Προς το περιεχόμενο

Ολυμπιακός

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Κάνα σχόλιο για την μέγιστη αλητεία του Καρά να μπλέξει την εθνική ομάδα με τα οπαδικά;

Μη λες αλητεια μωρε κι εσυ.Ελεος...

Εκφραστειτε πιο ομορφα..

Δεν ειναι πολεμος το ποδοσφαιρο..

Χαλαρωστε λιγο ολοι ...

Πραγματικα μεγαλη κοτσανα ειπε παντως...:X

Το ακουσα κι εγω και λεω τι λεει ο ανθρωπος...:rolleyes:

• Απαντ. 16,2k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είναι ψέματα δηλαδή πως η μισή αποστολή της Εθνικής αποτελούνταν από παίκτες του ΠΑΟ? Είναι ψέματα πως ο ΠΑΟ πλήρωσε αγωνιστικά πολύ περισσότερο από κάθε άλλη ομάδα τους φετινούς αγώνες της Εθνικής?

Και ο χαρακτηρισμός για αυτές τις δηλώσεις είναι αλητεία , όταν εκεί που κόλλαγε αυτή η λέξη μας βγάζατε τρελούς και ψεύτες? Τς τς τς

Δημοσ.
Το να ακούω γαύρο να μιλάει για την καραμελίτσα της διαιτησίας είναι ... δε βρίσκω την κατάλληλη λέξη. Ένιγουέι, δεν συνηθίζω να γράφω για τη διαιτησία, οπότε ίσως να πρέπει να απευθύνεις τα παραπάνω σε άλλους.

fixed όμως!!

Δημοσ.

ενταξει χασαμε απο τον αρη με γκολ-αουτ, οι παιχτες του οποιου μετα τα χτεσινα φραγκα επαιζαν λες και θα τους σκοτωναν. Τετοιο ματς δεν εχει ξανακανει ο αρης φετος κι ουτε προκειται

οι 2 βαθμοι ειναι πολυ μικρη διαφορα και καλυπτεται. θελω να πιστευω οτι με τις επιστροφες των παιχτων & τις μεταγραφες θα μαστε καλα κι ακομα ενας τιτλος θα ρθει στο λιμανι.

Δημοσ.
Μη λες αλητεια μωρε κι εσυ.Ελεος...

Εκφραστειτε πιο ομορφα..

Δεν ειναι πολεμος το ποδοσφαιρο..

Χαλαρωστε λιγο ολοι ...

Πραγματικα μεγαλη κοτσανα ειπε παντως...:X

Το ακουσα κι εγω και λεω τι λεει ο ανθρωπος...:rolleyes:

Γι αυτό λέω εγώ ότι όσο γερνάει ο άνθρωπος ξεμωραίνεται.Εντάξει καταπονήθηκαν οι αρκετοί παίκτες του Παναθηναϊκού με τη συμμετοχή τους στις Εθνικές ομάδες αλλά ήταν άκαιρο και άτυχο και άτοπο να το πεί τη δεδομένη στιγμή.Α ρε Κάρα!Πάνε τα χρόνια της νιότης μας!

Παιδιά θέλω την άποψή των Ολυμπιακών γιά τον Νιόπλια.Εντάξει γιά τον Τεν Κάτε ξέραμε όλοι το ανέκδοτο.Αλλά με τον Νικόλα?Υπάρχει κάποιος κρυφός φόβος?

Δημοσ.
ενταξει χασαμε απο τον αρη με γκολ-αουτ, οι παιχτες του οποιου μετα τα χτεσινα φραγκα επαιζαν λες και θα τους σκοτωναν. Τετοιο ματς δεν εχει ξανακανει ο αρης φετος κι ουτε προκειται

Άσε με να ματέψω. Αρθογράφος στον Π? :lol:

Δημοσ.
Άσε με να ματέψω. Αρθογράφος στον Π? :lol:

το σκεφτομαι :lol::lol:

περα απο αυτο ομως

1)δεν πληρωθηκαν χτες 850.000 ευρω? η "μακεδονια" το εγραφε

2)εχουν ξαναπιασει φετος τετοια αποδοση?

Δημοσ.
το σκεφτομαι :lol::lol:

περα απο αυτο ομως

1)δεν πληρωθηκαν χτες 850.000 ευρω? η "μακεδονια" το εγραφε

2)εχουν ξαναπιασει φετος τετοια αποδοση?

Να το σκεφτείς σοβαρότερα...

