Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δε πιστευω να περιμενει κανεις πρωταθλημα φετος...

Χαχαχα.. :lol:

Ελα τελος για φετος , κλεισαμε..

Μας το πηραν παναξια.

Σημερα δε φταει ο προπονητης παντως...

Μονο που εβαλε το Ντιογκο φταιει λιγο ...:-D

Παμε για του χρονου με καλυτερες μεταγραφες και καλυτερο ροστερ και σωστο προπονητη πανω απο ολα....:-)

Συμφωνώ σε γενικές γραμμές με τα λεγόμενα σου. Φέρουν όλοι ευθύνη από προπονητή μέχρι διοίκηση.
  • Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Χαλαρά μας περνάει και ο ΠΑΟΚ. Εντάξει, αδιάφορη μου είναι η τελική κατάταξη, το αν θα περάσει στους ομίλους ή όχι. Αυτή η ομάδα και το θέαμα που παρουσιάζει είναι βάσανο για τα μάτια μου. Μία είναι η αλήθεια: ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ. Το βλέπω καθαρά καθώς περνούν οι αγωνιστικές.

-Σε σχέση με αυτούς του ΠΑΟ δεν είναι χειρότεροι, είναι όμως σε χειρότερη κατάσταση ενώ ως σύνολο είναι τραγικοί!

-Σε σχέση με τους παίχτες που είχαμε μέχρι και πέρυσι, είναι σκέτο ανέκδοτο! Παίχτες που δεν έχουν θέση ούτε στην τρίτη ενδεκάδα του Ολυμπιακού καταλαμβάνουν φέτος θέσεις κλειδιά. Όσκαρ, Μαρέσκα, Ντούντου, Λεονάρντο, Ντιόγκο, δεν μπορώ να το χωνέψω ότι παίζουν βασικοί!!! Μα τι παλτά είναι αυτά;;;; Πόσο ακόμα θα τους ανεχόμαστε;

Ντουντου και Ντιογο προερχονται απο μια εξαιρετικη σεζον και ο μονος υπαιτιος για την κατρακυλα τους ειναι ο Κετσπαγια.

Δημοσ.

Εξαιρετική χρονιά ο Ντιόγκο; Άλλο πρωτάθλημα έβλεπα εγώ πέρυσι. Άντε να δεχτώ για τον Ντούντου που όμως δεν είναι αμ. χαφ. Σύμφωνα με αυτά που έδειξαν φέτος, έπρεπε να βρίσκονται στην κερκίδα και να έχουμε ένα πραγματικό αμυντικό χαφ στη θέση του Ντούντου και έναν πραγματικά μεγάλο σκόρερ στη θέση του άμπαλου Βραζιλιάνου.

Δημοσ.
Εξαιρετική χρονιά ο Ντιόγκο; Άλλο πρωτάθλημα έβλεπα εγώ πέρυσι. Άντε να δεχτώ για τον Ντούντου που όμως δεν είναι αμ. χαφ. Σύμφωνα με αυτά που έδειξαν φέτος, έπρεπε να βρίσκονται στην κερκίδα και να έχουμε ένα πραγματικό αμυντικό χαφ στη θέση του Ντούντου και έναν πραγματικά μεγάλο σκόρερ στη θέση του άμπαλου Βραζιλιάνου.

Το πρωτο μισο ηταν εξαιρετικο κατα τη γνωμη μου.Δεν ευθυνεται αυτος που ο Κοκκαλης δεν εφερε αλλον παικτη στη θεση του με αποτελεσμα να κανει μετριες εμφανισεις στο δευτερο μισο.

Δημοσ.

Ρε, καθήστε καλά. Ο Ντιόγκο πέρυσι έκανε 4-5 τελικές και τώρα δεν βγάζει ούτε μισή. Δεν μπορεί πέρυσι να δημιουργούσε φάσεις και φέτος να μην μπορεί να κάνει ούτε βήμα, έτσι ανεξήγητα. Απλώς, όταν μία ομάδα παίζει καλά σαν σύνολο, ακόμα και οι άμπαλοι δίνουν ένα ποσοστό.

