KaizerSoze Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Έτσι είναι, το πρωτάθλημα μετράει μόνο... το εαρινό, όχι το χειμερινό! Aκριβως, οπως και οι νικες μεταξυ μας μετρανε στους δυο γυρους γιατι εχεις να ερθεις και απο το ΟΑΚΑ την ανοιξη
kirileman Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 το τριπλ κραουν να δεις πως μετραει, απεναντι στους wannabe τριπλ κραουνερς του χειμωνα! Kαι με ολους τους τιτλους κερδισμενους με εσας αντιπαλους ε... @margarita. Μιας και ασχολουμαι με μπασκετ κυριως, ναι μας κερδισατε στο μπασκετ, αλλα η ουσια της νικης αυτης ειναι υπο του 0. Στη μπαλα θα κανουμε σουμα προς το τελος αν και ηδη ειστε -2, παρα τη νικη σας στο μεταξυ μας. Κατα τ'αλλα 100 φορες σας γραψαμε συγχαρητηρια για αυτες τις 2 νικες σας. Τριπλ κράουν; Θύμισε μου σε ποιο άθλημα αναφέρεσαι. Εκείνο που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι είναι το δεύτερο σημαντικότερο άθλημα στον κόσμο αλλά όταν έχει την ίδια ώρα ρολαν γκαρός ή F1 ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ψάχνουν τον τηλεθεατή με το σουπερποζέ (δίκαννο); Please (με το ύφος του αρχιτέκτονα στο ματριξ)! Ακόμα και εκεί, πάντως, μετράνε πάλι οι κούπες.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τριπλ κράουν; Θύμισε μου σε ποιο άθλημα αναφέρεσαι. Εκείνο που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι είναι το δεύτερο σημαντικότερο άθλημα στον κόσμο αλλά όταν έχει την ίδια ώρα ρολαν γκαρός ή F1 ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ψάχνουν τον τηλεθεατή με το σουπερποζέ (δίκαννο); Please (με το ύφος του αρχιτέκτονα στο ματριξ)! Ακόμα και εκεί, πάντως, μετράνε πάλι οι κούπες. Καταρχην δεν προσπαθω να σε πεισω για την αξια του μπασκετ. Ο καθενας οτι προτιμαει παρακολουθει. Βεβαια ειναι καπως κωμικο απτη μια διαφοροι Ολυμπιακακηδες να μας λετε για το πολο και το βολλευ και μετα να ακυρωνετε το μπασκετ ως αθλημα. Κατα τ'αλλα δε χρειαζεται να σου θυμησω σε ποιο αθλημα βαραω τριπλ κραουν το ενα πισω απτο αλλο. Ξερεις πολυ καλα, και πανω απολα ονειρευεσαι κι εσυ να γινεις αυτοκρατορας στη θεση του αυτοκρατορα...Περυσι το ειχατε πιστεψει κιολας, μη τα ξεχνας τοσο γρηγορα...Τοση αμνησια δεν την περιμενα, που να μη θυμασαι ουτε καν το αθλημα
Deponakias Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τριπλ κράουν; Θύμισε μου σε ποιο άθλημα αναφέρεσαι. Εκείνο που κάποιοι θέλουν να μας πείσουν ότι είναι το δεύτερο σημαντικότερο άθλημα στον κόσμο αλλά όταν έχει την ίδια ώρα ρολαν γκαρός ή F1 ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο ψάχνουν τον τηλεθεατή με το σουπερποζέ (δίκαννο); Please (με το ύφος του αρχιτέκτονα στο ματριξ)! Ακόμα και εκεί, πάντως, μετράνε πάλι οι κούπες. Στην ελλαδα ειναι ομως το μπασκετ...παρολο σαν ολυμπιακοι ειναι λιγο στεναχωρο να το λεμε λογω κυριαρχιας παναθηναικου οι χαρες που μας εχει προσφερει σε εθνικο επιπεδο ειναι πολυ μεγαλυτερες απο αυτες του ποδοσφαιρου! Θυμήσου πια ειναι η επισημη αγαπημενη
johnnyestia Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Τριπλ κράουν; Θύμισε μου σε ποιο άθλημα αναφέρεσαι. Σε αυτό το άθλημα για το οποίο είναι γραμμένα τα μισά ποστς εδώ μέσα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει δυσκολία κατανόησης μερικών απλούστατων πραγμάτων: Οι χρήστες του insomnia είναι ελεύθεροι να δημοσιεύουν μηνύματα όπου θέλουν στην υποενότητα των αθλητικών, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, εφόσον το κάνουν κατά τρόπο κόσμιο. "Κόσμιο", για όσους επίσης δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, δεν είναι να χαρακτηρίζεις τους άλλους χρήστες troll. Εφόσον θεωρείτε ότι κάποιος trollάρει, report ή αδιαφορία. Οτιδήποτε άλλο, πέρα από ανούσιο, ενδεχομένως να έχει και συνέπειες, εφόσον διαπιστωθεί συστηματική αδιαφορία για τις σχετικές συστάσεις. Ευχαριστώ.
