alexis333 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Έχεις δει φαντάζομαι το πρόγραμμα. Που ακριβώς θα χάσει βαθμούς ο ΠΑΟ; Στον Άρη; Ένα Χ το λιγότερο. Φιλοδοξείς να του πάρεις βαθμο/ούς στο ΟΑΚΑ; Ντάξει, πολλά με λίγα θα έρθει... Αντίθετα εμάς δεν μας βλέπω καλά, καθόλου καλά... και μιλάω μόνο για τις 3 επόμενες αγωνιστικές, που να πάμε και παρακάτω! Το ιδιο πιστευω κι εγω.. Οι επομενες 3-4 αγωνιστικες ειναι δυσκολες και αν χασουμε ποντους πιστευω θα χαθει και το πρωταθλημα οριστικα αν δε κανει γκελες και ο Παο...
EKTELESTES Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Αποφάσισε η διοίκηση του Άρη ο Ναφτί να μην εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τα Γιάννενα αλλά στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό. Καλή φάση. Όμορφος κόσμος ηθικός όπως πάντα..
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ενώ η Λάρισα εχθές είχε 3 τιμωρημένους εκτός κατά τύχη. ..
alexis333 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ενώ η Λάρισα εχθές είχε 3 τιμωρημένους εκτός κατά τύχη. .. Eχετε καταντησει κουτοπονηροι οι περισσοτεροι εδω μεσα... Δεν ξερω αν ειδες πως πηγε να εξελιχθει το ματς χθες... Το καλυτερο για τον Ολυμπιακο ηταν να καθοταν η Λαρισα (φου ειναι και παραρτημα μας για σενα ) να ετρωγε καμια 3αρα ωστε να εξομαλυνθουν τα πραγματα αλλα αυτο δεν εγινε και παραλιγο να ισοφαριστουμε και στο τελος... Εγω προτεινω να κοψετε τις αηδιες με τα παραρτηματα γιατι χαλατε την ομορφια του ποδοσφαιρου και ασχοληστε ολο με καφριλικια.... Αντε ασχοληθειτε λιγο με τη μπαλα ... Ελεος... Μονο για παραρτηματα και διαιτησια μιλατε οι περισσοτεροι... Ετσι σας αρεσει να βλεπετε το ποδοσφαιρο...
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Ενώ η Λάρισα εχθές είχε 3 τιμωρημένους εκτός κατά τύχη. .. Το ίδιο είναι να κατεβαίνεις στο Καραϊσκάκη και το ίδιο είναι να υποδέχεσαι τον κουμπάρο στο Χαριλάου...?
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Eχετε καταντησει κουτοπονηροι οι περισσοτεροι εδω μεσα... Δεν ξερω αν ειδες πως πηγε να εξελιχθει το ματς χθες... Το καλυτερο για τον Ολυμπιακο ηταν να καθοταν η Λαρισα (φου ειναι και παραρτημα μας για σενα ) να ετρωγε καμια 3αρα ωστε να εξομαλυνθουν τα πραγματα αλλα αυτο δεν εγινε και παραλιγο να ισοφαριστουμε και στο τελος... Εγω προτεινω να κοψετε τις αηδιες με τα παραρτηματα γιατι χαλατε την ομορφια του ποδοσφαιρου και ασχοληστε ολο με καφριλικια.... Αντε ασχοληθειτε λιγο με τη μπαλα ... Ελεος... Μονο για παραρτηματα και διαιτησια μιλατε οι περισσοτεροι... Ετσι σας αρεσει να βλεπετε το ποδοσφαιρο... Το ίδιο είναι να κατεβαίνεις στο Καραϊσκάκη και το ίδιο είναι να υποδέχεσαι τον κουμπάρο στο Χαριλάου...? Τρώγεστε που ο Ναφτί θα εκτίσει μάλλον την ποινή στο παιγνίδι με τον ΠΑΟ και μόλις σας είπα για τους τρεις της Λάρισας εχθές θιχτήκατε. Μονά-ζυγά δικά σας. Και Ερωδιέ, στο Καραϊσκάκη φέτος έφεραν αποτέλεσμα η Καβάλα, ο Ηρακλής και η φετινή ΑΕΚ. Η Λάρισα γιατί να μην το χτυπήσει το ματς ώστε να κερδίσει εκτός των άλλων και ψυχολογία? Βασικά εμένα μου φαίνεται λογικό οι μεσαίες ομάδες να εκτίουν τις ποινές των ποδοσφαιριστών τους με οσφπ-ΠΑΟ. Αλλά δεν μπορώ να ακούω να σας πειράζει ο Ναφτί όταν την ίδια μέρα δεν είχατε αντίπαλο τον Μετίν και δεν θυμάμαι ποιους άλλους δύο για τον ίδιο λόγο.
Tilemaxx Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 PS3 vs. 360 thread και οπαδικά threads. Οι πηγές γέλιου του Insomnia.
