Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σε αυτό το άθλημα για το οποίο είναι γραμμένα τα μισά ποστς εδώ μέσα.

Όσα δεν φτάνει η αλεπού...

Λοιπόν για να τελειώνουμε, δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ όπως δεν ασχολείται σχεδόν όλη η υφήλιος. Ούτε χθες που ήταν το αποκούμπι μας (όπως είναι τώρα το δικό σας), ούτε σήμερα, ούτε ποτέ. Είναι δικαίωμά μου, έτσι;

Βρίσκω πολύ πιθανό να μην πάρουμε άλλο παίχτη πλην του Λούα. Το λέγαμε εδώ και μέρες. Ούτε κρύο ούτε ζέστη για κάποιον που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και ειδικά τον Κόκκαλη.

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι να το κάνουμε το μπάσκετ ρε παιδιά...

Εκτός του ότι έχουμε βαρεθεί να σηκώνουμε τις κούπες, εκτός του ότι ο αρχηγός μας είχε περισσότερες από τον ολυμπιακό ολόκληρο, όπως και να το κάνουμε, δημοφιλέστερο άθλημα είναι το ποδόσφαιρο...

Όσον αφορά τα παιδιά που έλεγαν ότι δεν τους απασχολούσαν οι φάπες στο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναικό, αρκεί να σήκωναν την κούπα(κλασσικά), πιστεύω ότι μας δουλεύουν.

Είμαι βέβαιος ότι ο τίτλος που θα σηκώσουμε φέτος, δεν θα ναι και τόσο γλυκός, αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε,να ισοπεδώσουμε, να πατήσουμε τον ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τους περισσότερους απο μας.

Δημοσ.
Λοιπόν για να τελειώνουμε, δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ όπως δεν ασχολείται σχεδόν όλη η υφήλιος. .

Nαι, βεβαια.

Μονο που 3 απο τις μεγαλυτερες, αν οχι ΟΙ μεγαλυτερες χωρες στον κοσμο σε πληθυσμο και δυναμη(ΗΠΑ, Ρωσσια, Κινα) εχουν καλυτερες ομαδες στο μπασκετ και ασχολουνται περισσοτερο αποτι στο ποδοσφαιρο.

Ναι, αν τις βγαλεις, ολη η υφηλιος.

Α, και κατι αλλο για ολη την υφηλιο, απο το G8 πως το λενε ας πουμε ΗΠΑ, Καναδας, Ρωσσια, Κινα, Ιταλια ασχολουνται και παρασχολουνται. Αν βεβαια προσθεσεις Ισπανια και τις Γερμανια(Η Αλμπα εχει απο τους μεγαλυτερους Μ.Ο. εισητηριων στην Ευρωπη, περσυ τον μεγαλυτερο) και την Γαλλια ναι, κανεις δεν ασχολειται.

Βεβαια στο ποδοσφαιρο μας κοντραρουν Φιλανδοι, Νορβηγοι, Σουηδοι και Πορτογαλοι που ειναι ολοι η υφηλιος

Δημοσ.

ενταξει ο καθενας παρακολουθει αυτο που του αρεσει

και σε επιπεδο χωρων σ αλλες ασχολουνται το ιδιο & με τα 2(πχ Ισπανια), σ αλλες με το ενα(πχ Αγγλια) κλπ

Στην Ελλαδα συγκεκριμενα πιστευω οτι πρωτα ειναι το ποδοσφαιρο αλλα & παλι ειναι υποκειμενικο το θεμα.

Όσον αφορά τα παιδιά που έλεγαν ότι δεν τους απασχολούσαν οι φάπες στο ποδόσφαιρο από τον Παναθηναικό, αρκεί να σήκωναν την κούπα(κλασσικά), πιστεύω ότι μας δουλεύουν.

δε πιστευω οτι υπαρχει ολυμπιακος που του αρεσει να χανει απο παναθηναικο και το αντιστροφο..

Δημοσ.

Στην Ελλαδα συγκεκριμενα πιστευω οτι πρωτα ειναι το ποδοσφαιρο αλλα & παλι ειναι υποκειμενικο το θεμα.

Θα σου πω εγω γιατι ελκυει τον Ελληνα η μπαλα.

Διοτι, ειναι φουλ διεφθαρμενη ως διοργανωση.

