margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αφου ουτε ξερεις με ποια ομαδα ηταν ουτε τι ιδιοτητα ειχαν αυτοι που λενε οτι τις αρπαξαν τι το γραφεις Αντι να καταδικάσεις αυτο που εγινε καθεσαι και ψαχνεις τι και αν ειχα γραψει εγω λες και αν εγω εγραφα "μπραβο στα παιδια που στο ντου τραυμάτισαν και 2 γυναικες", αυτο θα μειωνε τη χτεσινη καφριλα αλλα απ οτι θυμαμαι εσυ ειχες γραψει καποια στιγμη καλυτερα λαμογιο και κοζωνη παρα τους πουθεναδες με πλανο ξεπουληματος και να γινουμε χειροτερα απο παναχαικη.καλυτερα μπομπ εξαλλου χειροτερα απο τους πουθεναδες δεν γινεται. οποτε δεν εχει νοημα να συνεχιστει συζητηση
tasoskont Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 αφου ουτε ξερεις με ποια ομαδα ηταν ουτε τι ιδιοτητα ειχαν αυτοι που λενε οτι τις αρπαξαν τι το γραφεις Αντι να καταδικάσεις αυτο που εγινε καθεσαι και ψαχνεις τι και αν ειχα γραψει εγω λες και αν εγω εγραφα "μπραβο στα παιδια που στο ντου τραυμάτισαν και 2 γυναικες", αυτο θα μειωνε τη χτεσινη καφριλα αλλα απ οτι θυμαμαι εσυ ειχες γραψει καποια στιγμη οποτε δεν εχει νοημα να συνεχιστει συζητηση δεν θυμαμαι την ομαδα το οτι ηταν γυναικα δημοσιογραφος μια χαρα το θυμαμαι.εσυ καταδικασες το γεγονος αυτο???η καταδικαζεις μονο οτι σε συμφερει????? ναι ξεχασα οτι μιλαω με ηθικους οπαδους με αγιο προεδρο και σοκαριστικες με την γνωμη μου περι προεδρων.
Mika Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μπεν Αρφά τέλος! Το σίριαλ με την ονομασία "Χατέμ Μπεν Αρφά" τελείωσε οριστικά, αφού οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως αποσύρουν την πρόταση στην Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες κουράστηκαν να περιμένουν τους Μασσαλούς και τον ποδοσφαιριστή που αποφεύγουν να απαντήσουν και όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την Δευτέρα, αποσύρουν την πρόταση των 8 εκ. ευρώ. πηγη: http://www.sport24.gr αλλο ενα χριστουγεννιατικο σηριαλ του Σωκρατη εληξε - τι εκπληξη! - χωρις happy end
Στέλιος7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μπεν Αρφά τέλος! Το σίριαλ με την ονομασία "Χατέμ Μπεν Αρφά" τελείωσε οριστικά, αφού οι Πειραιώτες με ανακοίνωσή τους έκαναν γνωστό πως αποσύρουν την πρόταση στην Μαρσέιγ. Οι Πειραιώτες κουράστηκαν να περιμένουν τους Μασσαλούς και τον ποδοσφαιριστή που αποφεύγουν να απαντήσουν και όπως έκαναν γνωστό μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσαν την Δευτέρα, αποσύρουν την πρόταση των 8 εκ. ευρώ. πηγη: http://www.sport24.gr αλλο ενα χριστουγεννιατικο σηριαλ του Σωκρατη εληξε - τι εκπληξη! - χωρις happy end Σωστη κινηση αλλα αργοπορημενη, επρεπε να εχει γινει 2-3 μερες πριν.Δεν μπορω να αφησω ασχολιαστο τον Ζικο.Εκτος αποστολης Ντουντου-Στολτιδης-Λεντεσμα;Γιατι ρε φιλε;Δεν υπαρχει ενας ανθρωπος να του παιξει μια φαπα να ξυπνησει;Βαλτε τον Τζολε τεχνικο διευθυντη γιατι δεν μας βλεπω καλα.
margaritagr Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Στελιο οι Ντουντου/Λεντεσμα ειναι ανετοιμοι απο τραυματισμο Τωρα με τον Ιερο δε ξερω τι παιζει και κατι μου βρωμαει στην υποθεση Το χειροτερο ειναι οτι αντι να βαλει τον Τορο στα χαφ μαλλον θα βαλει τον Κατσικογιαννη! και τον οσκαρ αριστερο χαφ!!! :shifty: _______________________________________________________________________ Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν για μια ακόμη φορά οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού. Το μεσημέρι της Δευτέρας επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» και μοίρασαν δώρα στα μικρά παιδιά που νοσηλεύονται αυτές τις μέρες. «Εύχομαι υγεία σε όλο τον κόσμο και καλή χρονιά. Να έχουμε καλή ποδοσφαιρική χρονιά, χωρίς τραυματισμούς. Είναι σημαντικό που είμαστε εδώ, να δώσουμε λίγη χαρά σε αυτά τα παιδιά», δήλωσε ο Τάσος Πάντος. απο sportdog.gr
Στέλιος7 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2010 Μαργαριτα οταν δεν εχουμε αλλο αμυντικο χαφ ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ετοιμοι.Λεντεσμα και Στολτιδης προπονουνται κανονικα εδω και αρκετο καιρο.Αλλα μαλλον ο Ζικο πιστευει πως ο Ντομι ειναι καλυτερος
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Αυριο παμε στο ντερμπι χωρις Τοροσιδη, Ντουντου, Λεντεσμα, Στολτιδη ναι καλα διαβασατε χωρις Τοροσιδη
alexis333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Γιατι ειναι τραυματιας ο Τοροσιδης και δε το ξερα.... ??????????? Μαλλον εννοεις Τορο εκτος απο τη θεση των χαφ οπου την παιζει πολυ καλα και ειδικα τωρα που λειπει και ο Ντουντου ...