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τρώγεστε που ο Ναφτί θα εκτίσει μάλλον την ποινή στο παιγνίδι με τον ΠΑΟ και μόλις σας είπα για τους τρεις της Λάρισας εχθές θιχτήκατε. Μονά-ζυγά δικά σας. Και Ερωδιέ, στο Καραϊσκάκη φέτος έφεραν αποτέλεσμα η Καβάλα, ο Ηρακλής και η φετινή ΑΕΚ. Η Λάρισα γιατί να μην το χτυπήσει το ματς ώστε να κερδίσει εκτός των άλλων και ψυχολογία? Βασικά εμένα μου φαίνεται λογικό οι μεσαίες ομάδες να εκτίουν τις ποινές των ποδοσφαιριστών τους με οσφπ-ΠΑΟ. Αλλά δεν μπορώ να ακούω να σας πειράζει ο Ναφτί όταν την ίδια μέρα δεν είχατε αντίπαλο τον Μετίν και δεν θυμάμαι ποιους άλλους δύο για τον ίδιο λόγο. Εσύ δηλαδή περίμενες ότι η Καβάλα, ο Ηρακλής και η ΑΕΚ θα έπαιρναν βαθμό-ους μέσα στο Καραϊσκάκη έτσι? Φαντάζομαι και οι προπονητές τους το είχαν μέσα στο πρόγραμμα το συγκεκριμένο παιχνίδι ε? Αν έπαιζε στο ΟΑΚΑ ο Άρης και επέλεγε να εκτίσει την ποινή του εκεί ο Ναφτί δεν θα μιλούσε κανείς. Από την άλλη, το γεγονός ότι οι δύο συγκεκριμένοι πρόεδροι είναι κουμπάροι, δεν παίζει κανένα ρόλο έτσι? Εξάλλου στην Ελλάδα οι δουλειές δεν γίνονται με κουμπαριές.
Mika Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ρε Ερωδιε θελω να χασουμε απο τον Αρη να δω τι θα γραφεις. πονταρω "για ξεκαρφωμα" ;-)
Erwdios Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 ρε Ερωδιε θελω να χασουμε απο τον Αρη να δω τι θα γραφεις. πονταρω "για ξεκαρφωμα" ;-) Χάσε εσύ και δεν θα γράψω τπτ.
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σιγά μην παρακαλάμε να χάσουμε για να βγεί λάθος ο Ερωδιός. Εγώ θέλω νίκες παντού και παντοιοτρόπως. Προτιμώνται οι γνωστές και μη εξαιρετέες μέθοδοι που ακολουθήθηκαν κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια. 5-6 νίκες 1-0 με μούφα πέναλτι ,νίκες απέναντι στα 2α των αντιπάλων, νίκες στα χαρτιά κοκ. Είναι ο Άρης παράρτημα του ΠΑΟ? Δεν το πιστεύω. Μακάρι να είναι όμως.
EKTELESTES Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σιγά μην παρακαλάμε να χάσουμε για να βγεί λάθος ο Ερωδιός. Εγώ θέλω νίκες παντού και παντοιοτρόπως. Προτιμώνται οι γνωστές και μη εξαιρετέες μέθοδοι που ακολουθήθηκαν κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια. 5-6 νίκες 1-0 με μούφα πέναλτι ,νίκες απέναντι στα 2α των αντιπάλων, νίκες στα χαρτιά κοκ. Είναι ο Άρης παράρτημα του ΠΑΟ? Δεν το πιστεύω. Μακάρι να είναι όμως. Τα κατάλοιπα της Κατοχής...
johnnyestia Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Τα κατάλοιπα της Κατοχής... Μα... Κατοχή είχαμε. Το ίδιο λέμε.
nikos21aek Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Έχεις δει φαντάζομαι το πρόγραμμα. Που ακριβώς θα χάσει βαθμούς ο ΠΑΟ; Στον Άρη; Ένα Χ το λιγότερο. Φιλοδοξείς να του πάρεις βαθμο/ούς στο ΟΑΚΑ; Ντάξει, πολλά με λίγα θα έρθει... Αντίθετα εμάς δεν μας βλέπω καλά, καθόλου καλά... και μιλάω μόνο για τις 3 επόμενες αγωνιστικές, που να πάμε και παρακάτω! Θα χάσει από τον Άρη(Λογικά και χωρίς Ναυτί) και θα φέρει Χ με εμάς.Εσείς τον ΠΑΟΚ έχετε που κάνει κάθε χρόνο εκρδομή.Δεν θα χάσετε βαθμούς.
alexis333 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2010 Σιγά μην παρακαλάμε να χάσουμε για να βγεί λάθος ο Ερωδιός. Εγώ θέλω νίκες παντού και παντοιοτρόπως. Προτιμώνται οι γνωστές και μη εξαιρετέες μέθοδοι που ακολουθήθηκαν κατά κόρον τα προηγούμενα χρόνια. 5-6 νίκες 1-0 με μούφα πέναλτι ,νίκες απέναντι στα 2α των αντιπάλων, νίκες στα χαρτιά κοκ. Είναι ο Άρης παράρτημα του ΠΑΟ? Δεν το πιστεύω. Μακάρι να είναι όμως. Με επιβαιβαιωνεις και πανηγυρικα κι ολας...:o:o
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.