MiDi_MiLiZ Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ειναι προβλημα κακου σχεδιασμου εκ μερους προπονητου. Και οτι δεν βγηκε ο βαφλας δεν αποτελει δικαιολογια. Ουτως η αλλως θεση ξενου επιανε και αυτος. Και σαν τον Τζορνταν να επαιζε, παλι ελλειψη περιφεριακων θα ειχατε Το ιδιο συμβαινει και με τον Κλειζα. Μηπως βγαζει 30λεπτα επειδη δεν εχετε εναλλακτικες λυσεις στην εν λογω θεση? Και νταξει, καλα η κακα θα παιζει ο Κλειζα. Για σκεψου να τραυματιστει..Εκει ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι θα κανει ο Μπαναωτης. Εξυπνη η ιδεα του να φορτωσει την ομαδα ξενους και να δωσει τον Ερτσεγκ δανεικο...Θα μου πεις παραλιγο να δωσει τον Τεοντοσιτς, τεσπα..
Chris_85 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο ειναι προβλημα κακου σχεδιασμου εκ μερους προπονητου. Και οτι δεν βγηκε ο βαφλας δεν αποτελει δικαιολογια. Ουτως η αλλως θεση ξενου επιανε και αυτος. Και σαν τον Τζορνταν να επαιζε, παλι ελλειψη περιφεριακων θα ειχατε Aν επαιζε σαν τον Τζορνταν και μαζι με τους Χαλπεριν, Παπαλουκα και Τεοντοσιτς δε νομιζω οτι υπαρχει προβλημα στην περιφερεια. Μιλαμε για μια 4αδα πολυ μεγαλης αξιας. Βεβαια θα μου πεις δε χωραει εδω και ο Βασιλειαδης που κανει - επιτελους - μια χρονια ανταξια του ταλεντου του? Η απαντηση ευνοητη. Το ιδιο συμβαινει και με τον Κλειζα. Μηπως βγαζει 30λεπτα επειδη δεν εχετε εναλλακτικες λυσεις στην εν λογω θεση? Και νταξει, καλα η κακα θα παιζει ο Κλειζα. Για σκεψου να τραυματιστει..Εκει ειμαι πραγματικα περιεργος να δω τι θα κανει ο Μπαναωτης. 1ον δευτερο Κλειζα δε γινεται να εχουμε στην 12αδα, και δεν εχει καμια ομαδα στην Ευρωπη αναπληρωματικο 4αρι τετοιας αξιας. Απο κει και περα στο 4 παιζει ο Μαυροκεφαλιδης - που προερχεται απο μια παρα πολυ καλη χρονια περυσι αλλα και απο τραυματισμο - και ο Βασιλοπουλος σε κοντα σχηματα. Επισης περυσι επαιξε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα ο Μπουρουσης παρα πολυ καλα στο 4. Συγκεκριμενα απο το Τοπ16 και μετα επαιζε κυριως στο 4 και με μεγαλη επιτυχια. Φετος ομως η ανυπαρξια για αλλη μια χρονια του Σοφο καθως και η μη εμπιστοσυνη του Γιαννακη στον Βουισιτς -που παιζει κατι 5λεπτα- εχει ως αποτελεσμα να χρησιμοποιειται αναγκαστικα ο Μπουρουσης στο 5. Εξυπνη η ιδεα του να φορτωσει την ομαδα ξενους και να δωσει τον Ερτσεγκ δανεικο...