Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

O Ιβκοβιτς ειχε μιλησει με το Γιαννακη σχετικα με τον Τεοντοσιτς... Δεν εδωσε συμβουλες για τιποτα.. Στο κατω κατω κουμπαρος και καλος φιλος του Ομπραντοβιτς ειναι!

Δε νομιζω να παει οσφπ 1ον γιατι θα βγαλει σπυρια με μερικουσ παιχτες και 2ον γιατι εβαλε στοχο ζωης να ξανακανει τη Σερβια μεγαλη και το 2012 μαλλον να αποσυρθει απο την προπονητικη..

Απο Ελλαδα εχει περασει κατα σειρα απο Αρη (1) - ΠΑΟΚ (2) - Πανιωνιο (1) - ΟΣΦΠ (3;) και ΑΕΚ (2)

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 04:50 ----------

Τραγικός ο Γιαννάκης, αλλά ο σημερινός Παπαλουκάς με τον Μπουρούση ήταν ακόμα τραγικότεροι. Έβαλαν και τα κοράκια το χεράκι τους, αλλά με τον φετινό Άρη πρέπει να έχεις +20 από το Α ημίχρονο και μετά να βάζεις τον Σλούκα να ψήνεται...

Τον φετινο Αρη κρινε τον τον Μαρτη που για να τον κερδισεις θα φτυνεις αιμα.. Τα κορακια πως εβαλαν το χερι τους γιατι εγω αλλα ειδα..

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.
Τον φετινο Αρη κρινε τον τον Μαρτη που για να τον κερδισεις θα φτυνεις αιμα.. Τα κορακια πως εβαλαν το χερι τους γιατι εγω αλλα ειδα..

Εύχομαι στον Άρη να φτιάξει σπουδαία ομάδα.

Αλλά, το αν, πώς και γιατί έβαλαν τα "κοράκια" το χέρι τους, στο κατάλληλο thread, παρακαλώ.

Δημοσ.

Ο Ντούσαν δε πήρε μόνο Ευρωπαϊκό, πήρε 4 κούπες εκείνη τη σεζόν ( και διηπειρωτικό ) αλλά το σημαντικότερο είναι ότι στο 2ο μισό της σεζόν ΔΕ ΠΑΙΖΟΤΑΝ με τίποτα εκείνος ο Ολυμπιακός, απίστευτη ομάδα με 1 Ρίβερς να κάνει ΟΡΓΙΑ όπου εμφανιζόταν.

Δημοσ.

Χμμ, θα μπορουσε ομως να σου πει καποιος ως αντιλογο οτι και την τοτε ομαδα του ολυμπιακου και την τοτε Αεκ(που πηρε και με αυτη ευρωπαικη κουπα) τις ειχε παρει ετοιμες απο τον Ιωαννιδη. :)

Δημοσ.

Ποτε πηρατε ρε σεις διηπειρωτικο?

Κανα λινκ?ΜακΝτοναλντ Οπεν ειχατε παιξει και δεν ειχε γινει εκεινη την χρονια διηπειρωτικο

ΥΓ. Ο Μπουρουσης ειναι βλακας, βλαχος, προκλητικος και στον κοσμο του. Του αναγνωριζω οτι δεν ειναι χεστης και αδελφουλα ομως. Θυμαμαι πριν 2-3 χρονια που την κανατε στα αποδυτηρια του ΟΑΚΑ στην 4η περιοδο και καλα λογω αντικειμενων με τη διαφορα στο +15 κατι και με 1' να μενει -νομιζω προπερσυ-και λεγαμε 'Πω τους γαυρους, πανε να το παρουν στα χαρτια" ο Μπουρουσης, ο Βασιλοπουλος και νομιζω ο Σχορτσιανιτης ηταν οι μονοι που εμειναν στο παρκε και τραβηξαν αλλους 2 παικτες να παιχτει το γαμωλεπτο να παμε σπιτια μας

Δημοσ.

Ο Άρης μου είναι συμπαθής σαν ομάδα και από τις μεγάλες μου αδυναμίες τη δεκαετία του 90 και εύχομαι να βρει τα πατηματά του και να μη διασύρεται από το κάθε Μαρούσι.

Όσο για το που έβαλαν τα κοράκια το χεράκι τους, πήγαινε στο ανάλογο thread να διαβάσεις. Δεν στα εξηγώ όμορφα? Δεν στα λέω ωραία? :P

Δημοσ.

Αχου ρε Erwdie μη με πας σε διασυρμους γιατί εχω πολλους στο μυαλο μου για τότε που βγαίνατε 8οι και πληρώνατε την Ευρωλιγκα να παίζετε.. Και ειναι μεγαλοι διασυρμοι :-)

Kaizer ΜακΝτοναλντ Οπεν έπαιξαν την επόμενη του Ευρωπαικου και έχασαν από τους Μπουλς στον τελικό (κριμα που δεν ειχε παιξει Πιπεν και Ροντμαν :-().. Εκει και καλά είδαν-τεσταραν τον Ταρλατς εναντιον των μεγαθηριων Λονγκλει και Washington :P και τον πήραν την επόμενη. :-)

Δημοσ.

Ο ΟΣΦΠ μεχρι πριν 3 χρονια ηταν κατι αντιστοιχο του τωρινου Αρη. Εριχνε δηλαδη το επιπεδο στο πρωταθλημα, σε αντιθεση με τον Αρη μεχρι πριν 3 χρονια που αναφερθηκε στο παραδειγμα.

