Στέλιος7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ευτυχως που εχουμε τον Κλαψα-master απο πανω να μας κανει μαθηματα Σχετικα με το θεμα προπονητη τι πιστευετε;Γνωμη μου ειναι πως πρεπει να αναλαβουν ξανα Νινιαδης-Μπαντοβιτς και το καλοκαιρι να χτυπησουμε απο την Ομονοια τον Τακη αν δεχτει να ερθει. Ζίκο: «Δεν καταφέρουμε να πάρουμε τη νίκη, όπως θέλαμε. Δυστυχώς υπάρχουν ακόμη προβλήματα τραυματισμών που ταλαιπωρούν την ομάδα. Οι οπαδοί μπορούν να λένε ότι θέλουν, να έχουν παράπονα, αλλά αυτοί δεν ξέρουν τι συμβαίνει στις προπονήσεις. Για παράδειγμα σήμερα μας έλλειψε ο Ντουντού». Ειναι αυτη νοοτροπια προπονητη;
Ethnikos14 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 ΠΑΟ - Άρης πνίγει πεντακάθαρο πέναλτι στο 90φεύγα με το σκορ στο 1-0 Ολυμπιακός - Ηρακλής ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ στο 1-0, γινόταν το παιχνίδι 2-0 και τελείωνε. Αντ' αυτού 1-1 στο 90 Ολυμπιακός - ΑΕΚ Δεν αποβάλλει Καράμπελα, μετράει λάθος γκολ του Ολυμπιακού, ακυρώνει καθαρό. Καβάλα - Ολυμπιακός Δεν αποβάλλει τον αμυντικό σε εκτός φάσης χτύπημα και πνίγει και ένα πέναλτι σε χέρι. Ε, είπαμε να πάρετε πρωτάθλημα, αλλά μην πάτε να μας βγείτε και λεβέντες. Μια χαρά καθορίζει η διαιτησία αποτελέσματα φέτος με τη δέουσα προσοχή στις αποφάσεις της, αν με πιάνεις. ---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- Και είναι και η σελίδα 666, μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε. Και άλλα πολλά....
vaso7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Γιατί ρε Vaso λες αυτόν τον Παναθηναϊκό? Δηλαδή όταν πέρυσι ό ΠΑΟ έχανε εις διπλούν από τον "γίγανατα" Εργοτέλη δεν σας χάριζε αυτός το πρωτάθλημα?Τι λογική είναι αυτή? Είναι απλό.Ο Παναθηναϊκός είναι κακός(ή μέτριος) αλλά εσύ είσαι χειρότερος.Τι πρέπει να γίνει δηλαδή να κάτσει να χάνει κι αυτός γιά να μην χαλάσει το σερί των πρωταθλημάτων? Πέρυσι ειδικά ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό έπαιξε καλή μπάλα, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά προδώθηκε ΠΑΛΙ από τις μη κινήσεις της διοίκησης και έκαψε τον Ντιόγο. Ποιος σου είπε οτι δεν είναι ο Ολυμπιακός χειρότερος από τον παο φέτος? Αφού δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους οι δικοί μας, το πάθος έφυγε μαζί με τον Τζόλε και η διοίκηση είναι σε διακοπές διαρκείας. Το χάρισμα πάει στο γεγονός οτι σαν μονάδες οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους δικούς σας άσχετα αν οι συγκυρίες το έχουν φέρει έτσι και φαίνονται σαν παικτάκια σειράς. Πάει στο γεγονός οτι μετά το ντερμπι είσαι στο +1, έχεις βγάλει σχεδόν όλες τις δύσκολες έδρες με τις τόσες απώλειες παικτών και μέσα σε 2 αγωνιστικές τα γ@@@@ όλα και το χειρότερο οτι παρουσιάζεις εικόνα διάλυσης ΜΗ ικανής για την ανατροπή, γιατί όποιος μου πει οτι πίστευε απόψε στο διπλό μετά από τις προηγούμενες εμφανίσεις πάσο. Αλλα συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά παραπάνω, αν το πέρναμε και φέτος θα καλύπταμε ΞΑΝΑ τις αδυναμίες μας με το πρόσχημα 13/14 μπλα, μπλα μπλα και ο κατήφορος θα συνεχιζόταν. Τώρα ελπίζω να βάλουν μυαλό στη διοίκηση και να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις για του χρόνου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ευτυχως που εχουμε τον Κλαψα-master απο πανω να μας κανει μαθηματα Eσυ τι εισαι? Νεος στο φορουμ? Καλως ορισες.
