Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για τα Ολυμπιακάκια.

Ο Ολυμπιακακιας.

Οσο για τον πληθυντικο που θεωρησες οτι εγραψα...Ακομα κι ετσι τι να πουν και οι ΑΕΚτζηδες που ολοι σε αυτο το φορουμ τους αποκαλουνε με το υποκοριστικο..Πολυ ευθικτοι μου γινατε ρε παιδακι μου.

Δημοσ.
Γιατι να τον φωναξεις ?

Και btw απτο να κανεις αυτο το ποστ, φωναξε τον καλυτερα...Να δουμε κιολας και το λογο

ΥΓ. Ο Ολυμπιακακιας, του Ολυμπιακακια, τον Ολυμπιακακια, ω Ολυμπιακακια. Τι εχει το εν λογω ουσιαστικο ή το Παναθηναικακιας αντιστοιχα?

Ελεος...

Παναθηναικακια...

Δημοσ.
Επί της ουσίας για τον υπέροχο ξεχωριστό πρόεδρό σου έχεις να σχολιάσεις κάτι ή να το αφήσουμε για μετά τις γιορτές;

Το σχολιο το εκανα στο ποστ για το οποιο θες να φωναξεις τον ομοιδεατη μου. Εσενα ως Ολυμπιακακια τι λογος σου πεφτει για το τι εγινε σε δικο μας ματς?

Ασχολησου με τα των δικων σου καφρων καλυτερα και μετα βγες και παραεξω να ασχοληθεις με των του ΠΑΟ καφρων.

Απο κει και περα ο Πατερας ειναι μια εξαιρετικα light εκδοση του Κοκαλη σε θεμα οπαδισμου. Θυμησου τον προεδρα σου καλυτερα μιας και πεφτεις απτα συννεφα με τις δηλωσεις Πατερα ;)

Δημοσ.
Επί της ουσίας για τον υπέροχο ξεχωριστό πρόεδρό σου έχεις να σχολιάσεις κάτι ή να το αφήσουμε για μετά τις γιορτές;

O υπέροχος πρόεδρος είδε μανούρα στις κερκίδες και πήγε ο ίδιος εκεί με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν στο πί και φί.

Ο δικός σας όταν πυροβολάγανε παίκτες τί έκανε?

Δημοσ.
Το σχολιο το εκανα στο ποστ για το οποιο θες να φωναξεις τον ομοιδεατη μου. Εσενα ως Ολυμπιακακια τι λογος σου πεφτει για το τι εγινε σε δικο μας ματς?

Ασχολησου με τα των δικων σου καφρων καλυτερα και μετα βγες και παραεξω να ασχοληθεις με των του ΠΑΟ καφρων.

Απο κει και περα ο Πατερας ειναι μια εξαιρετικα light εκδοση του Κοκαλη σε θεμα οπαδισμου. Θυμησου τον προεδρα σου καλυτερα μιας και πεφτεις απτα συννεφα με τις δηλωσεις Πατερα ;)

Για δείξε μου που έχω δικαιολογήσει εγώ τις καφρίλες του Κόκκαλη με τον τρόπο που εσύ υπερασπίζεσαι αυτή τη στιγμή τον πρόεδρό σου; Εδώ μέσα εκφράζουμε τις προσωπικές μας απόψεις, δεν εκπροσωπούμε το σύνολο των οπαδών της ομάδας μας και από αυτές τις απόψεις μας κρινόμαστε και χαρακτηριζόμαστε. Εκείνοι που φωνάζουν για δημοσιογράφους, εφημερίδες, προέδρους, ας κοιτάξουν καλύτερα τον καθρέφτη τους για τα αίτια του χαμηλού επιπέδου του ποδοσφαίρου μας (στη δική σου τη λογική απαντώ).

O υπέροχος πρόεδρος είδε μανούρα στις κερκίδες και πήγε ο ίδιος εκεί με αποτέλεσμα τα πνεύματα να ηρεμήσουν στο πί και φί.

Άλλαζε γεμιστήρες!

Δημοσ.

εδωσε τουφεκι αεροβολο για να σημαδευουν καλυτερα...

Οι προεδροι δεν υπαρχουν για κανουν την δουλεια της αστυνομιας η των security φιλε μου!

