Erwdios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δεν μπορώ να κρύψω την χαρά μου όποτε χάνει ο ολυμπιακός. Και όταν αυτή η ήττα συνδυάζεται με τέτοια εμφάνιση, και είναι ιδαίτερα εξευτελιστική,τότε είναι η καλύτερή μου Δεν ήμουν μέλος πριν 3 βδομάδες Είδες τι γίνεται αδερφέ όταν η ομάδα σου δεν μπορεί να σου χαρίσει ούτε μπάλα, ούτε τίτλους? Χαιρεσαι με τις επιτυχίες των άλλων. Έτσι είναι, όταν σου κάνουν πλάκα οι Ντομήδες και οι Πάντοι τόσα χρόνια και πας από τεσσάρα σε τεσσάρα, κάθεσαι και παρακαλάς να χάσει ο αντίπαλός σου, μπας και την πεις σε κανέναν. Δεν πειράζει, χειμώνα όλοι εδώ γράφετε και τον Απρίλιο εξαφανίζεστε. Πέφτετε σε θερινή νάρκη. Στο λέω αυτό γιατί δεν ήσουν μέλος τον Απρίλιο.
d3monhunter Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Είδες τι γίνεται αδερφέ όταν η ομάδα σου δεν μπορεί να σου χαρίσει ούτε μπάλα, ούτε τίτλους? Χαιρεσαι με τις επιτυχίες των άλλων. Έτσι είναι, όταν σου κάνουν πλάκα οι Ντομήδες και οι Πάντοι τόσα χρόνια και πας από τεσσάρα σε τεσσάρα, κάθεσαι και παρακαλάς να χάσει ο αντίπαλός σου, μπας και την πεις σε κανέναν. Δεν πειράζει, χειμώνα όλοι εδώ γράφετε και τον Απρίλιο εξαφανίζεστε. Πέφτετε σε θερινή νάρκη. Στο λέω αυτό γιατί δεν ήσουν μέλος τον Απρίλιο. +1000
Linus_21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Είδες τι γίνεται αδερφέ όταν η ομάδα σου δεν μπορεί να σου χαρίσει ούτε μπάλα, ούτε τίτλους? Χαιρεσαι με τις επιτυχίες των άλλων. Έτσι είναι, όταν σου κάνουν πλάκα οι Ντομήδες και οι Πάντοι τόσα χρόνια και πας από τεσσάρα σε τεσσάρα, κάθεσαι και παρακαλάς να χάσει ο αντίπαλός σου, μπας και την πεις σε κανέναν. Δεν πειράζει, χειμώνα όλοι εδώ γράφετε και τον Απρίλιο εξαφανίζεστε. Πέφτετε σε θερινή νάρκη. Στο λέω αυτό γιατί δεν ήσουν μέλος τον Απρίλιο. Μου έχει προσφέρει πολλά η ομάδα μου. Όσα δεν τολμάς να φανταστείς. Έχω ανατριχάσει σε αγώνες όπως με Γιουβέντους, έχω κλάψει σε αγώνες όπως με Μπάρτσα στην έδρα της, έχω νιώσει πολλά περισσότερα από όσα έχεις νιώσει εσύ σε χάρτινες φιέστες, και εκδηλώσεις για να τιμήσετε τους Γερμανάκους Δεν είναι μόνο ο τίτλος(λέξη κλειδί:με οποιονδήποτε τρόπο aka: o ολυμπιακός να κερδάει και οι άλλοι να...) που μετράει, όπως έχουν καταφέρει να περάσουν στο DNA σας. Για το μπάλα δεν σχολιάζω. Πάνω κάτω στην ίδια μοίρα είμαστε. Πάντως εγώ περπατώ με το κεφάλι ψηλά. Δεν τριγυρνάνε στο μυαλό μου ονόματα όπως Ποντίκης,Ευθυμιάδης,Βάλνερ κλπ κλπ Εδώ θα μαι τον Απρίλιο που έρχεται πάντως. Και μέχρι τότε θα βαρεθείς να με διαβάζεις. Στο υπόσχομαι
