Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. ναι, στα ζαπορίζια.

2. αφού τελειωσε το πρωτάθλημα, τι να ασχοληθώ? να κάνω το 2-1 στο φάληρο? και ναι η διαιτησία έκρινε το ματς στο φάληρο, λέγε οτι θες

3. Τα ίδια έκανες και συ, στη ριζούπολη και κυνηγούσες τους παίχτες. Με μια διαφορά, στο μπασκετ, σταμάτησα να ασχολουμαι απο το 99, διοτι ο κόσμος το χε ριξει στην μπαλα. ξαναρχισα, μετά το 2005, οπότε δεν μπορώ να έχω μεγάλες απαιτήσεις, όταν εσυ έχεις στρωμενη ομάδα και εγώ τώρα την φτιάχνω. Και τι προσπαθείς να δειξεις, δεν κατάλαβα, αν έχεις να πεις κατι, στο τοπικ της ομάδας σου, το να σπαμμάρεις ασύστολα, δεν έχει νόημα.

Α και εμείς δεν κρυβόμαστε, ποτέ. εσείς κόβετε την μπαλα μετά τη βιγιαρεάλ (μπας και πατε στους 8) και στο βόλει στη γλυφάδα στο 2ο παιχνιδι πάτε 3 κι ο κούκος.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1. ναι, στα ζαπορίζια.

2. αφού τελειωσε το πρωτάθλημα, τι να ασχοληθώ? να κάνω το 2-1 στο φάληρο? και ναι η διαιτησία έκρινε το ματς στο φάληρο, λέγε οτι θες

3. Τα ίδια έκανες και συ, στη ριζούπολη και κυνηγούσες τους παίχτες. Με μια διαφορά, στο μπασκετ, σταμάτησα να ασχολουμαι απο το 99, διοτι ο κόσμος το χε ριξει στην μπαλα. ξαναρχισα, μετά το 2005, οπότε δεν μπορώ να έχω μεγάλες απαιτήσεις, όταν εσυ έχεις στρωμενη ομάδα και εγώ τώρα την φτιάχνω. Και τι προσπαθείς να δειξεις, δεν κατάλαβα, αν έχεις να πεις κατι, στο τοπικ της ομάδας σου, το να σπαμμάρεις ασύστολα, δεν έχει νόημα.

Α και εμείς δεν κρυβόμαστε, ποτέ. εσείς κόβετε την μπαλα μετά τη βιγιαρεάλ (μπας και πατε στους 8) και στο βόλει στη γλυφάδα στο 2ο παιχνιδι πάτε 3 κι ο κούκος.

Πρωτον δε σπαμαρω. Δευτερον ποσταρω. Τριτον ποσταρω εδω οσο ποσταρεις κι εσι στο τοπικ της δικης μου ομαδας.

Το αν κρυβοσαστε ασε να το θυμομαστε εμεις καλυτερα μετα τα γαργαληστικα παιχνιδια σας με molde, herenveen, rosenborg, macabi haifa, lyon, saint etienne κλπ. Ασε που το σχολειο σου περι "μπας και πατε στους 8" ειναι ακυρο διοτι εχουμε παει καποιες φορες στην ιστορια μας, σε αντιθεση με εσας που δε το εχετε κανει ουτε μια!

Οσον αφορα αυτα που λες οτι τωρα χτιζεις ομαδα μπασκετ συμφωνω. Το κακο ειναι οτι μεχρι να φας την 30ρα ειχες βγαλει γλωσσα. Μιλαγες για κυπελα, για φαιναλ 4, για πρωταθληματα λογω πλεονεκτηματος εδρας κλπ. Ακομα πιο νωρις ειχες βγαλει γλωσσα λογω μεταγραφων τυπου Τσιλντρες. Αλλα τελικα ηρθε η ωρα της 30ρας που συμπερανες οτι ΑΚΟΜΑ χτιζεις ομαδα. Καλλιο αργα παρα ποτε! Και πιστεψε με μεχρι να τη χτισεις για να χτυπησεις Παναθηναικο θες χρονακια ακομα, ανεξαρτητως ποσο χρημα θα σπρωξεις.

Δημοσ.
Όχι, είναι Έλληνας.

απο που και ως που ειναι Ελληνας ο νινης? στην Χειμαρρα γεννηθηκε . μανα αλβανιδα και ο πατερας ξερω γω τι, στην τηλεοραση μια φορα τον ειδα που μιλαγε, στην ομονοια οι πακιστανοι μιλανε πιο καλα ελληνικα απο αυτον!

αλλα ναι, οποτε μας βολευει δηλωνουμε βορειοηπειρωτες.

Δημοσ.
Ο Νίνης νομίζω ότι είναι Έλληνας. Επίσης είναι κλάσης καλύτερος από τον καλύτερο του Ο.Σ.Φ.Π. και χωρίς να είναι ντοπέ.