Θα μου πεις παραλιγο να δωσει τον Τεοντοσιτς, τεσπα.. Ειδικα αυτος ο Μπεβερλυ αντι του Ερτσεγκ ηταν fail, μεχρι στιγμης τουλαχιστον. Αν και φαινεται πως εχει προσοντα, δεν αξιοποιειται καθολου.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 1ον δευτερο Κλειζα δε γινεται να εχουμε στην 12αδα, και δεν εχει καμια ομαδα στην Ευρωπη αναπληρωματικο 4αρι τετοιας αξιας. Απο κει και περα στο 4 παιζει ο Μαυροκεφαλιδης - που προερχεται απο μια παρα πολυ καλη χρονια περυσι αλλα και απο τραυματισμο - και ο Βασιλοπουλος σε κοντα σχηματα. Επισης περυσι επαιξε για πολυ μεγαλο χρονικο διαστημα ο Μπουρουσης παρα πολυ καλα στο 4. Συγκεκριμενα απο το Τοπ16 και μετα επαιζε κυριως στο 4 και με μεγαλη επιτυχια. Ναι οκ ο Κλειζα ειναι το να ειναι το αλλο, ομως εγω ρωταω τι θα γινει αν τραυματιστει και απαντηση δεν παιρνω...Και πως να παρω απαντηση βεβαια, οταν το εναλλακτικο 4ρι ειναι ο Μαυροκεφαλος και ολοι οι υπολοιποι που λες προκυπτουν μονο με αλχημειες στο ροστερ απο το 3 ως το 5. Αυτα περι της συζητησης που καναμε το καλοκαιρι και μου ελεγες οτι ειστε πολυ πιο πληρεις στους ψηλους αποτι εμεις. Οι ψηλοι σας ειναι ο εξης ενας: Ο Μπουρουσης. Και ο περιφερειακος ψηλος σας ειναι ο Κλειζα. Αν χτυπησει ενας απτους 2 απλα κλαφτα χαραλαμπε. Δημιουργειται τρυπα στη φροντ λαιν και ο Μπαναωτης θα αρχισει να λυνει γριφους για το τι να κανει κλπ διοτι πολυ απλα πισω απο αυτους τους 2 δεν υπαρχει αξιοπιστια. Φετος ομως η ανυπαρξια για αλλη μια χρονια του Σοφο καθως και η μη εμπιστοσυνη του Γιαννακη στον Βουισιτς -που παιζει κατι 5λεπτα- εχει ως αποτελεσμα να χρησιμοποιειται αναγκαστικα ο Μπουρουσης στο 5. Εδω και χρονια σας λεμε οτι ο Σοφο δεν υπαρχει ως μπασκετμπολιστας. Μονο εσεις οι Ολυμπιακοι, ο Γιαννακης και οι σπικερ της ΕΡΤ επιμενουν εδω και μια 4ετια οτι αυτος ειναι αξιολογος παιχτης. Ο Βουισιτς την κοιλια την εχει ξεκινησει απο περυσι και οσο παει και βυθιζεται. Επισης σας λεγαμε το καλοκαιρι οτι δεν ειναι αξιοπιστη λυση. Ειδικα στην αμυνα ειναι να τον φοβασαι. Οσο για το Γλυνιαδακη (καποτε τον ανεφερες ως οπλο της ρακετας σας, τωρα δεν τον αναφερεις καν), υπεθετα οτι αποκτηθηκε για να ριχνει καμια κλωτσομπουνια στον Πεκοβιτς, αλλα τελικως τον ειχα υπερεκτιμησει. Για Μαυροκεφαλο τι να σου πω, πιστευε και μη ερευνα αν θεωρεις οτι ειναι παιχτης για τον ΟΣΦΠ. Κοινως η ομαδα σου εχει 3-4 αξιοπιστους παιχτες. Παπαλουκα, Κλειζα, Τσιλντρες, Μπουρουση. Επονται Τεοντοσιτς και Βασιλοπουλος. Και εδω τελος το ροστερ.
