Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Spss07 η απαντηση σε αυτα που ρωτας ειναι οτι φταιει ο Ζικο

σημερα ηταν αλλου εντελως

και δεν ηταν η πρωτη φορα! Αυτο ειναι το θεμα.

Και ειδα και παιχτες να βαριουνται που ζουν

μονο ο αβρααμ ο τορο ο αντωνης και λιγο ο ζαιρι το παλεψαν

ο γκαλετι χωμα τελειως!

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ΥΓ. Καιρο εχεις να μας ενημερωσεις για τα επεισοδια τον οπαδων του ΠΑΟ, μιας και το site αυτο δεν ασχολειται με οπαδικα...

Επεισόδια οι οπαδοί του ΠΑΟ; Τα αγνά παιδιά; Μην το ξαναπείς, μην το ξαναπείς. Μόνο γαύροι και παόκια τα κάνουν αυτά...:X

Δημοσ.
Spss07 η απαντηση σε αυτα που ρωτας ειναι οτι φταιει ο Ζικο

σημερα ηταν αλλου εντελως

και δεν ηταν η πρωτη φορα! Αυτο ειναι το θεμα.

Και ειδα και παιχτες να βαριουνται που ζουν

μονο ο αβρααμ ο τορο ο αντωνης και λιγο ο ζαιρι το παλεψαν

ο γκαλετι χωμα τελειως!

οχι μαργαριτα δε φταιει μονο ο Ζικο.. μπορει να ειναι στον κοσμο του αλλα οι παιχτες τι σκατα κανουν? ειναι επαγγελματιες η οχι? και η διοικηση τι κανει?

οποιος βαριεται να του κρεμασει το δελτιο στον τοιχο για να ξυπνησει. τι καραγκιοζιλικια ειναι αυτα? τι παει να πει βαριουνται? αυτο ειναι το επαγγελμα τους! και θα το κανουν μεχρι τα 33-34 τους. εγω που θα δουλευω σα μακακας μεχρι τα 105 μου και ΑΜΑ παρω συνταξη τι να πω τοτε? να παω να φουνταρω απο τωρα?

ο γκαλετι χωμα? ΠΑΓΚΟ και αντε γεια. Ζαιρι στη θεση του μεχρι να ξυπνησει. κανενας δεν ειναι υπερανω της ομαδας.

Δημοσ.

όλοι κάνουν επεισόδια.το τραγικό είναι που εμείς λέμε εσάς και εσείς εμάς.

γτπ είναι το θέμα αυτό.δεν τιμά κανέναν.

κάτι άλλο που το έχω απορία.αυτός που γιούχαρε από τα μεγάφωνα πόσο γίδι μπορεί να ήταν? μα πόσο?

Δημοσ.
Επεισόδια οι οπαδοί του ΠΑΟ; Τα αγνά παιδιά; Μην το ξαναπείς, μην το ξαναπείς. Μόνο γαύροι και παόκια τα κάνουν αυτά...:X

δεν ηταν οπαδοι του παο ειπαμε. ηταν αντιεξουσιαστες! :P

Δημοσ.
όλοι κάνουν επεισόδια.το τραγικό είναι που εμείς λέμε εσάς και εσείς εμάς.

γτπ είναι το θέμα αυτό.δεν τιμά κανέναν.

κάτι άλλο που το έχω απορία.αυτός που γιούχαρε από τα μεγάφωνα πόσο γίδι μπορεί να ήταν? μα πόσο?

Ελα ρε ειναι ο ρομαριο.....:P

Δημοσ.
δεν ηταν οπαδοι του παο ειπαμε. ηταν αντιεξουσιαστες! :P

Υπαρχεις εσυ?:lol:

Πως εισαι?Καλα?Χρονια πολλα.

Ευχομαι το 2010 να ειναι για σενα τοσο χαρουμενο οσο ξεκινησε

Δημοσ.

χρονια πολλα KaizerSoze νασαι καλα, το 2010 για μενα ξεκινησε υπεροχα μιας και τα τελευταια χρονια εχω μαθει να βαζω ενα παιχνιδι διασκεδασης πιο κατω απο την ζωη μου και τα ατομα που αγαπω. το μονο που με "εκνευριζει" ειναι οτι για ορισμενους ο κοσμος γυρναει γυρω απο μια μπαλα ( που την κλωτσανε 20 ατομα και βγαζουν εκατομμυρια και παιρνουν την ζωη τους μεσα στην χλιδα.. και μεις που παλευουμε για τα 900 ευρω καθομαστε σα βλακες και τσακωνομαστε για την παρτυ τους ).. την πιανεις την ειρωνια της υποθεσης ετσι ?

:)

Δημοσ.

Μπράβο στο Αεκάκι που δεν μάσησε από το κάλπικο γκολ και γύρισε το παιγνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη.

Βλέπω εδώ στο φόρουμ μια διάθεση να φάτε τον Ζίκο. Γιατί? Επειδή δεν έβαλε τον Λεντέσμα, που την τελευταία φορά που μπήκε δεν έβγαλε ούτε δεκάλεπτο? Η γιατί δεν έβαλε τον Στολτίδη σε ντέρμπι που ανάθεμα και αν έχει παίξει ολόκληρο 90λεπτό φέτος?

Μια χαρά μας βολεύει έτσι όπως το πάτε πάντως. Ρίχτε τα όλα στον Ζίκο, να τον αλλάξει ο πρόεδρας να βγει λάδι πάλι, και συνεχίστε να παίζετε με Ντιόγο, Όσκαρ, Ντάρμπυ, Ντομί, Ζαϊρί, Μήτρογλα, Λεονάρντο, Πάντο και τα λοιπά κομμάτια χειμερινής κολεξιόν που έχουν μαζευτεί εκεί στον Πειραιά.