Erwdios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Υπάρχει δυσκολία κατανόησης μερικών απλούστατων πραγμάτων: Οι χρήστες του insomnia είναι ελεύθεροι να δημοσιεύουν μηνύματα όπου θέλουν στην υποενότητα των αθλητικών, ανεξαρτήτως οπαδικών προτιμήσεων, εφόσον το κάνουν κατά τρόπο κόσμιο. "Κόσμιο", για όσους επίσης δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, δεν είναι να χαρακτηρίζεις τους άλλους χρήστες troll. Εφόσον θεωρείτε ότι κάποιος trollάρει, report ή αδιαφορία. Οτιδήποτε άλλο, πέρα από ανούσιο, ενδεχομένως να έχει και συνέπειες, εφόσον διαπιστωθεί συστηματική αδιαφορία για τις σχετικές συστάσεις. Ευχαριστώ. Συγνώμη, αλλά εδώ έχουμε φανερό θέμα προπαγάνδας. Όταν ο Johny γράφει από πάνω ότι τα μισα post εδώ μέσα αφορούν το basket, δίνει την εικόνα ότι ένα ολόκληρο forum ασχολείται με το basket. Δεν θα κάνω report κάτι το οποίο θεωρώ προπαγανδιστικό και αναληθές και ουχί προσβλητικό ή απρεπές, αλλά δεν θα κάθομαι να βλέπω άτομα που μέχρι πέρυσι postαράν εδώ μέσα μέχρι και τις νίκες του ΠΑΟ στο γυναικείο volley να στρεβλώνουν την πραγματικότητα. Και όχι, δεν θεωρώ το thread του Ολυμπιακού τσιφλίκι κανενός οπαδού, αλλά ακόμη κι αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει ο Johny, στην ουσία είναι παραπλανητικό, γιατί αν εγώ μπω τώρα στο thread του ΠΑΟ, και γράφω συνέχεια επί 1 μήνα για το πόλο και για την ιστορία του Ολυμπιακού στο πόλο, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το πόλο είναι δημοφιλέστατο, επειδή το γράφω εγώ σε 100 σελίδες. Anyway, τους κανόνες τους ξέρω, αλλά αν θέλουμε κάποια στιγμή να λύσουμε ζωτικής σημασίας θέματα του forum στα αθλητικά threads, θα πρέπει να ανοίξουμε δημόσιο διάλογο σε κόσμια πλαίσια. PS Κατ' εμέ, όταν μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο και σχολιάζεις μέχρι και το fairplay σε αγώνα που δεν είδες, αλλά στο σφύριξαν, τότε sorry, αλλά trollάρεις.
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Γιατί άραγε τώρα που μας ξανακαβάλησε ο ΠΑΟ στο ρετιρέ, έχει ξανα τόση κίνηση στο τοπικ του Ολυμπιακού απο συγκεκριμένα άτομα?
Erwdios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δεν με νοιάζει αν έχει κίνηση , οι ίδιοι που το κατακλύζουν τον Δεκέμβριο, οι ίδιοι πίνουν εξαφανιζόλ τον Απρίλιο, αλλά προσωπικά με ενδιαφέρει τί γράφει ο καθένας. Και οταν προσπαθείς από το πουθενά να δημιουργήσεις εσφαλμένες εντυπώσεις, εκεί κάπου πατινάρει το κάρο.