Erwdios Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μου έχει προσφέρει πολλά η ομάδα μου. Όσα δεν τολμάς να φανταστείς. Έχω ανατριχάσει σε αγώνες όπως με Γιουβέντους, έχω κλάψει σε αγώνες όπως με Μπάρτσα στην έδρα της, έχω νιώσει πολλά περισσότερα από όσα έχεις νιώσει εσύ σε χάρτινες φιέστες, και εκδηλώσεις για να τιμήσετε τους Γερμανάκους Δεν είναι μόνο ο τίτλος(λέξη κλειδί:με οποιονδήποτε τρόπο aka: o ολυμπιακός να κερδάει και οι άλλοι να...) που μετράει, όπως έχουν καταφέρει να περάσουν στο DNA σας. Για το μπάλα δεν σχολιάζω. Πάνω κάτω στην ίδια μοίρα είμαστε. Πάντως εγώ περπατώ με το κεφάλι ψηλά. Δεν τριγυρνάνε στο μυαλό μου ονόματα όπως Ποντίκης,Ευθυμιάδης,Βάλνερ κλπ κλπ Εδώ θα μαι τον Απρίλιο που έρχεται πάντως. Και μέχρι τότε θα βαρεθείς να με διαβάζεις. Στο υπόσχομαι Ανατρίχιασα... Κάγκελο η τρίχα από τη συγκίνηση Από τεσσάρα σε τεσσάρα θα πετάω... Α και που 'σαι, όταν κλάψεις τον Απρίλιο ξανά για την δεύτερη θέση (γιατί μέχρι τώρα πάντα 3ος ήσουν) να με φωνάξεις να σου κρατήσω το χέρι και να σου δώκω και κανά χαρτομάντηλο να σκουπίσεις τα δάκρυα χαράς. Άντε καλημέρα
Linus_21 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Ανατρίχιασα... Κάγκελο η τρίχα από τη συγκίνηση Από τεσσάρα σε τεσσάρα θα πετάω... Άσε. Και εγώ.Τι τα θελα και τα θυμηθηκα. Ά ρε Πανάθα πόσα μου χεις προσφέρει Πολυ αισιόδοξο σε βλέπω πάντως για το θέμα τεσσάρες. Στο ΟΑΚΑ σε έχω στον δεύτερο γύρο. Δεν βλέπω σημάδια ανάκαμψης(το αντίθετο μάλιστα), δεν προβλέπω να γίνουν σοβαρές μεταγραφές(ασχολίαστο για Λούα Λούα) και δεν νομίζω να έχεις συνηθίσει να με νικάς στο πρωτάθλημα. Δυσκολεύομαι να θυμηθώ την προηγούμενη νίκη σου.. Edit: Δεν σε προλαβαίνω με τα edit σου. Take your time. Γράψε ότι είναι να γράψεις μην βιάζεσαι να απαντήσεις Έκλεισε. Θα βρεθούμε τον Απρίλη για τα χαρτομάντηλα. Καλημέρα.
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μολις διάβασα αυτό στο redplanet http://www.redplanet.gr/html/ent/402/ent.262402.asp Ειλικρινά υπάρχουν άτομα που το διαβάζουν; Δεν προσβάλονται σαν ανθρωποι με τα παραπάνω;
alexis333 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Για το προμελετημενο χτυπημα του Ζικο λεει ρε... Ο ανθρωπος σκεφτεται το ποδοσφαιρο στο μυαλο του χωρις κοφτες στο κεντρο... Απο την πρωτη μερα που ηρθε το καταλαβαμε αυτο βγαζοντας το Λεντεσμα λεγοντας πως δεν ειναι δημιουργικος... Αυτος θελει μονο δημιουργικους χαφ, δε θελει κοφτες κι ας περναει οποιος θελει στο κεντρο χαμπαρι δε παιρνει.. Που κανει αλλαγη τον Τοροσιδη και αντι να τον βαλει στα χαφ που γινεται της κακομοιρας τον βαζει στη θεση του Γκαλιτσιου λες και εκει ηταν το προβλημα... Α ρε ενας Μπαντοβιτς που του χρειαζεται ...
