Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σιγά μην παρακαλάμε να χάσουμε για να βγεί λάθος ο Ερωδιός. Εγώ θέλω νίκες παντού και παντοιοτρόπως. Προτιμώνται οι γνωστές και μη εξαιρετέες μέθοδοι που ακολουθήθηκαν κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια. 5-6 νίκες 1-0 με μούφα πέναλτι ,νίκες απέναντι στα 2α των αντιπάλων, νίκες στα χαρτιά κοκ. Είναι ο Άρης παράρτημα του ΠΑΟ? Δεν το πιστεύω. Μακάρι να είναι όμως. Έτσι. Πες το ρε αδερφέ ότι αναπολείς την εποχή του Καπετάνιου με τα κουμπούρια και τα εξαρτώμενα παραρτήματα κι άσε τα fair play και τις ιστορίες. Τώρα μάλιστα, είσαι πραγματικός βάζελος. Άντε γιατί 13 χρόνια τώρα είχατε χάσει την ταυτότητά σας και τη μία έφταιγε η διαιτησία, την άλλη δεν έπαιζε μπάλα ο Ολυμπιακός, την άλλη σας άφηναν με 7 παίχτες, αφού μέχρι και αποκρούσεις έκαναν οι αμυντικοί σας και την άλλη σκοτώνατε στο ξύλο διαιτητές επειδή έδιναν πεντακάθαρα πέναλτι. Χαίρομαι που επανέφερες τις γνωστές πράσινες μεθόδους. Οι κοριοί μένουν για να αναβιώσουμε το πράσινο μεγαλείο.
Absinthe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ερωδιε, αυτος ο θεατρινος ο Τζορβας που τον αποκαλυψε το λαγωνικο ο πρωταθλητης τιμωρηθηκε ή ανελαβαν οι γνωστες πρασινες μεθοδοι? Απο τωρα ποναει το νταμπλ που ερχεται. Ας φροντισουμε να το μειωσουμε λοιπον.
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Έτσι. Πες το ρε αδερφέ ότι αναπολείς την εποχή του Καπετάνιου με τα κουμπούρια και τα εξαρτώμενα παραρτήματα κι άσε τα fair play και τις ιστορίες. Τώρα μάλιστα, είσαι πραγματικός βάζελος. Άντε γιατί 13 χρόνια τώρα είχατε χάσει την ταυτότητά σας και τη μία έφταιγε η διαιτησία, την άλλη δεν έπαιζε μπάλα ο Ολυμπιακός, την άλλη σας άφηναν με 7 παίχτες, αφού μέχρι και αποκρούσεις έκαναν οι αμυντικοί σας και την άλλη σκοτώνατε στο ξύλο διαιτητές επειδή έδιναν πεντακάθαρα πέναλτι. Χαίρομαι που επανέφερες τις γνωστές πράσινες μεθόδους. Οι κοριοί μένουν για να αναβιώσουμε το πράσινο μεγαλείο. Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την όποια διαιτητική βοήθεια έχουν, με τα παραρτήματα και τα "πριμ". Όσο πιο βρώμικα το πάρουν, τόσο πιο καλά θα νιώσω (χωρίς καν να διαμαρτυρηθώ μάλιστα, "σπρώξε κι' άλλο" θα λέω), έχω τεράστια υπομονή και καρτερικά θα περιμένω τους επόμενους ερυθρόλευκους κατά συρροήν βιασμούς εντός και κυρίως ΕΚΤΟΣ γηπέδου! Αν μπορούν, ας τα κάνουν!
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Με κάνετε και γελάω πραγματικά. Εδώ σκούζετε τώρα που τα πράγματα βαίνουν ομαλά. Σας χαλάει η διαιτησία (αυτή που σας κατακυρώνει άκυρα γκολ σε ντέρμπι), λέτε πως ο ΠΑΟ πριμοδοτεί την ΑΕΚ για να σας κερδίσει, ο Άρης είναι παράρτημα γιατί δεν βάζει τον Ναφτί και άλλα όμορφα. Που να γίνει και καμιά πραγματική παράγκα όπως η δικιά σας. Χαρακίρια θα κάνετε στον Πειραιά για να διαμαρτυρηθείτε. :-D:-D
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ερωδιε, αυτος ο θεατρινος ο Τζορβας που τον αποκαλυψε το λαγωνικο ο πρωταθλητης τιμωρηθηκε ή ανελαβαν οι γνωστες πρασινες μεθοδοι? Απο τωρα ποναει το νταμπλ που ερχεται. Ας φροντισουμε να το μειωσουμε λοιπον. Για πες, για πες, απεδείχθη ότι τον πυροβολούσαν οι Τσουκαλάδες? Με κάνετε και γελάω πραγματικά. Εδώ σκούζετε τώρα που τα πράγματα βαίνουν ομαλά. Σας χαλάει η διαιτησία (αυτή που σας κατακυρώνει άκυρα γκολ σε ντέρμπι), λέτε πως ο ΠΑΟ πριμοδοτεί την ΑΕΚ για να σας κερδίσει, ο Άρης είναι παράρτημα γιατί δεν βάζει τον Ναφτί και άλλα όμορφα. Που να γίνει και καμιά πραγματική παράγκα όπως η δικιά σας. Χαρακίρια θα κάνετε στον Πειραιά για να διαμαρτυρηθείτε. :-D:-D Εμάς δεν μας χαλάει τπτ. Πάρε το πρωτάθλημα φέτος για τη συγκεκριμένη δεκαετία, και τα ξαναλέμε το 2021
Absinthe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Οχι ρε. Απλως επαιρνε φορα και επεφτε με δυναμη πανω στα αεροβολα βληματα. Τι να πεις....παλιοπαιδο. Εχει και τατου.