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη, αλλά εδώ έχουμε φανερό θέμα προπαγάνδας. Όταν ο Johny γράφει από πάνω ότι τα μισα post εδώ μέσα αφορούν το basket, δίνει την εικόνα ότι ένα ολόκληρο forum ασχολείται με το basket. Δεν θα κάνω report κάτι το οποίο θεωρώ προπαγανδιστικό και αναληθές και ουχί προσβλητικό ή απρεπές, αλλά δεν θα κάθομαι να βλέπω άτομα που μέχρι πέρυσι postαράν εδώ μέσα μέχρι και τις νίκες του ΠΑΟ στο γυναικείο volley να στρεβλώνουν την πραγματικότητα. Και όχι, δεν θεωρώ το thread του Ολυμπιακού τσιφλίκι κανενός οπαδού, αλλά ακόμη κι αν είναι αλήθεια αυτό που γράφει ο Johny, στην ουσία είναι παραπλανητικό, γιατί αν εγώ μπω τώρα στο thread του ΠΑΟ, και γράφω συνέχεια επί 1 μήνα για το πόλο και για την ιστορία του Ολυμπιακού στο πόλο, μπορούμε να θεωρήσουμε ότι το πόλο είναι δημοφιλέστατο, επειδή το γράφω εγώ σε 100 σελίδες. Anyway, τους κανόνες τους ξέρω, αλλά αν θέλουμε κάποια στιγμή να λύσουμε ζωτικής σημασίας θέματα του forum στα αθλητικά threads, θα πρέπει να ανοίξουμε δημόσιο διάλογο σε κόσμια πλαίσια. PS Κατ' εμέ, όταν μπαίνεις κάθε τρεις και λίγο και σχολιάζεις μέχρι και το fairplay σε αγώνα που δεν είδες, αλλά στο σφύριξαν, τότε sorry, αλλά trollάρεις. Και να πεις οτι δε το ειπε ο Snoob... Μολις στο απο πανω ποστ το εγραψε...Αλλα εσυ εκει επιμενεις. Κατα τ'αλλα ο johny ειναι παλιοχαρακτηρας, σκοταδιστης και κανει προπαγανδα (εις βαρος και υπερ ποιανου αληθεια???) για το ποσοστο των ποστ που αφορουν το μπασκετ. Αυτοι ειστε κυριοι! Πλαγιοι τροποι προπαγανδας... Εχουμε ξεφυγει τελειως.
margaritagr Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δε παμε και λιγο στα μεταγραφικα; Ο σερ δηλωσε οτι δεν προκειται να κανει μεταγραφη οποτε κατα τα ρεπορταζ μενει μονο η προταση η δικη μας ως καλυτερη. Με τη Μαρσειγ τα βρηκαν τωρα ψηνουν τον παιχτη Το θεμα ειναι οτι ακομα κι αν πει το ναι μηπως γινει λιγο με το ζορι; Κι ερθει μετα εδω και δει τις γηπεδαρες κλπ κι αρχισει τα «παραπτωματα» Απλα καποιες σκεψεις..
Tilemaxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Εδώ μέχρι και το ντέρμπυ προσπάθησαν να βγάλουν μούφα. Και φυσικά μετά εξαφανίστηκαν για κάνα μήνα, μέχρι τα χθεσινά. Τεσπα. Στα μεταγραφικά: Η υπόθεση Μπέν προβλέπω να πάει για τρελλό ναυάγιο. Το αντιλαμβάνεστε οτι η μόνη μας μεταγραφή ενδέχεται να είναι ο Λούα Λούα?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Συγνώμη, αλλά εδώ έχουμε φανερό θέμα προπαγάνδας. [...] Λοιπόν: Πρώτον, λάθος κατάλαβες. Ο χρήστης johnnyestia γράφει πως τα μισά post του χρήστη kirileman είναι για το μπάσκετ. Ισχυρισμός ο οποίος, ακόμη και αν είναι αβάσιμος (δεν το ξέρω και, μέχρι να λάβω report που να μου εξηγεί γιατί, κατά τη χρήση του θιγόμενου, αυτός ο ισχυρισμός παραβιάζει τους κανόνες, ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ) διατυπώνεται κόσμια. edit: διορθώνω, γιατί με προσεκτικότερη ανάγνωση διαπιστώνω ότι μάλλον εγώ δεν κατάλαβα καλά. Γενικά μιλάει. Αλλά και πάλι, κόσμια το κάνει. Δεύτερον, εφόσον θεωρείς ότι trollάρει, στέλνεις report. ΔΕΝ παίρνεις το "νόμο" στα χέρια σου. Φυσικά, τίποτε δεν σε εμποδίζει να το κάνεις, όπως κι εμένα δεν με εμποδίζει τίποτε να αρχίσω να μοιράζω ban σε όσους γράφουν τους κανονισμούς στα παλαιότερα των υποδυμάτων τους. Απλά, θεωρώ ότι θέλεις να είσαι μέλος στο insomnia. Τρίτον, προπαγάνδα είναι τα τρία τέταρτα όσων γράφονται εδώ. Όταν δω ΕΝΑΝ οπαδό του ΠΑΟ ή του ΟΣΦΠ να στέλνει report για ομοϊδεάτη του που, π.χ. ποστάρει όπου βρει (σε δύο, τρία thread) είδηση επικριτική για τον αντίπαλο, μπορεί και να σκεφτώ σοβαρά να εισηγηθώ στον ιδιοκτήτη κάποιο μέτρο για να αλλάξει η κατάσταση. Όσο, όμως, τα κριτήριά σας είναι εξόφθαλμα οπαδικά και οι ευαισθησίες σας ενεργοποιούνται ΜΟΝΟ όταν αυτά που γράφονται δε σας χαϊδεύουν τα αυτιά, θα συνεχίσω να σβήνω αναφορές σε "σκουλήκια", "όχλους" και "troll", από ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ και αν γράφονται. Αυτή είναι η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ φορά που κάνω οποιαδήποτε συζήτηση για το moderation. Οι ίδιοι κανονισμοί που ΟΛΟΙ ΣΑΣ αποδεχτήκατε κατά την εγγραφή σας στο insomnia, απαγορεύουν κάθε σχολιασμό του moderation. Φυσικά, αν θεωρείτε ότι κάνω λάθος, μπορείτε να μου στείλετε pm και να μου πείτε το γιατί. Εναλλακτικά, μπορείτε να απευθυνθείτε στον Hal9000. Να τονίσω ότι οι παρατηρήσεις αυτές ΔΕΝ αφορούν αποκλειστικά το χρήστη Erwdios, και να πω ότι θα ήταν εξόχως άστοχο εκ μέρους οποιουδήποτε χρήστη να επιχειρήσει να δώσει συνέχεια σε αυτό το θέμα δημόσια. Ευχαριστώ.
Erwdios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ευχαριστώ για την απάντηση, με κάλυψες πλήρως. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 22:43 ---------- Εδώ μέχρι και το ντέρμπυ προσπάθησαν να βγάλουν μούφα. Και φυσικά μετά εξαφανίστηκαν για κάνα μήνα, μέχρι τα χθεσινά. Τεσπα. Στα μεταγραφικά: Η υπόθεση Μπέν προβλέπω να πάει για τρελλό ναυάγιο. Το αντιλαμβάνεστε οτι η μόνη μας μεταγραφή ενδέχεται να είναι ο Λούα Λούα? Ποια υπόθεση Μπεν ρε παιδιά? Δεν τα είπαμε εξ' αρχής αυτά? Κολπάκια του Κόκκαλη για να τη βγάλει στη φθήνια πάλι. Αν ειδικά ο Ολυμπιακός δεν έχανε χθες απο τον Άρη, ίσα που έστελνε και τον Λούα Λούα από εκεί που ήρθε. Εδώ βγήκε ο Φέργκιουσον και δήλωσε ότι η ManU δεν θα κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο και οι άλλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι έχει εμπλακεί στη μεταγραφή του Μπεν Αρφά. Θα βγει και μια βρώμα αύριο-μεθαύριο από τον ΠουλόΧ2 ότι ο παίχτης έχει συμφωνήσει κρυφά με την ManU για καλοκαίρι κι έτσι θα μείνουμε με Λούα Χ2. Στο ίδιο έργο θεατές, χειμώνα - καλοκαίρι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.