Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πωπω ολο το γελιο που ρίξαμε με τεν κατε και βαζελους βλεπω να ερχεται επανω μας με τον ζικο...

Οσκαρ αντι ζαιρι(!!!)

Παντος αντι τορο(!!!)

Το μονο που απομενει ειναι ντομι στα αμυντικα χαφ και μας βλεπω αυριο να ψηνεται το 2πλο....

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αστα ειναι αυτο που μας λεγανε «οτι κοροιδευεις το λουζεσαι»

τουλαχιστον ο κοκκαλης δεν ειναι βλακας για να τον κρατησει

αμα συνεχισει τα περιεργα εχει παρει ποδι

Δημοσ.
θύμισε μου με τον παο δόθηκε πριμ? δε θυμαμαι :shifty:

επίσης...οι παίχτες σας έλεγαν να πανε δικαστήρια, λεφτά δεν έχετε ξαφνικά τα βρήκατε για το πριμ ε?

Γνωστό πως το μονο πράγμα που σας εχει μείνει απο τη φετινή χρονια και ζητάτε είναι η νικη επι του ολυμπιακου. Εδω μέχρι και τον ξεχασμένο τον Τζιμπουρ βγάλατε από το ψυγείο φουκαραδες :shifty:

γιατι νικησαμε τον παο για να δωσουν μπονους?????ναι οταν ειναι ντερμπι και φυλακη να εισαι για χρεη μπονους νικης θα βρεις να το δωσεις ετσι ηταν ειναι και θα ειναι παντα σε ολο το κοσμο γινεται πρωτη φορα το ακους???????ναι φυσικα και ζηταμε νικη σε ολα τα ντερμπι οχι μονο του ολυμπιακου μπας και ανεβουμε ψυχολογικα συγγνωμη που δεν θα κατσουμε να χασουμε και συγγνωμη που μπορει να παιξει και ο τζιμπουρ μιας και ειναι παιχτης της Αεκ ,ρε τι αλλο θα ακουσουμε.

Δημοσ.

μου θυμιζει μια τυπισσα που βγαινει στα ραδιοφωνα και τα ξερει ολα... ρε λες...???!!!

νομιζω τελευταιες εκπομπες πριν 2 χρονια (στη σκοπια!) ερασπορ, μετα τις 12 θεμης-πετρος το δυδιμο την κοψανε για παντα οσες φορες και να επαιρνε... ρε τι μου θυμισες τωρα!!!

Δημοσ.

Διαβαζα προχτες οτι για πρωτη φορα φετος ειναι ολοι οκ εκτος του Ντουντου και ο Ζηκος κοβει τα αμυντικα χαφ απο μονος του ????????

Γερο βαλτου μυαλο να βαλει το λυκο μεσα πριν ειναι αργα και φερε τον Αλεφα

Δημοσ.

Εγώ πάλι λέω ότι ο Κόκκαλης έχει σκοπό να τσεπώσει ότι μπορεί από τα φετινά του CH. L. γιατί καταλαβαίνει πως στο μέλλον δεν θα δει φώς. Ως εκ τούτου:

1) Φέρνει Κετσπάγια το καλοκαίρι που ξέρει πως δεν θα απαιτήσει παίκτες.

2) Αγοράζει παίκτες ίσα ίσα για να να περάσει ομίλους

3) Εκθέτει μέσω των ΜΜΕ τον Κετσπάγια, ο κόσμος αρχίζει να γκρινιάζει πολύ. Τον διώχνει εν μια νυκτί και βγαίνει πάλι μάγκας στα μάτια του κόσμου.

4) Παίρνει το "όνομα" Ζίκο και κερδίζει περίοδο χάριτος πολλών μηνών. Πλέον για όλα φταίει ο "άσχετος" Κετσπάγια

5) Τα αποτελέσματα είναι ανέλπιστα καλά, ο ολυμπιακός παραμένει στους στόχους του και κερδίζει λεφτά πολλά από τσού λού. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές τον Γενάρη περισσότερο τώρα που βλέπει πως η ομάδα χτυπάει τους στόχους της παρά αν είχε πάει χάλια εξ αρχής.

7) Το τυράκι ήταν έτοιμο και γαλλικό. Μεταγραφολογία δύο εβδομάδων για ένα παίκτη που αντικειμενικά ήταν απίθανο να έρθει (Μπεν Αρφά). Αυτή φυσικά κουράζει τον κόσμο, αποκαλύπτεται η φούσκα και:

6) Για να μην αφήσει την μουρμούρα για τα κενά στο ρόστερ να πάρει διαστάσεις δημιουργεί μεθοδικά μουρμούρα για τον Ζίκο, που παρεμπιπτόντως έχει και παχυλό συμβόλαιο. Εγώ βλέπω ο μήνας Γενάρης να περνάει με συζητήσεις για Ζίκο και έναν ακόμα παίκτη που ήρθε, έρχεται, θα έρθει κτλ κτλ. Στο τέλος θα φύγει ο Ζίκο και θα πάρετε στην καλύτερη κανένα Μπούτου ξέρω γω.

