Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει σε βίντεο, το μαεστρικό σφύριγμα του χριστοδούλου, για βολές στο διαμαντίδη, στο 27-25? :lol::lol:

Νομίζω πως πρέπει να διδάσκεται σε όλα τα σεμινάρια της διαιτησίας.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν ξέρω ουτε το παλιο ουτε το νεο warcraft. Δεν ειμαι αργοσχολος να ασχολουμαι με μλκιες 27 χρονων μαντραχαλος (εχω να παιξω παιχνιδι απο το fifa 98). Εχω δουλειες και γκομενακια να ασχολουμαι και μαλλον το δευτερο θα πρεπει να σκεφτεις σοβαρα να το ψαξεις και συ....εχει θαυματουργα αποτελεσματα. Και αν σε φτιαχνει, φορα της και κοκκινη μπλουζα βρε αδερφε...

Aυτό ρε φίλε ήταν μεγάλη κουβέντα. Δεν μας φτιάχνεις και μας λίγο? Αν σου περισσεύει καμμία δλδ όχι πολλά πράγματα. Αυτό με το 27 χρονών μαντράχαλος τελικά στο πέρασαν οι α) γονείς? β)γκόμενες? γ) η τζουτζούκα σου?

Δημοσ.
Αίσχος η διαιτησία σήμερα. Από μηχανή του κιμά μας πέρασε και μας ανάγκασε σε ήττα.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Το πιο διασκεδαστικό ποστ της χρονιάς είναι γεγονός ^^

Όταν έχεις μεγάλη ομάδα να αναγνωρίζεις ότι θα χάσεις και κανα παιχνίδι, δε μπορεί πάντα να ρίχνεις 27αρες ούτε πάντα να παίρνεις τα παιχνίδια που πάνε πόντο-πόντο.

Αν πάλι το κάνεις για να ξεκινήσεις μάχη, μόλις έριξες πυρηνική με αυτή την ατάκα.

Δημοσ.
Αίσχος η διαιτησία σήμερα. Από μηχανή του κιμά μας πέρασε και μας ανάγκασε σε ήττα.

:lol::lol::lol: κλασσικός παναθηναικός, όταν χάνει τα ρίχνει τη διαιτησία (κι ας τον έπαιξε 70-30). ο πελάτης του ναβάρρο και του γκαζόλ, γιατί σε κάθε φάση συνομιλεί με τους διαιτητές και δεν παίρνει τεχνική ποινή?

Δημοσ.

80 ~ 20 ήταν οι κόρακες σήμερα. Στα φάουλ 6 που μας έκαναν έδινε το ένα. Ούτε μία τεχνική ποινή στον φαφούτη που όλο έβριζε. Μόνο έτσι θα μπορούσατε να κερδίσετε και έτσι έγινε. Ας είναι καλά οι γκρι.

Δημοσ.
80 ~ 20 ήταν οι κόρακες σήμερα. Στα φάουλ 6 που μας έκαναν έδινε το ένα. Ούτε μία τεχνική ποινή στον φαφούτη που όλο έβριζε. Μόνο έτσι θα μπορούσατε να κερδίσετε και έτσι έγινε. Ας είναι καλά οι γκρι.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!...

Θεοί του Ολύμπου ..πρέπει να είναι και ο μόνος βάζελος που πετάει τέτοια πυροτεχνήματα (όνομα και πράμα) γιατί φίλοι και γνωστοί βάζελοι κράζαν την ομάδα τους απόψε και .... τα ριμπάουντ τους..

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol:

Το πιο διασκεδαστικό ποστ της χρονιάς είναι γεγονός ^^

Όταν έχεις μεγάλη ομάδα να αναγνωρίζεις ότι θα χάσεις και κανα παιχνίδι, δε μπορεί πάντα να ρίχνεις 27αρες ούτε πάντα να παίρνεις τα παιχνίδια που πάνε πόντο-πόντο.

Αν πάλι το κάνεις για να ξεκινήσεις μάχη, μόλις έριξες πυρηνική με αυτή την ατάκα.