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Οχι ρε. Απλως επαιρνε φορα και επεφτε με δυναμη πανω στα αεροβολα βληματα. Τι να πεις....παλιοπαιδο. Εχει και τατου. Ας πήγαινε στο γιατρό του γηπέδου να εξεταστεί και να βγει επιτόπου το πόρισμα, όχι κατόπιν εορτής κι ας μην έδειχνε τον αγκώνα με το προγενέστερο σημάδι να γινόταν πιο πειστικός και να μην μεγαλώνει και η μύτη του. Τεσπα, η άποψή μου για το θέμα έχει διατυπωθεί, ανέλαβε η ελληνική δικαιοσύνη, ότι και να μου πεις, ότι και να σου πω, δεν αλλάζει κάτι, αλλά μεγάλε, hello... μπήκαμε στη νέα δεκαετία, τπτ ουσιαστικό πέρα από τα αεροβόλα υπάρχει?
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Για πες, για πες, απεδείχθη ότι τον πυροβολούσαν οι Τσουκαλάδες? Εμάς δεν μας χαλάει τπτ. Πάρε το πρωτάθλημα φέτος για τη συγκεκριμένη δεκαετία, και τα ξαναλέμε το 2021 Αφού μπορείς και απαντάς... και πού 'σαι; Με επιχειρήματα, έτσι;
Absinthe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ας πήγαινε στο γιατρό του γηπέδου να εξεταστεί και να βγει επιτόπου το πόρισμα, όχι κατόπιν εορτής κι ας μην έδειχνε τον αγκώνα με το προγενέστερο σημάδι να γινόταν πιο πειστικός και να μην μεγαλώνει και η μύτη του. Σιγα να μην πηγαινε και στον Γιακουμπ. Πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο και εξεταστηκε. Ακολουθως γνωματευσαν 2 ιατροδικαστες. Τεσπα, η άποψή μου για το θέμα έχει διατυπωθεί, ανέλαβε η ελληνική δικαιοσύνη, ότι και να μου πεις, ότι και να σου πω, δεν αλλάζει κάτι, αλλά μεγάλε, hello... μπήκαμε στη νέα δεκαετία, τπτ ουσιαστικό πέρα από τα αεροβόλα υπάρχει? Ναι, 5 βαθμοι διαφορα.
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αφού μπορείς και απαντάς... και πού 'σαι; Με επιχειρήματα, έτσι; H επιχειρηματολογία των βάζελων είναι τόσο ουσιαστική όσο και ο τίτλος: πρωταθλητής χειμώνα.
kirileman Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σιγα να μην πηγαινε και στον Γιακουμπ. Πηγε σε δημοσιο νοσοκομειο και εξεταστηκε. Ακολουθως γνωματευσαν 2 ιατροδικαστες. Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις που θες να καταλήξεις; Ότι οι δικοί μας είναι πιο χούλιγκανς από τους δικούς σας; Ότι ζούμε σε εποχές κόκκινης παράγκας;
johnyboy Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 οι δικοί μας είναι άγια παιδιά.πρώτα πάνε στο κατηχητικό και μετά στο γήπεδο.
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 οι δικοί μας είναι άγια παιδιά.πρώτα πάνε στο κατηχητικό και μετά στο γήπεδο. Το είπε και ο Πατέρας στα επεισόδια με τα Γιάννενα...
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τελικά ποιος φταίει για το +5? Ο Ζίκο? Ο Ντιόγο? Η παράγκα του ΠΑΟ? Τα υποκαταστήματα? Ο ανάδρομος Ερμής? Θα αποφανθείτε επιτέλους ή θα συνεχίσετε τις αρλούμπες για 2021 και δεν συμμαζεύεται? Και προσπαθήστε να συνηθίσετε στην ιδέα πως η ιστορία του μπάσκετ θα επαναληφθεί και στην μπάλα. Κούπες για τον οσφπ με κάθε μέσον και ύστερα αγωνιστική παντοκρατορία του ΠΑΟ.
Absinthe Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Θα μπορούσες να μου εξηγήσεις που θες να καταλήξεις; Ότι οι δικοί μας είναι πιο χούλιγκανς από τους δικούς σας; Ότι ζούμε σε εποχές κόκκινης παράγκας; Να διαβασεις το αρχικο μου ποστ και τα ποστ που προηγηθηκαν. Εξυπνο παιδι φαινεσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.