Ρε, είπαμε firewalker, άλλα όχι και firecracker...

Και λίγη σοβαρότητα...

@ MiDi_MiLiZ - Ειλικρινά δε διαβάζονται τα ποστ σου, άσχετα με το αν συμφωνούμε ή όχι. Βάλε κανά κενό ανάμεσα στις παραγράφους και προσπάθησε αν γίνεται να γράφεις λιγότερα. Να κάνουμε και συζήτηση δηλαδή.

Πάντως, στο έχω ξαναπεί, δεν απαντάς σε όσα λέει ο άλλος αλλά ξεφεύγεις εντελώς από το θέμα και γενικεύεις - λέω εγώ κάτι πχ και λες "έτσι κάνατε όλοι οι γαύροι και όλοι τα ίδια και αλεπούδες και σταφίλια και κουραφέξαλα", 1 κάρο άσχετα πράγματα με τη συζήτηση. Όχι τίποτα άλλο αλλά βάζεις από πάνω και τα λόγια μου σε εισαγωγικά ^^

Δε νομίζω να διαφωνεί κανείς ότι το ελληνικό πρωτάθλημα ήταν 1ο στη Ευρώπη μέσα-τέλη 90' και μετά έπεσε τρελά γιατί σταμάτησαν να πέφτουν λεφτά. Εκεί που είχες μια 8αδα ομάδες να κοντράρονται, πήγες στις 2-3, άντε στη καλύτερη 4. Ανέλαβαν δράση οι Ιταλοί και οι Ισπανοί μετά.

Δημοσ.

Δείτε λίγο τα θέλω του Τιμούρ στο εξώφυλλο του "Πρωταθλητή".

Τη θέλω να είναι λίγο πουτάνα αλλά και παρθένα.

Α ρε Τάκη πως σε φάγανε...

Δημοσ.

Ο Αλεξανδρής στην Β' ομάδα... ξέρετε τι σημαίνει αυτό, ε;

Οκτώβριο αναλαμβάνει τους μεγάλους

Δημοσ.
Να ρωτήσω κάτι;

Όλα αυτά και άλλα πολλά, ποιος τα έλεγε το καλοκαίρι και τον κράζατε εν χωρώ;

Το γεγονός ότι δικαιώθηκες εκ του αποτελέσματος, είναι μαγκιά σου.

Η λογική όμως, "ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη (και εν προκειμένω, Γιαννάκη) τον βαφτίσαμε" δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν και πουθενά.

Τα συμπεράσματα και για τους 2 τα βγάλαμε στο τέλος της χρονιάς, γιατί ακόμη και στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση των ομάδων.

Δημοσ.
Λες; Μπα...

Κάτι παραπάνω από στάνταρ... υπάρχει όρος ότι μπορεί να απολυθεί ο Τιμούρ χωρίς αποζημίωση...

Δημοσ.
Κάτι παραπάνω από στάνταρ... υπάρχει όρος ότι μπορεί να απολυθεί ο Τιμούρ χωρίς αποζημίωση...

και οχι μονο, και ο ιδιος δηλωσε οτι οποτε θελει ο προεδρος μπορει να τον διωξει... Α ρε μητσικωστα, οταν τον κοροιδευες που εγλυφε τον κοκκαλη κατι ηξερες...

Δημοσ.
Το γεγονός ότι δικαιώθηκες εκ του αποτελέσματος, είναι μαγκιά σου.

Η λογική όμως, "ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη (και εν προκειμένω, Γιαννάκη) τον βαφτίσαμε" δεν γίνεται αποδεκτή από κανέναν και πουθενά.

Τα συμπεράσματα και για τους 2 τα βγάλαμε στο τέλος της χρονιάς, γιατί ακόμη και στον ημιτελικό της Ευρωλίγκα, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη διαφορά στην απόδοση των ομάδων.

Το θέμα είναι ότι δε μπορείτε να δεχτείτε ότι μπορεί να υπάρχει κάποιος που γνωρίζει πολύ περισσότερα πράγματα για ένα θέμα από εσάς. Πόσο μάλλον για το μπάσκετ, που σαν οπαδοί στο θέμα το επίπεδό σας είναι πολύ χαμηλό.

Τα πράγματα που έλεγα για τους παίκτες δεν ήταν γενικά και αόριστα αλλά ειδικά. Με λέγατε ξερόλα και παπατρέχα αλλά βγήκαν όλα 100%.

Οπότε είτε είτε είμαι Πιτ Παπαδάκος Ενόραση-Κληρονομικο Χάρισμα ή ήξερα τι σκατά έλεγα και είχα δει το Γιάννη και τον είχα βαφτίσει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...