Tilemaxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ζίκο χάρισε την πρωτιά και πάλι στον ΠΑΟ. Έφυγε ο Παϊτέρης, αλλά απ' οτι φαίνεται άφησε επάξιο διάδοχο πίσω του. Θείο κάνε μεταγραφές για τα περιθώρια στενεύουν για την πάρτη σου.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ζίκο χάρισε την πρωτιά και πάλι στον ΠΑΟ. Έφυγε ο Παϊτέρης, αλλά απ' οτι φαίνεται άφησε επάξιο διάδοχο πίσω του. Θείο κάνε μεταγραφές για τα περιθώρια στενεύουν για την πάρτη σου. Τι, δεν ειναι μαγος ο Ζηκος και ομαδα-βραζιλια ο Ολυμπιακος? Ετσι δεν γραφανε οι εφημεριδες στην αρχη?
Στέλιος7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Κακη εμφανιση και σε συνδιασμο με ενα πολυ καλο Αρη η ηττα ηταν αναμενομενη.Το πρωταθλημα πλεον παιρνει φωτια γιατι αν κερδιζαμε σημερα ο τιτλος θα ηταν σιγουρα δικος μας.Τωρα με τον Παναθηναικο να εχει θεωρητικα δυσκολοτερο προγραμμα και με τους παικτες που θα ερθουν ειναι δυσκολο να προβλεψεις τον πρωταθλητη. Ο Ζικο μια χαρα ειναι, αυτους εχει, αυτους βαζει.
margaritagr Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 @izerman76 τη φαση που λές δε την ειδα γιατι απο ενα σημειο και μετα το κλεισα οσο για το φερ πλει..πρωτοι δε το τηρησαν οι του Αρη Θυμαστε τον Αρη φετος να χει παιξει ξανα τοσο ψυχωμενα? ευτυχως πιασανε τοπο τα χτεσινα φραγκα Οσο για μας. Οι 2 απουσιες στοιχησαν παρα πολυ. Κυριως του Μαρεσκα ο Ζικο ηταν ανεπιτρεπτο αυτο που εκανε. Εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης.Ελεος βαζεις τον Ντομι χαφ?????Κι ο Τορο ηταν ανετοιμος αλλα απο τον ανυπαρκτο καλυτερα θα επαιζε σιγουρα Ο Αντωνης ηταν κορυφη παλι αλλα ο βλακας ο Οσκαρ αντι να βγαλει τη μπαλα εξω τη κρατησε και φαγαμε γελοιο γκολ Να βαλουν τα κεφαλια κατω και να μη κανουν αλλα δωρακια Κι ο Ζικο να διωξει την τεντοπανιαση γιατι θα χουμε προβλημα
Tilemaxx Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ζικο μια χαρα ειναι, αυτους εχει, αυτους βαζει. Όχι δεν πάει έτσι. Έχει πολύ ποιοτικότερους παίκτες στα χαφ απο τον Χρυσο Βατόμουρο και τον Ντομί... Θα μπορούσε να βάλει Ζαϊρί δεκάρι και τον Στολτίδη μαζί με Ντουντου. Δοκιμές στο τελευταίο ματς πριν απο τις διακοπές δεν χωράνε.
Στέλιος7 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο Στολτιδης νομιζω δεν ηταν ετοιμος.Α τωρα θυμηθηκα οτι εχουμε και τον Γ.Παπαδοπουλο.Το λαθος για μενα βρισκεται στη μη χρησιμοποιηση του οποτε συμφωνουμε εν μερει.Βεβαια τοσο καλο Αρη δεν θα ξαναδουμε φετος αλλα σε αυτο φταιει ο Κοκκαλης που δεν εκανε τιποτα.Τωρα χρειαζομαστε μια γκελα του Παο.Εχει Αστερα,Αρη(να τους πληρωσουμε εμεις αυτη τη φορα),Παοκ,Ξανθη,Πανιωνιο(οπως και εμεις) εκτος.Αν δεν χαασουμε στο Οακα, που ειναι το πιθανοτερο, και παρουσιαστουμε σοβαροι και ενισχυμενοι στα υπολοιπα ματς οι πιθανοτητες ειναι υπερ μας.
EKTELESTES Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ο Ντομί είναι 3ο σερί παιχνίδι που παίζει αμυντικό χαφ, οπότε δεν είναι τόσο πείραμα πλέον. 2ον, εγώ είδα 1ν ΆΡΗ να αλωνίζει σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ, ο Ντομί μόνο έφταιγε; ( Ναι κι εγώ μόνο τον Γιάννη Παπαδόπουλο τον εξαφανισμένο φέτος θυμήθηκα ) Τυχεροί που φάγαμε 1 αντί για 5 το λιγότερο.
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Υπερβολές διαβάζω πάλι. Απλά θα πρέπει να καταλάβουμε ότι η υπεροχή του Ολυμπιακού είναι κάποιες πολύ συγκεκριμένες μονάδες που δεν υπερβαίνουν σε αριθμό τους 5. Αν οι δυο απουσιάζουν, δεν μπορούν να αντικατασταθούν επάξια και η ομάδα μετατρέπεται σε ένα μέτριο σύνολο. Κατά τη γνώμη μου, ο Ζαιρί θα έπρεπε από την αρχή να παίζει αντί του Λεονάρντο. Όσο για τον Ντομί, προφανώς η λύση ήταν αναγκαστική και ο Τόρο φάνηκε ότι είναι σχετικά ανέτοιμος, παρόλ' αυτά τον προτιμώ. Τέλος, είτε κερδίζουμε είτε χάνουμε, θλίβομαι που βλέπω παίχτες όπως ο Όσκαρ να παίζουν στην ομάδα μου. Ο Ντούντου, ο γνωστός ανύπαρκτος Ντούντου που θέλει να λέγεται αμυντικό χαφ. Οδυνηρή ήττα αλλά όχι το τέλος του κόσμου. Η διαφορά είναι μικρή και ελεγχόμενη, ο δεύτερος γύρος σαφώς ευκολότερος για μας και σε συνδυασμό με τις όποιες μεταγραφές, αισιοδοξώ.