Chris_85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Κορυφαίος Σέρβος ο Τεόντοσιτς Καλύτερος Σέρβος της χρονιάς αναδείχτηκε ο Μίλος Τεόντοσιτς του Ολυμπιακού όπως δημοσίευσε η Novosti (σέρβικη εφημερίδα). Ο γκαρντ των «ερυθρολευκων» πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις στο Ευρωμπάσκετ με την εθνική ομάδα της Σερβίας, βοηθώντας αρκετά την ομάδα του να φτάσει μέχρι και τον τελικό, όπου εκεί γνώρισε την ήττα από την Ισπανία. «Η αναγνώριση αυτή σημαίνει πολλά για μένα και θα προσπαθήσω να δικαιώσω την τιμή που μου κάνατε, την οποία, πάντως, δε θα είχα καταφέρει να αποσπάσω χωρίς τους συμπαίκτες μου στην εθνική και στον Ολυμπιακό. Τους χρωστάω τη μισή επιτυχία. Ο Γιαννάκης με εμπιστεύεται περισσότερο, αν και δε μπορώ να πω πως δε με εμπιστευόταν την περασμένη χρονιά. Ίσως και να μη μου είχε. Παίζω πάντα με καρδιά και προσπαθώ να παραμένω ήρεμος, αν και ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που καμία φορά αντιδρώ υπερβολικά», τόνισε μεταξύ άλλων ο Τεόντοσιτς. http://www.sport-fm.gr/article/211096
kostasmak Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δεν χρειαζεται τετοιες δηλωσεις ο Παπαλουκας, ηδη με την παρουσια του ειναι για τους μπασκετοφιλους ενας απ τους καλυτερους ασσους που εχουν περασει απ το Ευρωπαικο μπασκετ. Ο Κομπι μαλλον τον θυμαται για το πως επαιζε στο πικ + ρολ με τον Σοφο στη Σαιταμα στον ημιτελικο, οπου αν δεν κανω λαθος ειχε 11 ασιστ.. Αυτα να λέτε στους ''ολυμπιακαρες'' που πέρσι όλοι τον έβριζαν και ήταν μέσα στην γκρίνια και φέτος όλοι τον λατρεουν λες και ήρθε ο Μεσσίας. Όλοι οι μπασκετικοι ξέρουν ποιος πραγματικά είναι ο Παπάλουκας και δεν περίμεναν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να το μάθουν.
Chris_85 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Αυτα να λέτε στους ''ολυμπιακαρες'' που πέρσι όλοι τον έβριζαν και ήταν μέσα στην γκρίνια και φέτος όλοι τον λατρεουν λες και ήρθε ο Μεσσίας. Όλοι οι μπασκετικοι ξέρουν ποιος πραγματικά είναι ο Παπάλουκας και δεν περίμεναν το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για να το μάθουν. Οπου ''Παπαλουκας'' βαλε Τσιλντρες και εχεις πεσει διανα.
KaizerSoze Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ρε σεις Κρις, μην μαλωσουμε χρονιαρες μερες, χρονια πολλα και για την γιορτη σου, αλλα τι θα πει ο Μπουρουσης αναγκαζεται να παιξει 5? Πενταρι ειναι ο ανθρωπος ουτως η αλλως απλα σε σχημα με 2 σεντερ λογω σουτ θεωρειται ο πιο 4αρης απο τους δυο Δεν εχει τιποτα αλλο που μπορει να κανει στο 4 περαν ενος αξιοπρεπους σουτ. Δεν ειναι τεσσαρι που με το ζορι τον κανουν πενταρι.Ισως να ηθελε να ειναι αλλα δεν ειναι
margaritagr Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 ανακοινωθηκε ο Λουα καλως μας ηρθε ο παιχταρας!!