Διοτι, θεωρει την ομαδα προεκταση του εαυτου του. Και ως γνωστον ο Ελληναρας εχει αναγκη απο πολλες προεκτασεις του εαυτου του για να αποδειξει οτι τελικως την εχει μεγαλυτερη.

Διοτι, στα Ελληνικα γηπεδα επικρατει το κλασικο μπαχαλο που αναζητα ο Ελληναρας σε ολες τις εκφανσεις της ζωης του.

Διοτι, μπαλα θα δει οχι για το θεαμα, αλλα για να βελτιωσει το υβρεολογιο του.

Κλπ κλπ.

Εγω παντως σαν μπασκετοφιλος χαιρομαι ιδιαιτερα με τη σαβουρα που μαζευεται στη μπαλα.

ΠΧ ημουν μεσα με Ρεαλ Μαδριτης τη περασμενη βδομαδα, ημουν και σε ολους τους τελικους με ΟΣΦΠ περυσι (και προπερσι και παει λεγοντας).

15.000+ κοσμο ολα τα παιχνιδια.

Ε μαγκες μου, μακαρι η ατμοσφαιρα να ηταν παντα οπως στο ματς με τη Ρεαλ.

Αλλα δυστυχως στους τελικους με ΟΣΦΠ μαζευεται η σαβουρα του ποδοσφαιρου στο γηπεδο και δε μας αφηνει να δουμε ησυχα ενα ματσακι με τον αντιπαλο...Κροτιδες, διακοπες, ο ενας πανω στον αλλον, αποπνικτικη ατμοσφαιρα, ολοι πανω στα καθισματα ορθιοι να δουν το ματς, παρατηρησεις απτα μεγαφωνα, λιγοι καθονται στις θεσεις που λεει το εισητηριο τους. Οχι οχι, καλα κανουν και ασχολουνται με την μπαλα ολοι αυτοι, ευχομαι να πολλαπλασιαστουν κιολας, αρκει μην ενοχλουν το μπασκετ. Και αν γινοταν να μην ασχολουνται και με τους τελικους, ακομα καλυτερα.

Και ευτυχως, προς το παρον δεν πολυενοχλουν.

Κατα τ'αλλα ειτε θετε να το παραδεχτειτε, ειτε οχι, το μπασκετ σας τρωει πολυ..Φανηκε περυσι καθολη τη διαρκεια της σεζον. Και μετα το ταπεινωτικο τριπλ κραουν αρχισατε τη μουρμουρα οτι κανεις δεν ασχολειται κλπ... Κλαιν μαιν που λενε και οι βορειοι.

Δημοσ.

Midi επειδη και εγω ημουν μεσα με Ρεαλ κατι αλλο που δειχνει οτι θελουμε να δειξουμε στο γηπεδο οτι την εχουμε μεγαλυτερη ειναι το οτι βριζαμε τον Ολυμπιακο καθε λιγο και λιγακι.

Να τα λεμε ολα.

Δημοσ.
Θα σου πω εγω γιατι ελκυει τον Ελληνα η μπαλα.

Διοτι, ειναι φουλ διεφθαρμενη ως διοργανωση.

Διοτι, θεωρει την ομαδα προεκταση του εαυτου του. Και ως γνωστον ο Ελληναρας εχει αναγκη απο πολλες προεκτασεις του εαυτου του για να αποδειξει οτι τελικως την εχει μεγαλυτερη.

Διοτι, στα Ελληνικα γηπεδα επικρατει το κλασικο μπαχαλο που αναζητα ο Ελληναρας σε ολες τις εκφανσεις της ζωης του.

Διοτι, μπαλα θα δει οχι για το θεαμα, αλλα για να βελτιωσει το υβρεολογιο του.

Κλπ κλπ.

Εγω παντως σαν μπασκετοφιλος χαιρομαι ιδιαιτερα με τη σαβουρα που μαζευεται στη μπαλα.

ΠΧ ημουν μεσα με Ρεαλ Μαδριτης τη περασμενη βδομαδα, ημουν και σε ολους τους τελικους με ΟΣΦΠ περυσι (και προπερσι και παει λεγοντας).

15.000+ κοσμο ολα τα παιχνιδια.

Ε μαγκες μου, μακαρι η ατμοσφαιρα να ηταν παντα οπως στο ματς με τη Ρεαλ.

