MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δε πας να κανεις καμια φιεστα;; http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=118868 ερχεται κι η φιεστα:lol: Για να καταλαβω...Μετα απο το σημερινο, κανεις και καζουρα κι απο πανω? Αφου εχεις κουραγιο...
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για να καταλαβω...Μετα απο το σημερινο, κανεις και καζουρα κι απο πανω? Αφου εχεις κουραγιο... Γιατι να μην εχω;; Εγραφα την προιστορια των 2 ομαδων πριν το ματς οπου ο οσφπ εχει καθολικη υπεροχη. Επισης φτασαμε στο 5ο σερι ματς για να μας κερδισουν(μετα απο τις 4 δικες μας νικες) οποτε σιγα μη τα βαψω μαυρα
kirileman Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Για να καταλαβω...Μετα απο το σημερινο, κανεις και καζουρα κι απο πανω? Αφου εχεις κουραγιο... Όπα και σόρυ που επεμβαίνω. Κάνε τον κόπο να δεις πόσο μας σπάσατε τα νεύρα σε αυτό το τόπικ και όχι μόνο μετά το ΣΚ που χάσατε σε ποδόσφαιρο και μπάσκετ (μετάνιωσα την ώρα και τη στιγμή που κερδίσαμε) και μετά έλα να τα γράψεις αυτά.
minarokeftes Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Καθαρή αδικία!!!! Οι πράσινοι διαιτητές έβαλαν και πάλι το χέρι τους και στέρησαν την καθαρή νίκη απο τον Ολυμπιακό.... Είναι ολοφάνερο οτι το 2ο γκόλ της ΑΕΚ είναι άκυρο, γιατί είχε προηγηθεί φάουλ!!! as afentiko7 would say
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Γιατι να μην εχω;; Εγραφα την προιστορια των 2 ομαδων πριν το ματς οπου ο οσφπ εχει καθολικη υπεροχη.Επισης φτασαμε στο 5ο σερι ματς για να μας κερδισουν(μετα απο τις 4 δικες μας νικες) οποτε σιγα μη τα βαψω μαυρα Εγω προτεινω να βγεις Πασαλιμανι να πανηγυρισεις κιολας, λογω προιστοριας.
tasoskont Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Εγω προτεινω να βγεις Πασαλιμανι να πανηγυρισεις κιολας, λογω προιστοριας. χωρις πλακα και υπερβολη αυτο το κανανε οταν πετυχαν το πρωτο διπλο εκτος εδρας στο τσουλου μετα απο 10 χρονια το ειχα δει στη νετ μετα και ειχα μεινει
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Όποτε κάνει ποστ η Μαργαρίτα και τα άλλα άσχετα fanboys αρχίζουν την καζούρα. Οχι οτι και αυτοί δεν έχουν αντίστοιχες Μαργαρίτες... Απλά ας αναλογιστούμε πότε ξεκινάει το όλο σκηνικό.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ας αναλογιστούμε πότε ξεκινάει το όλο σκηνικό. μαλλον πρεπει να με κανουν κανα μπαν ε; Αμα σε χαλανε αυτα που γραφω μη τα διαβαζεις απλα τα πραγματα κι οχι μονο εσυ για ολους ισχυουν αυτα
Tilemaxx Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το θέμα είναι οτι απο αυτά που γράφεις τα μισά είναι άκυρα και προκλητικά στο να δημιουργηθεί flame. Και μετα παραπονιέστε γιατί κάνουν επιδρομή στο νήμα του ΟΣΦΠ.
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Ακυρα κατα τη γνωμη σου! Εχω δεν εχω βγει ποτε να πω σε κανεναν οτι γραφει μπιπ αμα δε μ αρεσουν αυτα που λεει δε θα του πω «γραφεις ακυρα» γιατι αυτο ειναι που θα μπορουσε να ξεκινησει καβγα. Τα υπολοιπα ειναι στα πλαισια της καζουρας που ολοι κανουν! ( να θυμισω τι εχει γραφτει μετα απο τις γκελες μας απο τους φιλους αλλης ομαδας. Μηπως κι εκει εγω το ξεκιναγα; δεν ειναι οπαδικο site εδω μεσα γι αυτο κιολας στα ποστ που μου λενε «omni», «ο,τι να ναι», «τραβα πλυνε κανα πιατο» επιλεγω να μην απανταω! Τωρα αν οι μοντ θεωρουν πως η συμπεριφορα μου δεν ειναι αυτη που θα πρεπε, να μου το πουν κι εγω να κανω τα κουμαντα μου
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 δεν ειναι οπαδικο site εδω μεσα γι αυτο κιολας στα ποστ που μου λενε «omni», «ο,τι να ναι», «τραβα πλυνε κανα πιατο» επιλεγω να μην απανταω! Αρα θεωρεις τον εαυτο σου και οσα γραφεις, αντικειμενικα ή τελος παντων μετριοπαθη. Περαστικα. ΥΓ. Καιρο εχεις να μας ενημερωσεις για τα επεισοδια τον οπαδων του ΠΑΟ, μιας και το site αυτο δεν ασχολειται με οπαδικα...