Τωρα ειναι η 2η ομαδα (και μετα το χαος), αλλα και παλι οφειλε να ναι πολυ πιο ανταγωνιστικος, με βαση με τα λεφτα που εχουν δωθει τα τελευταια χρονια για ενισχυση.

Επισης ο ΟΣΦΠ δεν εχει παρει διηπειρωτικο οπως αναφερθηκε. Ελπιζω να μη φταιγανε και εκει τιποτα κορακια ε...

Δημοσ.
Αχου ρε Erwdie μη με πας σε διασυρμους γιατί εχω πολλους στο μυαλο μου για τότε που βγαίνατε 8οι και πληρώνατε την Ευρωλιγκα να παίζετε.. Και ειναι μεγαλοι διασυρμοι :-)

Καλά, ότι να' ναι έτσι? Λέμε μακάρι να βρει ο Άρης τα πατηματά του για να πάψει να είναι η Α1 2 ταχυτήτων και εσύ το γυρνάς στο οπαδικό. Οκ, πάσο.

Δημοσ.

Καλα σορι παρεξηγησα :P

Και να βρει τα πατηματα του ο Αρης θελει να βαλει αλλα 2-3 εκ στα 2 εκ μπατζετ που εχει μηπως και οταν κανει αλλαγη ο Κατσικαρης σταματησουμε να κανουμε την προσευχη μας γιάυτο που θα δουμε.

Δημοσ.
Καλα σορι παρεξηγησα :P

Και να βρει τα πατηματα του ο Αρης θελει να βαλει αλλα 2-3 εκ στα 2 εκ μπατζετ που εχει μηπως και οταν κανει αλλαγη ο Κατσικαρης σταματησουμε να κανουμε την προσευχη μας γιάυτο που θα δουμε.

Ε, ναι, αλλά δεν δικαιολογούνται και οι 30+ από το Μαρούσι για την είσοδο σε Ευρωλίγκα. Δεν φταίει βέβαια ο Κατσικάρης σε αυτό, αλλά μπορεί ο Ματσόν να είχε ξεχάσει τόσο πολύ το μπάσκετ?

Δημοσ.

O Ματσον δεν ηξερε ποτε μπασκετ!!! Παιζαμε απλως αργα και ψυχομενα τα παιχνιδια εληγαν 61-60 και τα ζωα η δημοσιογραφοι ελεγαν για την αμυνα του Ματσον ενω στην ουσια απλώς παιζαμε στα 24" για να κανουμε λιγες επιθεσεις. Του καθισε Μαικ και Μασει με συνολικες αποδοχες 200-250.000 δολλάρια και εφτιαξε όνομα.

Ο κόσμος του Αρη που σιχαθηκε το μπασκετ λόγω ματσον μπορεί να γυρίσει πίσω.. Πονεσαν τα ματια μας 2μιση χρόνια...

Φετος στην ουσια δεν εγινε προετοιμασια γιάυτό ηρθαν οι βαριες ήττες ο Αριγκμπαμπου εκανε πλακα στον Ντικουδη... :-(

Τωρα με τη φυγη του Κλαρκ, τον ερχομο του Τσαλδαρη όπως ακούγεται και ενα ψηλό ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ολα θα μπουν σε σειρα.. Μαιλς και Ντιξον μολις αρχισουν να συνεργαζονται και βρουν τους ρολους τους θα ειναι εξαιρετικο διδυμο. Ριτς - Τσαλδαρης (αν ερθει) - Χατζηβρετας είναι καλοι σουτερ από γωνιες και περιμένω ψηλο που μπορει να εκμεταλευτεί μερικές καθετες πραγματικά μαγικες πάσες του Ντιξον κατι που μονο ο Κακιουζης κανει ως τώρα.

Βεβαια όλο αυτό δεν έχει νοημα αφου του χρόνου η ομάδα πάλι θα ξηλωθεί και θα φτιαχτεί απο την αρχη.. Υπαρχει παραγωντικό έλλειμμα.. Είναι πολλά τα λεφτά ΑΡΗ...

* Εξαιρετική η αμυνα του Κακιουζη στον Τσιλντρες που του εδωσε το σουτ αλλά του εκλεισε με εξαιρετικό τρόπο τους διαδρόμους. Πολλά κιλα μυαλο ο Μιχαλακης.

Δημοσ.

Μαλιστα. Σημερα ακουσα οτι ο Ματσον ηξερε και μπασκετ... Εκτος οσων προανεφερε ο chris, ο Ματσον ηταν και πολυ περιεργος, αλλοπροσαλος, με πολλες εμονες και το βασικοτερο ανεπιδεκτος μαθησεως. Γενικως ηταν ενας κακος προπονητης. Για Α2 και ΑΝ...

Δημοσ.

Kaizer ΜακΝτοναλντ Οπεν έπαιξαν την επόμενη του Ευρωπαικου και έχασαν από τους Μπουλς στον τελικό

Αυτο λεω. Διηπειρωτικο παιζεις την επομενη χρονια που θα το παρεις. Ενα εχει και την επομενη επαιξε ΜακΝτοναλτ. Με ποιον επαιξε για διηπειρωτικο και ποτε?

Δημοσ.

Δεν επαιξε αν θυμαμαι καλα.. Εκτος αν επαιξε με την ομαδα του Ομπερτο απο την Αργεντινη.. Αν και αυτό μαλλον εγινε στα προκριματικα του Μακ Ντοναλντς...

Τελοσπαντων τι νοημα εχει, το διηπειρωτικό ειναι ενα φιλικο με μια υποδεεστερη ομαδα..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...