Chris_85 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2009 Ρε σεις Κρις, μην μαλωσουμε χρονιαρες μερες, χρονια πολλα και για την γιορτη σου, αλλα τι θα πει ο Μπουρουσης αναγκαζεται να παιξει 5?Πενταρι ειναι ο ανθρωπος ουτως η αλλως απλα σε σχημα με 2 σεντερ λογω σουτ θεωρειται ο πιο 4αρης απο τους δυο Δεν εχει τιποτα αλλο που μπορει να κανει στο 4 περαν ενος αξιοπρεπους σουτ. Δεν ειναι τεσσαρι που με το ζορι τον κανουν πενταρι.Ισως να ηθελε να ειναι αλλα δεν ειναι To δικο μου επιχειρημα ειναι οτι περυσι οτι εκανε απ το Τοπ16 και μετα (που δεν ειναι και λιγα) το εκανε παιζοντας στο 4, με 5αρι τον Βουισιτς. Χτες εβλεπα τον αγωνα με σας, στο Σεφ περυσι, επαιξε επι ποσα λεπτα στο 4. Τωρα εσυ αν μου λες δεν ειναι 4αρι, τι να πω, καποια ικανοτητα να ξεχωριζεις τα 4αρια θα εχεις, την οποια προφανως χρησιμοποιησες και στην περιπτωση του Κλειζα και την οποια εγω δεν εχω. Υποθετω η αρνηση σου να τον δεις σαν 4αρι εχει να κανει με την αμυνα του. Εγω λεω οτι μπορει να παιξει μια χαρα στο 4, αλλα δεν μπορει να κλεισει δυναμικα ευκινητα 4αρια με σουτ που παιζουν περιφερειακα. (με Φωτση και Τσαρτσαρη δεν εχει αμυντικο προβλημα). just 4 the record παντως, ο Μπουρουσης θελει 2-3 σφαλιαρες να ξυπνησει γιατι πολυ βεντετα το παιζει φετος. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 23:17 ---------- Kαλα αν διωξουν τον Μπετς απ τον Αρη, μιλαμε για τη μονη ομαδα που κανει τοσο στην τυχη μεταγραφες οσο ο ΟΣΦΠ
alexis333 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ο Ολυμπιακός με αριθμούς Αυτο ειναι που λεμε χαϊδευω αυτια .... Ολους τους εχει για Θεους... Αρα γιατι να κανουμε μεταγραφες..
kostasmak Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ριξτε μια ματια σε αυτο το σαρκαστικο αρθρο http://www.redplanet.gr/html/ent/808/ent.262808.asp
margaritagr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 4) Η κόκκινη δεκαετία του Ολυμπιακού Μέσα σε μια δεκαετία έχει αναδειχθεί 9 (!) φορές πρωταθλητής, έχει κατακτήσει τέσσερα Κύπελλα Ελλάδας και ένα Σούπερ Καπ. Παράλληλα, τρεις φορές προκρίθηκε στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, απέκτησε το πρώτο new age γήπεδο στη χώρα, γιγάντωσε το όνομά του εντός συνόρων, έφερε παίκτες με τεράστια ονόματα και "γέννησε" καινούριους φιλάθλους σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της ελληνικής επικράτειας. Δεν υπάρχει αμφιβολία, ότι ο ποδοσφαιρικός Ολυμπιακός αυτής της δεκαετίας με το ρεκόρ των 7 συνεχόμενων πρωταθλημάτων είναι η πιο επιτυχημένη ομάδα που έχει εμφανιστεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο από… αρχαιοτάτων χρόνων. απο http://www.sport24.gr/html/ent/693/ent.335693.asp :-) και κατι ακομα Απόλυτα θετικος με το να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό των "ερυθρόλευκων" είναι ο Χατέμ Μπεν Αρφά, ο οποίος σύμφωνα με την εφημερίδα "sportday", είπε το "Ναι" στην πρόταση που του έχει κάνει ο Ολυμπιακός. http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=118318 Για να δουμε τι θα γινει
sugata Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ριξτε μια ματια σε αυτο το σαρκαστικο αρθρο http://www.redplanet.gr/html/ent/808/ent.262808.asp Είναι πραγματικά απολαυστικό. Ειδικά με τα σχόλια για μπομπ, ζίκο και πατέρα είναι θεϊκά.
Αρούρι Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Ο Σκουνι Πεν επεστρεψε στον Ολυμπιακό. Κι αυτη τη φορα δεν θα επιτρεψει σε κανενα διαιτητη να του κλεψει τον τιτλο. Στο ποδοσφαιρο, περιμενουμε την αποφαση της Μαρσειγ, αφου ο Μπεν Αρφα αποδειχτηκε νοημων ανθρωπος και προτιμησε το μεγαλειο του Ολυμπιακου απο την καταντια της Μασσαλιας.
margaritagr Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Τοτε μπορουσαμε να σπασουμε την εδρα του παο αλλα καποιοι ειχαν αλλα σχεδια Ας ελπισουμε ο Πεν να αποδειχθει σωστη μεταγραφη & να μας βοηθησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.