Δημοσ.
θύμισε μου με τον παο δόθηκε πριμ? δε θυμαμαι :shifty:

οπως και ο κοκκαλης εδωσε στους παιχτες του οσφπ πριμ οταν κερδισαν τον Παο... ενω σημερα με την αεκ τιποτα. λογικο ειναι, ολοι να κερδισουν τον Παναθηναικο θελουν

Δημοσ.
Εγώ πάλι λέω ότι ο Κόκκαλης έχει σκοπό να τσεπώσει ότι μπορεί από τα φετινά του CH. L. γιατί καταλαβαίνει πως στο μέλλον δεν θα δει φώς. Ως εκ τούτου:

3) Εκθέτει μέσω των ΜΜΕ τον Κετσπάγια, ο κόσμος αρχίζει να γκρινιάζει πολύ. Τον διώχνει εν μια νυκτί και βγαίνει πάλι μάγκας στα μάτια του κόσμου.

4) Παίρνει το "όνομα" Ζίκο και κερδίζει περίοδο χάριτος πολλών μηνών. Πλέον για όλα φταίει ο "άσχετος" Κετσπάγια

5) Τα αποτελέσματα είναι ανέλπιστα καλά, ο ολυμπιακός παραμένει στους στόχους του και κερδίζει λεφτά πολλά από τσού λού. Ο κόσμος θέλει μεταγραφές τον Γενάρη περισσότερο τώρα που βλέπει πως η ομάδα χτυπάει τους στόχους της παρά αν είχε πάει χάλια εξ αρχής.

7) Το τυράκι ήταν έτοιμο και γαλλικό. Μεταγραφολογία δύο εβδομάδων για ένα παίκτη που αντικειμενικά ήταν απίθανο να έρθει (Μπεν Αρφά). Αυτή φυσικά κουράζει τον κόσμο, αποκαλύπτεται η φούσκα και:

6) Για να μην αφήσει την μουρμούρα για τα κενά στο ρόστερ να πάρει διαστάσεις δημιουργεί μεθοδικά μουρμούρα για τον Ζίκο, που παρεμπιπτόντως έχει και παχυλό συμβόλαιο. Εγώ βλέπω ο μήνας Γενάρης να περνάει με συζητήσεις για Ζίκο και έναν ακόμα παίκτη που ήρθε, έρχεται, θα έρθει κτλ κτλ. Στο τέλος θα φύγει ο Ζίκο και θα πάρετε στην καλύτερη κανένα Μπούτου ξέρω γω.

Τρομερό το συμπέρασμά σου, "ποτέ ξανά πρωτάθλημα στον Πειραιά" και έτσι, ε; Κανονικά θα πρεπε να πω και γω στην δική σας λογική, "αφήστε τη μπάλα για αυτούς ξέρουν και επιστρέψτε στο μπασκετάκι σας" αλλά είναι αντίθετο με τις αρχές μου περί ελευθερίας του λόγου.

Η απάντηση στα παραπάνω είναι η εξής: Όσο φτωχομπινές είναι ο Κόκκαλης, άλλο τόσο είναι και οι πολυμετοχικοί, τον Κυργιάκο ακούγεται ότι θέλουν και ας το διαψεύδουν. Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχό με αποτέλεσμα οι ΜπενΑρφάδες να μη θέλουν να έρθουν και οι πρόεδροι να προσανατολίζονται σε φθηνές δοκιμασμένες λύσεις τύπου "Καστίγιο, Κυργιάκος" κλπ. Μια φορά στο τόσο, όταν το απαιτούν οι συνθήκες, μπορεί να τα σκάσουν για κάποιο μεγαλύτερο όνομα (τηρουμένων των αναλογιών), κυρίως για λόγους εντυπωσιασμού.

Τα υπόλοιπα που λες είναι αυτά που θέλει ένας βάζελος να γίνουν στον Ολυμπιακό, όχι βάσιμες εκτιμήσεις. Και γω προβλέπω ότι το καλοκαίρι στον ΠΑΟ θα έχουμε τρομερές εξελίξεις σε διοικητικό επίπεδο μετά την απώλεια ενός ακόμα πρωταθλήματος, ενώ ο κόσμος θα ζητάει έναν προπονητή αντάξιο του ονόματος της ομάδας, mark my words! :lol:

Δημοσ.

Oτι βγηκε η μαρσειγ και ανακοινωσε οτι η μονη επισημη προταση ηταν του ολυμπιακου δεν σου λεει κατι...

Τουλαχιστον στον πειραια εχουμε δει και κανα 2-3 μεταγραφες τα περασμενα χρονια οποτε δεν πρεπει να μιλατε εσεις που η πρωτη σας ηταν προπερσι με ζιλμπερτο(μιλαω παντα για μεγαθηρια ανεξαρτητα αν προσφεραν η οχι)!

