Chris_85 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Ρε παιδια ειναι δυνατον ο τσιλντρες να παιρνει τοσα λεφτα? Σαν να κοιμαται ειναι, παντα στον ιδιο ρυθμο, και έκανε και ερμπολ σε λε'ι' απ. nο οφφενς αλλα δεν παιζει να ξερεις και πολυ μπασκετ..
tzinos Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 Δημοσ. 30 Μαΐου 2009 βγηκε λεει ο μανατζερ του μπομπο και ειπε οτι εκλεισε στον ολυμπιακο. Εντωμεταξυ η μπεσικτας κατεκτησε το προταθλημα, αρα θα παιζει τσου λου του χρονου. Επισης λογικα η τουρκια ειναι ψηλοτερα απο μας και περναει απευθειας στους ομιλους, σωστο?? Αρα για τον μπομπο ειναι λιγο πισογυρισμα λολ. Εδω θα εχει 2 προκριματικους. Στα λεφτα δεν νομιζω να παρει και πολυ παραπανω αφου ειναι γνωστο οτι και οι τουρκοι πληρωνουν καλα (και καλυτερα απο μας σχεδον παντα οι 2 μεγαλοι). Αραααααα που το παω??? Μαλλον δεν θα αργησουν να σκασουν οι διαψευσεις και οι παρεξηγησεις και οι αναποδιες. Κλασικο ρεπορταζ ολυμπιακου, εκλεισε, κλεινει, θα κλεισει, ειναι οριστικο, ωππππ κατι αλλαξε και δεν ερχεται. Και βεβαια το ποιο ανυσηχιτικο ειναι οτι η μπεσικτας απεριψε λεει προταση 7,5 εκ απο την σεντ ετιεν (τα γαλλακια ακομα και εδω μας ριχνουν), και 9 απο σπαρτακ μοσχας!!!! ενω κλεινει στον ολυμπιακο με 3 εκ απο μας και αλλα 3 απο τον μανατζερ, δηλαδη 6. Μωρε κατι χαρες που μας κανουν παλι, οπαδοι μας ειναι και θελουν να προκοψουμε!! Μακαρι να ειναι αληθεια, διοτι κλεινουμε νωρις την επιθεση και με καλο παιχτη. φαινετε μαχητικος, ευελικτος, ποιο μαμουνι και μεσα στο γκολ απο τον ντιογκο.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 καπου πιο πανω διαβασα οτι ο τσιλντρες ηταν παγκιτης...ε μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα. http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Childress Τέσσερις σεζόν στο ΝΒΑ. Games Played: 285 Games Started: 67 Εκ των οποίων, τα 44 όταν ήταν ρούκι. Μετά πήραν χαμπάρι ότι δε θα γίνει ποτέ σταρ. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 00:36 ---------- Ειπαμε οτι εκει το πετυχες. Και ο παπατρεχας ολο και κατι θα πετυχει. Και ο χαζος δεν κανει παντα χαζομαρες. Παρολα αυτα το οτι το πετυχες εσυ δεν σημαινει οτι απετυχα εγω που απλα συνεστησα υπομονη. 1/1. Για τον Παπαλουκα δεν ειχαμε ποτε μεταξυ μας διαφωνια. Το οτι δεν ειχαμε αλλο play κλασης το ξερανε και οι πετρες. Σιγα την φοβερη αναλυση.(δεν μετραει) 2/2. Βλέπε παρακάτω. Για τον Πελεκανο επισης δεν ειχαμε κουβεντα και αλλωστε και γω πιστευω και παντα πιστευα οτι ουτε καν για τον Πανελληνιο κανει (όπως και ο Παπαδοπουλος).