Αλλα δυστυχως στους τελικους με ΟΣΦΠ μαζευεται η σαβουρα του ποδοσφαιρου στο γηπεδο και δε μας αφηνει να δουμε ησυχα ενα ματσακι με τον αντιπαλο...Κροτιδες, διακοπες, ο ενας πανω στον αλλον, αποπνικτικη ατμοσφαιρα, ολοι πανω στα καθισματα να δουν το ματς, λιγοι καθονται στις θεσεις τους. Οχι οχι, καλα κανουν και ασχολουνται με την μπαλα ολοι αυτοι, ευχομαι να πολλαπλασιαστουν κιολας, αρκει μην ενοχλουν το μπασκετ.

Και ευτυχως, προς το παρον δεν πολυενοχλουν.

Κατα τ'αλλα ειτε θετε να το παραδεχτειτε, ειτε οχι, το μπασκετ σας τρωει πολυ..Φανηκε περυσι καθολη τη διαρκεια της σεζον. Και μετα το ταπεινωτικο τριπλ κραουν αρχισατε τη μουρμουρα οτι κανεις δεν ασχολειται κλπ... Κλαιν μαιν που λενε και οι βορειοι.

Κοιτα δεν εχω κατσει να το αναλυσω, σιγουρα λες σωστα πραγματα να σου απαντησω για το τελευταιο, οσον αφορα σε μενα φυσικα

Προσωπικα λοιπον σιγουρα δε μου αρεσει που τοσα χρονια ο παο εχει το πανω χερι και θα ηθελα το σκηνικο να ηταν διαφορετικο :shifty:

Αλλα επειδη το ποδοσφαιρο ως αθλημα(δε σου λεω για καρφιλες και τετοια)μου αρεσει περισσοτερο, η πικρα μετριαζεται αρκετα. Και σε αυτο βοηθαει και η κατασταση στα αλλα 2 ομαδικα αθληματα(πολο, βολλευ)

Δημοσ.
Midi επειδη και εγω ημουν μεσα με Ρεαλ κατι αλλο που δειχνει οτι θελουμε να δειξουμε στο γηπεδο οτι την εχουμε μεγαλυτερη ειναι το οτι βριζαμε τον Ολυμπιακο καθε λιγο και λιγακι.

Να τα λεμε ολα.

Οι βρισιες δε με ενοχλουν, ποσο μαλλον τα συνθηματα εναντιον του μισητου αντιπαλου. Νταξει τραγουδια ειναι κ τα τραγουδαμε, δεν χαλανε την ατμοσφαιρα αυτα.

Μπαινεις με τη Ρεαλ, σε απογοητευει το παιχνιδι και φευγεις γεματος. Γιατι ευχαριστηθηκες την κερκιδα.

Πας στον 4ο τελικο με ΟΣΦΠ και φευγεις βηχοντας, με ημικοφωση απο τις κροτιδες, με νευρα χωρις να ξερεις το λογο ακριβως, κουρασμενος επειδη αναγκαστηκες να σπρωχνεσαι με τους γυρω και ησουν ορθιος σε ολο το ματς προσπαθοντας να πετυχεις διοδο οπτικης επαφης με το παρκε, εχοντας δει το μισο ματς κλπ κλπ, αλλα οκ με τη χαρα οτι σηκωσες το πρωταθλημα.

Η ατμοσφαιρα με τη Ρεαλ ηταν εξαισια, κι ας χασαμε κι ας ειχαμε τους διαιτητες να μας ανεβαζουν το αιμα ως το κεφαλι. Ειρωνικα χειροκροτηματα στους διαιτητες, ειλικρινα χειροκροτηματα απο 15.000 κοσμο στον Νικολας οταν σουταρε 2 συνεχομενες αστοχες βολες, ενω χαναμε 15+ ποντους (κατι που στη μπαλα θα ηταν γιουχα το λιγοτερο), και πανηγυρισμοι καθολη τη διαρκεια του ματς ακομα κι οταν χαναμε με 20 ποντους.

Τα ιδια θεωρω πως ισχυουν και για τον κοσμο που παει ΣΕΦ σε Ευρωλιγκα και τελικους πρωταθληματος

Δημοσ.
Είμαι βέβαιος ότι ο τίτλος που θα σηκώσουμε φέτος, δεν θα ναι και τόσο γλυκός, αν δεν καταφέρουμε να νικήσουμε,να ισοπεδώσουμε, να πατήσουμε τον ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, για τους περισσότερους απο μας.