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οχι στο sporttv ειπαν οτι δε παιζει επισης το ειπαν και στο ραδιοφωνο το ακουσαν παιδια σε αλλο φορουμ Σε αθλητικοsites δεν εχω διαβασει κατι αλλα κι αυτοι στην tv απο το μυαλο τους να το βγαλαν; Δε νομιζω αλλα θα δειξει
johnnyestia Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Τελικά ο Ζίκο αποδεικνύεται και Ζήκος επί του πρακτέος. Μα να παίρνει 2 εκ ευρώ και να μην ξέρει τον ...Μπεν Αρφά?
alexis333 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Οχι στο sporttv ειπαν οτι δε παιζει επισης το ειπαν και στο ραδιοφωνοτο ακουσαν παιδια σε αλλο φορουμ Σε αθλητικοsites δεν εχω διαβασει κατι αλλα κι αυτοι στην tv απο το μυαλο τους να το βγαλαν; Δε νομιζω αλλα θα δειξει Δε νομιζω ρε συ να ειναι καλα ο Τορο και να μη τον βαλει...
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Δε νομιζω ρε συ να ειναι καλα ο Τορο και να μη τον βαλει... εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι διαφορα... Τελοσπαντων ελπιζω απλα αυριο τελικα να ναι ολα οκ! εν τω μεταξυ 450 οπαδοι της αεκ συγκεντρωθηκαν εξω απο το ξενοδοχειο της ομαδας τους ζητωντας νικη! ειπαμε ολοι θελουν να κερσιουν τον οσφπ! επισης ο δημητριαδης τους εταξε λεει 150 χιλιαρικα πριμ για τη νικη. Εδω δεν ειχαν να πληρωσουν τους παιχτες ξαφνικα ταζουν και πριμ αλλα μετα εγω ειμαι η περιεργη...
tasoskont Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι διαφορα...Τελοσπαντων ελπιζω απλα αυριο τελικα να ναι ολα οκ! εν τω μεταξυ 450 οπαδοι της αεκ συγκεντρωθηκαν εξω απο το ξενοδοχειο της ομαδας τους ζητωντας νικη! ειπαμε ολοι θελουν να κερσιουν τον οσφπ! επισης ο δημητριαδης τους εταξε λεει 150 χιλιαρικα πριμ για τη νικη. Εδω δεν ειχαν να πληρωσουν τους παιχτες ξαφνικα ταζουν και πριμ αλλα μετα εγω ειμαι η περιεργη... ενω στα αλλα ματς κατεβαιναμε για να χασουμε και ειπαμε μιας και παιζουμε με ολυμπιακο να παιξουμε και εμεις για την νικη γιατι παιζουμε με οσφπ οχι για κανενα αλλο λογο:lol: ξερεις συνηθίζεται στα ντερμπι να δινονται πριμ και απο τις 2 ομαδες,δεν εχεις ξαναδει ντερμπι εσυ?
alexis333 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 εγω εχω αρχισει και σκεφτομαι διαφορα...Τελοσπαντων ελπιζω απλα αυριο τελικα να ναι ολα οκ! εν τω μεταξυ 450 οπαδοι της αεκ συγκεντρωθηκαν εξω απο το ξενοδοχειο της ομαδας τους ζητωντας νικη! ειπαμε ολοι θελουν να κερσιουν τον οσφπ! επισης ο δημητριαδης τους εταξε λεει 150 χιλιαρικα πριμ για τη νικη. Εδω δεν ειχαν να πληρωσουν τους παιχτες ξαφνικα ταζουν και πριμ αλλα μετα εγω ειμαι η περιεργη... Οι μετοχοι ξερουν οτι θα χασει η ΑΕΚ και γι αυτο ταξαν τα λεφτα...:-D:-D Σιγα μην ειναι και κοροιδα να δωσουν 150.000 ευρα...
margaritagr Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 ενω στα αλλα ματς κατεβαιναμε για να χασουμε και ειπαμε μιας και παιζουμε με ολυμπιακο να παιξουμε και εμεις για την νικη γιατι παιζουμε με οσφπ οχι για κανενα αλλο λογο:lol: ξερεις συνηθίζεται στα ντερμπι να δινονται πριμ και απο τις 2 ομαδες,δεν εχεις ξαναδει ντερμπι εσυ? θύμισε μου με τον παο δόθηκε πριμ? δε θυμαμαι επίσης...οι παίχτες σας έλεγαν να πανε δικαστήρια, λεφτά δεν έχετε ξαφνικά τα βρήκατε για το πριμ ε? Γνωστό πως το μονο πράγμα που σας εχει μείνει απο τη φετινή χρονια και ζητάτε είναι η νικη επι του ολυμπιακου. Εδω μέχρι και τον ξεχασμένο τον Τζιμπουρ βγάλατε από το ψυγείο φουκαραδες
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.