(δεν μετραει) 3/3. Το ότι εσύ είχες βγάλει τη μεζούρα και είχες ξεκινήσει προσωπική αντιπαράθεση μαζί μου, δε σημαίνει ότι εγώ δε μιλούσα για διάφορους παίκτες του Ολυμπιακού. Για τον αφανα ολοι το ξεραμε οτι δεν εχει σουτ και δεν ταιριαζει στα ευρωπαικα στανταρντς αλλα αυτο που ελεγα εγω ειναι οτι λογικα κατι θα ξερει ο Γιαννακης που τον επελεξε το οποιο αποδειχτηκε οτι δεν ισχυει. Σε καθε περιπτωση, στο ειπα και πριν ,ελεγα οτι ΝΑΙ ΜΕΝ δεν εχει νοημα αλλα απο την αλλη εχω την υπομονη να δω. Νο παπατρεχας λοιπον (δεν μετραει). 4/4. Δεν το ξέραμε όλοι ότι δεν ταιριάζει, πολλοί έλεγαν άλλ' αντ' άλλων. Και δε με ενδιαφέρει αν εσύ έλεγες ότι δεν ταιριάζει ή το έλεγαν άλλοι, με ενδιαφέρει τι έλεγα εγώ. Και αυτό που έλεγα, αυτό βγήκε και σωστό. Και το οποιο μετα τον Αγωνα του ΟΑΚΑ το πηρες πισω και ειπες οτι απεδειξε το αντιθετο. Ψεύδεσαι. Ποτέ δεν το πήρα πίσω. Ίσα ίσα είπα ότι σε άλλα κρίσημα παιχνίδια εξαφανίστηκε (και είχα αναφέρει τέτοια) και είχα πει ότι το παιχνίδι του ΟΑΚΑ ήταν ουσιαστικά πλέον για αυτόν από ένα σημείο και μετά χωρίς άγχος καθώς από άλλους περίμεναν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά. Το μόνο γεγονός από όλα αυτά είναι ότι ψεύδεσαι. Έχεις σκεφτει ποτε να ασχοληθεις με τη στατιστικη επιστημη? Αν οχι, μην το σκεφτεις. Οταν μαθεις πως κανεις τη δειγματοληψια τοτε παρεθεσε οτι στατιστικα θελεις. Οσο μεγαλυτερο ειναι το μεγεθος του δειγματος τοσο μικροτερο το σφαλμα του αποτελέσματος σε μια δεδομενη χρονικη περιοδο. Ιδιαιτερα δε αν παρεις όλο τον πληθυσμο τοτε επιτυγχανεις το βελτιστο δυνατο αποτελεσμα. Επισης οπως και στις εκλογες πρεπει να παιρνεις δειγμα απο καθε εκλογικη περιφερεια ετσι και στο μπασκετ πρεπει να κανεις δειγματοληψια απο ολη την περιοδο για να κρινεις ενα παικτη. Εσυ μου παρεθεσες δεδομενα της ανοιξης οπου κακως ο Χαλπεριν ήταν ντεφορμέ. Ασε που το ενα παιχνιδι του φ4 ήταν ρουτινας. Η στατιστικη λοιπον που παρεθεσα εγω εχει ολες τις στατιστικες προδιαγραφες αποδοχης. Θα το επαναλάβω. Μπορεί να μη μιλώ σωστά ελληνικά. Αν και το έχω γράψει είμαι σίγουρος τουλάχιστον 5 (πέντε) φορές. Εγώ όσο είχα παρακολουθήσει τη Μακάμπι θεωρούσα τον Χαλπεριν πολύ καλό παίκτη. Όμως, ένας Ισραηλινός, φανατικός Μακαμπαίος (που τυγχνάνει να κάνει και ρεπορτάζ της ομάδας) είχε γράψει "Καλός παίκτης αλλά στα σημαντικά παιχνίδια ξεχνάει τα @@ σπίτι του". Δε μίλησε για όλη τη χρονιά, μιλάει για τα παιχνίδια που κρίνουν τίτλους. Ε ο συγκεκριμένος λοιπόν Ισραηλινός ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ. Δε σου αρέσει; Δε με ενδιεφέρει καθόλου. 