Super Moderators Snoob Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Μολις διάβασα αυτό στο redplanet http://www.redplanet.gr/html/ent/402/ent.262402.asp Ειλικρινά υπάρχουν άτομα που το διαβάζουν; Δεν προσβάλονται σαν ανθρωποι με τα παραπάνω; Αυτά τα site υφίστανται, λειτουργούν και διαιωνίζοναι με την εκτροφή του οπαδισμού. Χαϊδεύουν τα αυτιά ανθρώπων που πιστεύουν ότι εν έτει 2009 (και ενώ οι ίδιοι πιθανότατα θα λοιδωρούσαν μέχρι τελικής πτώσης κάποιον που θα έγραφε για εθνικές καθαρότητες και άλλα τερπνά) διαφοροποιούνται ουσιωδώς από τους "απέναντι" επειδή αυτοί είναι "λιμανίσια παλλικάρια", "Ευρωπαίοι" ή δεν ξέρω εγώ τι. Με απλά λόγια, υπάρχει αγορά, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σκέφτονται έτσι, οπαδοί όλων των αποχρώσεων, για να μην πει κανείς ότι μιλάω για συγκεκριμένους μόνο, άρα καλά κάνουν και λένε για διατεταγμένες υπηρεσίες. Υπάρχει κοινό, επομένως "δώσε κι άλλο κάρβουνο" (εδώ το λέμε σπαραχτικά, με τη φωνή του μακαρίτη του Κούρκουλου). Να συζητάμε για διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς είναι αστείο -ειδικά με τη φάση του χεριού που έγινε αβαβά, ήταν πριν το γκολ και ήταν καραμπινάτη: την έβλεπαν και επόπτης, και διαιτητής, φάνηκε από δύο διαφορετικές γωνίες. Ή να λέμε ότι "επηρρεάστηκε από την ατμόσφαιρα" ο διαιτητής, τη στιγμή που το ίδιο site καμαρώνει για τη λάβρα και το ηφαίστειο του Καραϊσκάκη είναι ο ορισμός της ασυνέπειας. Στη φάση του γκολ, εγώ δεν μπορώ να πω αν βγήκε όλη η μπάλα ή ό,τι άλλο. Η φάση έγινε πολύ γρήγορα, στη ροή της εικόνας δεν είδα κάτι, αλλά αυτό είναι θέμα αντίληψης. Ξέρω, όμως, στα αμέτρητα ριπλέι που είδα στις διάφορες (τραγικές όπως πάντα) αθλητικές εκπομπές ότι κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε ο παίκτης που μάρκαρε τον αντίπαλο πάνω στη γραμμή (και ξέρουμε όλοι πως το σήκωμα χεριού για άουτ, οφσάιντ, ανάδρομο Ερμή στην Ελλάδα το έχουμε πασατέμπο), ούτε ο τερματοφύλακας που έφαγε τη μπάλα κάτω από τα πόδια. Καμία αντίδραση. Στη χερούκλα του πέναλτι έτρεξαν πέντε παίκτες του Άρη που ήταν εκεί γύρω και φώναζαν. Κάτι λέει αυτό, κατά τη γνώμη μου. Και θα γράψω ένα τελευταίο πράγμα: εάν και εφόσον υποτεθεί ότι θέλω, ως παράγοντας του Παναθηναϊκού, να "διευκολύνω" οικονομικά τη διοίκηση του Άρη, να πληρώσει την ομάδα (προσωπικά δεν ήξερα ότι ήταν απλήρωτοι, και μόλις πριν από πέντε μέρες ανανέωσαν του Κούπερ το συμβόλαιο, τέλος πάντων), δεν θα έστελνα τον τεχνικό διευθυντή μου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Άρη σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Και πού συναντήθηκαν; Στο λόμπι; Ως σενάριο μου κάνει...πώς να το πω χωρίς να θίξω όσους το ανέφεραν; Παιδιάστικο; Εάν ανέφερε τη συνάντηση η εφημερίδα Μακεδονία (όπως είπε η χρήστρια margarita, χωρίς, πάλι, να δώσει link, εγώ με μια ματιά που έριξα στο χθεσινό ηλεκτρονικό φύλλο δεν είδα κάτι) να το συζητήσω. Αλλά τον Πρωταθλητή τώρα... Πάω να διαβάσω Νικολακόπουλο να ενημερωθώ. Να δω το ΦΩΣ το αληθινό. Τέτοιοι οπαδοί είμαστε, τέτοιοι δημοσιογράφοι και τέτοια site μας αξίζουν. Κι όποιος κοροϊδέψει ξανά το Λιακόπουλο...
