Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τσιγγουνιές, Λουα Λουα 6 μήνες, Ντάτολο 6 μήνες-δανεικός, Καστίγιο αν ξεπεραστούν τα εμπόδια δανεικός!

Ο Ντατολο ναι μεν είναι δανεικός για 6 μήνες αλλά αν ικανοποιήσει σκάει ο Σωκράτης 5 μύρια και τον κάνει δικό του. Βλακεία θα έκαναν αν δεν έβαζαν οψιόν αγοράς.

Δημοσ.
Γιατί οι άλλοι οι λεφτάδες ποιόν πήραν;

Τα Βαζελάκια 1,8 εκατομμύρια ευρώ για Ματιέ Βαλμπουενά αν τους κάτσει και Φερνάντο Μέιρα 2 εκατομμύρια ευρώ αν τους κάτσει και πολύ τους είναι!

---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ----------

Ο Ντατολο ναι μεν είναι δανεικός για 6 μήνες αλλά αν ικανοποιήσει σκάει ο Σωκράτης 5 μύρια και τον κάνει δικό του. Βλακεία θα έκαναν αν δεν έβαζαν οψιόν αγοράς.

Να τον δω να τα σκάει αν είναι καλός και δεν θα ξαναμιλήσω!

Δημοσ.
Τα Βαζελάκια 1,8 εκατομμύρια ευρώ για Ματιέ Βαλμπουενά αν τους κάτσει και Φερνάντο Μέιρα 2 εκατομμύρια ευρώ αν τους κάτσει και πολύ τους είναι!

---------- Προσθήκη στις 01:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:51 ----------

Να τον δω να τα σκάει αν είναι καλός και δεν θα ξαναμιλήσω!

και το καλοκαιρι εσκασε τα 3 για Ματ αφου ειδε οτι ειναι καλος, δε νομιζω οτι θα κολησει τωρα

Καλοριζικος ο παιχτης!! Επιτελους εχουμε αριστερο χαφ!!!

Πιστευω οτι η μεταγραφη ειναι πολυ καλη αφου ο παιχτης

α)θελει να παει μουντιαλ οποτε θα χει κινητρο για καλη μπαλα

β)μπορει να βοηθησει αμεσα

γ)εχει εμπειρια ευρωπης και προερχεται απο πολυ καλο πρωταθλημα. Η λογικη λεει οτι θα ναι και καλυτερος σε φυσικη κατασταση αφου δεν εχει κανει «επιστημονικη» προετοιμασια

Κι απο βιντεο στο γιουτιουμπ φαινεται να το χει το τοπι αλλα το κυριοτερο ειναι τι θα κανει εδω.(το αριστερο χαφ της μποκα με ευρωπαικη εμπειρια. Χμ οχι ασχημα)

---------- Προσθήκη στις 03:17 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:55 ----------

Και κατι αλλο..

Προβλεπω φασαριες αυριο http://www.facebook.com/group.php?gid=294554414967&ref=search&sid=1637404089.3007056445..1

Δημοσ.

οπως πηρε ο σωκρατης και τον λετο.

Δημοσ.

Βλέπω απόψε να τελειώνει οριστικά το φετινό πρωτάθλημα! Κακό πρωτάθλημα, κακό θέαμα αλλα αυτό εχουμε δυστυχώς!

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Δημοσ.
«Αλαζόνες στον ΠΑΟ»

Αποφασισμένος να κάνει τα... πάντα για τη νίκη, στο ενδεχόμενο ραντεβού των «αιωνίων» στον τελικό του Κυπέλλου δηλώνει ο Τζος Τζίλντρες, ο οποίος τονίζει ότι σιχαίνεται τους.... αλαζόνες.

Ο Αμερικανός φόργουορντ του Ολυμπιακού, Τζος Τσίλντρες, μίλησε, μεταξύ άλλων, στην εφημερίδα «Goal» για..

... την φετινή του αγωνιστική... μεταμόρφωση και τις διαφορές στο τρόπο παιχνιδιού των «ερυθρόλευκων» σε σχέση με την περσινή σεζόν:

«Νιώθω πως είμαι σε αποστολή. Δυστυχώς πέρυσι λόγω του τραυματισμού μου δεν ήμουν εδώ στον τελικό του Κυπέλλου. Ετσι δεν ήμουν στην ίδια πνευματική κατάσταση που βρισκόμουν στους τελικούς της Α1, αλλά και στο φάιναλ φορ. Οσο περνούσε ο καιρός ένιωθα ότι γίνομαι πιο σκληρός πνευματικά, ότι συνηθίζω το ευρωπαϊκό μπάσκετ. Πέρυσι ένιωθα πολύ μεγαλύτερη πίεση ως παίκτης. Ερχόμουν από το ΝΒΑ στα 25 μου, υπογράφοντας αυτό το πολύ μεγάλο συμβόλαιο, και ένιωθα μεγάλη πίεση. Ενιωθα ότι έπρεπε να σηκώσω όλη την Ελλάδα στους ώμους μου.