5/5 Αλήθεια, με το Μαρούσι πρόλαβε και ξαναφορμαρίστηκε και είχε μέσο όρο 11 πόντους αλλά με τον Παναθηναϊκό έχασε πάλι τη φόρμα του; Ξεχείλωσε το λάστιχο της φόρμας και του πέφτει, ποτς γένεν; Δεν τα ελεγες ακριβως ετσι διοτι αν τα ελεγες ετσι δεν θα σε κραζαμε εν χωρο ολοι εδω μεσα. Ελεγες ουσιαστικα οτι κοροιδεψανε τον Ολυμπιακο που τους τον πασαρανε και ησουν βεβαιος οτι δεν θα αποδωσει όπως παλιά κατι που δεν εγινε. Οι σπασμοι στους κοιλιακους εχουν εμφανιστει σε πολλους αθλητες σε πολλα αθληματα και σε όλες τις ηλικιες (και ο Νινης πχ επαθε κατι παρομοιο απο την υπερκοπωση). Έτσι ακριβώς τα έλεγα. Και έλεγα ότι για να μην τον πήρε ο Ομπράντοβιτς κάτι παραπάνω ξέρει καθώς και ότι ένας από τους ιδιοκτήτες της Μακάμπι είπε ότι οι ιδιοκτήτες του Ολυμπιακού είναι μαλάκες που πλήρωσαν τόσα. Γράφτηκε και σε αθλητικά sites αυτό. 6/6 Δεν με νοιαζει τι ελεγε ο Kyriakos, εγω για τον παικτη το μονο που ηξερα ειναι οτι έκανε θραυση στις μικρες εθνικες της σερβιας. Δεν ειχα πει τπτ τετοιο. Επομενως ακυρο τρως και εδω.(δεν μετραει) Διάβασε παραπάνω. 7/7 Έχει πως δεν εχει? Τον Νίκολας. Εντάξει, αν κολλήσει η βελόνα δεν ξεκολλάει. Δε φταίει αυτή, βελόνα είναι. Το γεγονός ότι ας πούμε εγώ δεν είπα ποτέ ότι θα είναι τέτοιος στον Παναθηναϊκό (άλλο αν κάποτε ήταν σε άλλες ομάδες), δε σημαίνει ότι θα ξεκολλήσει η βελονίτσα. Εδώ λες ψέμματα για άλλες περιπτώσεις, εκεί θα κολλήσουμε; Δεν ξέρω ουτε το παλιο ουτε το νεο warcraft. Δεν ειμαι αργοσχολος να ασχολουμαι με μλκιες 27 χρονων μαντραχαλος (εχω να παιξω παιχνιδι απο το fifa 98). Εχω δουλειες και γκομενακια να ασχολουμαι και μαλλον το δευτερο θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να το ψαξεις και συ....εχει θαυματουργα αποτελεσματα. Και αν σε φτιαχνει, φορα της και κοκκινη μπλουζα βρε αδερφε... Δε θα κάτσω να ασχοληθώ, αν έχεις όμως σκορδοκαούρα μεγάλη ρώτα τον alexzzz που κάτι έχει υπόψην του. Από εκεί και πέρα, απλά να αναφέρω ότι το Worldcraft κυκλοφόρησε το 1995... Και κάτι γενικότερο. Το γεγονός ότι εσύ χρειάζεται να περιμένεις να δεις κάτι με τα μάτια σου για να το καταλάβεις δε σημαίνει ότι δε γίνεται να υπάρχει κάποιος με τις απαραίτητες γνώσεις που δε χρειάζεται να περιμένει να το δει. Εσύ μπορείς να το λες "παπατρεχίαση", όταν όμως ο τύπος επιβεβαιώνεται 100% ή ήταν εξαιρετικά κωλόφαρδος ή ήξερε τι σκατά έλεγε. Εσύ αν θες μπορείς να πιστεύεις ότι είμαι κωλόφαρδος για να νιώθεις καλύτερα, για να μη θίγεται ο εγωισμός σου. Εντάξει;
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 τις βολές που έδωσαν στο διαμαντίδη τις είδες? εχεις δει κανέναν, να κάνει λει-απ στα 4μ από το καλάθι? Με αφορμή αυτό θα πω τα εξής. Το βασικότερό σας πρόβλημα είναι η άγνοια των κανονισμών. Γι' αυτό και το αγαπημένο σας σύνθημα στο ΣΕΦ είναι το "ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ". Και έξω από το τρίποντο μπορεί να πάρει βήματα και αν του κάνεις φάουλ ενώ σουτάρει, θα πάρει και 3 βολές. Ψάχνετε για κινητά σκριν και βήματα, χωρίς να γνωρίζετε τους κανονισμούς. Και πάτε και μπλέκεστε και με το ΝΒΑ και συγκρίνετε όπου οι κανονισμοί ΔΕΝ είναι οι ίδιοι αλλά ακόμα και όσοι είναι ίδιοι, σφυρίζονται πολύ διαφορετικά. Ας πούμε αυτό το βιντεάκι είναι βήματα παντού, σύμφωνα με τους κανονισμούς. Αλλά δε σφυρίζεται εκεί. Από την άλλη, υπάρχουν εκπρόθεσμα καλάθια που μετράνε υπέρ σας αλλά σφυρίζεται αδιάφορα. Μιλάτε για φάουλ κτλ, αλλά η αλλοίωση αποτελέσματος έχει να κάνει με την αλλοίωση του σκορ. Και εδώ έχουμε να κάνουμε με τέτοια (πάλι). Στη φάση αυτή, βλέπουμε ξεκάθαρο φάουλ αλλά είναι επίσης ξεκάθαρο ότι η μπάλα δεν έχει φύγει από τα χέρια του Βούισιτς όταν έχει μηδενίσει το χρονόμετρο. Τι λέει ο κανονισμός; If the player is fouled as, or just before, the game clock signal sounds for the end of the period or as, or just before, the twenty-four second device signal sounds, while the ball is still in the player's hand(s) and the field goal is successful, the goal shall not count and two (2) or three (3) free throws will be awarded. Άρα το καλάθι δεν έπρεπε να έχει μετρήσει και έπρεπε να έχει 2 βολές. Αυτά τα ολίγα. Κατά τα άλλα, συγχαρητήρια για τη νίκη σας, ήταν δίκαια, εμείς παίξαμε χάλια και με συγκέντρωση 0.
afentiko7 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι, θα την είδες τη φάση. Ο Διαμαντίδης βρισκόταν πολύ μακριά από το καλάθι για να ξεκινήσει διείσδυση. Ομως ο χριστοδούλου, το δωσε με περισσή ευκολία. Επίσης το 5ο φάουλ του μπουρούση στον πρώτο τελικό, ήταν καρμπόν η φάση όπου χτύπησε παπαλουκάς. Ο Πέκοβιτς, χτυπάει το χέρι του Βουισιτς στον αέρα, σε διεκδίκηση ριμπάουντ. Σαφώς και δεν είναι φάουλ. Αλλά, στο Μπουρούση το χρέωσαν.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Φαντάζομαι, θα την είδες τη φάση. Ο Διαμαντίδης βρισκόταν πολύ μακριά από το καλάθι για να ξεκινήσει διείσδυση. Ομως ο χριστοδούλου, το δωσε με περισσή ευκολία. Επίσης το 5ο φάουλ του μπουρούση στον πρώτο τελικό, ήταν καρμπόν η φάση όπου χτύπησε παπαλουκάς. Ο Πέκοβιτς, χτυπάει το χέρι του Βουισιτς στον αέρα, σε διεκδίκηση ριμπάουντ. Σαφώς και δεν είναι φάουλ. Αλλά, στο Μπουρούση το χρέωσαν. Το ξαναείπα. Το πρόβλημα είναι η έλλειψη γνώσης των κανονισμών. Και φυσικά όταν κάποιος σας τους επισημαίνει, επιμένετε να μη θέλετε να μάθετε. Αν γουστάρει ο Διαμαντίδης μπορεί να ξεκινήσει αυτό που ο κανονισμός λέει "2 step motion" στο καλάθι στο οποίο αμύνεται και βρεθεί κάποιος βλάκας και του κάνει φάουλ και αυτός πετάξει τη μπάλα, ο κανονισμός ορίζει 3 βολές. Ο Μπουρούσης κάνει καθαρό φάουλ στο Διαμαντίδη την ώρα που αυτός επιχειρεί να σκοράρει με φόλοου.