kirileman Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Είπαμε, όταν το παίρνει η ομάδα μας, 50-50 η διαιτησία... (ωραίο ποστ σε ωραία σελίδα χεχε)
fearwhatnow Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2010 Ακομη μια ατυχεστατη επιλογη προπονητη.Ο Ζικο φημιζεται για τις κοντρες που δημιουργει αναμεσα στους παικτες, προπονητης με κολληματα σε θεματα τακτικης+επιλογης παικτων στο βασικο σχημα,καποιοι ενδεκαδατοι θα πρεπει ηδη να επεσαν απο τον καναπε τους στο ακουσμα της προσληψης του.Εχοντας κανει ανω-κατω τη CSKA και στη Φενερ παρολο που εφτασε προημιτελικο CL δεν θελουν ζωγραφιστο να τον βλεπουν καποιοι παικτες και σχεδον ολοι οι οπαδοι.Εννοειται οτι ο Μητρογλου πλεον θα πρεπει ηδη να αρχισει να ψαχνει νεα ομαδα.. Προβλεψη?Δεν θα κανει Χριστουγεννα. Χοχο.16 Σεπτεμβριου τα λεγαμε (οσοι ξερουμε λιγο απο μπαλα γιατι οι ελληνες παραγοντες δεν εχουν ιδεα).Βεβαια εκανε και Χριστουγεννα ο τυχερουλης και ο Μητρογλου επαιζε βασικος επειδη οι υπολοιποι τραυματιζονταν στις εξοδους στα μπουζουκια (δυο τραυματισμοι απο τριανταφυλλα και ενας απο γαρυφαλλα).
foufoutios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Το οτι η ομαδα δεν εχει απολυτως κανεναν αυτοματισμο, δε μπορω να πιστεψω οτι δεν οφειλεται στον προπονητη.. Γιομες και σεντρες απο τα πλαγια και αγιος ο Θεος.. Επισης οτι οτι μαρκαρουν με τα ματια πλεον ειναι εργο Ζικο! Δε γινεται μεχρι Οκτωβρη να πρεσαρουν ολοι και μετα να ξεκιναει αυτο το γελοιο θεαμα! Ο ΠΑΟ εχει καλυτερη ομαδα γιατι ειναι φορμαρισμενοι 2-3 παιχτες σε θεσεις κλειδια (οπως ο Σισε) και εχουν καλυτερη φυσικη κατασταση.. Εμεις δεν εχουμε τιποτα να δειξουμε! Μονο στην αμυντικη τετραδα παλευομαστε αλλα τι να σου κανουν και αυτοι? Γκολ δε βαζουν.. Ντιογκο, Οσκαρ, Ζαιρι θα επρεπε να καθαριζουν τα παπουτσια των αλλων και οχι να παιζουν σε τοσο ναυραλγικες θεσεις.. Ο Ντουντου εχει πεσει πολυ λογω του οτι εφυγε ο καθαρος αμυντικος χαφ απο διπλα του και δε βρισκει χωρο.. Επεσα εξω για τον Ζικο, πιστευα πως ξερει απο μπαλα.. Τελικα απο "μπαλες" ξερει και το απεδειξε.. Δεν ξεχναμε ομως οτι ο προεδρας σκεφτεται αλλα πραγματα φετος και οχι τον Ολυμπιακο! Αν δε μπορει ας φυγει! Τον ευχαριστουμε αλλα ως εδω!