Είναι όπως όταν είσαι σε ένα παιχνίδι εκτός έδρας και βρίσκεσαι στο ξενοδοχείο και μετά επιστρέφεις σπίτι σου και είσαι άνετος. Νιώθεις ότι είσαι σπίτι σου κι έτσι νιώθω φέτος στον Ολυμπιακό. Δεν νιώθω ότι είμαι ξένος, αν και είμαι. Νιώθω ότι είμαι μέρος αυτής της ομάδας και απλά το απολαμβάνω. Πλέον, φέτος που επέστρεψα νιώθω ότι έχω μια δουλειά που πρέπει να τελειώσω. Και πραγματικά ανυπομονώ να φέρω σε πέρας αυτή την αποστολή.

Πιστεύω ότι έχουμε περισσότερο ταλέντο. Δεν κάναμε έναν τόνο αλλαγές. Παίζουμε πολύ καλύτερα και ένας βασικός λόγος πιστεύω είναι πως πάντοτε έχουμε επιθετική διάθεση. Πάντα προσπαθούμε να επιτεθούμε και να νικήσουμε δυναμικά τον αντίπαλο. Πέρυσι αφήναμε το παιχνίδι να έρθει σε εμάς, ενώ φέτος είμαστε πιο επιθετικοί».

... την περσινή του παρουσία στους τελικούς της Α1:

«Τότε απλά ένιωσα πιο επιθετικός. Ηταν τόσο απλό. Ηξερα πώς ήταν οι τελικοί. Γιατί να κρατηθώ πίσω, γιατί να χαλαρώσω, έπρεπε να παίξω σκληρά. Ηταν ''do or die''. Ηξερα ότι ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να έρθει και να ελέγξει το παιχνίδι και τους έδειξα μια πλευρά που δεν είχαν δει. Δυστυχώς δεν νικήσαμε, αλλά νιώθω ότι πλέον ξέρουν τι παίκτης είμαι. Δεν είμαι ο μίστερ nice guy».

... την πορεία της συνεργασίας του με τον Παναγιώτη Γιαννάκη:

«Ναι, είναι πολύ καλύτερη. Ηταν λίγο περιπετειώδης στο ξεκίνημα της σεζόν. Ηρθα με το σκεπτικό να δείξω ότι είμαι εδώ και ότι είμαι επιθετικός. Καθίσαμε και μιλήσαμε και μου είπε ότι δεν χρειάζεται να είμαι έτσι. Από κει και πέρα ένιωσα ότι η σχέση μας έγινε πολύ καλύτερη. Μου έδωσε περισσότερη ελευθερία στο παρκέ και προσπάθησα να γίνω μεγαλύτερος ηγέτης γι’ αυτόν. Μου μιλάει στις προπονήσεις κι εγώ προσπαθώ να μιλάω στους παίκτες, για να τον βοηθάω να κάνει πιο εύκολα τη δουλειά του. Η βοήθεια είναι αμφίδρομη. Είμαι χαρούμενος που η σχέση μας είναι καλύτερη».

... το αν σκέφτεται την επιστροφή του στο ΝΒΑ:

«Θα πρέπει να περιμένεις για να δεις (γέλια). Το πλάνο μου δεν είναι να κάνω κάτι τέτοιο. Είχα μια πρώτη χρονιά που ήταν περιπετειώδης, η δεύτερη είναι καλύτερη, ποιος ξέρει; Μπορεί να θελήσω να επιστρέψω για τρίτη χρονιά, για να είμαι πολύ καλύτερος. Δεν ξέρω. Αλλά ακόμα δεν μπορώ να κοιτάξω τόσο μακριά, έχω κάποιες δουλειές που πρέπει να τελειώσω. Είμαι σίγουρος ότι όλοι θα είναι πιο ευτυχισμένοι αν φύγω με πρωταθλήματα από το αν φύγω χωρίς τίποτα (γέλια). Οπότε σκοπεύω να νικήσω. Κι ό,τι είναι να συμβεί έπειτα από αυτό, ας συμβεί».

... την φετινές εμφανίσεις των Πειραιωτών:

«Μπορούμε να πετύχουμε περισσότερους πόντους από κάθε άλλη ομάδα. Αλλά αν παρατηρήσεις την τρίτη περίοδο του αγώνα με την Παρτιζάν, τους κλείσαμε ολοκληρωτικά στην άμυνα. Μπορούμε να το κάνουμε. Είναι απλά θέμα να το βάλουμε στο μυαλό μας. Μπορούμε να παίξουμε άμυνα, έχουμε καλούς στην προσωπική, έχουμε αθλητικά παιδιά και απλά είναι πνευματικό ζήτημα».

... την παρουσία του στο ντέρμπι του ΣΕΦ με τον Παναθηναϊκό, πάρα τον θάνατο του πατέρα του:

«Ναι, ήταν ό,τι πιο δύσκολο. Αλλά ξέρω ότι ο πατέρας μου θα ήθελε να το κάνω και αυτός ήταν ο μοναδικός λόγος που έπαιξα. Ολοι στην ομάδα μού έλεγαν να γυρίσω στην Αμερική για να είμαι με την οικογένειά μου, αλλά ξέρω ότι θα ήθελε να παίξω. Ερχόταν και με έβλεπε σε πολλά παιχνίδια και χαίρομαι που το έκανα γι’ αυτόν».