Δημοσ.
μη χαλιεσαι ρε συ

φαπες σε ποδοσφαιρο, μπασκετ, πολο, βολλευι(αντρων και γυναικων)

αυτο να σκεφτεσαι ;)

1. Καλα, στο μπασκετ με εχεις τρελανει στην φαπα. Δεκα μερες ετρωγα φαπες. Δεκα μερες(if you know what i mean)

2. Oταν περσυ πηρες πρωταθλημα χωρις να με εχεις κερδισει δεν σε χαλασε. Οταν επι Μουνιοθ σε κερδισα μεσα-εξω και πηρες πρωταθλημα δεν σε χαλασε. Οποτε τι φαπα μου λες ρε κοπελια?ΠΛΑΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΛΑΤΗ!!

Δημοσ.
1. Καλα, στο μπασκετ με εχεις τρελανει στην φαπα. Δεκα μερες ετρωγα φαπες. Δεκα μερες(if you know what i mean)

2. Oταν περσυ πηρες πρωταθλημα χωρις να με εχεις κερδισει δεν σε χαλασε. Οταν επι Μουνιοθ σε κερδισα μεσα-εξω και πηρες πρωταθλημα δεν σε χαλασε. Οποτε τι φαπα μου λες ρε κοπελια?ΠΛΑΤΗ ΒΛΕΠΕΙΣ, ΠΛΑΤΗ!!

αλλα γραφω αλλα μου λες

φετος σε ολα τα μεταξυ μας παιχνιδια μεχρι τωρα, δε κερδισαμε??

που η αντιρρηση λοιπον?

Δημοσ.
αλλα γραφω αλλα μου λες

φετος σε ολα τα μεταξυ μας παιχνιδια μεχρι τωρα, δε κερδισαμε??

που η αντιρρηση λοιπον?

"Δεν σε χάλασε που πήρες πρωτάθλημα" πρώτη φορά ακούω!!! Τι πρέπει να κάνω τώρα; Να στενοχωρηθώ ή να χαρώ; Φυσικά και δε με χάλασε και ας έχασα από το Μουνιόθ και από οποιονδήποτε άλλον :lol:

Δημοσ.
"Δεν σε χάλασε που πήρες πρωτάθλημα" πρώτη φορά ακούω!!! Τι πρέπει να κάνω τώρα; Να στενοχωρηθώ ή να χαρώ; Φυσικά και δε με χάλασε και ας έχασα από το Μουνιόθ και από οποιονδήποτε άλλον :lol:

Ειδες που ο δικος σου με καταλαβαινει καλυτερα?

Ειμαι αυτη την στιγμη πρωτος?Χεστηκα που με εχεις κερδισει.

Μακαρι να εληγε σημερα και ας σου εμενε εσενα το "στο μεταξυ μας σου πεταξα 2 μπαλακια και δεν υπηρχες στο γηπεδο"

ΥΓ. Για το μπασκετ θα ηταν απλα αστειο αν δεν ηταν θλιβερο το ποσο πολυ ανυψωνεις μια νικη που στην ουσια την σπαταλησες χθες. Τα τελευταια 3 χρονια απλα σε κανουν να πιανεσαι αποτι βρεις...

Δημοσ.
Έτσι είναι, το πρωτάθλημα μετράει μόνο...

το εαρινό, όχι το χειμερινό!

το τριπλ κραουν να δεις πως μετραει, απεναντι στους wannabe τριπλ κραουνερς του χειμωνα! Kαι με ολους τους τιτλους κερδισμενους με εσας αντιπαλους ε...

@margarita. Μιας και ασχολουμαι με μπασκετ κυριως, ναι μας κερδισατε στο μπασκετ, αλλα η ουσια της νικης αυτης ειναι υπο του 0. Και για να σου κανω και μια ωραια -και σχεδον ασφαλη- προβλεψη, ακομα και μεσα στο ΟΑΚΑ να μας κερδισετε στην κανονικη περιοδο, παλι ανουσιο θα ειναι. Κατι μου λεει οτι παλι πλεονεκτημα εδρας θα εχουμε.

Στη μπαλα θα κανουμε σουμα προς το τελος αν και ηδη ειστε -2, παρα τη νικη σας στο μεταξυ μας. Κατα τ'αλλα 100 φορες σας γραψαμε συγχαρητηρια για αυτες τις 2 νικες σας, αλλα μαλλον θελετε να τ'ακουτε, γιατι κατα τ'αλλα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...