geovard Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 ΠΑΟ - Άρης πνίγει πεντακάθαρο πέναλτι στο 90φεύγα με το σκορ στο 1-0 Ολυμπιακός - Ηρακλής ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ στο 1-0, γινόταν το παιχνίδι 2-0 και τελείωνε. Αντ' αυτού 1-1 στο 90 Ολυμπιακός - ΑΕΚ Δεν αποβάλλει Καράμπελα, μετράει λάθος γκολ του Ολυμπιακού, ακυρώνει καθαρό. Καβάλα - Ολυμπιακός Δεν αποβάλλει τον αμυντικό σε εκτός φάσης χτύπημα και πνίγει και ένα πέναλτι σε χέρι. Ε, είπαμε να πάρετε πρωτάθλημα, αλλά μην πάτε να μας βγείτε και λεβέντες. Μια χαρά καθορίζει η διαιτησία αποτελέσματα φέτος με τη δέουσα προσοχή στις αποφάσεις της, αν με πιάνεις. ---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ---------- Και είναι και η σελίδα 666, μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε. Έλα τι κάθεστε? Καιρός είναι να βγάλετε κι εαείς κανένα DVD! Ρε συ δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Στον Παναθηναϊκό το ξέρουν καλά αυτό.Όταν ήθελαν να κρύψουν τις αδυναμίες τους άρχιζαν να ψυρίζουν τα χιλιοστά στα οφσάιντ. Και εν τέλει μπροστά στα διαιτητικά εγκλήματα του παρελθόντος τα μικρολαθάκια σήμερα είναι απλώς πταίσματα. Η αρχή της παντοκρατορίας τού Ολυμπιακού ήταν με κάτι χαζά πέναλτι με αποκορύφωμα το γνωστό Παπουτσέλιο.Νάσαι σίγουρος ότι αν θα δώσουν στον Παναθηναϊκό τέτοιο πέναλτυ τότε θα είναι πρόκληση και τότε θα καταλάβω ότι ο Πατέρας έχει πιάσει και κινεί τα νήματα.Δεν μού έχει δώσει όμως τέτοια εικόνα η τωρινή διοίκηση. Το πρωτάθλημα γιά μένα δεν είναι αυτοσκοπός.Γιά άλλους πολλούς Παναθηναϊκούς είναι προτεραιότητα.Γιά μένα είναι η καθαρότητα τού πρωταθλήμταος γιά να μην έχω την εντύπωση ότι ζω σε χώρα μπανανία και αν μπορεί η ομάδα να μου προσφέρει επιτέλους έπειτα από πολλά χρόνια κάποια στιγμή όμορφο ποδόσφαιρο.Οι διοικούντες καίγονται γιά τα φράγκα του Τσ.Λι εγώ όχι.Ένας απλός φίλαθλος είμαι. Πέρυσι ειδικά ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό έπαιξε καλή μπάλα, αλλά από τον Ιανουάριο και μετά προδώθηκε ΠΑΛΙ από τις μη κινήσεις της διοίκησης και έκαψε τον Ντιόγο. Ποιος σου είπε οτι δεν είναι ο Ολυμπιακός χειρότερος από τον παο φέτος? Αφού δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους οι δικοί μας, το πάθος έφυγε μαζί με τον Τζόλε και η διοίκηση είναι σε διακοπές διαρκείας. Το χάρισμα πάει στο γεγονός οτι σαν μονάδες οι παίκτες μας είναι καλύτεροι από τους δικούς σας άσχετα αν οι συγκυρίες το έχουν φέρει έτσι και φαίνονται σαν παικτάκια σειράς. Πάει στο γεγονός οτι μετά το ντερμπι είσαι στο +1, έχεις βγάλει σχεδόν όλες τις δύσκολες έδρες με τις τόσες απώλειες παικτών και μέσα σε 2 αγωνιστικές τα γ@@@@ όλα και το χειρότερο οτι παρουσιάζεις εικόνα διάλυσης ΜΗ ικανής για την ανατροπή, γιατί όποιος μου πει οτι πίστευε απόψε στο διπλό μετά από τις προηγούμενες εμφανίσεις πάσο. Μα αυτό λεώ ρε συ.Διάβαζε πιό προσεχτικά. Λέω εκεί ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι μέτριος αλλά εσύ είσαι χειρότερος.Αυτό λέω.
