margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 επιτελους το 3ο των αχρηστων εφυγε!!! (για γυμναστη εχουμε ακουσει κατι??ποιος θα ρθει?)
alexis333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Εντάξει, λέγαμε από την αρχή της χρονιάς πως ο οσφπ δεν έχει παίκτες για να παίξει μπάλα της προκοπής. Εν αρχή όλα φορτώθηκαν στον Κετσπάγια και τώρα γίνεται το ίδιο στον Ζήκο. Δεν λέω φυσικά πως είναι άμοιροι ευθυνών, αλλά αυτό μπορούσαν και αυτό έκαναν. Άλλος τους έβαλε προπονητές, άλλος έχει αφήσει την ομάδα γυμνή από παίκτες, άλλος φροντίζει ώστε το παραμύθι να πηγαίνει σύννεφο όλα αυτά τα χρόνια. Αν ο Παναθηναϊκός το καλοκαίρι δεν ακολουθήσει βαρδινογιαννικές τακτικές και φροντίσει να απογειωθεί και όχι να διαλύσει ότι έχει γίνει τα τελευταία δύο χρόνια, η ψαλίδα θα ανοίξει τόσο που δεν θα μαζεύεται ύστερα (βλέπε παοκ παλιότερα και αεκ τώρα.) Αυτα τα παραμυθια αστα καλυτερα για αλλους... Αν ο Κοκκαλης αφηνε τον Ζικο θα ηταν σαν να πεταγε λευκη πετσετα... Και δεν ειναι σωατο αυτο που ειπες οτι αυτο μπορουσαν αυτο εκαναν.. Το ρητο που λεει " Παιξε σωστα και χασε" το ξερεις... ?? Αν επαιζε σωστα και εχανε οκ αλλα με τοσα λαθη δε γινεται να συνεχιστει.. Αυτα που εκανε ηταν τραγικα στον αγωνιστικο χωρο... Ακομα και με την Καβαλλα εκανε λαθη αλλο που δε λεμε τπτ επειδη η κατασταση ηταν ασχημη ηδη... Επισης η κατασταση που εχει δημιουργηθει ειναι πολυ ασχημη και δε γινοταν να συνεχιστει αλλο αυτο το πραγμα.. Επισης βλεπω πως τελειωνεις πολυ ευκολα το καλυτερο χαρτι του Ολυμπιακου... Τον Κοκκαλη...
johnnyestia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Αυτα τα παραμυθια αστα καλυτερα για αλλους...Αν ο Κοκκαλης αφηνε τον Ζικο θα ηταν σαν να πεταγε λευκη πετσετα... Και δεν ειναι σωατο αυτο που ειπες οτι αυτο μπορουσαν αυτο εκαναν.. Το ρητο που λεει " Παιξε σωστα και χασε" το ξερεις... ?? Αν επαιζε σωστα και εχανε οκ αλλα με τοσα λαθη δε γινεται να συνεχιστει.. Αυτα που εκανε ηταν τραγικα στον αγωνιστικο χωρο... Ακομα και με την Καβαλλα εκανε λαθη αλλο που δε λεμε τπτ επειδη η κατασταση ηταν ασχημη ηδη... Επισης η κατασταση που εχει δημιουργηθει ειναι πολυ ασχημη και δε γινοταν να συνεχιστει αλλο αυτο το πραγμα.. Επισης βλεπω πως τελειωνεις πολυ ευκολα το καλυτερο χαρτι του Ολυμπιακου... Τον Κοκκαλη... Το "αυτό μπορούσαν, αυτό έκαναν" κολλάει στην -όποια- προπονητική τους αξία. Το ίδιο λέμε δηλαδή. Για τον Κόκκαλη, δεν τον τελειώνω εγώ. Ο ίδιος έχει δείξει εν πολλοίς πως την κάνει σιγά σιγά και με τρόπο. Για πάμε τώρα και λίγη επίδειξη ήθους από τον γνωστό και μη εξαιρετέο Θεοδωρίδη : http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/65849- Για την πορεία του Παναθηναϊκού και τη διαιτησία: «Για το πώς βρίσκεται πρώτος ο Παναθηναϊκός, επιτρέψτε μου να έχω αμφιβολίες. Πρέπει ο Ολυμπιακός να επανέλθει και να δει τι γίνεται στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ. Αυτή τη στιγμή στη Σούπερ Λίγκα και στην ΕΠΟ ο Ολυμπιακός δεν υπάρχει. Δεν είναι δυνατό να γίνονται αυτά που γίνονται. Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί. Δεν μπορούν να διαμορφώνονται αποτελέσματα από εξωγενείς παράγοντες». Απειλεί ανοιχτά ή ξέχασα τα Ελληνικά μου?
margaritagr Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Για τον Κόκκαλη, δεν τον τελειώνω εγώ. Ο ίδιος έχει δείξει εν πολλοίς πως την κάνει σιγά σιγά και με τρόπο. αυτα τα σεναρια ειναι δικα σας, διοτι περιμενετε πως και πως τη στιγμη που θα φυγει ο Κοκκαλης οποτε καθε χρονο φανταζεστε οτι τα παραταει(εχω φιλους μου παναθηναικους που εδω και 3 χρονια μου λενε οτι ο Κοκκαλης παραταει την ομαδα )
foufoutios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Κατέχω τα μητρώα όλων των διαιτητών και αν συμβεί το παραμικρό και δεν αποδίδεται το 50% σε όλες τις ομάδες, όχι μόνο στον Ολυμπιακό, δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί Απειλεί ανοιχτά ή ξέχασα τα Ελληνικά μου? Μαλλον τα ξεχασες... (η τυφλωθηκες απο τον οπαδισμο σου για ακομα μια φορα -οποια εκπληξις!-) Σωστη κινηση η απομακρυνση Ζικο και για μενα.. Η ομαδα δεν εδειχνε τιποτα στα τελευταια ματς, σιγουρα θα δειξει κατι περισσοτερο με Μπαντοβιτς και Νινιαδη που ξερουν τον Ολυμπιακο απο μεσα.. Σιγουρα θα παει στα δικαστηρια για την αποζημιωση ο Ζηκος.. και ενα αστειο αποσπασμα απο δηλωση που εκανε ο Ντουντου : "Τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που περιμέναμε, αλλά η δουλειά μας είχε αρχίσει να αποδίδει καρπούς. "
wizzy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 @foufoutios: κάτσε ρε φιλαράκι, αυτό κράτησες εσύ; Λογίζεται ο Σ. Θεοδωρίδης για αντικειμενικός παράγοντας που μάχεται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν το ξέρω; Δεν νομίζω. Δηλαδή, το "δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί" τι είναι; Φιλικό πατ-πατ στην πλάτη; Εάν κάτι τέτοιες δηλώσεις - που είναι για λαϊκή κατανάλωση και μόνο - δεν δυναμιτίζουν το κλίμα μεταξύ των ομάδων (ειδικά όταν φτάνουν στα αυτιά οργανωμένων ανεγκέφαλων), τότε τι κάνουν; Μ' αρέσει που βγήκε η ΕΠΟ και έκραξε την Αστυνομία για τα επεισόδια στα γήπεδα. Πήραν πληρωμένη απάντηση από τον Υπουργό, τόνισε ότι οι ΠΑΕ δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους και τώρα έρχεται ο Σ. Θεοδωρίδης και το επιβεβαιώνει με τις δηλώσεις του. ΟΚ, είπαμε, είμαστε "απέναντι" σε αθλητικά θέματα, αλλά ας μην καταστρατηγούμε κάθε έννοια λογικής.
foufoutios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 @foufoutios: κάτσε ρε φιλαράκι, αυτό κράτησες εσύ; Λογίζεται ο Σ. Θεοδωρίδης για αντικειμενικός παράγοντας που μάχεται για το καλό του Ελληνικού ποδοσφαίρου και δεν το ξέρω; Δεν νομίζω. Δηλαδή, το "δεν ξέρω κι εγώ τι μπορεί να συμβεί" τι είναι; Φιλικό πατ-πατ στην πλάτη; "Καλοπαιδα" εχουν ολες οι διοικησεις.. Εδω περασαν Ψωμιαδης και Μπεος σαν προεδροι, εσυ στον Θεοδωριδη κολλησες? Δεν ειπα οτι ειναι αντικειμενικος (αλλιως δε θα δουλευε για τον Ολυμπιακο) αλλα δεν ειπε οτι θα βγω με τα οπλα και θα τους κυνηγησω.. Το "δεν ξερω τι μπορει να συμβει" μπορει να ερμηνευθει και σαν η αντιδραση που θα υπαρξει απο τον κοσμο της εκαστοτε ομαδας που αδικειται.. Η με χιλιους δυο αλλους τροπους, αναλογα πως θελει καθενας να το ερμηνευσει Edit : απαντησα στο ποστ σου πριν το edit.. θα συμφωνησω οτι ειναι για λαικη καταναλωση και μονο αυτες οι δηλωσεις και εχουν σαν στοχο να ξεχαστει η ασχημη εικονα της ομαδας
kirileman Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καστίγιο τέλος, επίσης. Με μαύρο δάκρυ θα κλαίει.