... το διαφαινόμενο ραντεβού με τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου:

«Είναι σίγουρα καθοριστικό ματς. Φυσικά θα πρέπει πρώτα να περάσουμε τον Άρη. Όσο και αν δεν θέλεις να το σκέφτεσαι, αν το κερδίσεις τότε φεύγει ένα πολύ μεγάλο βάρος από τους ώμους σου. Είναι σα να φοράς τα δικά τους παπούτσια, σα να μπαίνεις στη θέση τους. Είναι στη θέση του οδηγού για πολύ καιρό και έτσι όπως τους βλέπω, όταν παίζουν απέναντί μας, είναι άνετοι.

Γι' αυτούς είναι ακόμα ένα παιχνίδι, εχουν κερδίσει στο παρελθόν κι έχουν φτάσει στην κορυφή. Εμείς από την πλευρά μας πάντα προσπαθούμε να φτάσουμε στην κορυφή. Αυτό δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερη πίεση. Οπότε αν κερδίσουμε τον τελικό, πιστεύω ότι πραγματικά θα είναι πολύ δύσκολο να μας κερδίσει κάποιος άλλος. Γιατί σε ότι αφορά την αυτοπεποίθηση, αλλά και την άνεση που θα έχουμε, όλοι μας θα έχουμε ανέβει επίπεδο».

... τις προσωπικές του... διαθέσεις αναφορικά με το ενδεχόμενο ραντεβού των «αιωνίων»:

«Έχουν κάποιους παίκτες που νιώθω ότι είναι πολύ αλαζόνες και δεν μου αρέσει αυτό. Είμαι επαγγελματίας, είσαι κι εσύ, έλα να παίξουμε ως επαγγελματίες. Lets play! Από δώ και πέρα αυτό το παιχνίδι σημαίνει για μένα παρά πολλά, γιατί σιχαίνομαι τους αλαζόνες, σιχαίνομαι αυτή την συμπεριφορά. Γι' αυτό θα έχω πάντα επιθετική διάθεση».

... τις ακραίες αντιδράσεις των Ελλήνων φιλάθλων και την... γκρίνια μετά τις ήττες:

«Οταν είσαι στα πάνω σου, σε αγαπάνε, σε αγαπάνε και σε αγαπάνε! Οταν χάνεις, δεν θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο. Αλλά αυτό έχει να κάνει με τη θέση που βρισκόμαστε ως Ολυμπιακός. Είτε μου αρέσει είτε όχι, αυτή είναι η κατάσταση. Ως άνθρωποι ποτέ δεν είμαστε ευχαριστημένοι και οι φίλαθλοι δεν διαφέρουν. Αν κερδίσουμε ένα πρωτάθλημα, θα θέλουν δύο, αν πάρουμε το δεύτερο, θα θέλουν τρίτο και πάει λέγοντας».

http://www.gazzetta.gr/basket/a1/item/65328-%CF%84%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%BD%CF%84%CF%81%CE%B5%CF%82
Δημοσ.

Δεν πειράζει, έτσι είναι αυτά. Υπερπροσπάθεια με τους Ρώσους, είναι και ντεφορμέ η ομάδα αυτή την περίοδο, όπως είχε φανεί και στον αγώνα με την Κηφισιά.

Η έδρα στο βόλλευ σπάει εύκολα, οπότε συνεχίζουμε και ελπίζουμε να συνέλθουν γρήγορα Μίλκοβιτς, Τζούριτς.

Δημοσ.

Βασικα τα περιμενουμε ολα απο αυτους τους 2..κυριως απο τον Μιλκοβιτς..ε δε μπορει καθε φορα να μας βγαζει καθαρους μονος του

Εν τω μεταξυ επεισοδια στην Καβαλα πρωτα αναμεσα σε γαυρους-Ματ και μετα σε γαυρους-οπαδους καβαλας

Καποιοι λενε οτι η ιστορια ξεκινησε απο αστυνομικους στην πολη, που ηταν προκλητικοι κι ετσι αναψαν τα αιματα

Εγω αυτα τα ακουω βερεσε

Γιατι ακομα κι ετσι να ηταν υποτιθεται οτι πας εκει για να στηριξεις την ομαδα, οχι να παιξεις ξυλο!! Αντε να δουμε ποτε θα σταματησουν επιτελους αυτα!!!!

ποτε θα βαλουν μυαλο!!

Δημοσ.

Όχι, δε θέλει ξύλο. Δίχτυ θέλει με ελικόπτερο και μπουζούριασμα.

Α και μιας και είναι και της μόδας, δεν είναι γαύροι, αντιεξουσιαστές του καπιταλιστικού χώρου είναι που στέλνουν μήνυμα συμπαράστασης στον Αγαπούλα (aka Μ. Ψωμιάδη) για τις δύσκολες ώρες που περνάει εξόριστος στην Καβάλα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...