Είμαι σίγουρος ότι ψάχνουν άτομα με τέτοια φαντασία..

Καλό το να αναγκάζεις κάποιους καημένους να γράψουν ασυναρτησίες για ένα κομμάτι ψωμί, αλλά ακόμα καλύτερο όταν τις πιστεύουν κιόλας... Το αποτέλεσμα είναι πιο πιστευτό :devil:

Όσον αφορά την απόδοση, μην ξεχνάς ότι τους το επέτρεψε και ο αντίπαλος ;)

Παίχτες κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη(, παίχτες να παραπατάνε στο γήπεδο(Μπράβο,Όσκαρ,Ντουντού,Λεονάρντο), μηδενικές λύσεις από τον πάγκο, 5% λιγότερη τύχη του Νικοπολίδη από ότι συνήθως :lol: καταλαβαίνεις δεν θέλει και πολύ ;)

Δημοσ.

Όσον αφορά την απόδοση, μην ξεχνάς ότι τους το επέτρεψε και ο αντίπαλος ;)

Παίχτες κουρασμένοι από τα συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη(, παίχτες να παραπατάνε στο γήπεδο(Μπράβο,Όσκαρ,Ντουντού,Λεονάρντο), μηδενικές λύσεις από τον πάγκο, 5% λιγότερη τύχη του Νικοπολίδη από ότι συνήθως :lol: καταλαβαίνεις δεν θέλει και πολύ ;)

Σιγουρα τους το επιτρεψαμε και εμεις, και δεν εχω γραψει καπου(κι ουτε προκειται φυσικα) οτι παιξαμε καλα. Ολοι ηταν εξαφανισμενοι σημερα πλην του Νικοπολιδη που εκανε και παλι μεγαλες επεμβασεις & τελικα εφαγε γκολ αφου η μπαλα ειχε βγει αουτ. Οταν στο κεντρο εχεις τον....Ντομι & τον Ντουντου που δε κοβει με τιποτα, δε μπορεις να κανεις πολλα. Περα απο τους παιχτες, εκτος αγωνα ηταν και ο ΖΙκο ο οποιος θυμισε Τεν Κατε :eek:

Δημοσ.

ενταξει μωρε ειπαμε δε χαλασε ο κοσμος απο μια ηττα, αλλα δε μας αρεσε κιολας..

Το πρωταθλημα εχει πολυ δρομο ακομα κι απορω που ακουω γνωστους μου να λενε οτι θα το παρει με ανεση ο παο:rolleyes:

Δημοσ.
Σιγουρα τους το επιτρεψαμε και εμεις, και δεν εχω γραψει καπου(κι ουτε προκειται φυσικα) οτι παιξαμε καλα. Ολοι ηταν εξαφανισμενοι σημερα πλην του Νικοπολιδη που εκανε και παλι μεγαλες επεμβασεις & τελικα εφαγε γκολ αφου η μπαλα ειχε βγει αουτ. Οταν στο κεντρο εχεις τον....Ντομι & τον Ντουντου που δε κοβει με τιποτα, δε μπορεις να κανεις πολλα. Περα απο τους παιχτες, εκτος αγωνα ηταν και ο ΖΙκο ο οποιος θυμισε Τεν Κατε :eek:

Κάπως καλύτερα τώρα ;)

Αν και ο Ζίκο έχει το ελαφρυντικό των επιλογών, ο Τεν Κάτε όχι :lol:

Αν ενδιαφέρεσαι να σε πάρει κανείς στα σοβαρά, άσε τις εμετικές φυλλάδες στην άκρη :-D

Δημοσ.
Έχει πλέον μεγαλύτερη συγκομιδή βαθμών στην ιστορία του CL από τον βάζελο ( όλες αυτές τις ομαδάρες που έπαιζε ο βάζελος με τις....πορείες του :P )

Πάει και η καραμέλα του..."Ευρωπαίου ο θεός να τον κάνει" βάζελου... :lol:

Τι είναι αυτά που λες?? Πρόσεχε τα ζαρζαβατικά......

Έχετε μεγαλύτερη συγκομιδή?? Τα καταφέρατε επιτέλους??? Απίστευτο!!! Χρειαστήκατε μόνο τις διπλάσιες συμμετοχές!! Μπράβο θρύλε που παίζεις πάντα με τα μεγαθήρια!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Προσέχετε τι λέτε ρε παιδιά...

Να υποστηρίζουμε την ομάδα μας, οκ, αλλά μη τρελαίνουμε κόσμο κιόλας.... :eek:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...