kirileman Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Έλα τι κάθεστε? Καιρός είναι να βγάλετε κι εαείς κανένα DVD! Ρε συ δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά.Στον Παναθηναϊκό το ξέρουν καλά αυτό.Όταν ήθελαν να κρύψουν τις αδυναμίες τους άρχιζαν να ψυρίζουν τα χιλιοστά στα οφσάιντ. Και εν τέλει μπροστά στα διαιτητικά εγκλήματα του παρελθόντος τα μικρολαθάκια σήμερα είναι απλώς πταίσματα.Η αρχή της παντοκρατορίας τού Ολυμπιακού ήταν με κάτι χαζά πέναλτι με αποκορύφωμα το γνωστό Παπουτσέλιο.Νάσαι σίγουρος ότι αν θα δώσουν στον Παναθηναϊκό τέτοιο πέναλτυ τότε θα είναι πρόκληση και τότε θα καταλάβω ότι ο Πατέρας έχει πιάσει και κινεί τα νήματα.Δεν μού έχει δώσει όμως τέτοια εικόνα η τωρινή διοίκηση. Το πρωτάθλημα γιά μένα δεν είναι αυτοσκοπός.Γιά άλλους πολλούς Παναθηναϊκούς είναι προτεραιότητα.Γιά μένα είναι η καθαρότητα τού πρωταθλήμταος γιά να μην έχω την εντύπωση ότι ζω σε χώρα μπανανία και αν μπορεί η ομάδα να μου προσφέρει επιτέλους έπειτα από πολλά χρόνια κάποια στιγμή όμορφο ποδόσφαιρο.Οι διοικούντες καίγονται γιά τα φράγκα του Τσ.Λι εγώ όχι.Ένας απλός φίλαθλος είμαι. Μα αυτό λεώ ρε συ.Διάβαζε πιό προσεχτικά. Λέω εκεί ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να είναι μέτριος αλλά εσύ είσαι χειρότερος.Αυτό λέω. +1 Δεν έχει γίνει κάτι το τρομερό φέτος από τους διαιτητές. Η γνωστή ανικανότητα και μια σχετική επίδειξη εναντίωσης στον Κόκκαλη (ακυρωθέντα γκολ στο Καραΐσκάκη πχ).
Super Moderators Snoob Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Συζητήσεις, σχόλια και υπαινιγμοί για διαιτητικές εύνοιες και αποφάσεις, στο κατάλληλο νήμα, παρακαλώ.
apd453 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Συζητήσεις, σχόλια και υπαινιγμοί για διαιτητικές εύνοιες και αποφάσεις, στο κατάλληλο νήμα, παρακαλώ. Το αλλάζω λοιπόν και γράφω άκρως ευγενικά: Οι ολυμπιακοί τα τελευταία χρόνια το μόνο που λένε για την διαιτησία είναι ότι εμείς οι υπόλοιποι είμαστε κομπλεξικοί και ότι αν παικτικός αξίζεις θα κερδίσεις. Όποιος πει το αντίθετο κρίνεται γι' αυτά που λέει. Τώρα τι έγινε? Ξαφνικά υπάρχει αδικία? Με λένε Ρίζο και όπως θέλω τα γυρίζω? Αυτό που λέω και εγώ τώρα είναι ότι αν άξιζε παικτικός να κερδίσει στην Καβάλα θα κέρδιζε. Θα είναι τιμωρημένος με αποκλεισμό ο Ολυμπιακός στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ? Στο παρελθόν έχουμε και χειρότερα χωρίς τιμωρία αλλά τώρα είναι αλλιώς. Πιστεύω τώρα λοιπόν ότι θα τιμωρηθεί με λεβαδειακό(ούτε γάτα ούτε ζημιά δηλαδή) γιατί υπάρχει ένας πολύ σοβαρός λόγος: σε άλλη περίπτωση θα αφαιρέσει το δικαίωμα από τους ολυμπιακούς να γκρινιάζουν για αδικία πράγμα που δεν συμφέρει με την υπάρχουσα κατάσταση (-7). Εγώ σαν ΠΑΟΚ λοιπόν που είμαι, παρακαλάω ο Ολυμπιακός να μη τιμωρηθεί με ΠΑΟΚ γιατί θα έχω περισσότερες πιθανότητες να κερδίσω.
vlachaquito Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Κλειστε εισιτηρια για παρισι, γαβρος goes to france.. Αν βγει πρωτος, παιζει μαλλον με μαλαγα...
Erwdios Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2010 Θα βγει. Η ομάδα δείχνει να συνέρχεται στα τελευταία ματς και παίζει ωραίο μπάσκετ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.