Eνώ το δικό σου που ασχολείσαι με μία φάση ΑΚΟΜΗ και σε παιχνίδι που κερδίσατε ήταν λιγότερο διασκεδαστικό νομίζεις;Το ίδιο γέλασα και με τα δύο posts.Το παιχνίδι χάθηκε από τις κακές επιλογές του ΠΑΟ στο τέλος και την ευστοχία και την ψυχή του Ολυμπιακού στο ίδιο διάστημα.Ρε παιδιά σε ολόκληρο παιχνίδι είναι πραγματικά αδύνατο να μην χάσει ο διαιτητής 2-3 φάσεις.Σοβαρευτείτε λίγο.Και είναι χαζό ο καθένας να απομονώνει το λάθος σφύριγμα κατά της ομάδας του,να μην βλέπει το αντίθετο σφύριγμα που ευνόησε την ομάδα του και να αρχίζει να λέει παπάδες για την διαιτησία.

Και στους 3 τελικούς η διαιτησία ήταν άψογη.

Δημοσ.
:lol::lol::lol: κλασσικός παναθηναικός, όταν χάνει τα ρίχνει τη διαιτησία (κι ας τον έπαιξε 70-30). ο πελάτης του ναβάρρο και του γκαζόλ, γιατί σε κάθε φάση συνομιλεί με τους διαιτητές και δεν παίρνει τεχνική ποινή?

Κλασσικά ο καθένας το βλέπει όπως τον συμφέρει, όπως κάνεις κι εσύ άλλωστε...

Δημοσ.

δεν το χει ο γιαννακης(ελπιζω να φυγει)κ μου φαινετε οι προπονησεις ειναι χαλαρες...

απογοητευτικα σουτ.

καπου πιο πανω διαβασα οτι ο τσιλντρες ηταν παγκιτης...ε μην τα ισοπεδωνουμε κ ολα. http://en.wikipedia.org/wiki/Josh_Childress

Δημοσ.
Eνώ το δικό σου που ασχολείσαι με μία φάση ΑΚΟΜΗ και σε παιχνίδι που κερδίσατε ήταν λιγότερο διασκεδαστικό νομίζεις;Το ίδιο γέλασα και με τα δύο posts.

Ψιτ, με μπερδεύεις με το Αφεντικό, ξύπνα λίγο :lol:

Ο Γιαννάκης είπαμε, είναι ΔΡΑΚΟΣ και θρίλερ χωρίς ΔΡΑΚΟ δε θα έχει και τόσο ενδιαφέρον :lol:

• Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, δύο κουβέντες προς ναυτιλομένους: θα κόψετε τις προσωπικές επιθέσεις μαχαίρι. Το τι σημαίνει το nick του άλλου, το αν θα πρέπει ο συνομιλητής σας να κόψει τα παιχνίδια και να βρει γκόμενα και λοιπές αχαρακτήριστες σπόντες ΔΕΝ θα επαναληφθούν, ειδάλλως θα τα ξαναπούμε με τη νέα σχολική χρονιά.

Εφόσον κάτι σας θίγει, ΜΗΝ το θυμάστε αφού απαντήσατε πρώτα, κάντε report. Αν ΔΕΝ κάνετε report και απαντήσετε, σας παίρνει η μπάλα μαζί με αυτόν που ξεκίνησε το trolling/flame.

Ελπίζω να έγινα κατανοητός, συνεχίστε.

Δημοσ.

Να... αυτό είναι το χαζό... καθαρίζουμε το ντάμπλ στην μπάλα νωρίς και μετά όλο το Μάιο ασχολούμαστε με την περτικαλί μπάλα...

• Super Moderators
Δημοσ.

Και στην τελευταία αγωνιστική να είχε κριθεί το πρωτάθλημα, τώρα με το μπάσκετ θα ασχολούμασταν.

Δημοσ.
Και στην τελευταία αγωνιστική να είχε κριθεί το πρωτάθλημα, τώρα με το μπάσκετ θα ασχολούμασταν.

(τώρα εσύ γιατί μου το χαλάς; Αν έβλεπες με τι στυλ... με τι αέρα το έγραφα... ήμουν και πολύ υπεράνω να ουμ... )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...