Συγκρίνουμε τώρα τον περσινό Ολυμπιακό του Βαλβέρδε με αυτό το πράγμα που βλέπουμε φέτος?

Δημοσ.

Τωρα τι καθομαστε και συζηταμε...Φετος τι να πω, πιασαμε ΠΑΤΟ!Απο φυσικη κατασταση;Χαλια!Απο προπονητες;Μαυρα χαλια!Απο μεταγραφες;Τιποτα!Απο το "πνευμα του πρωταθλητη;Ακομα το ψαχνουμε!Εχουνε πεσει ολα μαζεμενα και θα χρειαστουμε ριζικη ανανεωση.Το ξαναλεω, αυτο το καλοκαιρι θα ειναι κομβικο!

Δημοσ.

Το έγκλημα ξεκίνησε πέρυσι το Μάϊο όταν έφυγε ο Βαλβέρδε και φέραμε τον κετσπάγια. Συνεχίστηκε το καλοκαίρι με την ΜΗ απόκτηση παικτών να καλύψουν τα κενά. Πάνω που καταφέραμε να βγάλουμε το δύσκολο πρόγραμμα στον α' γύρο με τόσες απώλειες έρχεται αυτή η καθίζηση από το παιχνίδι με τον αρη και μετά και τα γ@@@@@ όλα.

Το πρωτάθλημα χαθηκε και ελπίζω αυτό να ξυπνήσει μερικούς στη διοίκηση ώστε του χρόνου να επανέλθουμε δριμύτεροι και να μην ακολουθήσει ο κατήφορος του μπασκετ.

Απλά μου είναι αδιανόητο οτι ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ το πρωτάθλημα σε ΑΥΤΟΝ τον παναθηναικο. Ποσο ηλίθιοι είμαστε? Με πρώτο τον Κόκκαλη που έχει γίνει τρομερά αλαζόνας και μετά ο κάθε άσχετος που τον βαφτίζουμε προπονητή.

Δημοσ.

Η ομαδα οσο παει και χειροτερευει

Διωξτον επιτελους τον καταστροφεα μπας και κανουμε καμια νικη και αλλαξουμε καμια μπαλια

Καταντησε την ομαδα πραγματικα να τη σιχαινεσαι να τη βλεπεις

Δημοσ.
+1

Μπορεί να το πάρει ο βάζελος με 20 βαθμούς διαφορά?

Να ξυπνήσουν και να χτίσουν την ομάδα από την αρχή παρά να κρυβόμαστε πίσω από τους τίτλους και να βλέπουμε μπάλα μια φορά σε κάθε τρίμηνο.

Συμφωνω απολυτα και αν μου επιτρεπεις να προσθεσω μερικες δικες μου σκεψεις.

-Το τραγικο της υποθεσης δεν ειναι οτι χανουμε το πρωταθλημα απο μια καλυτερη ομαδα. Το πραγματικα ΤΡΑΓΙΚΟ ειναι πως μετα το ΟΣΦΠ-ΠΑΟ ειμασταν στο +1, εχοντας ολοκληρωσει δυσκολοτερο προγραμμα. Σε εκεινο το σημειο ο Πατερας ενιωθε πως αν δεν ταρακουνησει την ομαδα, πρωταθλημα γιοκ. Εξου και η ελευση του Νιοπλια. Δηλαδη ακομα και ο ιδιος ο προεδρος του Παο θεωρουσε πως με την ως τοτε αποδοση των ομαδων, ειμασταν το φαβορι!

