρόβλημα.
johnnyestia Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2010 Ναι, μόνο που ο Νιο δε κάνει καραγιοζιλίκια δηλώσεις του στυλ "πάμε τελικό uefa κλπ" Αυτό που λες είναι η μετάφραση που έκαναν οι δημοσιογράφοι. Ο Τεν Κάτε είχε πει πως για να πάει η ομάδα ψηλά θα πρέπει να έχει υψηλούς στόχους, γι' αυτό και στο europa στόχος είναι ο τελικός. Αυτό κάθε άλλο παρά καραγκιοζιλίκι μου φαίνεται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.