foufoutios Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Επιστροφή Καρύδα, έρχεται και ο Τζόλε; Μετά την απομάκρυνση του Ζίκο και των συνεργατών του, ο Ολυμπιακός αναμένεται να προσλάβει έναν ακόμη πρώην στέλεχος του προπονητικού σταφ. Ο γυμναστής Ν.Καρύδας είναι έτοιμος να ξαναπιάσει δουλειά στου Ρέντη, σε μια πολύ ευαίσθητη θέση, που ...φέτος ειδικά γνώρισε "πράγματα και θαύματα". Δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να εμφανιστεί στο προπονητήριο του Ολυμπιακού και ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, στον ρόλο του ενδιάμεσου παικτών, προπονητών και διοίκησης, αλλά και "εμψυχωτή" για την προσπάθεια ανατροπής των δεδομένων στο πρωτάθλημα. Λέγεται ότι κάτι τέτοιο μπορεί να γίνει όταν ο Κόκκαλης επιστρέψει, οριστικά, από την Αμερική και επισκεφθεί την ομάδα στου Ρέντη. http://sport24.gr/html/ent/943/ent.338943.asp για οποιον ρωτησε πιο πανω
alexis333 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Καστίγιο τέλος, επίσης. Με μαύρο δάκρυ θα κλαίει. Δε με χαλασε ιδιαιτερα αυτο.. Μονο για τον παιχτη στεναχωριεμαι που ηθελε πολυ να γυρισει ....
wizzy Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 "Καλοπαιδα" εχουν ολες οι διοικησεις.. Εδω περασαν Ψωμιαδης και Μπεος σαν προεδροι, εσυ στον Θεοδωριδη κολλησες? Δεν ειπα οτι ειναι αντικειμενικος (αλλιως δε θα δουλευε για τον Ολυμπιακο) αλλα δεν ειπε οτι θα βγω με τα οπλα και θα τους κυνηγησω.. Το "δεν ξερω τι μπορει να συμβει" μπορει να ερμηνευθει και σαν η αντιδραση που θα υπαρξει απο τον κοσμο της εκαστοτε ομαδας που αδικειται.. Η με χιλιους δυο αλλους τροπους, αναλογα πως θελει καθενας να το ερμηνευσει Edit : απαντησα στο ποστ σου πριν το edit.. θα συμφωνησω οτι ειναι για λαικη καταναλωση και μονο αυτες οι δηλωσεις και εχουν σαν στοχο να ξεχαστει η ασχημη εικονα της ομαδας Δεκτή η απάντηση (έχεις δίκιο για το edit). Δεν κόλλησα στον Θεοδωρίδη, όπως λες όλες οι ομάδες έχουν τα "καλόπαιδά" τους. Η ένστασή μου έγκειται στο άστοχο χρονικό σημείο που γίνεται η συγκεκριμένη δήλωση ακριβώς επειδή: Το "δεν ξερω τι μπορει να συμβει" μπορει να ερμηνευθει και σαν η αντιδραση που θα υπαρξει απο τον κοσμο της εκαστοτε ομαδας που αδικειται.. Η με χιλιους δυο αλλους τροπους, αναλογα πως θελει καθενας να το ερμηνευσει Ξέρεις πολλούς που θα ερμηνεύσουν τις δηλώσεις ψύχραιμα;
johnnyestia Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2010 foufoutie, όταν ο άλλος λέει πως έχει τα μητρώα τους και πως αν δεν κάνουν σωστά την δουλειά τους δεν ξέρει τι μπορεί να συμβεί, είναι ανοικτή απειλή .+- Εσύ με το μπολντ που έκανες τι καταλαβαίνεις δηλαδή? Ότι αν δεν σφυρίξουν καλά πχ τον ΠΑΣ Γιάννενα ή ακόμα καλύτερα τον ΠΑΟ, πάλι θα φορτώσει ο Θεοδωρίδης?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.