-Μετα την ηττα με τον Αρη αρχισαν τα γνωστα παπαγαλακια να μιλανε για τον Ζικο, το κοουτσαρισμα κτλ...Αντι να στηριξουν εναν προπονητη 2 μηνων που θα εβγαζε τη χρονια με τον εναν η τον αλλον τροπο, αρχισαν να λιθοβολουν μετα απο 1(!) ηττα. Ως εκ τουτου πετυχαν την ΝΕΚΡΑΝΑΣΤΑΣΗ!! Μη ρωτησετε ποιου...Η ομαδα με νεο προπονητη, νεους παικτες (αυτους π γυρισαν απο τραυματισμο) και ΣΚ@Τ@ ψυχολογια ηταν φυσικο και επομενο να επηρεαστει...Επομενως τελικα ποιον εξυπηρετησαν τα ''παπαγαλακια''...?

-Ο Οσφπ με το 12/13 επρεπε αυτη τη στιγμη να χει πολυ πιο στερεες βασεις, να χει πιτσιρικαδες, να χει κορμο, να χει λεφτα για μεταγραφες, να χει εναν προπονητη τσεκαρισμενο που να τον εμπιστευεται. Δεν γινεται να το γιοφυρι της Αρτας ολημερις να χτιζεται και το βραδυ να το γκρεμιζουμε. Δε γινεται να παμε για 3η αλλαγη προπονητη φετος. Δε γινεται να περιμενουμε τον Ιανουαριο για να κανουμε μεταγραφες ενδεκαδας. Απλα δεν γινεται! Η μαλλον γινεται, οταν η ομαδα αποτελει αποκλειστικα και μονο μπιζνα οπου τα ελαχιστα επενδυονται και τα πολλα μπαινουν στην τσεπη.

Αυτα...και περαστικα μας.

Δημοσ.

Απλά μου είναι αδιανόητο οτι ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ το πρωτάθλημα σε ΑΥΤΟΝ τον παναθηναικο. Ποσο ηλίθιοι είμαστε? Με πρώτο τον Κόκκαλη που έχει γίνει τρομερά αλαζόνας και μετά ο κάθε άσχετος που τον βαφτίζουμε προπονητή.

Γιατί ρε Vaso λες αυτόν τον Παναθηναϊκό? Δηλαδή όταν πέρυσι ό ΠΑΟ έχανε εις διπλούν από τον "γίγανατα" Εργοτέλη δεν σας χάριζε αυτός το πρωτάθλημα?Τι λογική είναι αυτή? Είναι απλό.Ο Παναθηναϊκός είναι κακός(ή μέτριος) αλλά εσύ είσαι χειρότερος.Τι πρέπει να γίνει δηλαδή να κάτσει να χάνει κι αυτός γιά να μην χαλάσει το σερί των πρωταθλημάτων?

Σημειωτέον ότι φέτος παίζεται το πιό καθαρό πρωτάθλημα από πλευράς διαιτησίας.Δεν καθορίζει η διαιτησία αποτελέσματα.

Έχετε μιά ατυχία αν κατάλαβες καλά και είναι κάτι που το σκέφτεστε αλλά δεν το λέτε δυνατά.Ποιό είναι αυτό? Μα που ο ΠΑΟ πήρε προπονητή τον Νιόπλια.Ένα πανέξυπνο άνθρωπο που ξέρει καλά τις πουστιές και μπορέι να φυλάγεται.Άλλαξε και ξανά άλλλαξε ξένους προπονητές ο ΠΑΟ και δεν έβλεπε ότι η σοβαρότητα ήταν μπροστά του.Έτσι που λες με τον Νικόλα.Τον οποίον γνωρίζω πολύ καλά.Και σε πληροφορώ ότι είναι κακός μπελάς γι εσάς.

Δημοσ.

Συμφωνώ και επαυξάνω.

Άποψή μου είναι ότι προπονητή ψωνίζεις καλοκαίρι και του δίνεις τα κλειδιά.

Τέλος του χρόνου κάνεις ταμείο και αναλόγως κρίνεις το αποτέλεσμα.