ΥΓ, τελικά αυτός ο Γκαλέτι πόσο αποδοτικότερος είναι σαν δεξί εξτρέμ από τον Σάλπι ας πούμε? Έχει φτάσει Γενάρης και ούτε ένα 10λεπτο της προκοπής δεν έχει παίξει.

Δημοσ.
Μαργαριτα σου προτεινω να κανεις report τον Midi για τους χαρακτηρισμους του προς εσενα...

Δεν εχω κατι με τον Μidi αλλα οταν λεμε κατι μια φορα , δυο και τρεις και ο αλλος το συνεχζει χωρις να σεβεται τον συνομιλητη εκει θα ειναι πρεπον να γινει..

Εμενα προσωπικα δε ξερεις ποσο θα μου την εσπαγε να λεω σε καποιον πως με πειραζει να με λενε ετσι κι αυτος να το κανει συνεχομενα μπροστα και σε αλλους...

So report it , you can go for it.. :-)

Ααα και Midi το ξαναλεω δεν ειναι κατι προσωπικο , απλα τετοια πραματα με τσαντιζουν αφανταστα και απλα λεω την αποψη μου...:-)

Πως την ειπα δηλαδη?

Και να βγει να κανει report τι ακριβως απο αυτο εδω:

"Αρα θεωρεις τον εαυτο σου και οσα γραφεις, αντικειμενικα ή τελος παντων μετριοπαθη. Περαστικα.

ΥΓ. Καιρο εχεις να μας ενημερωσεις για τα επεισοδια τον οπαδων του ΠΑΟ, μιας και το site αυτο δεν ασχολειται με οπαδικα..."

Διευκρινησε.

Επισης θα μπορουσες να κανεις ο ιδιος το report, αντι να προτρεπεις/παρακινεις/συμβουλευεις δημοσιως, αν και ακομα προσπαθω να δω τι σε πειραξε :X

δε καταλαβαινεις πραγματικα η το κανεις ετσι για να γινεται κουβεντα;

Το insomnia.gr ειναι οπαδικο site??!! Tο οτι εχει μια γωνια για τα αθλητικα δε το καθιστα οπαδικο! Αν ηταν ετσι εδω μεσα θα μπορουσαμε να βριζομαστε, να γραφουμε υβριστικα συνθηματα κλπ κλπ

απαντησα στο προηγουμενο ποστ που απευθυνοταν σε μενα, απαντω και σε σενα τωρα αλλα καλυτερα να μη το συνεχισουμε κι αν θες να μου πεις κατι στειλε μου ενα πμ να τα πουμε εκει;)

Εγω μια χαρα καταλαβαινω. Αυτο που λεω ειναι οτι το site πραγματι δεν ειναι οπαδικο, αλλα δυστυχως το υφος και οσα λεγονται εδω μεσα απο αρκετους, το καθιστουν οπαδικοτατο. Και εσυ εισαι ενας (οκ μια) απο αυτους που δε θα πρεπε να λενε "δεν ειναι οπαδικο αυτο το site", διοτι ως οπαδικο το χρησιμοποιεις, οπαδικα link postareis, με τους οπαδους του ΠΑΟ ασχολεισαι σε καθε αγωνιστικη, μεχρι και link με βρισιες για τους παιχτες του Παναθηναικου μας εχεις postarei.

Το οτι εσυ η ιδια δεν βριζεις, δεν σημαινει οτι κατα καιρους δεν προκαλεις το ιδιο με διαφορες αποψεις που ξεπερνουν ακομα και οπαδικα ορια.

Γιαυτο εσυ καλο ειναι να αφησεις στην ακρη τα υπερανω οπαδισμων.

Δημοσ.
Μπράβο στο Αεκάκι που δεν μάσησε από το κάλπικο γκολ και γύρισε το παιγνίδι μέσα στο Καραϊσκάκη.

Βλέπω εδώ στο φόρουμ μια διάθεση να φάτε τον Ζίκο. Γιατί? Επειδή δεν έβαλε τον Λεντέσμα, που την τελευταία φορά που μπήκε δεν έβγαλε ούτε δεκάλεπτο? Η γιατί δεν έβαλε τον Στολτίδη σε ντέρμπι που ανάθεμα και αν έχει παίξει ολόκληρο 90λεπτό φέτος?

Μια χαρά μας βολεύει έτσι όπως το πάτε πάντως. Ρίχτε τα όλα στον Ζίκο, να τον αλλάξει ο πρόεδρας να βγει λάδι πάλι, και συνεχίστε να παίζετε με Ντιόγο, Όσκαρ, Ντάρμπυ, Ντομί, Ζαϊρί, Μήτρογλα, Λεονάρντο, Πάντο και τα λοιπά κομμάτια χειμερινής κολεξιόν που έχουν μαζευτεί εκεί στον Πειραιά.

ΥΓ, τελικά αυτός ο Γκαλέτι πόσο αποδοτικότερος είναι σαν δεξί εξτρέμ από τον Σάλπι ας πούμε? Έχει φτάσει Γενάρης και ούτε ένα 10λεπτο της προκοπής δεν έχει παίξει.

Ήταν έτοιμοι και οι δυο σήμερα βασικά. Απο αυτούς που είχε, καλύτερα θα έπαιζαν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...