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Μαργαριτα σου προτεινω να κανεις report τον Midi για τους χαρακτηρισμους του προς εσενα... Δεν εχω κατι με τον Μidi αλλα οταν λεμε κατι μια φορα , δυο και τρεις και ο αλλος το συνεχζει χωρις να σεβεται τον συνομιλητη εκει θα ειναι πρεπον να γινει.. Εμενα προσωπικα δε ξερεις ποσο θα μου την εσπαγε να λεω σε καποιον πως με πειραζει να με λενε ετσι κι αυτος να το κανει συνεχομενα μπροστα και σε αλλους... So report it , you can go for it.. Ααα και Midi το ξαναλεω δεν ειναι κατι προσωπικο , απλα τετοια πραματα με τσαντιζουν αφανταστα και απλα λεω την αποψη μου...
margaritagr Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Αρα θεωρεις τον εαυτο σου και οσα γραφεις, αντικειμενικα ή τελος παντων μετριοπαθη. Περαστικα. ΥΓ. Καιρο εχεις να μας ενημερωσεις για τα επεισοδια τον οπαδων του ΠΑΟ, μιας και το site αυτο δεν ασχολειται με οπαδικα... δε καταλαβαινεις πραγματικα η το κανεις ετσι για να γινεται κουβεντα; Το insomnia.gr ειναι οπαδικο site??!! Tο οτι εχει μια γωνια για τα αθλητικα δε το καθιστα οπαδικο! Αν ηταν ετσι εδω μεσα θα μπορουσαμε να βριζομαστε, να γραφουμε υβριστικα συνθηματα κλπ κλπ απαντησα στο προηγουμενο ποστ που απευθυνοταν σε μενα, απαντω και σε σενα τωρα αλλα καλυτερα να μη το συνεχισουμε κι αν θες να μου πεις κατι στειλε μου ενα πμ να τα πουμε εκει
SPSS07 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 αυτη η ομαδα που επαιξε με Αρη και Κλαψα ΔΕΝ λεγεται Ολυμπιακος. δεν ξερω τι φταιει για τις εμφανισεις αυτες. υπαιτιους μπορω να βρω πολλους. το θεμα δεν ειναι αυτο.. το θεμα ειναι να βγει καποιος να μου απαντησει στα εξης. * Γιατι δεν επαιξε ο Στολτιδης? * Γιατι δεν επαιξε ο Λεντεσμα? *αφου εβλεπε ο Ζικο οτι δεν ειχε λυσεις για το κεντρο γιατι δεν εβαλε τον Τοροσιδη στα χαφ και δεξια τον παντο? ( δοκιμασμενο ) * Οντως ο Ντουντου τραυματιστηκε σε φιλικο παιχνιδι που ο προπονητης δεν το ηξερε? τι εχει να πει η διοικηση γιαυτο? *Ο Ζικο εχει ξεφυγει τελειως? Με τον Αρη ειδαμε τον Ντομι αριστερο χαφ.. και σημερα ειδαμε τον Οσκαρ! *ο Γκαλετι εβαλε περισυ μαζεμενα τα γκολ 2 ετων... ? *Επιθεση και αμυνα ηταν τελειως αποκομενοι μιας και κεντρο δεν υπηρχε μεχρι που ανεβηκε ο Τοροσιδης. Πρεπει να εισαι προπονηταρας για να το καταλαβεις? για μενα τα 2 τελευταια ματς ταχασε ο Ζικο με τις αλχημειες του που εβγαζαν ματια, ενω ειχε και αλλες επιλογες. *Κατσικογιαννης ? ? ? ? *απαιτω σε καθε ηττα και γελοια ισοπαλια να τρωνε οι βεντετες ενα ξεγυρισμενο προστιμο να τσουξει λιγο η τσεπουλα τους. πριμ στις νικες? σφαλιαρα στις ηττες. Με τον διαιτητη δεν θα κατσω να ασχοληθω επειδη δε με απασχολει αν επαιρνα το Χ με τετοια εμφανιση. επειδη ομως ο τιτλος μπορει να κριθει και απο ενα βαθμο.. θα κανω σουμα στο τελος με αυτα. ΚΑΚΙΣΤΟΣ παντως χαριζε κοκκινες και εσβηνε γκολ. ναναι καλα η "παραγκα" .. ο Σωκρατες ποτε γυρναει απο την μηνιαια κρουαζιερα? οεο και για τον αντιπαλο. οχι οτι η αεκ επαιξε μπαλα. κλασικο αμυντικογενες σχεδιο με αντεπιθεσεις. τις βγηκαν οι φασεις και μετα ειχε 8 αμυντικους εξω απο την περιοχη που γεμιζανε μπροστα για αντεπιθεση και οτι κατσει. ετσι ειναι η μπαλα.
Snolly Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2010 κι αν θες να μου πεις κατι στειλε μου ενα πμ να τα πουμε εκει φαντάσου στο τέλος ρε παιδί μου να τα φτιάξουνε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.