Δεν παίζει στο κύπελο ο Ολυμπιακός αδερφέ. Γιατί ο μόνος τίτλος που ίσως σηκώσεις (αν δεν σε πετύχει κανένας Πανσερραϊκός στην πορεία) είναι το HoL.

Όσο για το να πατήσεις τον Ολυμπιακό, από τεσσάρα σε τεσσάρα πηγαίνεις και πάντα μα πάντα μένεις με τη γλώσσα, γι' αυτό κράτα και μια χρονιά μικρό καλάθι, γιατί με τα ίδια μυαλά 13 χρόνια κατάφερες μία τρύπα στο νερό.

Δημοσ.
Δεν παίζει στο κύπελο ο Ολυμπιακός αδερφέ. Γιατί ο μόνος τίτλος που ίσως σηκώσεις (αν δεν σε πετύχει κανένας Πανσερραϊκός στην πορεία) είναι το HoL.

Όσο για το να πατήσεις τον Ολυμπιακό, από τεσσάρα σε τεσσάρα πηγαίνεις και πάντα μα πάντα μένεις με τη γλώσσα, γι' αυτό κράτα και μια χρονιά μικρό καλάθι, γιατί με τα ίδια μυαλά 13 χρόνια κατάφερες μία τρύπα στο νερό.

Σκασίλα μου το κύπελο. Ας το πάρει ο Πανσεραικός. Πρωτάθλημα θέλω με ταπείνωμά σας στο ΟΑΚΑ.

Μα εγώ μικρό καλάθι κρατάω, απ' ότι βλέπεις, γράφω αυτό που θέλω να γίνουν...

Εσένα σε βλέπω σίγουρο για δίαφορα, χωρίς να καταλαβαίνω το γιατί...

Κάτι προσπαθείς να πεις με το τεσσάρες τεσσάρες, που συνεχώς επαναλαμβάνεις, αλλά δεν σε πιάνω...

Δημοσ.
Λοιπόν για να τελειώνουμε, δεν ασχολούμαι με το μπάσκετ όπως δεν ασχολείται σχεδόν όλη η υφήλιος. Ούτε χθες που ήταν το αποκούμπι μας (όπως είναι τώρα το δικό σας), ούτε σήμερα, ούτε ποτέ. Είναι δικαίωμά μου, έτσι;

Βρίσκω πολύ πιθανό να μην πάρουμε άλλο παίχτη πλην του Λούα. Το λέγαμε εδώ και μέρες. Ούτε κρύο ούτε ζέστη για κάποιον που γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και ειδικά τον Κόκκαλη.

Βγες απ το καβουκι σου, το χεις αναγκη.

Και ξεκολλα να προσβαλλεις ενα αθλημα γιατι θ αρχισουμε τις συγκρισεις και δε σε συμφερει.

Οποτε ο καθενας στο μετεριζι του, χωρις να προσβαλλει αλλα αθληματα.

Δημοσ.

Πραγματικα...Εριξες 2 τεσσαρες εδω και κατι χρονια και εχεις κολλησει εκει. Δεν εχεις βαρεθει την ιδια καραμελα?

Σε καποιους οι 2 τεσσαρες, εχουν κανει μεγαλυτερη ζημια τελικα, αποτι στους ιδιους τους Παναθηναικους:

Ανατρίχιασα... Κάγκελο η τρίχα από τη συγκίνηση :lol:

Από τεσσάρα σε τεσσάρα θα πετάω... :devil:

Α και που 'σαι, όταν κλάψεις τον Απρίλιο ξανά για την δεύτερη θέση (γιατί μέχρι τώρα πάντα 3ος ήσουν) να με φωνάξεις να σου κρατήσω το χέρι και να σου δώκω και κανά χαρτομάντηλο να σκουπίσεις τα δάκρυα χαράς. :lol:

Άντε καλημέρα

Έτσι είναι, όταν σου κάνουν πλάκα οι Ντομήδες και οι Πάντοι τόσα χρόνια και πας από τεσσάρα σε τεσσάρα, κάθεσαι και παρακαλάς να χάσει ο αντίπαλός σου, μπας και την πεις σε κανέναν. Δεν πειράζει, χειμώνα όλοι εδώ γράφετε και τον Απρίλιο εξαφανίζεστε. Πέφτετε σε θερινή νάρκη. Στο λέω αυτό γιατί δεν ήσουν μέλος τον Απρίλιο. :lol:

Μάλλον πλάκα κάνεις. Πέρα από τον συγχωρεμένο τον Κυράστα όλοι οι άλλοι ήταν για τα πανηγύρια. Θα συγκρίνουμε τον Μουνιόθ με τον Λεμονή?