Δημοσ.
μου θυμιζει μια τυπισσα που βγαινει στα ραδιοφωνα και τα ξερει ολα... ρε λες...???!!!

νομιζω τελευταιες εκπομπες πριν 2 χρονια (στη σκοπια!) ερασπορ, μετα τις 12 θεμης-πετρος το δυδιμο την κοψανε για παντα οσες φορες και να επαιρνε... ρε τι μου θυμισες τωρα!!!

Xαχα την Κατια λες... :P

Αλλα ακους ακομα Ερα Σπορ ρε συ...

Ειναι ψιλοαθλια η κατασταση ...

Κανε κανα βημα μπροστα και αλλαξε σταθμο...

Ο Θεμης εχει παει αλλου παρεπιπτοντως και κανει φοβερη εκπομπη...

Δημοσ.

Αφενός λες :

Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι φτωχό με αποτέλεσμα οι ΜπενΑρφάδες να μη θέλουν να έρθουν και οι πρόεδροι να προσανατολίζονται σε φθηνές δοκιμασμένες λύσεις τύπου "Καστίγιο, Κυργιάκος" κλπ.

Αφετέρου :

Μια φορά στο τόσο, όταν το απαιτούν οι συνθήκες, μπορεί να τα σκάσουν για κάποιο μεγαλύτερο όνομα (τηρουμένων των αναλογιών), κυρίως για λόγους εντυπωσιασμού.

Τελικά δεν θέλουν να έρθουν ή δεν τους τα σκάνε?

Εγώ βλέπω πως το ρόστερ του οσφπ είναι πιο φτωχό σε λύσεις ακόμα και από τον Πανιώνιο και τώρα φταίει ο Ζίκο που δεν ξέρει τον Μπεν Αρφά και δεν βάζει τον Λεντέσμα. Ο Βοσκός το κουμαντάρει το ποίμνιό του μια χαρά.

Δημοσ.

Επειδη τα πολλα λογια ειναι φτωχεια...σημερα το γηπεδο θα ναι καμινι κι αν οι παιχτες μας ειναι σοβαροι θα κερδισουν

Οσοι παμε φωνη απο το 1 μεχρι το 90 να τους "λιωσουμε" οπως παντα στο ναο!

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Στα επαγγελματικά χρόνια του ποδοσφαίρου με γηπεδούχο τον Ολυμπιακό, ο "άσος" ήρθε 16 φορές, το "Χ" 8 φορές και το "διπλό" 6. Συνολικά από το 1930-31 που πρωτόπαιξαν οι δύο ομάδες, ο Ολυμπιακός έχει 34 νίκες, 15 ισοπαλίες και 14 ήττες.

Mόνο νίκες μετράει ο Ολυμπιακός στο νέο γήπεδο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" απέναντι στην ΑΕΚ τις τέσσερις τελευταίες σεζόν ενώ συνολικά από το 2004 που το χρησιμοποιούν ως έδρα οι πειραιώτες δεν έχουν χάσει ποτέ (4 νίκες, 1 ισοπαλία) από τους "κιτρινόμαυρους" στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Tέσσερα χρόνια έχει να πετύχει γκολ η ΑΕΚ ως φιλοξενούμενη του Ολυμπιακού -τελευταία φορά με Κατσουράνη το 2005- με τον Ολυμπιακό να έχει σκοράρει οκτώ φορές.

Η ΑΕΚ έχει μία νίκη (το ιστορικό 4-0) στα τελευταία 15 επίσημα παιχνίδια με αντίπαλο τον Ολυμπιακό :lol: (11 πρωταθλήματος και 4 Κυπέλλου)! Στα υπόλοιπα 14 οι ερυθρόλευκοι έχουν 10 νίκες (με 2 κερδισμένους τελικούς Κυπέλλου!) και 4 ισοπαλίες.

sport.gr

Μη ξεχναμε!!στα 4 τελευταια ματς 4 νικες εχει ο οσφπ απεναντι στην καημενη την αεκ

Παμε να τις κανουμε 5!

ναι ακομα και με Κατσικογιαννη!

ΥΓ.θα ρθει καποιος απο σας???

Δημοσ.

Aυτο το 4-0 θα το πληρωνει η αεκ για πολλα χρονια ακομα οσο ειναι ο σοκρατες στον ολυμπιακο...

Γιατι εβγαλαν γλωσσα και το πληρωσαν... απο τοτε μετραμε μονο νικες και μια ισοπαλια(στον τελικο που το πηραμε στα πεναλντι)

Δημοσ.
Aυτο το 4-0 θα το πληρωνει η αεκ για πολλα χρονια ακομα οσο ειναι ο σοκρατες στον ολυμπιακο...

Γιατι εβγαλαν γλωσσα και το πληρωσαν... απο τοτε μετραμε μονο νικες και μια ισοπαλια(στον τελικο που το πηραμε στα πεναλντι)

τι απο τοτε λες και εχουν περασει χρονια 1 νικη εχετε που ειναι και αμφισβητουμενη και μια ισοπολια στο τελικο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...