sugata Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Για να διαβάσουμε και μια σοβαρή δήλωση παίχτη... «Ο αντίπαλος μας κέρδισε δίκαια. Όλες οι ομάδες που παίζουν με τον Ολυμπιακό παθιάζονται. Δεν ήμασταν αυτοί που θα έπρεπε, παίζοντας σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι το "Κλεάνθης Βικελίδης". Δεν μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι. Υπάρχει ένας ολόκληρος δεύτερος γύρος για να πετύχουμε τους στόχους μας». πηγή: Σπορτ Ντογκ
firewalker Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αυτά τα site υφίστανται, λειτουργούν και διαιωνίζοναι με την εκτροφή του οπαδισμού. Χαϊδεύουν τα αυτιά ανθρώπων που πιστεύουν ότι εν έτει 2009 (και ενώ οι ίδιοι πιθανότατα θα λοιδωρούσαν μέχρι τελικής πτώσης κάποιον που θα έγραφε για εθνικές καθαρότητες και άλλα τερπνά) διαφοροποιούνται ουσιωδώς από τους "απέναντι" επειδή αυτοί είναι "λιμανίσια παλλικάρια", "Ευρωπαίοι" ή δεν ξέρω εγώ τι. Με απλά λόγια, υπάρχει αγορά, υπάρχουν άνθρωποι που θέλουν να σκέφτονται έτσι, οπαδοί όλων των αποχρώσεων, για να μην πει κανείς ότι μιλάω για συγκεκριμένους μόνο, άρα καλά κάνουν και λένε για διατεταγμένες υπηρεσίες. Υπάρχει κοινό, επομένως "δώσε κι άλλο κάρβουνο" (εδώ το λέμε σπαραχτικά, με τη φωνή του μακαρίτη του Κούρκουλου). Να συζητάμε για διαιτησία στο συγκεκριμένο ματς είναι αστείο -ειδικά με τη φάση του χεριού που έγινε αβαβά, ήταν πριν το γκολ και ήταν καραμπινάτη: την έβλεπαν και επόπτης, και διαιτητής, φάνηκε από δύο διαφορετικές γωνίες. Ή να λέμε ότι "επηρρεάστηκε από την ατμόσφαιρα" ο διαιτητής, τη στιγμή που το ίδιο site καμαρώνει για τη λάβρα και το ηφαίστειο του Καραϊσκάκη είναι ο ορισμός της ασυνέπειας. Στη φάση του γκολ, εγώ δεν μπορώ να πω αν βγήκε όλη η μπάλα ή ό,τι άλλο. Η φάση έγινε πολύ γρήγορα, στη ροή της εικόνας δεν είδα κάτι, αλλά αυτό είναι θέμα αντίληψης. Ξέρω, όμως, στα αμέτρητα ριπλέι που είδα στις διάφορες (τραγικές όπως πάντα) αθλητικές εκπομπές ότι κανείς παίκτης του Ολυμπιακού δεν διαμαρτυρήθηκε, ούτε ο παίκτης που μάρκαρε τον αντίπαλο πάνω στη γραμμή (και ξέρουμε όλοι πως το σήκωμα χεριού για άουτ, οφσάιντ, ανάδρομο Ερμή στην Ελλάδα το έχουμε πασατέμπο), ούτε ο τερματοφύλακας που έφαγε τη μπάλα κάτω από τα πόδια. Καμία αντίδραση. Στη χερούκλα του πέναλτι έτρεξαν πέντε παίκτες του Άρη που ήταν εκεί γύρω και φώναζαν. Κάτι λέει αυτό, κατά τη γνώμη μου. Και θα γράψω ένα τελευταίο πράγμα: εάν και εφόσον υποτεθεί ότι θέλω, ως παράγοντας του Παναθηναϊκού, να "διευκολύνω" οικονομικά τη διοίκηση του Άρη, να πληρώσει την ομάδα (προσωπικά δεν ήξερα ότι ήταν απλήρωτοι, και μόλις πριν από πέντε μέρες ανανέωσαν του Κούπερ το συμβόλαιο, τέλος πάντων), δεν θα έστελνα τον τεχνικό διευθυντή μου να συναντηθεί με τον πρόεδρο του Άρη σε πασίγνωστο ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης. Και πού συναντήθηκαν; Στο λόμπι; Ως σενάριο μου κάνει...πώς να το πω χωρίς να θίξω όσους το ανέφεραν; Παιδιάστικο; Εάν ανέφερε τη συνάντηση η εφημερίδα Μακεδονία (όπως είπε η χρήστρια margarita, χωρίς, πάλι, να δώσει link, εγώ με μια ματιά που έριξα στο χθεσινό ηλεκτρονικό φύλλο δεν είδα κάτι) να το συζητήσω. Αλλά τον Πρωταθλητή τώρα... Πάω να διαβάσω Νικολακόπουλο να ενημερωθώ. Να δω το ΦΩΣ το αληθινό. Τέτοιοι οπαδοί είμαστε, τέτοιοι δημοσιογράφοι και τέτοια site μας αξίζουν. Κι όποιος κοροϊδέψει ξανά το Λιακόπουλο... Το αυτό. Για κάποιον που ασχολείται με το ποδόσφαιρο όπως πρέπει άρθρα όπως το παραπάνω είναι άκρως διασκεδαστικά. Όπως διασκεδάζω με μία εκπομπή του Λιακό.