Όταν βρεθήκαν μεταξύ τους, κέρασε τεσσάρα ο Λεμονής.

Τα ίδια λέγατε και για την τελευταία τεσσάρα. Όταν κοιμάται ο θεός λοιπόν σου ρίχνω τεσσάρες και στους άλλους πεντάρες κι όταν δεν κοιμάται, πληρώνουμε.

Εσύ ρε άνθρωπε, που λες για τον Ολυμπιακό ότι είναι διορσιμένος, πέρα από ένα παιχνίδι στο Καραϊσκάκη όπου πήρες ένα διπλό με γκέλα Ανατολάκη κι ενώ πρίν είχες γλυτώσει την αγαπημένη σου τεσσάρα, πόσες φορές μου έκλεισες το σπίτι και γενικά ποια χρονιά έχεις κοντράρει στα ίσια τον αιώνιο δυνάστη σου, τα τελευταία 5 χρόνια?

Και για να μην μακρηγορούμε' date=' με μια κηδεία ειδικά από τον Τζος, θα κλείσει το στοματάκι. (λίγο δύσκολο βέβαια, γιατί και οι ποδοσφαιρικοί,[u'] μετά την τεσσάρα πέρυσι,[/u] είχαν διπλάσια γλώσσα απ' ότι πριν.

Τις 4άρες με παράγκα τις έφαγες? Στα παιχνίδια που διαμαρτύρεσαι έχανες με 1 γκολ, οι τεσσάρες ήταν όλες Π-Ε-Ν-Τ-Α-Κ-Α-Θ-Α-Ρ-Ε-Σ

Και να και πάλι τα 7. Ποιός, ο βάζελος, που όταν τον βρίσκει ο Ολυμπιακός μπόσικο του φορτώνει στο σβέρκο τεσσάρες.

Εν γένει συμφωνείς για το ανακριβές της λίστας, αλλά για τις τεσσάρες και τις εφτάρες βρήκες ευκαιρία να πεις.

Για το γεγονός ότι έχεις φάει 2 ξεγυρισμένες τεσσάρες σε 8 χρόνια, από αυτόν που έφαγε τις εφτάρες, τσιμουδιά.

Ε, ναι, με τόσες τεσσάρες κατά καιρούς στο κεφάλι, λογικό είναι να σου φαίνεται πόλο το ποδόσφαιρο. :lol:

Ε, ναι και κάπου εκεί έρχομαι εγώ, σου ρίχνω 2 τεσσάρες ξεγυρισμένες και πεντακάθαρες και σου θυμίζω ποιος είναι το αφεντικό. Και μετά αρχίζεις και θυμάσαι τη Γιουβέντους, τη Μόλντε, τη Χέρενφεεν και ότι άλλο μπορείς γενικά για να ξεπλύνεις τη ρετσινιά.
Να δούμε ο ΠΑΟ για τις τεσσάρες πότε θα πάρει εκδίκηση

Επίσης αυτό το πανευρωπαϊκό τέρας πώς άρπαξε 2 τεσσάρες μέσα σε 7 χρόνια? Όσο ο Ολυμπιακός θα είναι καλύτερος από εσας και θα σας βουλώνει τα στόματα με αστρονομικά σκορ, καλό είναι να μην καταφεύγετε στην Ευρώπη για να εξιλεωθείτε. Ρεζίλι γίνεστε και μάλιστα περισσότερο από εμας. Αυτό είναι που δεν καταλαβαίνεις.

Εχω παραλειψει περιπου αλλα τοσα ποστ σου...

Δημοσ.

εξάλλου... και η ΑΕΚ 4αρα κερασε τον πρωταθήτη των χαρτιων... δε σημαίνει τπτ... μπαλα ειναι και γυριζει...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...