KaizerSoze Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Οδυνηρή ήττα αλλά όχι το τέλος του κόσμου. Η διαφορά είναι μικρή και ελεγχόμενη, ο δεύτερος γύρος σαφώς ευκολότερος για μας και σε συνδυασμό με τις όποιες μεταγραφές, αισιοδοξώ. Αν μου επιτρεπεις, γιατι ειναι ΣΑΦΩΣ ευκολοτερος? Θελω να πω, πχ εχω Λαρισα εχεις Κρητη. Σαν ομαδες μεχρι στιγμης που ειναι πιο δυσκολο. Εχω Χαριλαου εχεις Ηρακλη. Εχω ΠΑΣ εχεις Καβαλα. ΑΕΚ και οι 2 μεσα. Πανιωνιο και οι 2 εξω. Ξανθη εχω και Τουμπα. Και εχεις να ερθεις ΟΑΚΑ. Και εχω και ενα ισχνο εστω +2 Δεν νομιζω οτι η διαφορα του προγραμματος μας ειναι ΤΟΣΟ μεγαλη. ΥΓ. Ειδικα απο την 6η αγωνιστικη του 2ου γυρου οπου θα εχω παει σε Βικελιδης, Λαρισα, Ξανθη και θα εχω παιξει με την ΑΕΚ(οπως και εσυ θα εχεις ΑΕΚ και Πανιωνιο και αλλο ενα δυσκολο εκτος που δεν θυμαμαι) το προγραμμα θα ψιλοερθει στα ισια του. Κατα τη γνωμη μου αν δεν εχει ξεκαθαρισει το πραγμα μεχρι την 20η-21η αγωνιστικη, οι τελευταιες 9-10 θαναι μια η αλλη
alexis333 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Ενα ματσο χαλια ηταν ο Ολυμπιακος σημερα.. Επρεπε να χασουμε δεν υπαρχει δικαιολογια... Μονο ο Ζικος θα μπορουσε να βαλει τον Ντομι αμ χαφ,,, Ειδικα αυτον που δεν ξερει τι θα πει κοψιμο ... Ο Ντουντου επαιζε στο ματς σημερα .... Γενικα εχουμε πει οτι κανει χαλια παιχνιδια ο Ντουντου αλλα τοσο πολυ παραπαει ρε γαμωτο.. Ο Οσκαρ κλασικα ο ιδιος ... Και αριστερα ο Λεοναρντο.. Ελειπε και ο Μελμπεργκ... Που να κερδισεις με τετοια ενδεκαδα.. Αναμενομενη η ηττα..
johnnyestia Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τι ψάχνεις. Αυτοί με το μυαλό που έχουν όταν στο τέλος της σεζόν χάσουν το πρωτάθλημα θα έχουν για δικαιολογία πως είχανε δυσκολότερο πρόγραμμα. :lol:
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τι ψάχνεις. Αυτοί με το μυαλό που έχουν όταν στο τέλος της σεζόν χάσουν το πρωτάθλημα θα έχουν για δικαιολογία πως είχανε δυσκολότερο πρόγραμμα. :lol: Τι μυαλό έχουμε; Η δικαιολογία δεν θα είναι αυτή, θα είναι οι άπειροι τραυματισμοί. Εσείς αν το χάσετε τι δικαιολογία θα έχετε; Για πε μου!!!;;; Τι είπε πάλι το πράσινο είδωλο που πρωταγωνιστεί στις εκπομπές του Μητσικώστα; "Έχουμε την καλύτερη επίθεση και έχουμε περάσει και στο Μουντιάλ ... γιατί η εθνική έχει 10 παίχτες μας". :lol::lol::lol::lol::lol:
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Τι μυαλό έχουμε; Η δικαιολογία δεν θα είναι αυτή, θα είναι οι άπειροι τραυματισμοί. Εσείς αν το χάσετε τι δικαιολογία θα έχετε; Για πε μου!!!;;; Και την διαιτησια ξεχασες αναμεσα στις δικαιολογιες. Οσο ησασταν - στην βαθμολογια, φοριοταν πολυ η καραμελιτσα. Λογικα απο βδομαδα θα ξαναρχισει να φοριεται.
kirileman Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2009 Και την διαιτησια ξεχασες αναμεσα στις δικαιολογιες. Οσο ησασταν - στην βαθμολογια, φοριοταν πολυ η καραμελιτσα. Λογικα απο βδομαδα θα ξαναρχισει να φοριεται. Το να ακούω βάζελο να μιλάει για την καραμελίτσα της διαιτησίας είναι ... δε βρίσκω την κατάλληλη λέξη. Ένιγουέι, δεν συνηθίζω να γράφω για τη διαιτησία, οπότε ίσως να πρέπει να απευθύνεις τα παραπάνω σε άλλους. Κάνα σχόλιο για την μέγιστη αλητεία του Καρά να μπλέξει την εθνική ομάδα με τα οπαδικά; Ευτυχώς που υπάρχουν και μερικά σοβαρά παιδιά, όπως ο Σάλπι και ο Κατουράνης, ως αντίβαρο στην ελαφρότητα κάποιων.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.