Αν υπήρχε ένας σοβαρός προπονητής, θα είχε βγάλει 2 εντεκαδάτους παίχτες τουλάχιστον, τόσα χρόνια, θα είχε φέρει 2-3 παίχτες που θα αποτελούσαν τον κορμό του και θα είχε σταθεροποιηθεί σε ένα σύστημα.

Όταν η διοίκηση ράβει - ξηλώνει, όλα αυτά πάνε περίπατο.

Ο Ολυμπιακός, με ή χωρίς τον Κόκκαλη είναι Θρύλος και θα συνεχίσει να είναι ανεξάρτητα από πρόσωπα και καταστάσεις, ο Κόκκαλης χωρίς τον Ολυμπιακό τί ακριβώς είναι? Το φετινό πρωτάθλημα το "πούλησε" στον βάζελο. Δεν ξέρω τι πήρε για αντάλλαγμα, αλλά όταν ο άλλος έπαιρνε παίχτες ο Κόκκαλης κρυβόταν στα βρακιά του. Φαίνεται να εχει εγκαταλείψει εντελώς την ομάδα και καλό είναι να την αφήσει να βρει το δρόμο της, γιατί τόσα χρόνια την έβγαζε σε αδιέξοδα.

Και του χρόνου φουντούνια λοιπόν. Δεν είναι απίθανο να έρθουν όλα τούμπα, αλλά με αυτή την εικόνα της ομάδας, δε νομίζω να πιστεύει κανείς ότι θα πάει η ομάδα τραίνο μέχρι τον Απρίλιο και ο βάζελος θα χάσει 9 βαθμούς. Έχει βέβαια, Τούμπα - Χαριλάου, αλλά το θέμα είναι ότι εμείς θα χάσουμε και αλλού βαθμούς.

Δημοσ.

Αν ο Ολυμπιακος ηταν σοβαρος θα επρεπε να το συζητησουμε αυτο για τη διαιτησια.Ναι ο Παο ειναι πολυ μετριος φετος και με σοβαρες κινησεις θα μπορουσαμε να τον χτυπησουμε στα ισια και αυτο ειναι κατι που μας ενοχλει.Τιποτα παραπανω τιποτρα λιγοτερο.

Δημοσ.

Σημειωτέον ότι φέτος παίζεται το πιό καθαρό πρωτάθλημα από πλευράς διαιτησίας.Δεν καθορίζει η διαιτησία αποτελέσματα.

ΠΑΟ - Άρης πνίγει πεντακάθαρο πέναλτι στο 90φεύγα με το σκορ στο 1-0

Ολυμπιακός - Ηρακλής ακυρώνει πεντακάθαρο γκολ στο 1-0, γινόταν το παιχνίδι 2-0 και τελείωνε. Αντ' αυτού 1-1 στο 90

Ολυμπιακός - ΑΕΚ Δεν αποβάλλει Καράμπελα, μετράει λάθος γκολ του Ολυμπιακού, ακυρώνει καθαρό.

Καβάλα - Ολυμπιακός Δεν αποβάλλει τον αμυντικό σε εκτός φάσης χτύπημα και πνίγει και ένα πέναλτι σε χέρι.

Ε, είπαμε να πάρετε πρωτάθλημα, αλλά μην πάτε να μας βγείτε και λεβέντες.

Μια χαρά καθορίζει η διαιτησία αποτελέσματα φέτος με τη δέουσα προσοχή στις αποφάσεις της, αν με πιάνεις.

---------- Προσθήκη στις 22:43 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:42 ----------

Και είναι και η σελίδα 666, μας πήρε ο διάολος και μας σήκωσε.

Δημοσ.

δεν πολυγραφω, αλλα οφειλω να ομολογησω οτι ορισμενα ποστ σαν το απο πανω, μου προκαλουν πολυ γελιο.

Κριμα που ο αγνος φιλαθλος απο πανω δεν μας λεει και σε ποσες φασεις εχει ευνοηθει η ομαδα του φετος κλπ.

Δεν αντεχεται το 50-50 και αρχισε η κλαψα κιολας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...