Child_In_Time Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Αδερφέ, είτε είσαι εμπαθής, (το πιθανότερο, καθώς εμφανίζεσαι εδώ μέσα πάντα μετά από κάθε ήττα του Ολυμπιακού) είτε έχεις επιλεκτική μνήμη, γιατί προφανώς ξεχνάς τη φάση στο Α ημίχρονο που τρώει την αδέσποτη ο Γκαλέτι και πέφτει κάτω, και ο Άρης βγάζει αντεπίθεση με παίχτη παραπάνω. Όταν ο Άρης του Σπανού (κουμπάρος του Πατέρα) δεν τηρεί το fair play, εμείς είμαστε οι μλκες να το τηρήσουμε? O Άρης του Σπανού;;; Όσο για τις φάσεις του φερ πλει, στην περίπτωση του Γκαλέτι, σωριάστηκε ξαφνικά όταν έκλεψε την μπάλα και ξεκίνησε αντεπίθεση ο Άρης (και σηκώθηκε μόνος του 10" αργότερα, όταν κατάλαβε ότι δεν σταματάει το παιχνίδι).
Chrisxxx Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δεν εδωσα το λινκ για σχολιασμο της διαιτησιας, γενικότερα το θεμα διαιτησία - αθλητική δημοσιογραφία στην Ελλάδα ειναι θέμα πονεμένο, αλλά γιατι με αυτό το αρθρο αν ημουν φιλαθλος-οπαδος του οσφπ θα αισθανόμουν ότι αμφισβητεί τη νοημοσυνη μου. Δεν λέω ότι γίνεται μόνο στον οσφπ αυτό φαντάζομαι ότι όλες οι ομάδες έχουν παρόμοιες ιστοσελίδες που καλιεργούν τον τυφλό οπαδισμό με στόχο τη δημιουργία στρατών οπαδών, πιστών στα σύμβολα της ομάδας που κανένας παιχτης τους δε γνωρίζει και δεν έχει πρόθεση να προασπίσει.. Κάποτε συνηθιζα να ακούω όταν δεν είχε τηλεοπτική καλυψη ή δεν μπορουσα εγω να δω τους αγώνες του Αρη (μπασκετ) από το Μετρόπολις.. Ακουγα για φαουλ για αδικιες κλπ.. Αργότερα αν υπηρχε διαθέσιμος κατέβαζα τον αγώνα και τον έβλεπα και περίμενα με αγωνία να δω τη σφαγη, θυμώμουν μάλιστα χαρακτηριστικά κάποιες φάσεις που ο εκφωνητής ωρυόταν για φάουλ και έψαχνα να το βρω, ε λοιπον στο 80% δεν υπήρχε τίποτα.. Αισθανόμουν βλάκας μετα από αυτό και ακόμα χειρότερα που πίστευα και νευρίαζα με αυτα που ακουγα.. Φέρτε και το τοπικ του Αρη εδώ, όπως και αυτό του ΝΒΑ..
Στέλιος7 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2009 Θα ηθελα να προτεινω σε ορισμενους το sport.gr.Εκει μπορειτε να γραψετε οτι σας κατεβει.Εδω ας κραταμε επιπεδο. Στο θεμα μας τωρα.Στο εν λογω site γραφτηκαν και μερικα πολυ ωραια στατιστικα.Την προηγουμενη φορα που ο Παο βγηκε πρωταθλητης χειμωνα εχασε το πρωταθλημα(απο ποιον αραγε; ).Επισης αλλες 2 φορες χασαμε το αηττητο απο τον Αρη αλλα παλι βγηκαμε εμεις πρωταθλητες.Για να μην αναφερθω στα ποσοστα του Ζικο στα ντερμπι.Οποτε οσοι ανησυχουν(για τους Παναθηναικους λεω) καλα κανουν.Σχετικα με τις μεταγραφες.Πρεπει να γινουν 2 συν αυτη του Λουα Λουα ο οποιος θα προσφερει απο μεσα Φλεβαρη. Υ.Γ Καλα ρε το χειροτερο παιχνιδι σας το κανατε στο τελευταιο ματς του γυρου;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.