Chris_85 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ξεκολλα, ο Διαμαντιδης βλεπει πως θα παρει φαουλ και απλα προλαβαινει και πεταει τη μπαλα..Ουτε μπασιμο ηταν ουτε τιποτε, ηταν σαν ολες τις φασεις που γινονται σε καθε παιχνιδι..μονο που κανενας λογικος διαιτητης δε δινει βολες.
KWSN_Men Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Ξεκολλα, ο Διαμαντιδης βλεπει πως θα παρει φαουλ και απλα προλαβαινει και πεταει τη μπαλα..Ουτε μπασιμο ηταν ουτε τιποτε, ηταν σαν ολες τις φασεις που γινονται σε καθε παιχνιδι..μονο που κανενας λογικος διαιτητης δε δινει βολες. Ξανά, άγνοια και εθελοτυφλία. Σαφώς και πετάει τη μπάλα. Μόνο που έχει πάρει βήματα. Άρα 2 βολές.
SPSS07 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ + DOUBLE ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΛΟ !!! Η ιστορία γράφεται από τον Θρύλο! Η ιστορία είναι ερυθρόλευκη και γράφεται από τους πολίστες του Ολυμπιακού, που με τις 31 συνεχείς νίκες στο φετινό μαραθώνιο του πρωταθλήματος και του Κυπέλλου, έφτασαν στο τρίτο συνεχόμενο νταμπλ, στο δέκατο πρωτάθλημα τα 11 τελευταία χρόνια, που είναι και το 22ο στην ιστορία του συλλόγου. Αντίπαλος δεν υπήρχε στις πισίνες σε καμία περίπτωση και φυσικά το εμπόδιο του Πανιωνίου κάμφθηκε πάρα πολύ εύκολα με 3-0 νίκες στη σειρά των τελικών, μετά το 12-5 στον τελευταίο αγώνα που έγινε στον Πειραιά. Μπράβο παιδιά, συνεχίστε έτσι και κάντε μας να χαμογελάμε από υπερηφάνεια συνέχεια. Η διοίκηση από τη μεριά της, καλείται να στηρίξει το τμήμα που κάθε χρόνο ξεκινά, έχοντας στο μυαλό του την κατάκτηση της Ευρωλίγκα. DOUBLE στο ποδοσφαιρο DOUBLE στο βολλευ DOUBLE στο πολο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ
elven Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 Δημοσ. 31 Μαΐου 2009 ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ Ε νταξ πως κάνεις έτσι. Κι ο δικό σας που λεει "ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ" δεν διευκρινίζει ότι αναφέρεται μόνο στα ελληνικά γήπεδα
elven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 καλα εσυ σπασε τα δοκαρια! Έχουμε αυτογνωσία "θρύλε του Μπερναμπέου" ps:Μπας κι εννοεί τα γήπεδα του baseball;
alexzzz Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 να σας δω να μαλώνετε και για τους ύμνους και ολοκληρώθηκα
elven Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 να σας δω να μαλώνετε και για τους ύμνους και ολοκληρώθηκα Αχού,απο τότε που πούλησες το mac ούτε μια πλάκα δεν μπορούμε να κάνουμε,πολύ ζοχάδας βρε αδερφέ Δεν τσακωνόμαστε βρε,μετά απο τέτοιο double στο πόλο τσακώνεσαι;Δεν τσακώνεσαι
johnyboy Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2009 να σας δω να μαλώνετε και για τους ύμνους και ολοκληρώθηκα Τους έδωσες ιδέα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.